Почивка в Коста Дорада

Оферта номер: П64406
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 7 нощи
8 дни-7 нощувки/Директен полет до Барселона
Почивка в Испания през 2021
Прикачен файл:
64406Dop.ekskurzii Kosta Dorada.docx


Програма

Ден 1

София – Барселона – Камбрилис

Среща с представител от агенцията на летище София, 2 часа преди полета. Директен до Барселона с авиокомпания Bulgaria Air. Кацане на летището и трансфер до хотела в Камбрилис (продължителност около 1 час). Настаняване. Вечеря. Нощувка.

Ден 2

Пенискола

Закуска. Информационна среща с местния представител в хотела. Свободно време или по желание допълнителна полудневна екскурзия до Пенискола. Пенискола е в списъка на Испания с най-красивите градове. „Градът в морето“, както го наричат местните, е популярна туристическа дестинация. Представлява полуостров, който навлиза навътре в морето и пленява с неповторим чар и типична испанска атмосфера. Пешеходна разходка в старата част на града: величествената църква „Санта Мария“ със своята квадратна камбанария и впечатляващ вход; известната къща с покрити от миди стени „Каса де лас Кончас“ – уникален шедьовър; величествените крепостни стени, ограждащи града, които някога го пазили от редица завоеватели. Свободно време за разходка и пазар. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 3

Сарагоса

Закуска. Свободно време или по желание допълнителна целодневна екскурзия до Сарагоса – петият по големина град в Испания. Намира между Барселона и Мадрид, на двата бряга на река Ебро. В Сарагоса има много университети, което го прави привлекателен за младите хора, което от своя страна говори, че е град с младежко излъчване и интересен нощен живот. Градът има над 2000 годишна история и съхранява архитектурни забележителности от различни епохи: базиликата „Нуестра Сеньора дел Пилар“ е най-внушителната и известна забележителност тук – посветена е на Дева Мария и Исус; католическата катедрала „Ла Сео“, чиято кула е построена в бароков стил, а фасадата в неокласически; построеният от маврите дворец „Алхаферия“, отличаващ се със своите дървени тавани. Свободно време за разходка. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 4

Валенсия

Закуска. Свободно време или по желание допълнителна целодневна екскурзия до Валенсия – третия по големина град в Испания, разположен на източното крайбрежие на Иберийския полуостров. Градът предлага изключително разнообразие от забележителности и атракции – история, архитектура, фестивали и вкусна храна. Посещението започва с пешеходна разходка на Стария град. Тук ще откриете кулите „Серанос“ – вековни пазители на града, площад „Пласа де ла Вирхен“ и красивия фонтан „Турия“, катедралата на Валенсия – днес пазителка на Светия Граал, „Кръглия площад“ с многобройните си магазинчета за дантела, „Ла Естреча“ – най-тясната сграда в Европа, „Копринената борса“ – шедьовър на валенсианския готически стил, „Централният пазар“, който радва посетителите си с красиви сувенири и вкусни тапас. След свободно време за обяд, обиколката продължава с панорамна част, описваща старото корито на река Турия, днес преобразено в красив зелен парк. Пътят ще ви отведе до „Града на изкуствата и науките“ – един неповторим архитектурен ансамбъл , дело на Сантяго Калатрава и Феликс Кандела. Комплексът съчетава в себе си пет футуристични постройки – „Хемисферик“ – Планетариум известен с най-голямата зала в Испания за прожектиране на филми, Двореца на изкуствата „Кралица София“, който годишно приютява множество музикални събития, Музея на науките „Принц Фелипе“, разкриващ едни от най-големите тайни на науката, „Умбракъл“ – зона за отдих, изобилстваща от зеленина, „Агора“ – приютяваща изложби и събития и „Океанографик“, известен като най-големия аквариум в Европа,  представляващ подводен град, който отлично пресъздава морската среда, в която живеят характерни представители на различните морета. Свободно време. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 5

Тарагона

Закуска. Свободно време или по желание допълнителна полудневна екскурзия до Тарагона – едно от най-добре запазените Римски археологически местности в Испания, включено в списъка на ЮНЕСКО. Разглеждане на: Дяволския мост – акведукт с височина от 217 метра и дължина от 26 метра, един грандиозен пример за напредъка на Римското инженерство; запазените останки от Римската цивилизация във високата част на стария град; Крайградските древни стени, които са едни от най-добре запазените пътни артерии в Европа; останките от Амфитеатъра от ІІ век, намиращ се на Средиземноморското крайбрежие, станал свидетел на кървави битки между гладиатори.

Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 6

Порт Авентура

Закуска. Свободно време или по желание посещение на увеселителен парк „Порт Авентура“. Паркът е лесно достъпен с общестевен транспорт, разстояние от хотела – около 10 км (цената е само за билет, не включва транспорт). Увеселителен парк „Порт Авентура“ е една от най-посещаваните туристически забележителности в Испания. Територията му се разделя на 5 тематични части – Средиземноморие, Полинезия, Мексико, Китай и Див Запад. Атракциите, които всяка една част ще ви предложи са изключително вълнуващи и забавни, без значение на каква възраст сте. А когато искате да си починете, преди да преминете към следващото забавление, то със сигурност ще оцените прекрасните ресторанти и барове във всяка една от различните страни, през които преминавате. Не е за пропускане и факта, че от тук може да закупите за спомен едни от най-прекрасните и интересни сувенири, предлагащи се в цялата страна. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 7

Монсерат

Закуска. Свободно време или по желание допълнителна целодневна екскурзия до Абатство Монсерат с „Черната Мадона“. Манастира „Монсерат“ се намира в едноименната планина (в превод – Назъбената планина), сгушен сред скали, всяка от които носи своя легенда. По време на пътуването ще се насладите на уникални природни пейзажи, а пристигайки в манастира ще изживеете една неповторима духовна наслада. Най-голямата и значима ценност, която се съхранява в „Монсерат“ е „Черната Мадона” – светинята, покровителката на Каталуния.

Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 8

Барселона – София

Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване към Барселона и обзорна обиколка на града (включена в цената). Барселона е втория по големина град в Испания и столица на район Каталуния – един от най-обичаните градове, който за да можеш да го разбереш и усетиш, трябва да го посетиш. По време на обзорната обиколка ще разгледаме: визитната картичка на града „Саграда Фамилия“ (отвън); две от най-известните къщи, построени от гениалния архитект Антони Гауди – „Каса Батийо“ и „Ла Педрера“; емблематичния булевард „Грасия“; площад „Испания“ – сърцето на Барселона; арената за бикоборство „Арена Монументал“ (Каталуния е вторият испански регион, наложил забрана за корида с бикове от 2012 г). Свободно време (ако е възможно) за разходка и разглеждане на: площад „Каталуния“, откъдето започва най-оживената пешеходна улица на града – “Рамбла”; новият и модерен квартал „Ейшампле“; Готическия квартал със своите криволичещи и тесни средновековни улички, изпълнени с модерни барове и ресторанти. Трансфер до летището в Барселона. Директен полет за София на авиокомпания Bulgaria Air.


Цената включва:

  • Самолетен билет София – Барселона – София с директен полет на Bulgaria Air;

  • Летищни такси, чекиран багаж до 23 кг и 10 кг ръчен багаж;

  • 7 нощувки на база закуска и вечеря в Port Eugeni 4* Superior в Камбрилис, Коста Дорада (или подобен);

  • Обзорна обиколка на Барселона;

  • Трансфер летище – хотел – летище;

  • Представител на туроператора с български език за целия престой;

  • ПAKET ЗА МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс с Евроинс;

  • PCR теста – при отпътуване и при връщане в България;

  • Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс;

 

Включен пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ ПРИ ПЪТУВАНЕ на стойност до 200лв:

  1. ФИНАНСОВО БЕЗРИСКОВА резервация – депозит при резервация 50 лв и доплащане 20 дни преди тръгване, при гарантирана програма
  2. ГАРАНТИРАНО връщане на платените суми при анулирана програма от туроператора или наложена карантина при преминаване на границите в срок до 14 дни
  3. БЕЗПЛАТНИ PCR тестове за самолетните и с 50% ОТСТЪПКА при автобусните програми
  4. ВКЛЮЧЕНА медицинска застраховка Traveller от Евроинс, с покритие 10 000 евро, включително и за риск от заразяване с COVID-19.
  5. БОНУС без аналог - при установяване на covid-19 по време на пътуване – БЕЗ РАЗХОДИ за лечение, карантинен престой и връщане в България. (Това покритие стандартно не се включва в медицинската застраховка)
  6. БОНУС без аналог – Застраховка Отмяна на пътуване (включена във всеки пакет)

Цената не включва:
  • Полудневна екскурзия до Тарагона – 42 лева за възрастен / 21 лева за дете до 11,99 г.;
  • Полудневна екскурзия до Пенискола – 56 лева за възрастен / 26 лв. за дете до 11,99 г.;
  • Целодневна екскурзия до Валенсия – 108 лева за възрастен /54 лв. за дете до 11,99 г.;
  • Целодневна екскурзия до Сарагоса – 118 лева за възрастен / 59 лв. за дете до 11,99 г.;
  • Целодневна екскурзия до Абатство Монсерат с Черната Мадона – 108 лева за възрастен / 54 лева за дете до 11,99 г.;
  • Билет за увеселителен парк Порт Авентура – 108 лева за възрастен / 88 лева за дете до 11,99 г. (без включен транспорт);
  • Общинска такса – определя се от общината и се заплаща на място в хотела – 1 евро на човек на вечер към 02.02.2019 г.;

 

Полетно разписание:
(авиокомпанията си запазва правото да променят часовете на полетите)

София – Барселона: 15:55 – 17:55 (Bulgaria Air)

Барселона – София: 18:45 – 22:35 (Bulgaria Air)


Резервации:

Авансово плащане при резервация: 50 лева/човек.

Краен срок за пълно плащане: 20 дни преди датата на заминаване.

 

ВАЖНО:

  1. Минимален брой туристи: няма;
  2. Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
  3. Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
  4. Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт, минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
  5. Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата, авиокомпанията и полетното разписание.

 

Условия за потвърждаване и анулиране:

20 дни преди обявените дати на тръгване съответната програма ще бъде потвърдена, ако има събран минимум или анулирана, ако такъв липсва.

Ако програмата бъде потвърдена, то в рамките на 24 часа Вашите клиенти трябва да препотвърдят ангажимента си и да заплатят 100% от стойността на почивката

При положителен PCR тест 14 дни преди датата на отпътуване 100% от сумата заплатена се възстановява до 14 дни след датата на пътуване.

При налагане на задължителна карантина при пристигане в дестинацията, сумите заплатени се възстановяват в пълен размер до 14 дни след датата на пътуване



32/02/02

Етикети
pochivka v ispania , costa dorada 2021 , pochivka v costa dorada , costa dorada 2021 , почивка в коста дорада , pochivka costa dorada , почивка в коста дорада , toptravels , kosta dorada 2021 , почивка в коста дорада 2021 , почивка в испания, коста дорада 2021 , почивка коста дорада , коста дорада , златна възраст в испания , почивка в коста дорада 2021 , почивка в испания , costa dorada 2021 , почивка в коста дорада , pochivka v ispania , екскурзия до барселона , оферти испания , pochivka costa dorada , коста дорада 2021 , почивка в испания , почивка , почивка в испания , екскурзия до барселона , почивка в коста дорада , на море в испания , ранни записвания 2021 , испания почивки , pochivka costa dorada , costa dorada 2021 , почивка в испания , pochivka costa dorada , pochivka costa dorada , оферти испания , плаж в испания , почивка коста дорада , pochivka v costa dorada , pochivka costa dorada , toptravels , pochivka costa dorada , почивка в испания , pochivka v costa dorada , почивка 2021 , pochivka costa dorada , почивка в коста дорада , испания , ранни записвания 2021 , почивка в испания, коста дорада 2021 , коста дорада 2021 , почивка в коста дорада , почивка в коста дорада , top travel , испания почивки , испания , коста дорада , почивка в коста дорада , pochivka v ispania , испания почивки , коста дорада , pochivka v costa dorada , коста дорада 2021 , pochivka costa dorada , почивка в коста дорада 2021 , испания , pochivka v ispania , почивка коста дорада , почивка в коста дорада 2021 , екскурзия до барселона , почивка в коста дорада , ранни записвания 2021 , port eugeni 4*, superior hotell, costa dorada 2021 , почивка в коста дорада , kosta dorada 2021 , почивка в испания , испания , почивка в коста дорада , почивка 2021 , почивка в коста дорада 2021 , pochivka costa dorada , pochivka v costa dorada , оферти испания , на море в испания , top travel , екскурзия до барселона , pochivka costa dorada , pochivka costa dorada , почивка в испания, коста дорада 2021 , коста дорада , почивка в испания , екскурзия до барселона , почивка коста дорада , почивка в испания, коста дорада 2021 , kosta dorada 2021 , коста дорада , плаж в испания , costa dorada 2021 , почивка в коста дорада , почивка коста дорада , екскурзия до барселона , pochivka v ispania , pochivka v ispania , лято в испания , почивка в испания, коста дорада 2021 , почивка в коста дорада , испания , лято в испания , почивка в коста дорада , почивка в коста дорада 2021 , top travel , почивка в коста дорада , почивка в испания , почивка коста дорада , почивка в испания, коста дорада 2021 , pochivka v costa dorada , toptravels
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах