Почивка в Доминикана от Март до Октомври 2021

Оферта номер: П64287
Вид транспорт: Самолет Самолет
9 дни/ 7 нощи
9 дни / 7 нощувки в Доминикана
Екзотична почивка в Доминиканска република


Програма
Програма
 
1-ви ден: София - Мадрид – Пунта Кана
Полет София - Мадрид. Директен чартърен полет от летище Мадрид с АКEvelop в 16:00ч. Каца в Пунта Кана, Домиканска република в 18.40ч. местно време. Посрещане на български език от представител на фирмата партньор. Трансфер до избрания хотел. Вечеря. Нощувка.
 
2-ри ден: Пунта Кана
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване. Възможност за допълнителна екскурзия срещу допълнително заплащане до Остров Саона.
Ще изживеете уникалното чувство да плавате с катамаран, наслаждавайки се на  различните нюанси на синият цвят и на кристално чистите води на Карибско море. Остров Саона е част от Източния Национален Парк -Природен Резерват, известен със с изключителната сиприрода и притежава един от най-красивите плажове в страната. Ще завърши Вашето  преживяването в ритъма на меренге на красивия катамаран.
Времетраене:целодневна екскурзия
Включва: трансфери, екскурзовод, анимания на катамарана, 30 мин. за шнорхелинг на о-ва, 45 мин. за плуване, обяд, безалкохолни напитки, минерална вода, местен ром, местна бира
Цена: 82 евро/ 160 лв.
Вечеря. Нощувка.
 
3-ти ден: Пунта Кана
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване. Възможност за  екскурзия срещу допълнително заплащане– Supreme Safari
С удобните, комфортни камиони тип сафари ще можете да преоткриете красивите места на Доминиканската Република. Пътуването ще бъде през планински местности, ще пресечете реки, ще видите плантации със захарна тръстика, кафе и какао, ще изпиете чаша кафе или какао, натурално произведени. По пътя ще спрете до едно малко магазинче, където ще видите как ръчно се изработват  цигари. Ще завършите Вашата екскурзия  с един  типичен доминикански обяд на девствения плаж на Ел Макао, където ще можете да поплувате или просто да се отдадете на заслужена почивка под Карибското слънце.
Времетраене: целодневна екскурзия (ок. 8 часа)
Включва: Обяд с включена вода, безалкохолни напитки, местни ром и бира.
Цена: 77 евро/ 151 лв.
Вечеря. Нощувка.
 
4-ти ден: Пунта Кана
Закуска. Свободно време за плаж, разходка и пазаруване. Възможност за екскурзиясрещу допълнително заплащане до Санто Доминго.
Пътуването започва от Санто Доминго. Ще разгледате„първия град в Новия свят“, ще се разходите се по Булевард Малекон (най-оживената градска зона, която се простира покрай брега на Карибско море и е най-предпочитаното място за местните жители),ще можете да оцените красотата на съвременните паметници, като Галерията на Модерното изкуство, Националния театър и Президентския дворец. Ще имате възможност да посетите Алказар де Колон, най-старата резиденция на колонизаторите ще се запознаете с начина на живот наиспанските конкистадори и ще видите първата катедрала на Америките.
Времетраене: целодневна екскурзия.
Включва: трансфери, екскурзовод, входни такси за посещаваните музеи, Обяд с включена 1 безалкохолна напитка.
Цена: 81 евро/ 159 лв.
Вечеря. Нощувка.
 
5-ти ден: Пунта Кана
Закуска. Свободно време за плаж, разходка, пазаруване. Възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане Coco Bongo
Коко Бонго е прекрасно място за прекарване на нощта след великолепен слънчев ден на красивите плажове на Пунта Кана. Там ще имате възможост да видите невероятните представления на живо, които комбинират кино, театър, мюзикъл, дискотека, акробатика и изненади. Нощният клуб Коко Бонго със своите три терасовидни нива изпъква още при влизането в новия площад Downtown. Видим е дори от покрайнините като се отличава с характерната си конструкция от 4 016 квадратни метра, от които  535 са за публиката.  Шоуто се характеризира със светлинните си ефекти и безупречен звук, както и с прецизността на музикалните изпълнения и прожектираните образи. В допълнение към предлаганите напитки и атмосфера на веселие и музика, ще останете изумени от театралното шоу, което ще видите, представляващо мюзикъли, които напомнят за Бродуей и Лас Вегас. 
 Времетраене: приблизително 5 часа
Включва: трансфер с бус
Цена:60 евро/ 118 лв.
Вечеря. Нощувка.
 
6-ти ден: Пунта Кана
Закуска. Свободно време за плаж, разходка и пазаруване. Възможност за екскурзиясрещу допълнително заплащане – Buggies
Потопете се в тази забавна и интересна екскурзия, като карате бъгита или АТВ-та по специално проектиран маршрут, който отвежда участниците да видят вътрешността на острова, богатата му природна красота и неговото население. Забавната разходка, пресичаща тесни пътеки с екзотични пейзажи и малки градове, ще ви отведе до впечатляваща пещера, където ще  можете да се изкъпете в подземна сладка река. За да продължите с това приключение, ще се отправим към отличен плаж, където можете да се насладите на кристално чистите води или  просто да се отпуснете под палмовите дървета. За да завършим това голямо карибско приключение, ще посетим едно интересно ранчо, където местните фермери ще ни покажат и ще ни разкажат за най-характерните продукти на доминиканското селско стопанство: кафе, какао и тютюн. По време на училищния сезон ще можете да посетите и селскостопанското начално училище, което се спонсорира от този вид обиколки.
Включва: трансфер с камион тип сафри, екскурзовод,предпазни каски, вода и снаксове
Времетраене: приблизително 3 часа
Цена:60 евро / 118 лв.
Вечеря. Нощувка.
 
7-ми ден:Пунта Кана
Закуска. Свободно време за плаж, разходка и пазаруване. Възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане – Dolphin Experiеnce
Това е нашата програма за семейства с деца и за всички, които искат да се насладят на плуване с делфини в Пунта Кана / Баваро, без да имат предишен опит в плуването. Делфините ни ще ви поздравят, ще ви покажат някои акробатични номера и ще ви накарат да прекарате един незабравим ден за цялото семейство!
Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи,слънцезащитен крем,хавлия,слънчеви очила и бански.
Включва: трансфер с бус и директен контакт с делфините
Времетраене: 30 минути
Цена: 103 евро / 202 лв.
Вечеря. Нощувка.
 
8-ми ден: Пунта Кана - Мадрид
Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Пунта Кана за директен чартърен полет в 20.10 ч.

9-ти ден: Мадрид
Пристигане в Мадрид в 10.25.При необходимост нощувка в Мадрид. Полет Мадрид-София.

* Цените подлежат на препотвърждение при резервация!
* Някои от хотелите предлагат безплатно настаняване на първо дете до 11.99г , като те заплащат само летищни такси в размер на 175 евро. При резервация е възможно местата в даден хотел да са изчерпани.



ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ:
Заминаване - Мадрид (MAD) >>Пунта Кана (PUJ)
Полет
EVE801
Заминава Mадрид (MAD) в 15:55ч.
Пристига Пунта Кана, Доминиканскарепублика (PUJ) в 18:45 ч.
 
 
Връщане – Пунта Кана (PUJ) >>Мадрид (MAD)
Полет
EVE802
Заминава Пунта Кана (PUJ) в 20:15 ч.
Пристига Мадрид (MAD) в 10:25 ч. +1
 
Забележка: Часовете на полетите се препотвърждават седмица преди пътуването!

Начин на плащане:
1.Записването се извършва срещу внесено предплащане по заявен сам. билет София-Мадрид-София;
2. Пълно плащане по основния пакет се извършва най-късно до 20 дни преди датата на отпътуване;

Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на следните такси за прекратяване:
1. От деня, следващ деня на подписване на договора до 65 календарни дни преди датата на отпътуване  - такса в размер на 100 лв. на турист, (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети и анулационните срокове за хотелско настаняване);
2. Прекратяване от 64 до 45 дни преди датата на отпътуване – таксата за прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
3. Прекратяване от 44 до 30 дни преди датата на отпътуване таксата за прекратяване е в размер на 80% от цената на организираното пътуване в лева;
4. Прекратяване под 30 дни до датата на отпътуване таксата  за прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева.
 
Забележка:
Туроператорът може да предложи самолетен билет по отсечката София – Мадрид-София. Моля да имате предвид, че самолетният билет подлежи на неустойкапри анулация. Условията за анулация и/ или промени в билета се проверяват при правенето на резервация, в зависимост от условията на тарифата на авиокомпанията, по която са запазени/ издадени билетите.
Наличните места в хотелите, както и самолетните билети по пакета са на база заявка – потвърждение!
 
Заблежки:
  • Минимален брой туристи: Няма – индивидуално пътуване.
  • Хотелите, които сме избрали за Вас предлагат много добро съотношение качество/цена и са с отлични отзиви.
  • Екскурзиите подлежат на препотвърждение и има възможност да бъдат в различни дни от предложените – провеждат се на испански/английски, а при интерес екскурзиите могат да бъдат заявени на място и на български – срещу допълнително заплащане; Цените са калкулирани при курс на 1$ = 1.71 лв.
  • Цените подлежат на препотвърждение;
  • Пътуването НЕ е  подходящо за лица с намалена или ограничена подвижност.
 
Необходимидокументи:
  • Международен паспорт с мин. валидност 6 месеца преди датата на пътуването!
  • За деца до 18 години, пътуващи с един или без родител е нужна нотариална заверка от единия или отдвамата родители!
  • Няма медицински изисквания за имунизации!

Вид използван транспорт:
Самолет
Автобус / лек автомобил

Цената включва:
Самолетен билет Мадрид-Пунта Кана-Мадрид с включени летищни такси (към дата 07.02.2020); Посрещане на български език Туристическа виза за Доминиканската Република Изходна такса при напускане на страната 7 нощувки в избрания от вас хотел, на база All inclusive; Трансфер летище Пунта Кана - хотел – летище Пунта Кана; Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 10 000 евро на ЗД “Евроинс” ( включено лечение на Коронавирус, при евентуално заболяване по време на пътуването до лимита на отговорност)


Цената не включва:
Самолетен билет София–Мадрид-София нощувка в хотел в близост до летище Мадрид (при необходимост) Разходи от личен характер; Евентуално доплащане на горивна такса (начислява се при увеличение на цената на горивата); Допълнителни екскурзии; Застраховка „Отмяна на пътуване“ със ЗД „Евроинс“ ( застраховката покрива и евентуално заболяване от коронавирус)


„Отмяна от пътуване“: ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване”, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- Международен паспорт с мин. валидност 6 месеца преди датата на пътуването!
- За деца до 18 години, пътуващи с един или без родител е нужна нотариална заверка от единия или отдвамата родители!
- Няма медицински изисквания за имунизации!

74/04

Етикети
екзотика , почивка в доминикана 2021 , ранни записвания пунта кана , оферти за екзотични дестинации , riu republica 5* , екзотични дестинации , all inclusive в доминикана , изгодни цени , почивка в доминикана 2021 , екзотична почивка 2021 , промо оферта за доминикана , barcelo bavaro beach 5* , ранни записвания екзотика , самолетни почивки 2020 , all inclusive hoteli v dominikana , occidental caribe 4* , catalonia bavaro beach 5* , top travel , pochivka dominikana , pochivka v dominicana s samolet , специални оферти екзотика , почивка доминикана , ранни записвания екзотични оферти , доминикана 2021 , pochivka na toplo , iberostar bavaro suites 5* , екзотична почивка , playa bavaro , last minute pochivka , специални оферти екзотика , хотели в доминикана , почивка на карибите , доминикана , iberostar dominicana 5* , last minute dominikana , punta cana , почивка доминикана , ranni zapisvania ekzotichni programi , dominikanska republika , почивка доминикана , canopy adventure , почивки топ травелс , мадрид , pochivka v dominikana , all inclusive dominikana , доминиканска република , екскурзии топ травелс , почивка в плая баваро , специални оферти екзотични дестинации , почивка доминиканска република , madrid , toptravels , настаняване в доминикана , почивка в доминикана 2021 , dominican beach 5* , melia punta cana beach 5* , оферти за екзотика , niski ceni , all inclusive hoteli , letni pochivki , топ травелс , natura park eco resort & spa 5* , iberostar dominicana 5* , ranni zapisvania dominicana , хит програма , екзотични почивки 2021 , доминикана 2021 , buggies macao , доминиканска република , доминиканска република , pochivka ot toptravels , ekzotichni pochivki , pochivka v , почивка в доминикана , paradisus punta cana resort 5* , dreams punta cana resorts & spa 5* , grand palladium punta cana resort& spa , catalonia royal bavaro 5* , riu naiboa 4* , ranni zapisvania , ranni zapisvania punta cana , екзотика и почивка , pochivka dominikana , чартърни полети доминикана , pochivka dominikana , пунта кана 2021 , почивка в доминикана 2021 , промоционални цени доминикана , ел фиестон - остров каталина , ranni zapisvania 2021 , barcelo bavaro palace 5* , почивка доминикана , pochivka v dominikana , all inclusive pochivki , санто доминго , оферти за семейства с деца , оферта екзотика , хотели в пунта кана , почивка доминикана 2021 , all inclusive почивки , ranni zapisvania ekzotika , оферти за ранни записвания , all inclusive оферти , all inclusive хотели , карибска почивка , кристални плажове , чартърна почивка доминикана , pochivka v dominikana , ranni zapisvania dominikana , хотелско настаняване в доминикана , grand palladium punta cana resort5* , ниски цени , оферти доминикана , pochivka v dominicana s charter , специални оферти ранни записвания , летни почивки доминикана , екскурзия до доминикана , хотел catalonia royal bavaro 5* , riu bambu 5* , пътуване до пунта кана , bavaro beach 5* , безплатно настаняване деца , бял пясък , amresorts sunscape , екзотични оферти , промоция доминикана , почивка в доминикана от март до октомври 2021 , punta cana dominicana , екзотична почивка доминикана , пунта кана , pochivka v dominikana , supreme safari , палми и море , ранни записвания 2021 , доминиканска република , почивка в доминикана 2021 , catalonia bavaro beach 5* , почивка в доминиканска , почивка в доминикана 2021 , почивка на пунта кана , natura park beach eco resort & spa 5* , почивка в доминикана , чартърна почивка , ранни записвания екзотични програми , pochivka dominikana , pochivka v dominicana 2021 , pochivka dominikana , почивка в доминикана 2021 , last minute pochivki , now onyx punta cana 5* , доминиканска република , all inclusive , barcelo bavaro beach 5* , остров саона , чартърен полет от мадрид , ранни записвания доминикана , amresorts sunscape
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах