ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

АФРИКАНСКА ПРИЗКАЗА ИЗ САВАНИТЕ НА КЕНИЯ - ФОТО САФАРИ

Оферта номер: П64395
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 7 нощи
8 дни-7 нощувки/всяка сряда от 03.03.2021 г. до 14.04.2021
чартърни полети от София


Програма
АФРИКАНСКА ПРИЗКАЗА  ИЗ САВАНИТЕ НА КЕНИЯ
ФОТО САФАРИ

 
Mombasa – Ngutuni Sanctuary – Taita Hills Wildlife Sanctuary - Mombasa / чартърни полети от София
Дати на заминаване – всяка сряда от 03.03.2021 г. до 14.04.2021 г. вкл.
7 нощувки / 8 пълни дни
Предлагаме ви едно невероятно, смело, диво, щуро и незабравимо приключение в света на дивите животни, на гости в техният дом - АФРИКАНСКАТА САВАНА

1  ден полет и настаняване
Излитане от Летище София с чартърен полет до Момбаса - Кения, изпълняван от  авиокомпания Gullivair с номер на полета TJJ 601 в 00:00 ч. Има технически стоп  (без пътниците да напускат борда на  самолета) в Букурещ с престой около час. Кацане на летището в Момбаса в 11:00 ч. Посрещане от фирма-партньор. Трансфер до  VOYAGER BEACH RESORT 3* AI или подобен. Трансфер до хотела време за почивка преди старта на едно невероятно приключение – Африка.
Свободно време. Нощувка.

2 ден
Свободно време за плаж и почивка. За всички любители и откриватели на нови приключения и емоции по желание могат да се включат към  екскурзия, която се провежда този ден срещу допълнително заплащане. Нощувка.
 
3 ден Момбаса/ Ngutuni Sanctuary - СТАРТ НА САФАРИ ПРИКЛЮЧЕНИЕТО
Рано сутринта тръгване от хотела с 6-местен сафари - мини ван в посока резервата Ngutuni Sanctuary в района на Цаво (около 200 км; 4-5 часа). Пристигане за обяд в Ngutuni Lodgе  или подобен. Следобедно сафари в резервата. Вечеря и нощувка.
 
4 ден: Ngutuni Sanctuary/ Taita Hills Wildlife Sanctuary
Ранно сафари преди закуска. Връщане за закуска. Тръгване за Taita Hills Wildlife Sanctuary (около 70 км; 1-2 часа). Пристигане за обяд в Salt Lick Safari Lodge или подобен. Следобедно сафари в резервата и разходка сред природата. Вечеря и нощувка.

 5 ден: Taita Hills Wildlife Sanctuary/ Момбаса
Ранна закуска, check-out и сутрешно сафари по пътя обратно. Връщане към Момбаса и настаняване във VOYAGER BEACH RESORT 3* AI. Нощувка.
 
6-ти и 7-ми ден: плаж
Свободно време за плаж и почивка. По желание посещение на допълнителна екскурзия срещу заплащане. Нощувка.

8 ден         
След закуска освобождаване на стаите (стандартен Check-out в 10:00 ч.) и трансфер до летище Момбаса за чартърен полет до София, изпълняван от  авиокомпания Gullivair с номер на полета TJJ 602 в 22:30 ч. Има технически стоп  (без пътниците да напускат борда на  самолета) в Букурещ с престой около час. След което продължава до летище София.

9 ден    
Кацане на летище София в 07:30ч.

Цената не включва:
- входна виза - електронна - 51$
- евентуално доплащане за сафарита в периода 02-5.04 – около 35€
- Допълнителни екскурзии на място и разходи от личен характер
- напитки и храни извън описаното
- бакшиши, както и лични разходи
- Застраховка Oтмяна на пътуване 
Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на  ЗК"Алианц" или ЗК ЛЕВ ИНС
- Горивна такса – обявява се 21 дни преди полета (ако авиокомпанията наложи такава).

Цената не включва
- входна виза - електронна - 51$
- евентуално доплащане за сафарита в периода 02-5.04 – около 35€
- Допълнителни екскурзии на място и разходи от личен характер
- напитки и храни извън описаното
- бакшиши, както и лични разходи
- Застраховка Oтмяна на пътуване 
Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на  ЗК"Алианц" или ЗК ЛЕВ ИНС
- Горивна такса – обявява се 21 дни преди полета (ако авиокомпанията наложи такава).

Полетна информация:
 
Летище Излита Каца
SOF-MBA 00:00 11:00
MBA-SOF 22:30 07:30+1
 




- Часовете на полетите са посочени в местни времена
- Полетното разписание подлежи на препотвърждение.

COVID 19:
- При пристигане в Кения се изисква предоставяне на отрицателен PCR тест, направен 96 часа преди заминаване.
- Не трябва да има неразположения и грипоподобни симптоми. Мери се температура и не бива да е повече от 37,5°С.
- Всички пътуващи задължително трябва преди отпътуване да попълнят и изпратят онлайн бланка относно здравния си статус.
Бланката се намира тук: https://ears.health.go.ke/airline_registration/

ЕЛЕКТРОННА ВИЗА:
Единственият официален сайт за подаване на документи за електронна виза е www.evisa.go.ke
Деца до ненавършени 16г. не заплащат такса за виза и за тях не се подава искане за електронна виза.
Изисквания за кандидатстване за онлайн виза: //evisa.go.ke/single-entry-visa.html
Сайт на Посолство на Кения в Берлин, което има акредитация за България и Румъния: //kenyaembassyberlin.de/Consular-Section-Visas-passp.7.0.html
ВАЖНО! Информацията може да бъде актуализирана по всяко време в съответствие с въвеждане на нови изисквания и разпоредби.
 
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
1, Условия за резервиране и плащане  при - СТАНДАРТНИ РЕГУЛЯРНИ ЦЕНИ:
- От 30 до 50% от общата стойност на УСЛУГАТА   при сключване на договора и не по късно от 2 дни след това ако е по банков път /или други условия упоменати в програмата за съответното пътуване/
- Доплащане на остатъчната стойност 15 дни преди датата на отпътуване 
- Всички плащане се извършват по начина оказан в Договора за Организирано пътуване или : в брой, кредитна карта или банков път.
- Условия за резервиране и плащане при - ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА.
- При резервации в  промоции и последната минута се заплаща 100% от общата стойност на услугата при сключване на договора и не по късно от 2 дни след това ако е по банков път.
2. Необходими данни за всички пътуващите
- Три имена на латиница по международен паспорт
- Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин
- Номер на паспорт и дата на валидност
*Туроператорът не носи отговорност за изпратени неверни данни.

Срокове за анулации и неустойки
1.1. В случай на обявено „извънредно положение“, „световна пандемична обастановка„ или каквато и да било ситуация свързана с COVID-19 , като прави невъзможно осъществяването на пътуването поради затворени граници или забрана на гражданска авиация , Туроператора възстановява на Пътуващия внесените плащания в пълен размер до 15  работни дни от датата на отмяна на пътуването и официалното съобщаване на страните .
2.Доплащането по договора за организирано туристическо пътуване се извършва в срок до 15/ календарни дни назад от датата на отпътуване по програмата
3.В случай, че има изискване на задължително тестване на пътуващите, всички разходи по това тестване са за сметка на пътуващите като туроператова  се задължава да ги уведоми за наличието на такова задължително изискване на властите.
3.1.Туроператорът не носи отговорност за резултатите от направените тестове за COVID-19, както и последниците свързани с това.
4.При отказ по лични причини или други, които са извън описаните в т. 1.1.клиента губи всички внесени суми както следва;
*От 80 до 30 дни преди датата на отпътуване - внесения депозит
*От 29 до 0 дни -100% от стойността на услугата
*В случай, че Потрбителя прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
*Потребителят има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 7 дни преди дата на пътуване при чартърни програми. При редовни полети ако това е възможно, то клиента се задължава да заплати на Туроператора само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите.
 
Важна информация:
За пътуване до Кения се изисква международен паспорт. Паспортът трябва да е с валидност поне 6 месеца след датата на влизане в страната.
Не се изискват допълнителни ваксини.
Туристите следва да си купят подходящ за тях препарат  против комари.
Във връзка с транспорта по време на дните със сафарита се препоръчва багажът да е в меки сакове или раници. Не може да е по-голям от 60х42х17 см.
В Кения еднократните найлонови пликове са забранени, вкл. тези от безмитните магазини. Разрешени са цип-затварящите се торбички за носене на течности.
Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайт-сърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора.
Пътуването е подходящо за лица с ограничена подвижност.
*Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 40 
(Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи - 20 дни преди отпътуване)



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
*Валиден международен паспорт и едно  фотокопие на страницата със снимката
*Нотариално заверено  родителско разрешение, преведено и легализирано на английски език /за непълнолетни, пътуващи сами или само с единия родител/

30/02//02

Етикети
почивка в кения , сафари кения , сафари в кения , ekskurzii 2021 , екскурзия до кения , почивка в кения , среща с слоновете , safari v kenia 2021 , safari 2021 , среща с лъвовете , плаж в кения , ниски цени сафарита , pochivki 2021 , жирафи , сафари в кения , сафари в кения , сафари в кения , почивка в кения , слонове лъвове , организирано сафари в кения , организирано сафари в кения , сафари в кения , сафари в кения , сафари в кения 2021 , сафари кения , ниски цени сафарита , екскурзии кения , екскурзия до кения , сафари в кения , сафари в кения 2021 , оферти сафарита , сафари в кения 2021 , почивки кения , екскурзии кения , почивки кения , екскурзия сафари в кения , екскурзии кения , safari v kenia , сафари в кения , сафари в кения 2021 , екскурзия до кения , топ оферти топ травелс , екскурзия до кения , top travel , екскурзия сафари в кения , safari 2021 , почивки кения , сафари в кения 2021 , pochivki 2021 , екскурзия сафари в кения , сафари в кения , ниски цени , екскурзия сафари в кения , екзотични екскурзии 2021 , сафари в кения 2021 , почивки кения , 8 дни в кения , екзотичен плаж , сафари кения , екзотично сафари в кения , екскурзия сафари в кения , среща с слоновете , сафари в кения , жирафи , екскурзия сафари в кения , toptravels , плаж и сафари в кения , сафари в кения 2021 , оферти сафарита , екскурзия до кения , сафари в кения 2021 , сафари кения , почивки кения , топ оферти топ травелс , екскурзии кения , сафари в кения 2021 , почивка в кения , сафари в кения , екскурзия до кения , екзотично сафари в кения , toptravels , самолетни екскурзии , сафари в кения , сафари в кения , сафари и плаж в кения , екскурзии кения , safari v kenia , самолетни екскурзии , почивка в кения , kenia 2021 , екзотични екскурзии 2021 , сафари в кения , екскурзии кения , safari v kenia , почивка в кения , ekskurzii 2021 , сафари в кения 2021 , сафари в кения , сафари в кения 2021 , safari v kenia , top travel , сафари кения , kenia 2021 , ниски цени , почивки кения , сафари кения , среща с лъвовете , сафари в кения 2021 , слонове лъвове , safari v kenia 2021 , сафари в кения , сафари в кения
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах