Екскурзия Дубай – 6 дни + 3 екскурзии и 5 вечери включени в цената Целогодишно заминаване – всеки понеделник, сряда, петък и неделя/          Уикенд в Малта 2021 Дати на заминаване всяка събота от 13.02 до 27.03.2021 и всеки петък от 02.04 до 17.12.2021/3 нощ         Екскурзия Дубай – 8 дни + 4 екскурзии и 4 вечери включени в цената Целогодишно 2021/7 нощ         

Почивка в Албания от София

Оферта номер: П64281
Вид транспорт: Автобус Автобус
10 дни/ 9 нощи
Автобусна програма 10 дни - 9 нощувки
През Септември в Албания
Цена от: 558.00 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма
Описание

Цени с включени отстъпки за записване до 31.01.2021.

В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид база изхранване, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.


Цената включва
Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
9 нощувки в хотел по избор
Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Представител на ТО по време на пътуването
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

Цената не включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Албания със 7 нощувки:

 • От София, Пазарджик, Пловдив, Перник и Кюстендил- тръгване за всички обявени дати.

Място, дата и часове на отпътуване:

 • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
 • Тръгване от София в приблизителни часове около 05.00 ч.
 • Връщане от Албания е в приблизителни часове около 17.00 ч.
 • Продължителността на пътуването е около 12-14 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
 • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Цени с включени отстъпки за записване до 31.01.2021.

В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид база изхранване, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.Информация за туристическия пакет

Условия за записване и плащане при стандартни цени:

 • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
 • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.
 • Плащането се извършва в лева, в брой или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането


Условия за записване и плащане при цени с включени отстъпки за ранно записване, промоции и оферти в последната минута:

Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.
Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 3 работни дни от датата на подписване на договора за организирано пътуване, при условие, че е извършено първо плащане по договора. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Права на потребителите:
*Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
*При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
*Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
*При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
*Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗАД „Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените такива и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
*Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
*При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
*При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
*Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
*Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
*Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
*Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден международен  паспорт!

05/11/02

Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
почивка в албания , почивка в албания , почивка албания 2021 , площата „скендерберг“ , toptravels , почивка в албания , albania ekskurzii , майски празници 2021 , почивка в албанияпочивка в албания , септемврийски празници 2021 в албания , почивка в албанияпочивка в албания , почивка в албания , почивки албания , аполония , почивка в албания , хотел fafa premium 4* , почивка албания 2020 , почивки дуръс албания , почивка в албанияпочивка в албания , почивка в албанияпочивка в албания , албания 2021 , ekskurzii albania , albania ekskurzii , майски празници 2021 , екскурзия до албания , почивка в албания , албания почивка , екскурзия до албания , почивка в албания , почивка албания 2020 , почивки дуръс , почивка в албания , почивка в албанияпочивка в албания , pochivka duras , ekskurzia do albania , toptravels , екскурзии албания , часовниковата кула , ekskurzia do dures , хотел grint hotel 4* , почивка в албания , pochivka duras , почивка в албанияпочивка в албания , почивка в албания , почивка в албания , хотел blue marine residence 4* , екскурзия до берат , berat albania , албания екскурзии , kruja albania , почивка албания 2020 , септемврийски празници в албания , albania ekskurzii , почивки албания , септемврийски празници в албания , аполония , дуръс , почивка в албания , археологическия музей , екскурзии албания , албания екскурзии , почивки албания , екскурзии албания , почивка в албания , почивки дуръс , почивка в албания , albania 2021 , почивка в албания , майски празници 2021 в албания , почивка в албания , септемврийски празници 2021 , pochivka v albania , албания почивка , ekskurzia do albania , почивка в албания , автобусна екскурзия до албания , почивки дуръс албания , toptravels , септемврийски празници 2021 в албания , albania 2021 , pochivka albania , почивки дуръс албания , berat albania , toptravels , почивки дуръс албания , pochivka albania , ekskurzia do albania , почивка в дуръс , почивки дуръс , почивка в албания , pochivka albania , музея на скендерберг , екскурзия до албания , почивка в албания , почивка в албания , септемврийски празници 2017 в албания , почивки дуръс албания , септемврийски празници 2017 в албания , почивка в албанияпочивка в албания , pochivka albania , екскурзии албания , почивки дуръс албания , почивка в албания , екскурзия до албания , pochivka albania , септемврийски празници 2021 , септемврийски празници в албания , автобусна екскурзия до албания , майски празници 2021 в албания , екскурзия до круя , почивка в албания , екскурзия до тирана , почивка албания 2021 , екскурзия до албания , хотел blue marine residence 4* , почивки албания , pochivka albania , майски празници 2021 в албания , круя , почивка в албанияпочивка в албания , почивка в албания , почивка в албания , джамията „et’hem beu“ , pochivka v albania , ekskurzii albania , оферти албания 2020 , площада „скендерберг“ , ekskurzia do albania , pochivka duras , ekskurzia do dures , дуръс , екскурзия до тирана , ekskurzia do albania , дуръс , хотел fafa premium 4* , pochivka albania , почивка в албания , септемврийски празници 2017 , почивка в албания , оферти ранни записвания 2020 , албания екскурзии , септемврийски празници в албания , екскурзии албания , майски празници в албания , ekskurzia do albania , toptravels , почивка в албания , почивки албания , почивка в албанияпочивка в албания , албания екскурзии , екскурзия до круя , археологическия музей , dures 2021 , pochivka albania , pochivka albania , албания екскурзии , оферти ранни записвания 2021 , хотел vivas hotel 4* , лято 2021 в почивка в албания , екскурзии албания , pochivka v albania , септемврийски празници 2021 , амфитеатъра , амфитеатъра , почивка в албания , toptravels , tirana albania , почивка в албания , екскурзия до дуръс , площада „скендерберг“ , майски празници в албания , почивка в дуръс , pochivka duras , ekskurzii albania , pochivka duras , почивки албания , pochivka duras , автобусна екскурзия до албания , джамията „et’hem beu“ , почивка в албания , pochivka duras , албания екскурзии , екскурзии албания , екскурзия до берат , pochivka v albania , ekskurzia do dures , pochivka duras , почивка в албанияпочивка в албания , почивки дуръс , дуръс , почивки албания , почивки дуръс албания , лято 2020 в почивка в албания , майски празници в албания , часовниковата кула , почивка в албанияпочивка в албания , tirana albania , почивка в албания , почивка в албания , албания 2020 , почивка в албанияпочивка в албания , автобусна екскурзия до албания , почивка в албания , почивка в албанияпочивка в албания , хотел grint hotel 4* , хотел vivas hotel 4* , площата „скендерберг“ , тирана , почивка в албания , хотел riva 3* , почивка в албанияпочивка в албания , албания почивка , майски празници 2021 , оферти албания 2021 , ekskurzia do dures , почивка в албания , почивка албания 2021 , почивка в албания , почивки дуръс албания , почивки дуръс , почивка в албания , pochivka albania , pochivka albania , почивка в албанияпочивка в албания , екскурзии албания , dures 2021 , майски празници 2017 , ekskurzia do albania , почивки албания , почивка в албания , почивка в албания , почивка в албания , тирана , почивка албания 2020 , хотел klajdi resort 4* , почивки дуръс , почивка в албания , почивка в албанияпочивка в албания , хотел riva 3* , почивки албания , ekskurzii albania , почивки дуръс , екскурзия до албания , kruja albania , албания почивка , екскурзия до албания , круя , ekskurzia do albania , почивка в албанияпочивка в албания , екскурзия до албания , почивка в албанияпочивка в албания , почивка в албанияпочивка в албания , почивка в албанияпочивка в албания , pochivka albania , албания екскурзии , екскурзия до дуръс , почивка в албания , екскурзия до дуръс , майски празници в албания , почивки дуръс , албания екскурзии , почивки албания , музея на скендерберг , майски празници 2017 в албания , почивка албания 2021 , albania ekskurzii , екскурзия до дуръс , хотел klajdi resort 4*
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах