Почивка в Халкидики -Атон

Оферта номер: П64489
Вид транспорт: Собствен Транспорт Собствен Транспорт
2 дни/ 1 нощи
Почивката се осъществява от цяла България със собствен транспорт! Лятна почивка в Гърция, Халкидики - Атон Лятна почивка в Гърция, Халкидики - Атон
Почивка в Гърция
Цена от: 50.00
ЗАПИТВАНЕ


Програма
Лято 2021 на Халкидики - п-в Атон със собствен транспорт

Атон (Света гора) е планински полуостров в Гръцка Македония, Северна Гърция. Той е автономна монашеска общност под гръцки суверенитет и седалище на 20 православни манастира. Духовно е подчинена директно на Цариградската патриаршия в Истанбул. Обитаването на полуострова е разрешено само на монасите и общото население е около 1400 души. Според едно старо предание Св.Богородица заедно със Свети Йоан тръгнали на път за Йопа в Кипър, за да посетят Свети Лазар. Изведнъж лодката се залюляла, изгубила курса си и се озовала на тогавашния все още езически Атон. Заради бурното море лодката се разбила близо до днешния манастир Ивирон. Божията Майка изплувала на брега и се въодушевила от дивната красота на планината, благословила я и замолила Сина си да превърне това място в нейна градина. Изведнъж чула глас: "Нека това място да бъде твое наследство и твоя градина, рай и небе и спасение за онези, които търсят спасение". От тогава планината е посветена на Света Богородица като нейна градина, в която не се позволява присъствието на други жени освен Божията Майка.

Почивката се осъществява от цяла България със собствен транспорт!

Това райско място Ви очаква!
За цени и допълнително информация моля да не се колабаете ,а да се сържете с нас!

За информация: тел. 02/8692650:02/8692650  мобилен:+359898545211

 


Важно:

  1. Срокове на анулации по договор или по упоменати от хотела условия.
  2. При резервация е необходимо да ни подадете следните данни: Три имена, ЕГН / за деца родени след 2000 година + дата на раждане / и номер на документа, с който ще пътуват /лична карта или международен паспорт/. Задължително ни се предоставя копие от договора за организирано пътуване ! Деца под 18 години задължително пътуват с международен паспорт или с лични карти, ако имат такива. Когато дете под 18 години пътува само с 1 родител е задължително представянето на нотариално заверена декларация от не пътуващия родител - оригинал + 1 копие.  За деца, чиито родители са с различни фамилии се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители. Задължително  е да разполагаме с телефон за връзка с туристите. За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.
  3. Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.
  4. Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на България, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !
  5. При някои хотели отстъпките за деца важат само при настаняването им с двама възрастни.
  6. Резервацията се счита за валидна при внесен депозит от минимум 30% от размера на пакета за всеки турист и подписан Договор с клиента.
  7. Настаняването по всички хотели става след 14:00 часа.
  8. Освобождаването на стаите става до 12:00 часа най-късно /освен, ако не е упоменато друго от хотела /. При неспазване – на място хотелът може да изиска заплащане на допълнителен престой по цени на  рецепция.

Считано от 01/01/2018 в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която е в размер от 0,50 до 6 евро на стая на вечер. Заплаща се само на място в хотела, при настаняването.



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- Валидна лична карта или задграничен паспорт.
- За лица под 18 год. пътуващи с единия или без двамата родители, нотариално заверена декларация от липсващия родител/и

За информация: тел. 02/8692650:02/8692650  мобилен:+359898545211

00/00

Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
почивка в гърция лято , почивки гърция атон , почивки уранополис , море гърция , халкидики атон 2021 , почивка в халкидики , лято 2021 , почивка в гърция , почивка море халкидики , почивки гърция атон , почивка в гърция , pochivki aton , почивка в гърция , ниски цени с топ травелс , собствен транспорт , почивка в гърция , halkidiki , почивка в гърция , гърция лято 2021 , почивка в гърция , почивка в гърция , почивки уранополис , chalkidiki , почивка в гърция хотели , pochivki aton , pochivki greece ouranoupolis , почивки на халкидики лято 2021 , почивка в гърция , почивка в гърция , почивка в гърция , ouranoupolis , pochivki greece ouranoupolis , море в гърция , ouranopoulis , почивка на море в гърция , почивка в гърция , най-добрите хотели на халкидики , промоции почивки на халкидики , халкидики , най-добрите хотели в гърция , pochivka na more na halkidiki , pochivka na more v garcia pochivka , горещи оферти на топ травелс , почивка в гърция 2021 , промоции почивки в гърция , почивки атон , почивки на халкидики лято 2021 , pochivka na more na halkidiki , почивки в гърция лято 2021 , почивки уранополис , na more na chalkidiki , лято атон , почивка на море в гърция , pochivki greece ouranoupolis , почивки гърция атон , aton , toptravels , pochivki ouranoupolis , ранни записвания гърция , почивки в гърция 2021 , гърция 2021 , почивка на атон , почивки атон , почивка на атон , лято 2021 атон , pochivki ouranoupolis , почивка в гърция , почивка море халкидики , chalkidiki , хубав хотел на халкидики , ouranoupolis , най-добрите хотели на халкидики , почивка на атон , почивки гърция 2021 , атон 2021 , ouranoupolis , екскурзия в халкидики , почивка в гърция , pochivki ouranoupolis , почивка в гърция , почивка в гърция,ouranopoulis , pochivki aton , почивка в гърция , почивка в гърция море , халкидики , почивки атон
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах