Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

ДУБАЙ - ЛУКС, РАЗКОШ И СВЕТЛИНИ

Оферта номер: П64332
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 7 нощи
8 дни-7 нощ./Почивка в Дубай
Самолетна програма от София


Програма
ДЕН 1
Излитане от летище София, Терминал 2 с директен полет на Fly Dubai в 16.10 часа. Кацане на летище Дубай в 22.05 часа и трансфер до избрания хотел (около 30 - 40 минути).  Настаняване.
Нощувка.

ДЕН 2
Закуска.
Свободно време за почивка, плаж и развлечение.
Опция: Панорамна обиколка на емирството (сборна група 45.00 евро; индивидуално, при мин. 6 души - 65.00 евро) - Екскурзията ще Ви даде възможност да се запознаете с най-интересните забележителности в Дубай докато екскурзоводът ви разказва за историята на емирството, новите проекти, както и любопитни факти от живота на местното население. Стартираме с обиколка на старата част на града и разходка с традиционно водно такси – абра. Местният канал е историческият център на търговията в Дубай, по който и до днешен ден гъмжат кораби превозващи хора и товари. Следващата ни дестинация е модерното сити на емирството. Пътувайки по булеварда с небостъргачите Шейх Заид Роуд ще минем покрай Емирейтс мол, в който се намира закритата ски писта, Dubai Media City  и Dubai Internet City с офисите на водещи световни медийни и софтуерни компании. Ще продължим към хотел Атлантис, пътувайки по “стъблото” на Палмата Джумейра, първият от трите изкуствени острова с формата на палма. Разбира се, няма да пропуснем и фото-паузата пред емблематичния хотел Бурж ал Араб 7*, построен във формата на корабно платно навътре в морето. Следващата ни спирка е Дубай Мол. Освен магазините, Дубай Мол притежава и аквариум, който използва 10 млн. литра вода. Скромната "стъклена кутийка" пък разполага с най-големия акрилен панел за наблюдение в света. През него посетителите могат да се насладят на цели 33 хил. различни морски животински вида.

Опция: Бурж Халифа – наблюдателна площадка “At the Top” (55.00 евро)
Къде, ако не в Дубай можете да се изкачите на най-високата сграда в света?
Безспорно най-внушителната забележителност в емирството е Бурж Халифа. Със своите 828 метра тя е най-високата сграда в света, която се вижда с невъоръжено око от 95-километрово разстояние. Наблюдателната площадка “At The Top” се намира на 124-ти етаж на кулата Бурж Халифа и предлага невероятна, почти 360-градусова панорама към града. При ясно време се виждат дори небостъргачите на съседното емирство Шаржа. Билетите се закупуват предварително за точен ден и час. Билетът включва изкачване със скоростен асансьор до 124-ти етаж и неограничено време за престой.
Нощувка.

ДЕН 3
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и развлечения.
Опция: Модерен круиз с вечеря по Дубай Марина  (65.00 евро)
Начален час: 19:00. Продължителност: 4 часа
Двучасов круиз на традиционно арабско корабче. Насладете се на една съвсем различна и невероятно красива панорама на Дубай! Ще останете впечатлени от пищно осветените небостъргачи на Дубай Марина, яхтеното пристанище, Dubai Marina Mall, множеството 5-звездни хотели с интересна архитектура и Палмата Джумейра. Цената включва трансфер до корабчето, вечеря и безалкохолни напитки.
Нощувка.

ДЕН 4
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и развлечения.
Опция: Екскурзия до Абу Даби (сборна група 65.00 евро; индивидуално, при мин. 6 души - 90.00 евро)
Начален час: 08:00. Продължителност: 8 часа
Абу Даби е ултрамодерен град, наричан още Манхатън на Близкия изток, а също и “най-зеленият град” в региона с обилната си зеленина и красиви паркове и градини.
Навлизайки в града, ще бъдете очаровани от великолепието на Бялата джамия „Шейх Зайед” която ще бъде нашата първа спирка - най-известната забележителност на Абу Даби и една от сградите с най-голяма архитектурна стойност в ОАЕ, а също и една от най-красивите джамии в целия свят. Строена в продължение на 11 години от над 3000 работници, джамията ще спре дъха ви с най-голямата в света мраморна мозайка, най-големият килим в света покриващ площ от 5600 кв. м и тежащ 47 тона, както и един от най-големите полилеи с диаметър от 10м и височина 15м украсен с безбройни кристали Сваровски. Ще продължим към Heritage Village – един музей на открито с невероятна гледка към крайбрежния булевард Корниш и зашеметяващия силует на Абу Даби – тук ще се запознаем с живота на местните жители преди откриването на петрола, само 50 години назад! Екскурзията продължава с фотостоп пред изумителния и изискан хотел с формата на замък Emirates Palace. В хотела са инвестирани приблизително 3 милиарда долара и труда на 20 000 работника в продължение на 3 години. В него работят около 1800 служителя от 49 държави, а в украсата на десертите годишно се използват над 5 кг чисто злато за ядене.
По обяд ще отдъхнем за малко в Marina Mall, след което  ще продължим с друга задължителна спирка – пазара на фурми. Финиковата палма която ражда плодовете на пустинята е единственото автентично растение по тези земи, затова е издигната в култ. В магазинчетата на пазара ще видите толкова много фурми, колкото не сте си и представяли че съществуват, ще имате възможност да опитате и да си закупите от сладкото изкушение.
Последна спирка ще бъде пистата на Формула1 и  Ferrari World на Yas Island. Изградено на изкуствен остров, на 12 км от столицата на ОАЕ, спортното съоръжение е много повече от писта за моторни състезания. Построена за по-малко от две години, тя предлага едни от най-добрите условия, както за работа на екипите, така и за зрителите – петте основни трибуни, предвидени за 50 000 зрители са изцяло покрити. Магазинът на Ferrari World ще ви впечатли с разнообразните си сувенири, някои от които с колекционерска стойност.
Нощувка.

ДЕН 5
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и развлечения.
Опция: Сафари с джипове в пустинята с включена вечеря (60.00 евро)
Начален час: 14:45 . Продължителност: 6 часа
Уникално, романтично и приключенско! Позволете на прекрасната мека бяла светлина на лунните лъчи да падне върху лицето Ви по време на вълшебните моменти в пустинята след залез слънце с настъпването на нощта... Ще спрете за фото-пауза, за да си направите снимки сред неподправената красота на арабската пустиня, да запечатате камилите в тяхната естествена среда и да съхраните гледката на великолепния залез. Спускайки се и изкачвайки се по стръмните пясъчни дюни ще се отправите към бедуински лагер, където ще имате възможност да яздите камила, да си направите временна татуировка с къна, да се премените в арабски дрехи или да пушите наргиле. Вечерята ще бъде барбекю. Безалкохолните напитки, кафето, чаят и минералната вода са без лимит, а за десерт ще опитате арабски сладкиши, приготвени на място, докато чакате. Кръшна танцьорка ще завърши това необикновено пътешествие с истински арабски танц.
Нощувка.

ДЕН 6
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и развлечения.
Опция: Вечеря в хотел Армани 5* – (130.00 евро)
Начален час: 19:30. Продължителност: 3 часа
Поглезете се с романтична и стилна вечеря в хотел Армани 5*, разположен на шест етажа в кулата “Бурж Халифа”. Всичко в обзавеждането е създадено с много внимание към детайлите от италианската модна икона Джорджо Армани. Насладете се на класически ястия от Италия, специалитети от Тоскана, традиционни рецепти от индийската кухня, тапас и японска гурме кухня с прекрасна гледка към Танцуващите фонтани на Дубай. Вечерята е в ресторант Mediterraneo, разположен на първия етаж.

ДЕН 7
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и развлечения.
Нощувка.

ДЕН 8
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище. Полет за България в 10.45 часа.  Кацане на летище София в 15.10 часа с незабравими спомени от Дубай и Обединените Арабски Емирства.


Цената включва:
➤ Двупосочен самолетен билет София-Дубай–София
➤ Летищни такси
➤ Чекиран багаж до 20 кг
➤ Един брой ръчен багаж до 7 кг с размер 55/38/20 см
➤ Трансфер летище−хотел−летище
➤ 7 нощувки със закуски в избрания хотел
➤ Mедицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с покритие 10000 евро


Цената не включва:
➤ Екскурзиите (опциите) срещу допълнително заплащане.
➤ Такса "Туристически дирхам" в Дубай — заплаща се задължително и лично от туриста при пристигане в хотела и се таксува на стая на вечер както следва:
5.50 USD за хотели 5*, 4.50 USD за хотели 4*, 3.00 USD за хотели 3*.
➤ Разходи от личен характер
➤ Кетъринг на борда на самолета — 10 евро на пътник в посока
➤ Такса промяна курса на долара

Забележка:

  • Всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат предварително в България
  • Посочените в програмата часове за екскурзии са ориентировъчни.
  • Дните за провеждане на допълнителни екскурзии могат да претърпят промяна.
  • Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лев към долара 1.00 USD = 1.70 BGN. При промяна на обменния курс туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена.
  • Пакетните цени са в евро и се заплащат в лева по курс 1.95583
  • Пакетната цена е калкулирана на база най-ниска тарифа на авиокомпанията и подлежи на препотвърждаване в момента на резервация.
  • Преди заминаване туроператорът ще информира туристите за евентуални изисквания, процедури и препоръки касаещи влизането и престоя в Обединените Арабски Емирства.
  • Минимален брой туристи за осъществяване на програмата: няма


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
  • Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването.
  • Депозит в размер на 50% от сумата, доплащане —  минимум 30 дни преди заминаването.
  • Депозитът е обвързан с издаването на самолетен билет и не подлежи на връщане.
  • Краен срок за записване по програмата: 7 дни преди заминаване.

10/01/02

Етикети
оферти абу даби , абу даби и дубай 2021 , абу даби , екскурзия в дубай , дубай , pochivki abu dabi , дубай , буш халифа , екскурзии дубай , оферти обединени арабски емирства , екскурзии абу даби , оферти абу даби 2021 , почивка абу даби , перлите на емирствата - дубай, абу даби, рас ал хайма и шаржа , перлите на емирствата - дубай, абу даби, рас ал хайма и шаржа , pochivka abu dabi , почивки дубай , почивка абу даби , рас ал хайма , pochivka dubai , екскурзии дубай 2021 , дубай , екскурзии дубай 2021 , екскурзия до абу даби и дубай 2021 , toptravels , почивка в дубай 2021 , почивка дубай , оферти абу даби , почивка в дубай , екскурзии дубай , pochivki dubai , дубай , екскурзии абу даби 2021 , почивка обединени арабски емирства , оферти дубай , pochivka abu dabi , dubai , почивка дубай , екскурзии дубай , перлите на емирствата , почивка абу даби , дубай и абу даби екскурзии , абу даби , оферти абу даби , почивки дубай , оае , рас ал хайма , dubai , обединени арабски емирства , pochivki dubai , оферти абу даби , abu dabi , екскурзия в дубай , почивка дубай 2021 , екскурзии дубай , dubai , екскурзии дубай абу даби , екскурзии дубай абу даби , лувъра дубай , ras al khaimah , abu dabi , екскурзии дубай , абу даби и дубай 2021 , pochivka dubai , перлите на емирствата - дубай, абу даби, рас ал хайма и шаржа , почивка абу даби , pochivki dubai , почивка оае 2021 , перлите на емирствата - дубай, абу даби, рас ал хайма и шаржа , почивки дубай , почивка дубай , екскурзия оае , ekskurzii dubai , abu dabi , оферти дубай , abu dabi , екскурзии абу даби , дубай , pochivki abu dabi , dubai , 2021 оае , почивка абу даби , екскурзия до абу даби и дубай , оферти дубай 2021 , екскурзия до абу даби и дубай 2021 , оферти дубай , doubletree by hilton, ras al khaimah , организирана екскурзия до дубай , оае , екскурзия оае , перлите на емирствата , екскурзии дубай , екскурзия до абу даби и дубай , pochivka abu dabi , dubai , почивки дубай , перлите на емирствата , дубай и абу даби 2021 , почивка оае , екскурзия в дубай , оферти дубай , abu dabi , перлите на емирствата , дубай , екскурзия до абу даби и дубай , почивка в дубай , дубай , оае дубай абу даби , pochivka dubai , почивка дубай , абу даби , почивка дубай , абу даби , pochivka dubai , оферти дубай , pochivka abu dabi , почивка в дубай , pochivki dubai , дубай , дубай 2021 , почивка дубай , екскурзии абу даби , екскурзии абу даби , ekskurzii abu dabi , шаржа , dubai , абу даби , дубай и абу даби - върхът на арабската цивилизация , toptravels , рас ал хайма , шаржа , оферти абу даби , pochivki dubai , екскурзии абу даби , дубай , pochivki dubai , рас ал хайма , шаржа , екскурзия оае , екскурзии абу даби , top travel , ekskurzii dubai , почивка в дубай , abu dhabi , шаржа , top travel , abu dabi , почивка дубай , екскурзия дубай , абу даби , екскурзии абудаби 2021 , почивка i ekskurziq в дубай , дубай , grand midwest reve apartments, dubai , екскурзия оае , круиз дубай , сафари дубай , почивка абу даби , екскурзия до абу даби и дубай , ekskurzii abu dabi , почивка в дубай , nehal bin majid hotel, abu dhabi
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах