Нова година в Кемер, Анталия със самолет от Пловдив - 4 нощувки 29.12.2022

Оферта номер: П65027
Вид транспорт: Самолет Самолет
5 дни/ 4 нощи
5 дни-4 нощувки
Посрещане празниците в Турция
Цена от: 921.98 лв
ЗАПИТВАНЕ


Програма
Ден 1

Отпътуване с чартърен полет Пловдив-Анталия-Пловдив. Кацане на летище Анталия на 29.12.22г и посрещане от представител на фирмата партньор. Групов трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00 ч.


Ден 2

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.


Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.


Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.


Ден 5

Освобождаване на хотела до 12:00 часа. Трансфер до летище Анталия в обявения час. Полет за Пловдив.

Описание

НОВА ГОДИНА 2023 ТУРЦИЯ  „Плати 30% депозит при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“. Кампанията е валидна за резервации направени до 30.09.2022.


Описание / Транспорт

Заминаване:  XQ5205    Пловдив 09:00 – Анталия 11:45
Връщане:      XQ5206   Анталия 20:35 – Пловдив 21:30
Тип самолет:    Boeing 737
Адрес на авиокомпанията:    Yenigol Mah, Nergiz Sok.№ 84, 07230 Antalya/Turkey
Авиокомпания:    SunExpress Gunes Ekspres Havacilik A.S

 

  • Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.
  • През зимния период между България и Турция има часова разлика +1 час.

Информация за трансфера:

  • Трансферът е с продължителност около 1.5 часа в посока, в зависимост от местоположението на хотела.
  • Възможност за доплащане за индивидуален - директен трансфер до хотела, с предварителна заявка към агенцията.


Цената включва
Чартърен полет Пловдив - Анталия - Пловдив с включени летищни такси в размер на 79 евро на човек и багаж до 20 кг. чекиран и до 8 кг. ръчен (55 см x 40 см x 20 см)
4 нощувки в хотел по избор
Трансфер летище - хотел - летище
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Изпращане на летището от представител на TO
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

Цената не включва
Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела (задължителна). Заплаща се при записване в България.
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Такса гориво (виж забележката по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 15 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 30 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Основна информация и допълнителни услуги

НОВА ГОДИНА 2023 ТУРЦИЯ - АНТАЛИЯ, САМОЛЕТНА ПРОГРАМА

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 30.09.2022 от КАМПАНИЯТА „Плати 30% депозит при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“.
1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 30% от пакетната цена.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуванe.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 30% от пакетната цена.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • Отстъпките за хотелско настаняване, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Такса гориво: Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – България – 600 долара на тон, Анталия – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка България – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия - България.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване"

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки или промоции Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
При резервации с отстъпки за хотелско настаняване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет с отстъпки за хотелско настаняване губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за хотелско настаняване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла. При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените с отстъпки и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.

05/09
Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
ниска 2023 , kemer , ранни записвания нова година , ranni zapisvania antalia , екскурзия турция , ekskurzii ot sofia , oferti za antalia , екскурзии турция , ranni zapisvania pochivki , marti myra hotel 5 * , оферти за анталия , екскурзии със самолет , анталия ранни записвания , pochivki turcia , ranni zapisvania , новогодишни оферти , karmir resort & spa 5 * , новогодишни оферти кемер , ранни записвания , grand park kemer hotel 5 * , royal towers resort hotel 4* , ранни записвания кемер , antalia , оферти топ травелс , оферти анталия , nirvana mediterranean excellence 5 * , 2023 , nova godina 2023 , екскурзии ранни записвания , gural premier tekirova 5 * , l`oceanica beach resort hotel 5 * , екскурзия кемер , oferti za pochivki , турция ранни записвания , rixos beldibi 5 * , оферти , baia kemer club 5* , oferti za ranni zapisvania , оферти за нова година , турция ранни записвания , kemer pochivki , kemer , melissa residence boutique&spa 4* , crystal de luxe resort&spa 5 * , kemer ranni zapisvania , monna roza beach resort hotel 4* , ranni zapisvania turcia , pochivki sys samolet , ekskurzia antalia , pochivki antalia , почивки , rixos premium tekirova 5 * , ранни записвания почивки , оферти , почивка турция , turcia ranni zapisvania , oferti za pochivki , turcia sys samolet , amara club marine nature hv-1 , turcia 2023 , kemer ranni zapisvania , оферти за турция , ekskurzii , pochivki top travels , turcia , akka claros hotel 4 * , elamir resort hotel 4 * , oferti za ekskurzii , оферти за кемер , armas kaplan paradise 5* , club zigana hv-1 , кемер със самолет , ekskurzii , кемер , oferti top travels , ares blue hotel 4* , сезон 2023 , antalia , ranni zapisvania ekskurzii , ranni zapisvania kemer , club hotel belpinar 4 * , pochivki ranni zapisvania , oferti turcia , oferti za novogodishni praznici , ранни записвания , нова година , novogodishni oferti turcia , ранни записвания анталия , crystal aura beach resort & spa 5 * , почивка анталия , liato 2023 , почивки лято 2023 , pochivka antalia , оферти за екскурзии , екскурзии със самолет , 2023 , semeini ekskurzii , нова година , екскурзии анталия , анталия , ekskurzii sys samolet , barut kemer 5 * , pochivki , kemer oferti , ранни записвания по новогодишни оферти , kemer dream hotel 4 * , pochivki ot sofia , kemer ekskurzii , antalia ranni zapisvania , aura resort hotel 4* , плаж , ranni zapisvania novogodishni praznici , semeini ekskurzii , amara prestige 5 * , ранни записвания екскурзии , ekskurzii liato 2022 , pochivki , почивки , pochivka turcia , orange county resort hotel 5 * , ekskurzii ranni zapisvania , кемер , pochivki , asdem labada hotel 5 * , оферти за новогодишни празници , oferti za kemer , nova godina 2023 v kemer , море , екскурзии , amara premier palace 5* , нова година 2023 , novogodishni oferti , pochivka kemer , лято в турция , ranni zapisvania nova godina , почивки турция , турция 20213 , oferti za ranni zapisvania , ekskurzii top travels , antalia ranni zapisvania , анталия със самолет , novogodishni praznici , оферти за ранни записвания , oferti za ekskurzii , новогодишни празници , лято 2023 , turcia ranni zapisvania , more , 2022 почивка в турция , sherwood exclusive kemer 5 * , majesty-club-la-mer-5-* , larissa club akman park 4 * , pochivki liato 2023 , ekskurzia turcia , анталия ранни записвания , екскурзии , ekskurzia kemer , семейни почивки , sherwood greenwood resort hotel 4 * , top travels , pochivki sys samolet , ниски цени , simena hotel 5 * , анталия , ranni zapisvania po novogodishni oferti , novogodishni oferti kemer , ekskurzii turcia , кемер ранни записвания , турция , oferti , club marco polo hv-1 , екскурзии лято 2023 , ranni zapisvania , оферти за екскурзии , plazh , акk antedon resort 5* , топ травелс , почивки , турция ранни записвания , оферти турция , нова година 2023 , оферти за почивки , кемер оферти , crystal-flora-beach-resort-hv-1/5* , почивки топ травелс , oferti za nova godina , kimeros park holiday village hv-1 , semeini pochivki , екскурзии от софия , meder resort 5 * , club hotel beldiana 4* , simena holiday village hv-1 , nova godina 223 v turcia , amara dolce vita luxury 5 * , turcia ranni zapisvania , antalia , турция със самолет , кемер почивки , turcia , akka alinda hotel 5 * , почивки ранни записвания , ekskurzii sys samolet , pgs kiris resort 5 * , double tree by hilton kemer 5 * , nova godina 2023 v antalia , crystal aura beach resort & spa 5 * , нова година 2023 в анталия , valeri beach hotel 4* , botanik magic dream hotel 4 * , antalia sys samolet , asdem labada hotel 5 * , mirada del mar hotel 5 * , кемер екскурзии , ekskurzii antalia , оферти за почивки , 2023 хит цена , турция , oferti antalia , transatlantik hotel & spa 5 * , анталия , почивки от софия , sealife rose residence 5* , екскурзии , почивки със самолет , limak limra hotel & resort 5 * , оферти за ранни записвания , почивки анталия , екскурзия анталия , новогодишни оферти , 2023 турция , armas kaplan paradise 5* , novogodishni oferti antalia , нова година 2023 , хотел crystal de luxe resort&spa 5 * , почивка кемер , selcukhan hotel 4* , mirage park hotel 5 * , ekskurzii , лято 2023 , почивки със самолет , nova godinа , kemer sys samolet , кемер ранни записвания , новогодишни оферти анталия , 2023 нова година , нова година 2023 в кемер , екскурзии топ травелс , oferti , ранни записвания новогодишни празници , ranni zapisvania , oferti za turcia
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах