ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

Майски празници в Сардиния- ЧАРТЪРНА ПРОГРАМА С ДИРЕКТЕН ПОЛЕТ

Оферта номер: П64736
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 7 нощи
01.05.2022 - 08.05.2022/Ранни Резервации до 28.02.2022 Г. /
Празници в Италия


Програма
ДЕН 1: Отпътуване от летище София с директен полет до Олбия, Сардиния. Пристигане в Олбия. Трансфер до избрания от Вас хотел. Нощувка.

ДЕН 2: Закуска. Свободно време за плаж или по желание допълнителна екскурзия: Архипелага Ла Мадалена (целодневна екскурзия с лодка). Мадалена е както име на остров, така и на най-големият град в североизточната част на острова. Самият остров е част от едноименния архипелаг, който се намира между Сардиния и Корсика. Той е бил населяван още от древността, но писмените сведения за него датират от периода на Римската империя. През 16-ти век получава името Света Мария Мадалена, а в последствие и Ла Мадалена. В днешно време островът е известен с това, че тук на малкия остров Капрера се намира родният дом на италианския национален герой Джузепе Гарибалди. Но Мадалена впечатлява най-вече със своята природна красота. При поглед оторе могат да се забележат над 60 острова, които са част от архипелага. Водата, която обгражда островите е кристално чиста и плавайки по нея лодките и яхтите изглеждат сякаш се носят във въздуха. Малкият остров Санта Мария изглежда като част от Сейшелите или Карибите – дълги плажни ивици с бял пясък, обградени от гранитни скали, изваяни от вятъра и водата, море с цвят преливащ от светло тюркоазен до бледо син. Ще можете да се насладите на цялата тази красота от борда на лодката. В цената е включен и обяд.
Връщане към хотела. Нощувка.

ДЕН 3: Закуска. Свободно време за плаж или по желание допълнителна екскурзия: Порто Черво. Порто Черво е от онези градчета в Италия, които са построени през 60-те години на миналия век като дестинация за релакс на богатите и известните. Той е главният център на 55-километровата курортна ивица в северната част на Сардиния, известна като Коста Смералда. Той е символ на ВИП туризма с изисканите барове, ресторанти, хотели и частни вили. Малките улички на градчето са осеяни с бутици и бижутерии. Представете си и всичко това обградено от невероятната природна красота на района – трудно е да се опише с думи и невъзможно да се забрави. 
Трансфер до хотела и нощувка.

ДЕН 4: Закуска. Свободно време за плаж или по желание допълнителна екскурзия: Южна Корсика (целодневна екскурзия с лодка). На борда на моторна лодка ще имате възможност да се насладите на един от най-красивите острови в Средиземно море – Корсика. Ще посетите Бонифацио, където ще имате възможност за шопинг и разходка из красивите улици на градчето. Без съмнение това е най-забележител_ният град на Корсика, нами_ращ се почти в най-южната точка на скалистото пар_че земя – крепостта със стара част на селището е „кацнала” на върха на 70 метрова скална тераса от бял миоценски варовик, надвиснала над морето, а пристанището е оформено в дълъг и дълбок закътан скалист залив (крепостта на Бонифацио, изградена през ХІ–ХІІ в. винаги е имала важно военно-стратеги_ческо значение, поради което е била добре поддър_жана). По специално стълбище може да се слезе до тераса с парапет, оформена на самия клиф, на 15–20 м над морската вода. След Бонифацио ще се отправите към остров Пиана, където ще имате време за плуване. Продължаваме обиколката с остров Lavezzi, където също ще имате време да се разходите и да отдъхнете на плажа.
Трансфер до хотела и нощувка.

ДЕН 5: Закуска. Свободно време за плаж или по желание допълнителна екскурзия: Средновековният Кастелсардо. Това е един от най-красивите средновековни градове в Италия и едно от бижутата на северната част на Сардиния. Разположен е в средата на залива Асинара и съчетава в себе си природната и историческа красота. Ще можете да посетите Castello dei Doria, датиращ от 11-ти век. Друга интересна сграда е Concattedrale – църква, известна с камбанарията си. В базиликата Мария ще видите известния черен кръст, направен от дърво - Cristo Nero. Кастелсардо е известен с очарователните си улички и живописните скални форми, които го обграждат. Една от най-интересните скали има формата на слон и придава интересен облик на това красиво градче. 
Трансфер до хотела и нощувка.

ДЕН 6: Закуска. Свободно време за плаж или по желание допълнителна екскурзия: Панорамна обиколка на серевното крайбрежие (полудневна екскурзия с автобус). Тази екскурзия е най-добрият начин да се запознаете с един от най-очарователните райони на Сардиния. Ще откриете част от Северна Сардиния и нейните брегове, изпълнени с красота и история. Ще пътувате по крайбрежния панорамен път от Порто Черво до Палау. Ще достигнете до величествената гранитна скала на Мечката, изваяна от  вятъра и ще се насладите на спиращи дъха гледки. Ще преминете покрай живописната долина, чийто релеф наподобява лунен пейзаж, поради което носи и името Долината на Луната. Тук ще видите различни скални образувания, наподобяващи интересни форми. В Палау ще имате време за кратка почивка.  Пригответе се за едно незабравимо и вълнуващо пътешествие. Транфер до хотела. Нощувка.

ДЕН 7: Закуска. Свободно време за плаж или по желание допълнителна екскурзия: Сан Панталео (полудневна екскурзия с автобус). Посещението на малкото градче ще ви върне назад във времето. Селището датира от 800 г. пр. Хр. и в центъра му е разположена красива малка църква. Жителите му се гордеят с корените си и пазят своите традиции. Градчето е скрито в подножието на планината Gallura, а високите скали, които го обграждат, му придават още по-живописен облик. Сан Панталео е място без време, което приветства посетителите си с гостоприемството на своите жители и непринуденост, която трудно се намира в наши дни. Тук ще видите работилници на много художници и занаятчии, които обграждат малкия централен площад и ще можете да изпиете чаша италианско кафе, наслаждавайки се на тишината и спокойствието на Сан Панталео. Докато много други крайбрежни градчета в Сардиния се превръщат в туристически атракции, Сан Панталео продължава да пази в себе си истинския образ на острова. Трансфер до хотела и нощувка.

ДЕН 8: Закуска. Освобождаване на хотелите. Трансфер до летище Олбия за директен полет до София.

Цената включва:
 
• Самолетен билет София – Олбия – София;
• Летищни такси;
• Ръчен багаж до 6 кг и чекиран багаж до 20 кг на пътник;
• Трансфер летище – хотел – летище;
• 7 нощувки в избрания от Вас хотел на съответната база изхранване;
• Медицинска застраховка с минимално покритие 5000 EUR;
• Представител на туроператора по време на пътуването.


Цената не включва:
• Допълнителни екскурзии;
• Изхранване извън посоченото;
• Разходи от личен характер;
• Застраховка Отмяна на пътуване;
• Курортна такса (заплаща се на място във всеки хотел);
• Горивна такса - обявява се 14 дни преди полета (доплаща се задължително, вслучай че бъде обявена такава).

ЦЕНИТЕ СА ЗА ПАКЕТ ОТ 7 НОЩУВКИ.
 

  • Полетно разписание (предстои да бъде обявено допълнително).

  • Датите на екскурзиите могат да бъдат променени.

  • Екскурзиите се осъществяват при минимум 25 записани туристи.

  • Условия за записване: При записване е необходимо да предоставите три имена на български език и латиница, правилно изписани по паспорт, ЕГН, номер на паспорт, дата на валидност и телефон за връзка с Вас по време на пътуването; Деца до 1.99 г. не ползват седалка в самолета при полетите.

  • Забележка: Чартърната програма ще бъде осъществена в зависимост и съобразно епидемичната обстановка в страната.

  • Начин на плащане:

  • Депозит 1:200 евро след потвърждение на резервацията;

  • Депозит 2: 50% от стойността на резервацията до 01.03.2022 г.;

  • 100 % плащане до 31.03.2022 г.

  • Минимален брой участници за осъществяване на програмата: 100.

  • Хотели по програмата:

  • Blu Hotel Laconia Village 4*: www.bluhotellaconia.it

  • Blu Hotel Morisco Village 4*: www.bluhotelmorisco.it

  • Sandalia Boutique Hotel 4*: www.sandaliaboutiquehotel.it

  • Petra Bianca Hotel 4*: www.petrabiancahotel.com

  • Baglioni Resort Sardinia 5*: www.baglionihotels.com/branches/baglioni-resort-sardinia-san-teodoro/

  • Corte Bianca Experience Hotel 4*: https://www.hotelcortebianca.it/

  • ЗАБЕЛЕЖКА: Допълнителните екскурзии за хотел CORTE BIANCA EXPERIENCE 4* ще бъдат обявени на по-късен етап.





Допълнителни екскурзии
  • Целодневна екскурзия с лодка до Архипелага Ла Мадалена. В цената е включен обяд.

    За туристи на възраст Цена
    до 12 години EUR 127
    над 12 години EUR 127
  • Полудневна екскурзия до Порто Черво.

    За туристи на възраст Цена
    до 12 години EUR 66
    над 12 години EUR 66
  • Целодневна екскурзия с лодка до Южна Корсика. В цената са включени безалкохолни напитки на лодката.

    За туристи на възраст Цена
    до 12 години EUR 160
    над 12 години EUR 160
  • Целодневна екскурзия до Кастелсардо.

    За туристи на възраст Цена
    до 12 години EUR 127
    над 12 години EUR 127
  • Полудневна екскурзия с автобус - Панорамна обиколка на Северното крайбрежие.

    За туристи на възраст Цена
    до 12 години EUR 66
    над 12 години EUR 66
  • Полудневна екскурзия с автобус - Сан Панталео.

    За туристи на възраст Цена
    до 12 години EUR 66
    над 12 години EUR 66
     
Анулационна Политика:
• При анулация до 61 дни преди датата на заминаване не се дължи неустойка на ТУРОПЕРАТОРА, с изключение на случаите, в които има издадени самолетни билети, като сумата на билетите не се възстановява;
• При анулация от 60 до 45 дни преди датата на пътуването се дължи неустойка на ТУРОПЕРАТОРА в размер на депозита;
• При анулация от 44 до 31 дни преди датата на пътуването се дължи неустойка на ТУРОПЕРАТОТА в размер на 50% от общата стойност на пътуването;
• При анулация от 30 до 15 дни преди датата на пътуването се дължи неустойка на ТУРОПЕРАТОТА в размер на 80% от общата стойност на пътуването;
• При по-малко от 14 дни преди датата на заминаване или „NO SHOW“ (неявил се турист) ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ заплаща 100% неустойка на ТУРОПЕРАТОРА от общата цена на пътуването;


 

25/01

Етикети
екскурзия до остров сардиния , почивка на остров сардиния , почивка в сардиния 2022 , почивка в сардиния , сардиния 2022 , екскурзии италия , ostrov sardinia , ekskurzii sardinia , ниски цени , екскурзии сардиния , почивка сардиния , сардиния почивка , сардиния италия , почивка на остров сардиния , екскурзии италия , почивка на остров сардиния , празници , ostrov sardinia , почивка в италия о-в сардиния , ekskurzii sardinia , екскурзии сардиния , почивка в сардиния 2022 , pochivka sardinia , екскурзии италия , почивка сардиния , pochivka sardinia , екскурзия до остров сардиния , сардиния 2022 , sardinia , екскурзии италия , почивка о-в сардиния , почивка в сардиния 2022 , екскурзия до остров сардиния , почивка сардиния , екскурзии италия , почивка остров сардиния 2022 , екскурзия до остров сардиния , почивка в сардиния , екскурзии сардиния , великденски празници , ранни записвания 2022 , почивка в сардиния 2022 , екскурзии сардиния , ekskurzii sardinia , почивка в италия о-в сардиния , сардиния 2022 , почивка на о-в сардиния 2022 , pochivka sardinia , сардиния почивка , почивка в сардиния 2022 , почивка на остров сардиния , оферти сардиния , почивка о-в сардиния , сардиния италия , оферти сардиния , директен полет , toptravels , сардиния почивка , почивка сардиния , екскурзия до остров сардиния , екскурзии италия , почивка сардиния , почивка остров сардиния 2022 , оферти сардиния , ekskurzii sardinia , pochivka sardinia , сардиния 2022 , sardinia , екскурзии сардиния , sardinia , сардиния почивка , ekskurzii sardinia , изумруденият остров , сардиния почивка , сардиния почивка , sardinia , екскурзии сардиния , ниски цени , директен полет , сардиния 2022 , почивка в сардиния , pochivka sardinia , почивка в италия о-в сардиния , сардиния почивка , почивка о-в сардиния , ostrov sardinia , сардиния 2022 , майски празници в сардиния , почивка в италия о-в сардиния , ostrov sardinia , почивка на остров сардиния , майски празници , pochivka sardinia , оферти сардиния , toptravels , почивка в сардиния , почивка сардиния , почивка в сардиния , екскурзия до остров сардиния , ostrov sardinia , почивка в сардиния 2022 , майски 2022 , почивка о-в сардиния , почивка в сардиния , сардиния 2022 , почивка о-в сардиния , почивка на о-в сардиния 2022 , 2022 , почивка в италия о-в сардиния , sardinia , почивка о-в сардиния , ekskurzii sardinia , сардиния почивка , 2022 великденски празници , чартърна програма , почивка на остров сардиния , почивка в италия о-в сардиния , ostrov sardinia , ранни записвания 2022 , почивка в италия остров сардиния , сардиния 2022 , почивка в италия остров сардиния , sardinia
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах