Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         

Почивка в Малдиви 2021

Оферта номер: П64314
Вид транспорт: Самолет Самолет
7 дни/ 6 нощи
Директен чартърен полет от София/8 дни - 6 нощ
Екскурзия до Малдиви


Програма
Почивка в МАЛДИВИ с директен чартърен полет от София
Дата на заминаване 14.01.2021г., 20.01.2021г., 26.01.2021г. и 01.02.2021г.
8 дни/ 6 нощувки

 
ПРОГРАМА

Първи ден
Среща на Летище София, за чартърен полет до Мале, Малдиви, с авиокомпания Gullivair с номер на полета TJJ801в 16:00 ч. Полетът има транзитно кацане (без пътниците да слизат от самолета) в Букурещ с престой около час.

Втори ден
Кацане на летище Мале в 07:00ч. и посрещане от фирма-партньор. Трансфер до избрания хотел. В зависимост от местонахождението на хотела трансфера се извършва с лодка (за по-близки острови), вътрешен полет + моторна лодка или хидроплан (за по-далечни острови). При трансфер по въздух може да се наложи неголямо изчакване, съобразено с разписанието на хидроплана или вътрешния полет. При пристигане, посрещане от персонала на хотела, настаняване. Свободно време.
Нощувка

Трети – седми ден
Свободни дни за плаж и почивка или участие в морски мероприятия, предлагани и организирани на място.

Осми ден
След закуска освобождаване на стаите и трансфер до летище Мале за чартърен полет до София с авиокомпания Gullivair  с номер на полета TJJ802 в 20:00 ч. Кацане на летище София в 05:50ч. Полетът има транзитно кацане (без пътниците да слизат от самолета) в Букурещ с престой около час.
 
Пакетната цена е в евро и включва: 
- Самолетен билет София-Мале-София с чартърен полет с включени летищни такси; 
- Един салонен багаж до 4 кг. и чекиран багаж 20 кг.;
- Трансфер летище-хотел-летище (с лодка, вътрешен полет + моторна лодка или хидроплан според избрания хотел);
- 6 нощувки в избран хотел на съответна база изхранване;
- Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 20 000 евро и покритие за CovidGREEN TAX – 6 USD на ден на човек (възрастен/дете/бебе)

Пакетната цена НЕ включва: 
- Лични разходи;
- Допълнителни екскурзии;
- Застраховка отмяна на пътуване - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователна компания Алианц
- Горивна такса – обявява се 21 дни преди полета (ако авиокомпанията наложи такава)



Допълнителна информация
COVID 19:
-При пристигане на Малдиви се изисква отрицателен PCR тест преведен на английски език, направен 96 часа преди пристигане.
-Всички пътуващи трябва 24 часа преди отпътуване до Малдиви и 24 часа преди връщане в България да попълнят онлайн анкета на следния сайт https://imuga.immigration.gov.mv/ethd/create
ВАЖНО! Информацията може да бъде актуализирана по всяко време в съответствие с въвеждане на нови изисквания и разпоредби.
 
Важна информация за пътуващите:
-За пътуване до Малдиви важи безвизов режим
-Забранено е внасянето на алкохол. Консумацията на алкохол е разрешена само в хотелите на туристи.
-Забранено е изнасянето от страната на корали и неща направени от тях (освен тези, които са направени от лицензирани производители и придружени със сертификат)
-Забранено е изнасянето от страната на предмети и неща, намерени на дъното на океана.
-Със закон е забранено да се изваждат от водата корали, раковини, морски звезди и т.н., да се уврежда по какъвто и да било начин крайбрежна зона.
-Забранен е риболов близо до островите. За целта се организира риболов отдалечен от бреговете.
-Забранено е да се оставят боклуци на плажа, глобите за това нарушение са много големи.
-Малдиви са мюсюлманска държава и задължително трябва да се спазват правила за прилично поведение и облекло (извън хотела, където има местно население препоръчително да се ходи с покрити рамена и колене)

Условия:
1. Плащания:
- Авансово плащане от 300 ЕВРО депозит на човек при записване;
- Доплащане: до 27.11.2020
2. Необходими данни за всички пътуващи* :
-  Три имена на латиница по международен паспорт;
-  Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин;
-  Номер на паспорт и дата на валидност;

*Туроператора не носи отговорност за изпратени неверни данни.
3.  Анулационни срокове:
3.1.  Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 60 дни преди датата на пътуването.
3.2.  При анулация от 60 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, съобразно условията на конкретната програма, но не по-малко от 50% от  цената на пътуването.
- Ако направената анулация е от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
- Ако направената анулация е 15 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването;

ВАЖНО: Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
Обменният курс използван за изчисляване на програмата EUR/USD e 1.18.
Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата в програмата в София и Хургада  са калкулирани с параметри $780/тон и 1 евро = 1,18 долара. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.

ВНИМАНИЕ: Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата ще информира своевременно пътниците.

Важно: За Деца до 18г. пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти.
Чужденци влезли в Република България със собствен транспорт /лек автомобил/, не могат да напускат границите на страната с друг вид транспорт.

Важна информация:
За пътуване до Малдиви се изисква валиден международен паспорт. Паспортът трябва да е с валидност поне 6 месеца след датата на влизането в страната. Не се изискват допълнителни ваксини.
Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайт-сърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора.


Пътуването е подходящо за лица с ограничена подвижност.
* Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100 (Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи - 20 дни преди отпътуване).


Етикети
на почивка малдиви , top travels pochivki , maldivi , бели пясъци , почивка малдиви , pochivka na maldivite , pochivka maldivite , pochivki top travels , maldivite 2021 , на почивка малдиви , почивка малдиви 2021 , maldivite , индивидуални пакети , почивки малдиви , toptravels , maldivi pochivka , pochivka maldivite , на почивка малдиви , pochivka maldivi , pochivka maldivite , гарантирано заминаване , индивидуални пакети , екзотични плажове , maldivi pochivka , на почивка малдивите , почивки малдивите , maldivi , pochivki top travels , почивка с топ травелс , екзотични почивки 2021 , почивка малдиви 2021 , pochivka top travels , pochivka maldivi , малдиви почивка с водач от българия , pochivka maldivite , почивка на малдивите , на почивка малдивите , на почивка в малдивите , pochivka maldivite 2021 , pochivka na maldivite , na pochivka maldivi , top travels , pochivka na maldivite , резервирайте при нас , полет с хидроплан , малдиви 2021 , почивка на малдивите , maldivi pochivka , pochivka maldivi , maldivite , почивка на малдивите , maldivi , top travels.bg , maldivite , maldivi pochivka , малдиви 2021 , на почивка малдиви , na pochivka maldivi , на почивка в малдивите , maldivi , почивка малдиви , почивка на малдивите с водач 2021 , почивка на малдивите с водач , малдиви 2021 , почивка на малдивите , почивка на малдивите , top travels pochivki , почивка малдиви , топ травелс , почивка малдиви , гарантирано заминаване , почивка малдиви , pochivka maldivi , top travel , почивка с топ травелс , pochivka na maldivite , почивка на малдивите 2021 , pochivka maldivite 2021 , информация от топ травелс , почивки малдивите , maldivite , малдиви почивка с водач , maldivite 2021 , почивка малдиви , na pochivka s top travels , почивка на малдивите с водач от българия , почивки малдиви , pochivka top travels
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах