Нова година в Кемер, Анталия със самолет от София - 4 нощувки 30.12.2022

Оферта номер: П65030
Вид транспорт: Самолет Самолет
5 дни/ 4 нощи
5 дни-4 нощувки
Нова година в Кемер 2023 година
Цена от: 998.41 лв
ЗАПИТВАНЕ


Програма
Ден 1

Отпътуване с чартърен полет София-Анталия-София. Кацане на летище Анталия на 30.12.22г и посрещане от представител на фирмата партньор. Групов трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00 ч.


Ден 2

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.


Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.


Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.


Ден 5

Освобождаване на хотела до 12:00 часа. Трансфер до летище Анталия в обявения час. Полет за София.


Описание

НОВА ГОДИНА 2023 ТУРЦИЯ  „Плати 30% депозит при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“. Кампанията е валидна за резервации направени до 30.09.2022.


Описание / Транспорт

 

Заминаване:  XQ5005    София 09:00 – Анталия 11:45
Връщане:       XQ5002    Анталия 16:30 – София 17:30
Тип самолет:    Boeing 737
Адрес на авиокомпанията:    Yenigol Mah, Nergiz Sok.№ 84, 07230 Antalya/Turkey
Авиокомпания:    SunExpress Gunes Ekspres Havacilik A.S

 • Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.
 • През зимния период между България и Турция има часова разлика +1 час.

Информация за трансфера:

 • Трансферът е с продължителност около 2 часа в посока, в зависимост от местоположението на хотела.
 • Възможност за доплащане за индивидуален - директен трансфер до хотела, с предварителна заявка към агенцията.
   

Цената включва
Чартърен полет София - Анталия - София с включени летищни такси в размер на 79 евро на човек и багаж до 20 кг. чекиран и до 8 кг. ръчен (55 см x 40 см x 20 см)
4 нощувки в хотел по избор
Трансфер летище - хотел - летище
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Изпращане на летището от представител на TO
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

Цената не включва
Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела (задължителна). Заплаща се при записване в България.
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Такса гориво (виж забележката по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 15 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 30 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Основна информация и допълнителни услуги

НОВА ГОДИНА 2023 ТУРЦИЯ - АНТАЛИЯ, САМОЛЕТНА ПРОГРАМА

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 30.09.2022 от КАМПАНИЯТА „Плати 30% депозит при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“.
1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 30% от пакетната цена.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуванe.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 30% от пакетната цена.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

 • Отстъпките за хотелско настаняване, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

 • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
 • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
 • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Такса гориво: Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – България – 600 долара на тон, Анталия – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка България – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия - България.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

 • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
 • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване"

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки или промоции Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
При резервации с отстъпки за хотелско настаняване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет с отстъпки за хотелско настаняване губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за хотелско настаняване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла. При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените с отстъпки и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.

05/09

Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
ranni zapisvania nova godina , viking star 5* , novogodishni oferti antalia , лято в кемер , оферти 2023 анталия , pochivka antalia , ранни записвания по новогодишни оферти , кемер , astoria kemer 4* , анталия , toptravels , crystal de luxe resort & spa 5* , кемер екскурзии , pochivka kemer , новогодишни оферти кемер , почивка кемер , анталия , лято в кемер , nova godinа , оферти за анталия , kemer sys samolet , кемер ранни записвания , кемер екскурзии , кемер почивки , all , почивка лято 2023 в анталия , nova godina 2023 v antalia , amara club marine hv-1 , лято 2023 , почивки кемер , orange county resort hotel 5* , кемер , турция със самолет , почивка кемер , oferti za antalia , лято в турция , оферти за турция , 2023 ниски цени , почивки , кемер , кемер , нова година 2023 , ekskurzii kemer , екскурзии , golden lotus 4* , почивки турция , оферти за екскурзии , оферти за почивки , кемер почивки , хотели кемер , antalia sys samolet , pochivka kemer , pochivka kemer , кемер почивки , ranni zapisvania antalia , кемер лято , ekskurzii kemer , fame residence kemer - 5 * , grand haber hotel 5* , резервирайте при нас , ekskurzii kemer , akka alinda hotel 5 * , новогодишни празници , кемер почивки , marti myra hotel hv-1 , ранни записвания екскурзии , kemer pochivka , ранни записвания почивки , nova godina 2023 , почивки , top travels , почивки анталия , кемер почивки , toptravels , почивка кемер , кемер , ranni zapisvania , анталия кемер , оферти за ранни записвания , top travels , нова година 2023 в кемер , ranni zapisvania , kemer pochivka , amara wing resort 5* , fame hotel - 3 * , почивки кемер 2023 , почивка в турция , почивка , ранни записвания кемер , кемер екскурзии , novogodishni oferti kemer , ranni zapisvania pochivki , nova godina 2023v kemer , почивки анталия лято 2023 , екскурзия кемер , лято в турция , анталия , кемер почивки , ранни записвания , ранни записвания лято 2023 анталия , ranni zapisvania po novogodishni oferti , лято 2023 кемер турция , анталия , анталия кемер , ниски цени , анталия лято 2023 , kemer , екскурзия кемер , анталия кемер , novogodishni praznici , нова година , oferti za pochivki , pochivki , лято в кемер , екскурзии турция , анталия кемер , ekskurzia kemer , fame resinedce park - 4 * , kemer pochivka , ranni zapisvania ekskurzii , екскурзии и почивки , kemer pochivka , кемер , почивка анталия , почивки анталия , pochivka kemer , почивка в турция кемер , лято в кемер 2023 , oferti za kemer , ekskurzia antalia , ранни записвания лято 2023 в турция , екскурзии , хотел crystal de luxe resort&spa 5 * , оферти , ekskurzii , екскурзии кемер , анталия ранни записвания , лято в турция , турция ранни записвания , екскурзия кемер , pochivki , akka antedon hotel 5* , кемер екскурзии , почивки анталия , резервирайте при нас , кемер лято , oferti za ranni zapisvania , кемер , нова година 2023 , ranni zapisvania kemer , почивка в турция , oferti za ekskurzii , turcia , gural premier tekirova 5* , ранни записвания анталия , почивки , летни почивки 2023 , почивка кемер , кемер екскурзии , екскурзии , почивка в турция , кемер със самолет , ekskurzia turcia , ekskurzii , ранни записвания , кемер , турция лято 2023 , pochivka antalia , кемер почивки , pochivka kemer , почивки кемер , екскурзия турция , анталия кемер , кемер , кемер екскурзии , pochivki 2023 , pochivki , ekskurzii sys samolet , промоции анталия 2023 , ekskurzii kemer , pochivki i ekskurzii , информация от топ травелс , ekskurzii i pochivki , нова година , екскурзия кемер , pochivki sys samolet , анталия , анталия , екскурзии турция , почивка кемер , ранни записвания новогодишни празници , ekskurzii antalia , ранни записвания , turcia ranni zapisvania , turcia sys samolet , екскурзия анталия , ranni zapisvania turcia , новогодишни оферти , оферти за кемер , лято 2023 анталия , kemer reach hotel - 5 * , почивки кемер , новогодишни оферти анталия , top travel , информация от топ травелс , кемер екскурзии , ekskurzii antalia , ранни записвания лято 2023 турция , кемер , анталия , novogodishni oferti turcia , посрещане на празниците , анталия ранни записвания 2023 , antalia ranni zapisvania , кемер , екскурзии кемер , анталия , oferti za nova godina , топ травелс , нова година , екскурзии турция , nova godina 2023 v turcia , почивки турция , новогодишни оферти , анталия със самолет , екскурзии със самолет , анталия/кемер, турция , pochivka kemer , ranni zapisvania novogodishni praznici , почивки кемер , лято анталия , почивки анталия , oferti za novogodishni praznici , анталия кемер , турция , екскурзии анталия , анталия , нова година 2023 в анталия , kemer pochivka , top travel , анталия , кемер , кемер почивки , оферти за новогодишни празници , почивка кемер , екскурзия кемер , почивки със самолет , почивки турция , novogodishni oferti , ekskurzii 2023 , оферти за нова година , pochivka antalia , pochivka kemer , ekskurzii kemer , оферти кемер 2023 , antalia , почивка турция , viking nona beach 4* , pochivka turcia , oferti za turcia , екскурзии анталия , топ , екскурзии кемер , нова година 2023 , kemer ranni zapisvania , почивки турция , кемер лято , ранни записвания нова година , ekskurzii kemer , ekskurzii kemer , екскурзии анталия , почивка кемер , анталия , екскурзия кемер , почивки анталия , pochivka kemer , amara dolce vita 5* , почивка 2023 анталия , meder resort hotel - 5 * , oferti
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах