ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

ОСТРОВ ЗАКИНТОС – МЕЧТАНИЕ И ДЪЛГОЛЕТИЕ

Оферта номер: П64421
Вид транспорт: Автобус Автобус
9 дни/ 8 нощи
9 дни, 8 нощувки, 8 закуски, 7 вечери
Лято в Гърция
Цена от: 695.00 лв
ЗАПИТВАНЕ


Програма
ОСТРОВ ЗАКИНТОС – МЕЧТАНИЕ И ДЪЛГОЛЕТИЕ
 
Маршрут: София - Кулата - Солун - Делфи - Килини - остров Закинтос - Янина – София
 
При възможност качване от: ШЕЛ Пазарджик; ШЕЛ Драгичево; Дупница(разклон магистрала); магазин МЕТРО Благоевград; OMV Сандански; бензиностанция ПЕТРОЛ Кулата
 
9 дни, 8 нощувки, 8 закуски, 7 вечери
 
1 ден – София - Делфи

Отпътуване от София в 7.00 ч от площад „Александър Невски“ маршрут София – Солун - Делфи / 663 км. /. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка.
 
2 ден – Делфи – о-в Закинтос
Закуска. Ще разгледаме най-големия оракулски комплекс с храм на Аполон, който достига своя разцвет през VI век пр. н.е., а Делфи става главен религиозен център на елините. Неговите останки са приютени в живописната котловина на планината Парнас. От руините, оцелели през времето като театъра, стадиона и мраморния храм-ротонда, обграден с колони, стъпили върху тристепенна основа, днес съдим за важното религиозно и политическо значение на Делфи. Ще продължим към Антирио, за да минем на полуостров Пелопонес по най-големия окачен мост в света / 2252 метра / засенчил дори прочутият Голдън Гейт в Сан Франциско. От пристанище Килини с ферибот ще преминем на остров Закинтос. След настаняване в хотела – свободно време за почивка. Вечеря. Нощувка.
 
3 ден – остров Закинтос /Занте/
След закуска, ще се отправим към град Закинтос – столица на острова. Ще разгледаме площад „Св. Марк“ с католическата катедрала, музея на Соломос и Калвос - едни от най-почитаните гръцки поети, ще се насладим на прекрасните сгради на площад „Соломос“– отразяващи типичната атмосфера. Ще имаме възможността да посетим Византийския музей (по желание), Градската библиотека, Храмът на Дионисий (покровител на острова) и Венецианската крепост. Свободно време, за да се насладим на уникалната атмосфера, да направим снимки и да изпием по фрапе в колоритните кафенета, пръснати из стария град. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
 
4 ден – остров Закинтос
Закуска. Свободен ден за плаж, почивка и разходка. Вечеря. Нощувка.
 
5 ден – остров Закинтос /Занте/
След закуска, с тези от вас, които искат да научат и видят повече от впечатляващия остров, ще се отправим към хълма Бохали за кратка фото пауза на изумителната панорамна гледка към град Закинтос. Ще продължим пътуването по Източния бряг на острова и следващата спирка ще бъде селището Агиос Николаос. Оттам с малко корабче ще се докоснем до неповторимата красота на „Сините пещери“ и тюркоазенoмайните води на залива Скинари. Отправяме се към залива Навагио, който дължи името си на круширалия през 1983 г . кораб, останките на който любопитните ни обективи запечатват на фона на отвесни бели скали. Ще посетим Василикос – шедьовър на природата, рай за всички, които обичат морето. Впечатляващ е Националният морски парк, който е създаден на Закинтос, за да бъдат предпазени застрашените морски костенурки Caretta Caretta. Връщаме се в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
 
6 ден – остров Закинтос
Закуска. Свободен ден. Предлагаме за любителите нa екстремните преживявания посещение на „Аквапарк“. Вечеря. Нощувка.
 
7 ден – Закинтос – остров Кефалоня - Закинтос
Закуска. По желание целодневен круиз до стров Кефалония. Кефалония е административния център на Йонийските острови и е с площ 781 кв.м. Островът обхваща голямо природно многообразие и особености. Съвършените плажове са сякаш от пощенска картичка, планината Енос е покрита със специфичен вид ели, които се срещат само тук. Обявена за национален парк тя е приютила и рядка порода диви коне.  Пещерата Дрогарати е наистина с внушителни размери и е прочута с невероятната си акустика, тук през лятото се изнасят множество концерти, а пещерата Мелисани е скрила в недрата си подземно солено езеро, приказно осветено от снопове светлина, проникващи през отвори на тавана. Вечеря. Нощувка.
 
8 ден – остров Закинтос
Закуска. Свободно време за разходка, плаж и почивка. Вечеря. Нощувка.
 
9 ден – Закинтос – Янина - София
Закуска. Отпътуване за България. Почивка в град Янина, разположен на живописният десен бряг на езерото Памвотис. Ще имате време да разгледате крепостта Иц кале, и да хапнете от месните специалитети. Пристигане в София късно вечерта.


Настаняването е в комплекс, състоящ се от хотелите: Admiral, Captains и Commodorе в курорта Argassi
//www.xenos-hotels.gr/
 
 
На човек в двойна стая
 
Трети възрастен в двойна стая
 
Дете  0-11.99 г. с двама възрастни
 
Второ дете
0-11.99 г. с двама възрастни
 
Самостоятелна стая
12.06.21 – 20.06.21 835 лв. 735 лв. 290 лв. 560 лв. 1170 лв.
19.06.21 – 27.06.21 835 лв. 735 лв. 290 лв. 560 лв. 1170 лв.
04.09.21 – 12.09.21 835 лв. 735 лв. 290 лв. 560 лв. 1170 лв.
11.09.21 – 19.09.21 835 лв. 735 лв. 290 лв. 560 лв. 1170 лв.
18.09.21 – 26.09.21 695 лв. 590 лв. 290 лв. 495 лв. 1065 лв.

Пакетната цена включва:
- транспорт с лицензиран автобус 3*
- пътни и магистрални такси
- фериботни такси и билети Килини – Закинтос – Килини
- фериботни такси и билети Патра – Антирио
- 1 нощувка със закуска в Делфи
- 7 нощувки в Закинтос - хотел 3*
- 7 закуски
- 7 вечери, чаша вино, бира или безалкохолна напитка, вода
- панорамна обиколка на Закинтос
- посещение на Аквапарк с включени трансфери
- медицинска застраховка "Помощ при пътуване" към ЗАД Булстрад Виена Иншурънс Груп с покритие 5000 euro
- екскурзовод/ водач от фирмата организатор
 
*Доплащане за застраховка на лица от 71 г. до ненавършени 80 г. – 13 лв.
 
Пакетната цена не включва:
- „градска такса“ -  1.50 евро на стая на ден! Заплаща на рецепцията на хотела, лично от гостите му.
- Екскурзия – обиколка на острова (5-ти ден)  - 25 евро при минимум 20 участници
- Входна такса на Делфи и музея – 12 евро
- Целодневен круиз до остров Кефалоня – 40 евро 
 
Условия за резервация:
  • Начин на плащане: депозит – 30 % от пакетната цена, доплащане – до 20 дни преди датата на отпътуване.
  • Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туристи.
  • Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 20 дни преди началната дата.
  • Няма визови, санитарни и медицински изисквания.
  • Необходими документи: лична карта / задграничен паспорт; за деца до 18 г,. пътуващи с един или без родител, нотариално заверено пълномощно от единия или двамата родители!
  • Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите и часовете им на провеждане по време на програмата
  • Застраховките Помощ при пътуване в чужбина и Отмяна на пътуване се сключват със ЗАД „Армеец“, или “Bulstrad Life Vienna Insurance Group”.
- Програмата не е подходяща за лица с намалена или ограничена подвижност.
- Използвани транспортни средства по програмата: автобус и ферибот.
 
Условия за анулация:
- В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на Потребителя, Туроператорът удържа следните неустойки:
- при наличие на повече от 30 дни преди датата на отпътуване – неустойка не се удържа;
- от 29-ия до 20 – ия календарни дни преди датата на заминаване се удържа 100% от внесеният депозит;
- от 20-ия до 10 - ия календарен ден преди датата на заминаване се удържа 75% от общата цена на организираното пътуване;
- под 10 календарни дни се удържа 100% от стойността на организираното пътуване.
 
Застраховка „Отмяна от пътуване“: Тансу травел предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.


Информация за хотелите:
 
CAPTAIN’S ZAKYNTHOS 3* -Разположение: Намира се на 3 км. от центъра на Закинтос и пристанището, на 6 км. от летището. Хотел Captain’s e реновиран наскоро и предлага изключително прекрасна гледка към целия остров Закинтос.
Удобства: баня с душ, сешоар, климатик, сателитна телевизия, телефон с директно избиране, сейф, мини хладилник, кухненски бокс, мини-фурна или микровълнова и тераса с изглед към басейна или към морето.
Услуги: прекрасен открит плувен басейн с шезлонги и плажни чадъри, джакузи, бар на басейна, детски басейн, детски комплекс, ресторант, 24-часово обслужване на рецепция  и достъп до безжичен интернет във фоайето. Бюро за обмяна на валута, тенис на маса, игрална зала, салон, лоби бар, мини маркет, пране.
 
ADMIRAL ARGASSI 3* -Разположение: Намира се на 3 км. от центъра на Закинтос и пристанището, на 6 км. от летището. Хотел "Адмирал" е много атрактивен и модерен хотел с невероятна атмосфера гарантираща фантастична почивка за цялото семейство.
Удобства: Балкон или тераса, отопление и климатик, баня с вана или душ кабина, хладилник, кухненски бокс, телефон, сейф, сателитна телевизия, сешоар.
Услуги: прекрасен открит плувен басейн с шезлонги и плажни чадъри, джакузи, бар на басейна, детски басейн, детски комплекс,  ресторант, 24-часово обслужване на рецепция и достъп до безжичен интернет във фоайето. Бюро за обмяна на валута, тенис на маса, игрална зала, салон, лоби бар, мини маркет, пране.
 
COMMODORE ZAKYNTHOS 3* - Разположение: Намира се на 3 км. от центъра на Закинтос и пристанището, на 6 км. от летището. Вторият и най-големият от Xenos Хотели в Аргаси, разполага с различни видове стаи: от стандартни двойни, тройни и четворни стаи до апартаменти всичките обзаведени комфортно и с много вкус.
Удобства: баня с душ, сешоар, климатик, сателитна телевизия, телефон с директно избиране, сейф, мини хладилник, кухненски бокс, мини-фурна или микровълнова и тераса с изглед към басейна или към морето.
Услуги: прекрасен открит плувен басейн с шезлонги и плажни чадъри, джакузи, бар на басейна, детски басейн, детски комплекс, ресторант, 24-часово обслужване на рецепция  и достъп до безжичен интернет във фоайето. Бюро за обмяна на валута, тенис на маса, игрална зала, салон, лоби бар, мини маркет, пране.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валидна лична карта!
68/02/02

Етикети
ранни записвания 2021 , gyrcia ekskurzii , ранни записвания , почивка в закинтос , екскурзии ранни записвания , oferti za ranni zapisvania , екскурзия в закинтос , oferti za pochivki , лято 2021 на о-в закинтос , оферти за ранни записвания гърция , площад „соломос” , летни екскурзии , хотел zante royal resort , letni pochivki , византийският музей и , хотел white olive elite , почивка на о-в закинтос , top travel , ekskurzii ot sofia , екскурзия закинтос 2021 , минипочивка , обиколка на о-в закинтос , oferti za pochivki 2021 , evtina pochivka v zakintos , самолетни почивки , оферти за ранни записвания , ранни записвания за почивки 2021 , закинтос почивки , изгодна оферта , остров закинтос почивки , ranni zapisvania ekskurzii 2021 , ekskurzii s chartyr , екскурзия в закинтос , oferti za ekskurzii 2021 , хотел lesante hotel spa , закинтос , хотел denise beach , лятна почивка о-в закинтос , ekskurzii ot sofia , black friday , волимес , навагио , pochivki ranni zapisvania , почивка в закинтос , samoletni pochivki , оферти за почивки 2021 , хотел timotheos studios , gyrcia 2021 , zakintos ranni zapisvania , гърция екскурзии , чартърна екскурзия в закинтос , хотел best western galaxy , zakintos samoletni pochivki , oferti ot top travels , почивки от софия , екскурзия в закинтос , екскурзии гърция ранни записвания 2021 , zakintos , йонийски острови , топ травелс , банана бийч" , zakintos oferti , почивки от софия , летни почивки , закинтос екскурзии , хотел best western zante park , ranni zapisvania za pochivki 2021 , oferti gyrcia , pochivki , top travels , закинтос с автобус , zakintos pochivki , гърция почивки , почивка в закинтос , gyrcia , zakintos ekskurzii , черен петък , плажа лагана , ekskurzii ranni zapisvania , площад „св. марк” , хотел astirpalace , градската библиотека; , екскурзии с чартър , ranni zapisvania gyrcia , почивка на о-в закинтос 2021 , samoletni ekskurzii , екскурзия в закинтос , top travels ranni zapisvania , гърция чартърен полет , почивка на о-в закинтос 2021 , остров закинтос почивки , екскурзия в закинтос , закинтос ранни записвания , летни почивки закинтос , оферти гърция , оферти за почивки , почивка в закинтос , залива на контрабандистите , ranni zapisvania , оферти , cheren petyk , екскурзии от софия , toptravels , letni ekskurzii , хотел the bay hotel & suites , екскурзия в закинтос , oferti za ranni zapisvania gyrcia 2021 , ранни записвания , zakintos 2021 , почивки , екскурзия в закинтос , gyrcia pochivki , хотел locanda , почивка на о-в закинтос , гърция , оферти за ранни записвания , почивка закинтос , гръцки острови , pochivki s chartyr , закинтос оферти , ekskurzii , екскурзии , залива лагана , ranni zapisvania , почивка в закинтос , оферти за гърция 2021 , хотел tsilivi beach , гърция , екскурзии от софия , самолетни екскурзии , pochivki ot sofia , почивка в закинтос , екскурзия в закинтос , намаления , хотел "varres" 3* , оферти гърция ранни записвания , почивка на о-в закинтос , почивки гърция ранни записвания 2021 , ранни записвания гърция , храмът на дионисий. , гърция 2021 , екскурзия с кораб до сините пещери , pochivki ot sofia , oferti za ekskurzii , namalenia , оферти от топ травелс , топ травелс ранни записвания , закинтос 2021 , почивка закинтос , oferti , закинтос от софия , gyrcia , почивка закинтос 2021 , закинтос самолетни почивки , почивка в закинтос , pochivki gyrcia ranni zapisvania 2021 , хотел astir beach , почивка на о-в закинтос , почивка закинтос , хотел argassi beach , почивка на о-в закинтос , католическата църква и музея на соломос и калвос , почивка закинтос , oferti gyrcia ranni zapisvania , чартърен полет , гърция , почивка в закинтос , ранни записвания екскурзии 2021 , оферти за екскурзии 2021 , gyrcia chartaren polet , закинтос , фабрика за зехтин , екскурзия в закинтос , почивка закинтос , екскурзия в закинтос , остров закинтос почивки , почивки с чартър , оферти за екскурзии , хотел zante imperial beach , почивки ранни записвания , почивка в закинтос
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах