Почивка в Дубай 2023 Период 30.03 - 05.04.2023/6 нощ         Априлска ваканция в Дубай 2023 с включени 5 вечери и 3 екскурзии 07.04 - 12.04.2023/5 нощ         Нова година 2023 в Малта 30.12.2022 - 02.01.2023/3 нощ         

Нова година в Кемер, Анталия със самолет от София - 5 нощувки

Оферта номер: П65031
Вид транспорт: Самолет Самолет
6 дни/ 5 нощи
6 дни-5 дни
Празници в Турция 2023
Цена от: 1098.49 лв
ЗАПИТВАНЕ


Програма
Ден 1

Отпътуване с чартърен полет София-Анталия-София. Кацане на летище Анталия и посрещане от представител на фирмата партньор. Групов трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00 ч.


Ден 2

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.


Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.


Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.


Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в  допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.


Ден 6

Освобождаване на хотела до 12:00 часа. Трансфер до летище Анталия в обявения час. Полет за София.

Описание

НОВА ГОДИНА 2023 ТУРЦИЯ  „Плати 30% депозит при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“. Кампанията е валидна за резервации направени до 30.09.2022.


Описание / Транспорт

Заминаване:  XC5003   София 08:30 – Анталия 11:15
Връщане:       XC5002   Анталия 16:30 – София 17:30
Тип самолет:    Boeing 737
Адрес на авиокомпанията:    Yenigol Mah, Nergiz Sok.№ 84, 07230 Antalya/Turkey
Авиокомпания:    SunExpress Gunes Ekspres Havacilik A.S

  • Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.
  • През зимния период между България и Турция има часова разлика +1 час.

Информация за трансфера:

  • Трансферът е с продължителност около 1.5 часа в посока, в зависимост от местоположението на хотела.
  • Възможност за доплащане за индивидуален - директен трансфер до хотела, с предварителна заявка към агенцията.


Цената включва
Чартърен полет София - Анталия - София с включени летищни такси в размер на 79 евро на човек и багаж до 20 кг. чекиран и до 8 кг. ръчен (55 см x 40 см x 20 см)
4 нощувки в хотел по избор
Трансфер летище - хотел - летище
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Изпращане на летището от представител на TO
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)

Цената не включва
Новогодишна вечеря в ресторанта на хотела (задължителна). Заплаща се при записване в България.
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Такса гориво (виж забележката по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 15 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 30 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Основна информация и допълнителни услуги

НОВА ГОДИНА 2023 ТУРЦИЯ - АНТАЛИЯ, САМОЛЕТНА ПРОГРАМА

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 30.09.2022 от КАМПАНИЯТА „Плати 30% депозит при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“.
1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 30% от пакетната цена.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуванe.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 30% от пакетната цена.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • Отстъпките за хотелско настаняване, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 100 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Такса гориво: Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – България – 600 долара на тон, Анталия – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка България – Анталия, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Анталия - България.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване"

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки или промоции Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
При резервации с отстъпки за хотелско настаняване в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет с отстъпки за хотелско настаняване губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за хотелско настаняване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла. При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените с отстъпки и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.


05/09
 
Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
анталия със самолет , почивки анталия , нова година 2023 , nova godina 2023 v antalia , турция лято 2023 , oferti , кемер , pochivka kemer , top travels , ranni zapisvania turcia , novogodishni oferti , toptravels , кемер , хотел crystal de luxe resort&spa 5 * , почивки кемер , ranni zapisvania pochivki , кемер екскурзии , ранни записвания нова година , кемер със самолет , екскурзия кемер , почивки анталия лято 2023 , нова година 2023 , ekskurzii kemer , анталия кемер , ранни записвания лято 2023 турция , pochivka antalia , оферти за анталия , турция със самолет , ранни записвания , почивка в турция , ранни записвания почивки , ekskurzia kemer , почивки , новогодишни оферти кемер , novogodishni oferti turcia , почивки , кемер почивки , ekskurzii antalia , анталия , кемер , pochivki , kemer pochivka , почивка в турция кемер , почивки турция , oferti za nova godina , екскурзии анталия , анталия , ranni zapisvania ekskurzii , orange county resort hotel 5* , nova godina 2023v kemer , pochivki i ekskurzii , летни почивки 2023 , ranni zapisvania novogodishni praznici , ekskurzii kemer , ekskurzii , хотели кемер , amara club marine hv-1 , анталия , почивка кемер , кемер почивки , кемер , pochivki , кемер почивки , почивки турция , кемер , кемер лято , ekskurzia antalia , novogodishni oferti antalia , ниски цени , ranni zapisvania nova godina , почивки кемер , ekskurzii kemer , нова година 2023 , viking nona beach 4* , oferti za ranni zapisvania , анталия ранни записвания 2023 , 2023 ниски цени , fame residence kemer - 5 * , ранни записвания кемер , екскурзии анталия , кемер лято , екскурзии , лято 2023 , ekskurzii , лято анталия , почивки турция , анталия кемер , почивка кемер , оферти за нова година , екскурзия кемер , анталия кемер , nova godinа , кемер , ranni zapisvania kemer , лято в кемер , оферти за почивки , all , top travel , екскурзия кемер , кемер екскурзии , кемер почивки , почивка , astoria kemer 4* , екскурзия кемер , почивка кемер , pochivka kemer , оферти , кемер екскурзии , pochivka kemer , почивка кемер , екскурзия кемер , анталия , екскурзии турция , ранни записвания лято 2023 в турция , турция , оферти за ранни записвания , ранни записвания екскурзии , анталия , кемер почивки , ekskurzii kemer , екскурзия кемер , turcia sys samolet , kemer pochivka , ranni zapisvania , почивки кемер , oferti za turcia , екскурзии кемер , oferti za novogodishni praznici , анталия кемер , fame resinedce park - 4 * , akka antedon hotel 5* , кемер , екскурзии анталия , нова година , top travel , посрещане на празниците , ekskurzii kemer , кемер екскурзии , анталия кемер , ранни записвания новогодишни празници , marti myra hotel hv-1 , почивка анталия , pochivka turcia , кемер екскурзии , oferti za pochivki , лято в турция , оферти за новогодишни празници , оферти за турция , кемер ранни записвания , екскурзии , промоции анталия 2023 , анталия , ekskurzii kemer , новогодишни оферти анталия , kemer sys samolet , кемер екскурзии , grand haber hotel 5* , информация от топ травелс , новогодишни празници , нова година 2023 в анталия , top travels , почивки турция , pochivki 2023 , екскурзии турция , кемер почивки , кемер , ранни записвания , ранни записвания лято 2023 анталия , екскурзия анталия , екскурзии със самолет , golden lotus 4* , pochivka kemer , amara dolce vita 5* , топ , анталия , почивки анталия , kemer , лято в турция , оферти за екскурзии , fame hotel - 3 * , antalia , akka alinda hotel 5 * , топ травелс , екскурзии кемер , kemer pochivka , crystal de luxe resort & spa 5* , kemer ranni zapisvania , турция ранни записвания , анталия , екскурзии и почивки , екскурзия турция , почивка лято 2023 в анталия , toptravels , лято в кемер , кемер екскурзии , nova godina 2023 v turcia , ekskurzii i pochivki , pochivka kemer , kemer pochivka , анталия кемер , лято в кемер , почивки , лято в турция , почивка 2023 анталия , кемер , oferti za kemer , почивка в турция , pochivki , oferti za ekskurzii , нова година , почивки със самолет , лято 2023 кемер турция , анталия ранни записвания , antalia ranni zapisvania , kemer reach hotel - 5 * , кемер почивки , ranni zapisvania , meder resort hotel - 5 * , почивка кемер , почивка кемер , кемер , почивки анталия , анталия/кемер, турция , почивка в турция , почивка турция , почивки кемер , pochivka antalia , лято 2023 анталия , новогодишни оферти , оферти кемер 2023 , оферти 2023 анталия , ranni zapisvania po novogodishni oferti , pochivka kemer , анталия , ranni zapisvania antalia , gural premier tekirova 5* , информация от топ травелс , резервирайте при нас , лято в кемер 2023 , pochivka kemer , кемер лято , новогодишни оферти , почивка кемер , почивки кемер 2023 , pochivka kemer , почивки анталия , екскурзии кемер , анталия , pochivki sys samolet , анталия , pochivka antalia , екскурзии турция , нова година 2023 в кемер , ekskurzii antalia , резервирайте при нас , ekskurzii sys samolet , оферти за кемер , кемер почивки , анталия лято 2023 , oferti za antalia , ekskurzii 2023 , почивки анталия , ранни записвания , turcia ranni zapisvania , ekskurzii kemer , кемер , novogodishni oferti kemer , ранни записвания анталия , ekskurzia turcia , nova godina 2023 , екскурзии , antalia sys samolet , novogodishni praznici , kemer pochivka , amara wing resort 5* , turcia , viking star 5* , ранни записвания по новогодишни оферти
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах