ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

НОВА ГОДИНА НА СЕЙШЕЛИТЕ

Оферта номер: П64593
Вид транспорт: Самолет Самолет
10 дни/ 7 нощи
10 дни-7 нощувки/МЕЧТАНИЯТ ОАЗИС В СЪРЦЕТО НА ИНДИЙСКИЯ ОКЕАН
Незабравими празници на СЕЙШЕЛИТЕ


Програма
НОВА ГОДИНА НА СЕЙШЕЛИТЕ –
 
МЕЧТАНИЯТ ОАЗИС В СЪРЦЕТО НА ИНДИЙСКИЯ ОКЕАН
 
27.12.2022 – 05.01.2023 г.
 
Сейшелите са 115 острова, разположени от Екватора до северния край на Мадагаскар. Най-големите острови от групата на Сейшелите са Махе, Пралин, Силует, Ла Диг. Изградени са основно от гранитни скали, а останалите по-малки острови са предимно коралови.
Това удивително място е връх на потънал древен континент, ако се чудите как би изглеждал Раят – е Сейшелите се  доближават до представата за Райско кътче. Пясъкът е коралов , ослепително бял и има особеността, че не се нагрява дори при много високи температури, природата е съхранена и ще ви остави омагьосани със своята екзотика , омайния мирис на райски цветя и смарагдово-сините си води.
 
 
ПРОГРАМА
 
 
1-ви ден: 27.12.2022, СОФИЯ - ИСТАНБУЛ
Среща на летище София в 19:25ч за полет София-Истанбул с АК Turkish Airlines в 21:25ч. Кацане в Истанбул в 23:50ч. Кратък престой на летището, след което полет Истанбул-Сейшелите в 02:10ч.
 
2-ри ден: 28.12.2022, ИСТАНБУЛ - СЕЙШЕЛИ
Пристигане на остров Махе на Сейшелите в 11:05ч. Посрещане и трансфер от летището до избрания от Вас хотел. Настаняване в хотелa. Нощувка.
3-ти ден: 29.12.2022, СЕЙШЕЛИ
Закуска. Свободно време за пълноценна почивка или допълнителни екскурзии по желание.
Oпция: Целодневна екскурзия до островите Пралин и Ла Диг с включен обяд, срещу допълнително заплащане от 190 евро на възрастен, 120 евро за дете от 2-11г, при придварително записвне от България.
Пралин е вторият по големина остров на Сейшелите и е на около 1,30 час път с ферибот от о-в Махе. Посетителите ще могат да посетят Вайе дьо Ме (Vallee De Mai) – единственото място на земята, където в естествена среда расте гигантската палма, позната като двоен морски кокосов орех (coco de mer). Разходката минава по добре поддържаните пътеки на тази девствена гора, слушайки звуците на редкия Черен папагал, които ни карат да вярваме на легендите, че именно това е градината на рая.
Турът включва посещение на  известния плаж Anse Lazio, преди 30 минутния преход с лодка до Ла Диг (La Digue). На остров Ла Диг (La Digue) посетителите ще се насладят на атмосфера на безвремие и на удобствата на 21 век.
Следва трансфер от пристана до L’Union Estate за тур до навесите за сушени ядки от кокосов орех, за среща с гигантските земни костенурки и до наскоро обновената колониална къща в плантацията, където е сниман филма Goodbye Emmanuella.
Обиколката на Ла Диг (La Digue)продължава с открит камион с балдахин, спирайки на Anse Source d”Argent – един от най-красивите плажове в света. Ще разполагате с достатъчно време да снимате впечатляващите гранитни скални образувния.
Този 11 часов тур на Пралин и Ла Диг е привлекателна възможност за посетителите да разгледат двата острова в един ден.
Връщане в хотела. Нощувка.
 
4-ти ден: 30.12.2022, СЕЙШЕЛИ
Закуска. Свободно време за почивка или допълнителни екскурзии по желание.
Опция: Целодневна екскурзия „Открий Махе”с включен обяд срещу допълнително заплащане - 75 евро на възрастен, 45 евро за дете от 2-11г, при предварително записване от България.
Турът започва с трансфер от хотела за спирка в колониалния център на най-малката столица в света Виктория. Ще видите сградите на съда, музея, пощата и часовниковата кула, близнак на лондонската гара Виктория. Зад ъгъла е сградата Codevar, където местни занаятчии продават своите стоки, включително известното креолско злато. Разходката по улица Albert ще покаже интересния разноцветен пазар, където на щандове ще видите продавана прясно уловена риба, тропически плодове и зеленчуци, билки и подправки с изобилие от аромати.
Следва пътуване през планината и прохода Sans Soucis със спирка за фото пауза на историческия Mission Lodge. Ще посетим едно от най-старите наследства на островната държава – Ботаническата градина датираща повече от век и разположена в сърцето на Махе.
Ще обядвате креолска кухня в местен ресторант (включен в цената).
След обяда турът продължава по южния край на острова към възстановената колониална плантация на Jardin du Roi, позната в кратката история на Креолците като плантацията на семейството на Джордж, чието родословно дърво има връзка с Луи 17 от Франция. Ще ви посрещнат с освежаващ домашно приготвен плодов сок преди да ви разведат из насажденията от зеленчуци, екзотични плодове, билки и подправки. На път за хотела в оставащото време от следобеда ще направим пауза до панорамна гледка към остров Еден. Прибиране в хотела около 16ч следобед.
Връщане в хотела. Нощувка.
 
5-ти ден: 31.12.2022, СЕЙШЕЛИ
Закуска. Свободен ден за релакс и почивка в хотела.
Вечерта посрещане на Нова 2023 година в хотела!
Нощувка.
 
 
 
6-ми ден: 01.01.2023, СЕЙШЕЛИ
Закуска. Свободно време за почивка в хотела. Освен прекрасните плажове, белия пясък и топлите галещи води, Сейшелите предлагат множество възможности за допълнителни активности като гмуркане, водни спортове, СПА процедури и релакс.
Нощувка.
 
7-ми ден: 02.01.2023, СЕЙШЕЛИ
Закуска. Свободно време за почивка или допълнителни екскурзии по желание.
Опция: Целодневна екскурзия Reef Safari с включен обяд -  115 евро на възрастен, 65 евро за дете от 2-11г, с предварително записване от България.
Прекрасна възможност да научите повече за морския свят на това екзотично и тропическо място – Сейшелите. Първо ще се насочим към вътрешните по-малки островчета, където ще имаме възможност да набюлдаваме пърстия морски свят, изпълненен с най-причудливи обитатели. Ще имате възможност да плувате сред пъстроцветните рибки и да се дивите на коралите.
Следва обяд на борда (включен в цената).
Отплаване към близкия и див остров Moyenne – мястото, където живота на земните костенурки и човека са в пълен синхрон. Ще се запознаете отбилзо с тези интересни земноводни, а за тези, които обичат пиратските истории, може да се разходят из острова до старите руини и да открият мястото, където са заровени пиратите. Ще имате време за плаж, плуване и шнорхелинг, преди да се завърнете на о-в Махе.
Нощувка.
 
8-ми ден: 03.01.2023, СЕЙШЕЛИ
Закуска. Свободно време за почивка в хотела. Освен прекрасните плажове, белия пясък и топлите галещи води, Сейшелите предлагат множество възможности за допълнителни активности като гмуркане, водни спортове, СПА процедури и релакс.
Нощувка.
 
 
9-ти ден: 04.01.2023, МАХЕ - ИСТАНБУЛ
Закуска. Напускане на стаите в 12ч на обяд.  
Свободно време до късен трансфер до летището за полет до Истанбул в 23:10ч.
 
10-ти ден: 05.01.2023, ИСТАНБУЛ - СОФИЯ
Кацане на летището в Истанбул в 06:20ч. Кратък престой и полет за София в 08:45ч. Пристигане на летище София в 09:00ч.
 
                                                 

Цената включва:
  • Самолетен билет София - Истанбул – Махе, Сейшели – Истанбул - София с включени летищни такси с АК Turkish Airlines с багаж до 40кг на човек;
  • 7 нощувки на съответната база в избрания хотел;
  • Трансфер летище-хотел-летище;
  • 24 часово съдействие по време на престоя от представител на местния партньор на Сейшелите;
  • Медицинска застраховка с покритие от 10 000 евро на човек с COVID 19 покритие;


Цената не включва:
  • Доплащане за Новогодишна вечеря в хотела – заплаща се задължително предварително от България;
  • PCR тест на отиване или връщане, при необходимост;
  • Допълнителни екскурзии на място;
  • Други разходи от личен характер;
  • Застраховка "Отмяна на пътуване".

CORAL STRAND HOTEL 4*/ BB /standard room / о-в Махе
 
Новогодишна вечеря
Възр: 150 евро/294  лв;
Дете: 75 евро/147 лв
 
 SAVOY 5*/ BB/ garden room/ о-в Махе
 
Новогодишна вечеря
Възр:170евро/333 лв;
Дете:85 евро/166 лв
 
 CONSTANCE EPHELIA  5*/ BB/ junior suite/ о-в Махе
 
Новогодишна вечеря
Очакваме информация!

 
Необходими документи при пътуване до Сейшелски острови:

(изискванията, свързани с Ковид-19 подлежат на препотвърждение, тъй като е възможна промяна):

  • Всички пътуващи трябва 24 часа преди отпътуване до Сейшели да попълнят QR код на следния сайт
    https://seychelles.govtas.com/
  • При пристигане в Мае се изисква отрицателен резултат от PCR тест за COVID-19, преведен на английски език, направен 72 часа преди пристигане.
  • Няма медицински изисквания за имунизации при пътуване.

 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

  • Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
  • За деца под 18г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

 

Условия:

  • Офертата важи при минимум 2 туристи.
  • Пътуването е без медицински изисквания за имунизации.
  • Срок за уведомление за несъбран минимум – 30 дни преди заминаване.
  • Депозит : 500 евро на човек след потвърждение на резервацията.
  • Доплащане: 35 дни преди датата на отпътуване.

 

Срокове за анулации и неустойки:

  • От 29 ден преди пътуването – 45% от стойността на пакета без самолетния билет.
  • От 21 ден преди пътуването – 55% от стойността на пакета без самолетния билет.
  • От 14 ден преди пътуването -75% от стойността на пакета без самолетния билет.
  • Стойността на самолетния билет е невъзстановима,освен в случаите на сключена застраховка „Отмяна на пътуването“

 

Анулации без неустойки и връщане на суми:

  • При анулация на пътуването от страна на ТО, сумата се възстановява в рамките на 7 дни от деня на анулацията;
  • При невъзможност от пътуване, поради забрана или ограничения в следствие на епидемиологична обстановка свързана с COVID 19, заплатената сума се възстановява в пълен размер в рамките на 14 дни от датата на отпътуването.

 

Общи условия при застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:

  • Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;
  • Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
  • Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.

ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети , като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите.

 

 Какво не покрива застраховката?

  • Събития, които са причинени предумишлено или поради груба небрежност на застрахования;
  • Опит за самоубийство или самоубийство;
  • Събития в здравословното състояние на застрахования, които са настъпили или се очаква да настъпят в момента на сключване на застраховката или началото на пътуването;
  • Събития, които застрахования понася вследствие на употреба на алкохол, наркотици, медикаменти или поради отлагане на предписана терапия;
  • Събития, които са в посредствена или непосредствена връзка с размирици, военни действия, терор от всякакъв вид, стихийни бедствия, влияния на околната среда, земетресения;
  • За повече информация относно включените застраховки, моля свържете се с нас!

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на съответните суми според условията за анулации и неустойки.

В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.

Всички допълнителни екскурзии се предлагат от България. По желание на клиента, ТО може да предложи допълнителни опции за турове.



45/10
 


Етикети
2022 , почивка сейшелски о-ви , нова година , нова година 2022 сейшелски острови , още офети от топ травелс , seychelles , нова година на сейшелски о-ви , екзотични почивки , нова година на сейшелски о-ви , ekskurzii seychelles , nova godina seychelles , почивка сейшелски о-ви , почивка сейшелски острови , екзотика , екзотични пътувания , оферта , kempinski seychelles resort 5* , ekskurzii seychelles , екскурзия до сейшелски острови , kempinski seychelles resort 5* , le meridien fishermans cove 5* , екзотична нова година 2022 , почивка със самолет , екскурзия до сейшелски острови , слънце , pochivka seychelles , нова година на сейшелски о-ви , екскурзия до сейшелски острови , hilton seychelles labriz resort 5* , sunset beach hotel seychelles 4* , nova godina seychelles , пясък , острови , почивка на сейшелски о-ви , нова година 2023 сейшелски острови , сейшели , самолет , екскурзия до сейшелски острови , почивка сейшелски острови , pochivka seychelles , сейшелски острови , hilton seychelles labriz resort 5* , ekskurzii seychelles , seychelles islands , ниски цени , pochivka 2022 , сейшелски о-ви 2023 , самолетна почивка , нова година на сейшелски о-ви , екзотична нова година 2023 , екзотични пътувания , нова година 2023 на сейшелите , нова година 2022 на сейшелите , pochivka seychelles , махе , seychelles , нова година 2023 на сейшелски о-ви , почивка сейшелски острови , нова година 2022 сейшелски острови , почивка сейшелски о-ви , почивка сейшелски острови , сейшелски о-ви 2023 , оферти сейшелски острови , година 2022 , toptravels , почивка сейшелски острови , сейшелски острови , сейшелски о-ви 2022 , почивка сейшелски о-ви , почивка на пясък , нова година 2022 на сейшелите , coral strand hotel 4* , почивка , ekskurzii seychelles , хотели , savoy seyshelles resort & spa 5* , pochivka , топ , хотели на сейшелите , екзотична почивка , сейшелски острови , лукс , berjaya beau vallon bay resort & casino 3* , оферти сейшелски острови , pochivka seychelles , sunset beach hotel seychelles 4* , seychelles , exotic , seychelles islands , почивка на сейшелски о-ви , coral strand hotel 4* , сейшелски острови , ekzotichna pochivka , nova godina seychelles , berjaya beau vallon bay resort & casino 3* , остров махе , нова година 2023 сейшелски острови , coral strand smart choice 4* , le meridien fishermans cove 5* , почивка на сейшелски о-ви , почивка на море , 2023 , seychelles , екскурзия , почивка на сейшелски о-ви , сейшелски о-ви 2023 , сейшелски острови , seychelles , нова година 2023 на сейшелски о-ви , le méridien barbarons, о-в махе **** , coral strand smart choice 4* , нова година 2023 на сейшелите , seychelles , нова година 2022 на сейшелски о-ви , самолетна програма , le méridien fisherman's cove, о-в махе ***** , почивка , нова година 2022 на сейшелски о-ви , nova godina seychelles , savoy seyshelles resort & spa 5* , почивка 2022 , екзотични почивки
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах