Почивка в Канкун от Май до Октомври 2021 Лято - Есен 2021/9 дни - 7 нощ         Почивка в Ривиера Мая, Мексико от Май до Октомври 2021 Май - Октомври 2021/7 нощ         Екскурзия Дубай – 6 дни + 3 екскурзии и 5 вечери включени в цената Целогодишно заминаване – всеки понеделник, сряда, петък и неделя/          

Екскурзия Дубай – 6 дни + 3 екскурзии и 5 вечери включени в цената

Оферта номер: П64424
Вид транспорт: Самолет Самолет
6 дни/ 5 нощи
Целогодишно заминаване – всеки понеделник, сряда, петък и неделя/
Почивка в Дубай 2021
Цена от: 639.00
РЕЗЕРВИРАЙ


Програма

Самолетна екскурзия до Дубай с престой 6 дни/5 нощ 
+ 3 допълнителни екскурзии и 5 вечери включени в цената


Програма

ДЕН 1: София - Дубай

Пристигане на летището и посрещане от представител на фирмата /на български език/. Трансфер до хотела. Настаняване. Вечеря /Room service вкл. в цената/. Нощувка.

ДЕН 2: Дубай
Закуска. Днес ни чака чудесен тур през Нов Дубай /вкл. в цената/. Сутринта потегляме към Дубай Марина. Ще видим най-високата жилищна сграда в света Princess Tower, както и усуканата на 360 градуса Cayan Tower. Тук е и мястото за много снимки с невероятните небостъргачи наоколо, както и за колоритните, многомилионни яхти, акустирали в марината. Турът ни продължава към "осмото чудо на света" - изкуственият остров Палмата. Ще преминем по "стъблото", за да стигнем най-новият комплекс The Pointe, откъдето се открива прекрасна гледка към една от емблемите на Дубай - хотел Атлантис. Следва комплекса, наречен "Арабската Венецеия" Madinat Jumeirah.
Това е и мястото откъдето стават най-хубавите снимки към "позлатения" свръхлуксозния хотел Бурж Ал Араб. Нашият тур ще продължи през един от най-скъпите райони в Дубай Джумейра, където живеят местните жители и луксозните им къщи. Пътят ни ще премине през най-големия булевард на града и Финансовия център, стигайки до една от новите атракции - Рамката на Дубай /вкл. в цената/.
Трансфер и посещение на Дубай мол /вкл. в цената/ - най-големия търговски център в света и най-красивите танцуващи фонтани. По желание /срещу допълнително заплащане/ може да се качите на най-високата сграда в света Бурж Халифа - 828 метра/163 етажа. От наблюдателната площадка на 124-ти етаж се открива невероятна панорамна гледка! Дубай, небостъргачите наоколо, светлините, пустинята...хоризонта са наоколо. А чудните танцуващи фонтани са в подножието – великолепни и незабравими.
Вечеря в ресторант в Дубай мол /вкл. в цената/. Нощувка.

ДЕН 3: Дубай
Закуска. Посещение на най-голямата градина от естествени цветя в пустинята Miracle Garden/Чудните градини /срещу допълнително заплащане - 35 евро на човек с вкл. билет + транспорт/. Огромни цветни композиции от милиони живи растения, насред пясъците. Това са градини, които наистина си струва да се видят.
В следващите часове има време за разходка и плаж.
Следобяд - Сафари в пустинята с трансфер и вечеря /вкл. в цената/. Задължителна дестинация за всеки посетител на Дубай е Арабската пустиня и емблематичното сафари в нея. Ще се насладим на вълнуваща арабска вечер, потопени в традициите и културата на коренните жители на Дубай - бедуините.
Турът започва от хотела. Джиповете ще се отправят към "червената пустиня", известна с червения си пясък и големи дюни. Ще започнем с дрифт-шоу. Ще стигнем до пустинен лагер и ще се настаним в него. Ще изпратим слънцето „изгубени“ сред пясъците, защото пустинните залези са незабравими. Ще яздим камили, ще опитаме традиционно арабско наргиле, ще пием арабски чай... Това е мястото, където ни чака и богата вечеря под звездите, както и традиционна шоу програма. Нощувка.

ДЕН 4: Дубай
Закуска. Свободно време или по желание /срещу допълнително заплащане/ полудневен тур на стар Дубай с включен обяд и посещение на Музея на кафето.
Вечерта, Круиз с арабска галера по Дубай Марина с трансфери и вечеря /вкл. в цената/. Тази вечер е наша! Дубай Марина на чака. Качваме се на арабска галера с която ще се разходим през уникалният изкуствен канал, оформящ Марината в Дубай. Снимките ще са много, докато лодката минава бавно покрай сградите. Вечерята ще е богата а моментите – незабравими.
или
Круиз с луксозна яхта по Дубай Марина /срещу допълнително заплащане - 25 евро на човек/. Ще сме истински знаменитости с круиз по Дубай Марина с луксозна яхта. Това е една от най-големите яхти в Дубай. Ще преминем през уникалният изкуствен канал, оформящ Марината в Дубай, за да излезем в залива и да видим изкуственият остров "Палмата". Единствено на борда на този круиз ще видим още една от емблемите на Дубай, хотел Атлантис, намиращ се на върха на Палмата. Ще го видим от водата. Осветен и красив. На борда, ни чака кетъринг от 5* хотел и готвачи на живо, които ще приготват храната ни пред нас.
Нощувка.

ДЕН 5: Дубай
Закуска. Свободно време или по желание срещу допълнително заплащане допълнителни екскурзии. Вечеря в The Pointe в ресторант с гледка към най-големите фонтани в света (включено в цената). По желание двупосочни трансфери: 25 евро на човек
По желание: резервация в Ливански бар с жива музика с гледка към фонтаните (свободна консумация). Нощувка.

ДЕН 6: Дубай - София
Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летището и полет за София. Пристигане на летище София.Хотел Цена на възрастен в двойна стая Цена на възрастен в единична стая Трети възрастен в двойна стая Дете от 3 до 11 г.
Ibis Al Barsha 3* 639 евро 780 евро н/п 499 евро
Millenium Place Barsha Heights 4* 670 евро 825 евро 670 евро 530 евро
Rose Park Al Barsha 4* 680 евро 835 евро 680 евро 540 евро
Novotel Al Barsha 4* 670 евро 825 евро 670 евро 530 евро
Signature Hotel Tecom 4* 680 евро 835 евро 680 евро 550 евро
Elite Byblos 5* 695 евро 999 евро 695 евро 565 евро

Забележка:
Цената за дете е валидна, когато детето не ползва доп. легло, а спи в това на родителите му.

В цената са включени:
- Двупосочен самолетен билет за директен полет София – Дубай – София
- Летищни такси
- Малък салонен багаж до 7 кг. /макс. размер до 55 x 40 x 23 cm/
- 5 нощувки със закуска в избран хотел
- Посрещане на летището от представител на фирмата на български език
- Трансфери /летище-хотел-летище/
- Дубай тур на български език
- Посещение на Рамката на Дубай
- Бонус 2 вечери
- Вечеря в The Pointe в ресторант с гледка към най-големите фонтани в света /без трансфери/
- Круиз Дубай Марина с вкл. вечеря и трансфери
- Сафари в пустинята с трансфери и вечеря

В цената не са включени:
- чекиран багаж до 20 кг.
- Допълнителните екскурзии, изрично упоменати в програмата, че са по желание и срещу допълнително заплащане
- Застраховка "Здравна помощ при пътуване в чужбина"
- Застраховка „Отмяна на пътуване"
- Tуристическа такса „Туризъм дирхам“ - между 10-20 дирхама на вечер/ на стая според избрания от вас хотел

Застраховка „Отмяна на пътуване“:
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка "Отмяна на пътуване". Полицата покрива разходите за анулиране на пътуването, за прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки, съкращаване от работа, изпускане на полет и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора. Взима се предвид и възрастта на пътуващия. Стойността на застраховката е между 2% и 5% върху крайната дължима сума по договора за пътуване.

Условия за плащане на резервацията:
- Депозит в размер на 35% от общата сума, доплащане до 30 дни преди датата на пристигане

Допълнителни екскурзии срещу допълнително заплащане:
∙            14.00: Качване на Бурж Кхалифа по светло: 55 евро/108 лв. на човек
∙            17.00: Качване на Бурж Кхалифа на залез: 75 евро/147 лв. на човек
∙            17.00: Качване на 153 етаж+ чаша шампанско: 170 евро/333 лв. на човек
∙            20.00: Качване на Бурж Кхалифа по тъмно: 55 евро/108 лв. на човек
∙            Аквариума и подводния свят в Дубай мол: 35 евро/69 лв. на човек
∙            Комбо аквариум+Бурж Кхалифа: 75 евро/147 лв. на човек
∙            Стар Дубай+обяд+ бонус посещение на музея на кафето и чаша кафе: 65 евро/128 лв. на човек
∙            Вечеря в Бурж Ал Араб с транфери: 170 евро/333 лв. на човек
∙            Посещение на аквапарк Атлантис+аквариума, без трансфери: 100 евро/196 лв. на човек
∙            Плуване с делфини (на запитване)
∙            Доплащане за Круиз с луксозна яхта по Дубай Марина с трансфери и вечеря от 5* хотел: 25 евро/49 лв. на човек
∙            Miracle garden+Global Village+Butterfly garden: 65 евро/127 лв. на човек
∙            Арабска приказка (Тур на стария Дубай) със свободно време на пазарите, обяд в традиционен ресторант и БОНУС посещение на музея на кафето и чаша кафе: 65 евро/127 лв. на човек
∙            Посещение на Global Village, билет+трансфер+гид: 35 евро/69 лв. на човек
∙            Miracle Garden - Посещение на най-голямата градина с естествени цветя в света: билет+трансфер+гид: 35 евро/68 лв. на човек
∙            Полет с балон, Кралска закуска в резервата на Шейха, ретро сафари в джипове от 1950 в резервата на Шейха, с трансфери: 325 евро/ на човек
∙            Полет с хеликоптер, без трансфер (12 минути): 165 евро/ на човек
∙            Двупосочни трансфери: 25 евро/ на човек/ за вечерята в The Pointe

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- Международен паспорт с валидност мин.6 месеца от датата на пътуването
- За лица под 18 год. пътуващи с единия или без двамата родители, нотариално заверена декларация от липсващия родител/и

53//00/03

Етикети
допълнителни екскурзии дубай , екскурзии в дубай , dybai ekskyrzii , ekskurzii v dubai , ekskurzii dubai 2021 , сафари с джипове в постинята , дубай , elite byblos 5* , dubai airport , хотел armani , екскурзии до дубай , the addres downtown , топ травелс дубай , луксозно пътешествие , шопинг в дубай , дубай екскурзия , почивка в дубай , екскурзия до дубай , ekskurzia дубай , ibis al barsha 3* , jumeirah zabeel saray the palm , hotel holidai inn dubai , dubai shoping festival , хотел холидей ин-дубай , pochivka dubai , nova godina v dubai , дубай екскурзии , gloria хотел , сафари в пустинята , citymax , на море в дубай , дубай мол , екскурзии в дубай , ekskurzii dubai , rose park al barsha 4* , почивки в дубай , millenium place barsha heights 4* , novotel al barsha 4* , дубай цена , екскурзия до dubai , на екскурзия до дубай , почивка с топ травелс , dubai hoteli , бурж ал араб , ekskurzii dubai , еkskurzii v dubai , ekzotika , the palace old town dubai , екскурзия в дубай , eкскурзии дубай , luks hoteli dubai , 2021 дубай , екскурзия в дубай , дубай 2021 , signature hotel tecom 4* , ексурзии до дубай , dubai 2021 , hilton dubai jumeirah , dubai ekskurzii , екскурзия в дубай с топ травелс , arabian park , екскурзии дубай , разходка с арабска галера , ekskurzii do dubai , ekskurzii dubai , дубай-хотел холидей ин , dubai 2021 , екскурзия дубай – 6 дни + 3 екскурзии и 5 вечери включени в цената , почивка обединени арабски емирства , екскурзия дубай , чартърен полет дубай , хотел на брега на морето , хубав хотел в дубай , atlantis the palm , екскурзия дубай – 6 дни + 3 екскурзии и 4 вечери включени в цената , обединени арабски емирства, , екскурзия дубай с включени екскурзии и вечери , oae , evtini hoteli v dubai
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах