Почивка в Канкун, Мексико 2021 Полети всеки понеделник от Януари до Април/7 нощ - Ранни записвания         Уикенд в Малта 2021 Дати на заминаване всяка събота от 13.02 до 27.03.2021 и всеки петък от 02.04 до 17.12.2021/3 нощ         Почивка в Хавана и Варадеро от Януари до Април 2021 Полети всяка Сряда и Неделя от 03.01 до 21.04.2021/7 нощ - Ранни записвания         

Почивка на о. САНТОРИНИ - Майски празници

Оферта номер: П64386
Вид транспорт: Самолет Самолет
4 дни/ 3 нощи
4 дни-3 нощувки /Почивка в Гърция
Авансово плащане в размер на 25 евро на човек!
Цена от: 631.73 лв
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма

1 ден
Чартърен полет София – Санторини. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Вечеря /с изключение на записаните на пансион само закуска или без изхранване (RO)/ и нощувка.

2 ден – 3 ден
Закуска в хотела. Свободно време и възможност за различни допълнителни екскурзии, сред които:

Санторини за един ден
Започвате Вашето пътешествие с кратка фотографска спирка за снимки на неповторимия вулканичен плаж RED BEACH, известен с уникалния цвят на пясъка, извисяващите се червени скали от лава и чисти зелени води. Отидете до AKROTIRI, наречена още “Праисторически Помпей” или “Изгубената Атлантида”, заровена и запазена от вулканичната пепел на едно от найголемите вулканични изригвания в човешката история (17 век пр. Хр.). Насладете се на свободното време за обяд и релакс на един от найдългите черни пясъчни плажове в Цикладите – плаж  PERISSA, и най-популярния плаж на Санторини. Разгледайте едно от най-старите и най-автентични традиционни селища на Санторини - селището EMPORIO, построено като малък лабиринт и посетете неговата средновековна крепост (15-ти век). Опитайте неповторимите вина на Санторини във винарна SANTORINI и научете повече за едни от най-старите лозя в Европа, докато се любувате на невероятната гледка към вулкана. Завършете обиколката си с кратка спирка на най-високия връх на Санторини -  планината PROFITIS ILIAS (567 метра), за да се насладите на поразителната панорамна гледка към целия остров. Трансфер до популярното село Ия и най-сниманото място в Гърция. Насладете се на свободното време и вижте легендарния залез над Ия. Прибиране в хотела. Вечеря /с изключение на записаните на пансион само закуска или RO/ и нощувка.

Целодневна екскурзия с посещение на вулкан и Калдера Криуз с традиционна дървена лодка (гид и автобусен трансфер)
Вулкан, горещи извори, остров Thirassia, залез над Ия
Пристигане с автобус на пристанище и прекачване на уникална гръцка традиционна лодка. Първата спирка е вулканичният остров Nea Kameni, където ще имате възможност да се разходите и да посетите кратера на активен вулкан.  Следва връщане на лодката и отплаване до друг вулканичен остров - Palea Kameni, известен с горещите си извори. Тук, по желание, ще имате възможност да плувате в серните им води или да се насладите на баня в гореща лечебна кал. Следва посещение на живописния остров Thirassia със свободно време от 1,5 часа. Посещение на селището Manolas, до което се стига чрез вити стълби пеша или яздейки магаре. Обратно на лодката и кратка спирка на пристанищата Armeni или Amudi в Ия, където ще слезете и ще изкачите стъпалата пеша или яздейки магаре до селището. Ще имате свободно време, за да се насладите на великолепни панорамни гледки и грандиозния залез. 15 минути след залеза на слънцето ще се върнете обратно към мястото за срещи, за да бъдете върнати обратно в хотела. Вечеря /с изключение на записаните на пансион само закуска или RO/ и нощувка.

4 ден
Закуска в хотела и свободно време до трансфера до летище Санторини за полета до София.

Важно!
Пограмата е примерна и всички допълнителни екскурзии, както и техните цени, дни и начин на провеждане подлежат на препотвърждение на място на о. Санторини.
Всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат на място на о. Санторини.ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
• самолетен билет София – Санторини - София с чартърен полет на АК "Bulgarian Air Charter";
• пътнически и летищни такси (в размер на 90 евро на човек към 09.11.2020);
• 20 кг чекиран багаж и ръчен багаж до 8 кг;
• 3 нощувки на съответния пансион в избран хотел;
• трансфери летище - хотел - летище;
• Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19.ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
• екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане);
• градска такса, която се заплаща директно в хотела (задължителна)*;
• задължително се заплаща евентуална горивна такса**,  ако бъде начислена за конкретния полет;
• доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 9 лева за 4 дни; за лица от 75 до 80 г: 13 лева за 4 дни;
• Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме възможност за сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.


*Градска такса - от 01.01.2018г в Гърция се въвежда т.нар. такса "Престой". Тя се заплаща на място в хотела, а размерът ѝ се определя от неговата категория както следва:
- 5* хотели - 4 евро /стая/ нощувка;
- 4* хотели - 3 евро /стая/ нощувка;
- 3* хотели - 1,50 евро /стая/ нощувка;
- 2* и 1* хотели - 0,50 евро /стая/ нощувка.


Полетно разписание за 30.04.2021 г., 03.05.2021 г. и 06.05.2021 г.:
София, Терминал 2 - Санторини   10:00 - 11:50
Санторини - София, Терминал 2   12:40 - 14:20
*полетното разписание подлежи на препотвърждение!

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
Авиокомпания Bulgarian Air Charter
Седалище и адрес: София, ул. "Павел Красов" 35
Номер на лиценз: BG 2407 - 08
Тип самолет: MD-82


УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
Плащания:
1. Депозит при записване в размер на 25 евро на човек
2. Доплащане до 30 % от общата цена на пътуването до 22 дни преди датата на отпътуване
3. Доплащане до 100 % от общата цена на пътуването до 8 дни преди датата на отпътуване
- за резервации направени в описаните в т. 2 и 3 срокове се заплаща съответния депозит (22 - 8 дни до датата на отпътуване - 30 % и 8 и по-малко дни - 100 %).


Анулационни срокове:
1.ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
2. След този срок, ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да анулира договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати неустойка в размери, както следва:
2.1 При анулация след изтичане на срока упоменат в т. 1. и до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 25 евро на човек;
2.2.При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 30 % от общата пакетна цена;
2.3. При анулация от 7 до 4 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70 % от общата пакетна цена;
2.4. При анулация от 3 и по-малко дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на 100 % от общата пакетна цена;
3. В случай, че резервация е направена от 8 и по-малко дни преди датата на отпътуване, ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка, в срок до 24 часа от датата на записване.


Необходими данни за всички пътуващи:
1. Три имена на латиница по международен паспорт.
2. Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
3. Номер на паспорт и дата на валидност.
4. Забележка, в случай че лицето не е български гражданин.Цените са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване. Задължително се заплащат: пътнически и летищни такси и евентуална горивна такса.


**УТОЧНЕНИЕ:
*Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 80. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 7 дни преди датата на отпътуване.
*Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 500 долара на тон; Санторини: 500 долара на тон и при валутен курс 1 Eur = 1,15 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 7 дни преди пътуването в агенцията, където са записани (за записвания по-ма лко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава).
*Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при записване и авансово плащане от 30% до изтичане на валидността на съответната оферта и доплащане до 22 дни преди датата на пътуване. След изтичане на срока за валидност на офертата НЕ СЕ ДОПУСКАТ НИКАКВИ ПРОМЕНИ ПО НАПРАВЕНИТЕ РЕЗЕРВАЦИИ (например промяна на имена, период, тип настаняване и т.н), в противен случай резервациите ще се калкулират по стандартните цени за съответния хотел и дата на полет. При евентуални анулации на резервации по тези оферти се съблюдават условията на договора. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.
*Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД /асистираща компания: "РЕМЕД АСИСТАНС"/.
При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания на "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД - "РЕМЕД АСИСТАНС", на дежурен телефонен номер, указан в полицата (+ 9 0242 310 28 37)!
Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.
*От 1 януари 2007 г. гражданите на Република България са граждани на Европейския съюз и в качеството си на такива са в правото си да пребивават на територията на друга държава-членка, в т.ч. на Гърция, за срок до 90 дни без никакви условия или формалности, освен изискването да притежават валидна лична карта за самоличност или паспорт.
*Няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в страната.


09/02/02Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
samoletni pochivki santorini , на почивка в гърция , екскурзии майски празници гърция , santorini ekskurzii , топ травелс , оферти за ранни записвания , гърция от софия , ниски цени , почивки гърция , оферти за майски празници санторини , почивка в санторини 2021 , почивки майски празници гърция , samoletn ekskurzii gyrcia , лято остров санторини , ekskurzii ot sofia santorini , ekskurzii s chartaren polet gyrcia , лято в гърция , oferti za ranni zapisvania , столицата фира , почивки санторини , топ травелс почивка , санторини със самолет , санторини гърция , хотел king thira 2* , гърция екскурзии , oferti , почивки от софия санторини , почивка остров санторини 2021 , ranni zapisvania , santorini ot sofia , samoletni pochivki gyrcia , pochivki santorini , червен плаж , почивка на о-в санторини , хотел afroditi venus beach 4 * , toptravels , оферти за майски празници гърция , ekskurzii santorini , ранни записвания майски празници , самолетни почивки санторини , na pochivka santorini , maiski ekskurzii santorini , pochivki ot sofia , ekskurzii s chartaren polet , pochivka santorini , почивки с чартърен полет гърция , таверна , хотел kastelli resort 4 * , летни оферти 2021 , майски празници гърция , ranni zapisvania top travels , ekskurzii , самолетни почивки гърция , pochivki s chartaren polet gyrcia , оферти за майски празници санторини , почивки и екскурзии , автобусна почивка , лято гърция , екскурзии с чартърен полет санторини , хотел vp prive suites (ex. athanasia) , pochivki s chartaren polet , почивки топ травелс , top travels , самолетни екскурзии , почивка о-в санторини , почивка в гърция , top travels , акротири , екскурзии майски празници санторини , гърция почивки , ekskurzii maiski praznici , майски екскурзии санторини , ranni zapisvania maiski praznici gyrcia , oferti za maiski praznici , райското кътче санторини , ранни записвания maiski praznici санторини , оферти за ранни записвания , pochivki gyrcia , pochivki maiski praznici , pochivki ot sofia santorini , ekskurzii maiski praznici santorini , лято в гърция , санторини почивки , санторини от софия , екскурзия до вулкана , санторини , о-в санторини , хотел on the rocks 4 * , екскурзии от софия , екскурзии гърция , санторини лято , санторини почивки , letni oferti 2021 , оферти за майски празници санторини , самолетни почивки , gyrcia ekskurzii , oferti za ranni zapisvania , oferti za maiski praznici santorini , екскурзии санторини , санторини , почивка гърция , pochivki greece , санторини гърция , ranni zapisvania 2021 , мегалохор , pochivki , maiski pochivki , почивки от софия гърция , почивка о-в санторини гърция , samoletn ekskurzii , почивки майски празници , santorini pochivki , самолетни екскурзии гърция , maiski praznici santorini , ekskurzii ot sofia , ниски цени , ранни записвания 2021 , хотел el greco 4 * , maiski praznici , ekskurzii maiski praznici , samoletn ekskurzii santorini , почивка гърция , pochivki s chartaren polet santorini , майски почивки , почивки с чартърен полет санторини , ekskurzii ot sofia gyrcia , maiski i pochivki gyrcia , на почивка о-в санторини , екскурзии майски празници , почивки от софия , месариа , ranni zapisvsnia maiski praznici santorini , почивки от софия , санторини екскурзии , майски празници санторини , санторини лято , майски почивки санторини , ranni zapisvania maiski praznici , pochivki santorini , оферти топ травелс , ekskurzii s chartaren polet santorini , майски екскурзии гърция , оферти за майски празници , maiski praznici gyrcia , екскурзии майски празници , oferti za maiski praznici gyrcia , toptravel , pochivki maiski praznici gyrcia , почивки , о-в санторини почивка , почивка топ травелс , pochivki ot sofia gyrcia , почивки о-в санторини , ранни записвания майски празници гърция , хотел splendour resort 5 * , гърция санторини , музей на виното и дегустация на вино , почивки гърция , почивки с чартърен полет , ranni zapisvania s maiski praznici santorini , самолетни екскурзии , гърция о-в санторини , майски празници , ранни записвания топ травелс , ekskurzii maiski praznici gyrcia , санторини 2021 , niski ceni , pochivka santorini , почивки о-в санторини , пиргос , залеза ия , maiski ekskurzii gyrcia , екскурзии от софия гърция , екскурзии от софия , екскурзии с чартърен полет , екскурзии със самолет , екскурзии , екскурзии майски празници гърция , оферти , почивка санторини , почивки , топ травелс , санторини 2021 , хотел aegean plaza 4 * , pochivka v greece , лято 2021 гърция , хотел krokos villas , gyrcia sys samolet , лято гърция , хотел theoxenia 3 * , ранни записвания майски празници санторини , екскурзии от софия санторини , ekskurzii gyrcia , лято санторини , ekskurzii maiski praznici gyrcia , хотел sunrise 2 * , лято остров санторини , почивки гърция , имеровигли , екскурзии и почивки , maiski pochivki santorini , samoletni pochivki , майски екскурзии , хотел cliffside suites 4 * , лято 2021 , почивки о-в санторини , емборио , oferti za maiski praznici santorini , почивки и екскурзии , почивки санторини , оферти за майски празници , гърция със самолет , oferti top travels , гърция , лято санторини , maiski ekskurzii , на почивка санторини , ранни записвания , майски почивки гърция , santorini , екскурзии с чартърен полет гърция
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах