Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Нова година в Сингапур

Оферта номер: П65089
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 5 нощи
8 дни -5 нощувки



Програма
СИНГАПУР - един от най-подредените градове в света, перлата на Азия, често наричан „Вратата на Азия“. Място, в което Изтокът 
среща Запада, а миналото се среща с бъдещето. Това са само част от характеристиките, с които е известен Сингапур. Бързият 
възход и развитие на Сингапур се дължат преди всичко на неговото местоположение и на превръщането му в една от основните 
британски колонии в Югоизточна Азия. Като независима държава Сингапур съществува едва от 55 години и в този период се е 
превърнал в еталон за ред, просперитет и икономическо благоденствие. От самото си създаване, градът е средище на различни 
култури – китайска, индийска и арабска, които се сливат в една пъстра палитра, създавайки уникалния културен облик на един от 
най-значимите азиатски градове. Разглеждайки Сингапур, ще бъдете впечатлени от една страна от чудесата на съвременната 
архитектура, историческите забележителности, които са се запазили, въпреки главоломните темпове на застрояване и от друга 
страна - спокойствието на неговите жители. С други думи, Сингапур е една уникална смес от европейски просперитет и азиатско 
спокойствие.



1 ден 27.12.2022: София– Истанбул

Среща на летище София, Терминал 2 в 19:25 ч. за полет София-Истанбул с редовен полет TK 1030 на Turkish Airlines в 21:25 ч. Кацане на летището в Истанбул в 23:50 ч.

2 ден 28.12.2022: Истанбул- Сингапур                                                                        
Кратък престой и полет за Сингапур с редовен полет TK54 на Turkish Airlines в 01:55 ч. Пристигане в 17:20 часа местно време. Посрещане от фирмата партньор, трансфер и настаняване в хотел Four Points by Sheraton Singapore, Riverview 4* . Свободно време. Нощувка.

3 ден 29.12.2022: Сингапур  - Обзорна обиколка на града (включена в пакетната цена)Закуска. Около 09:30 ч. - начало на туристическа обиколка на Сингапур - футуристичен дизайн и изискан лукс са най-честите асоциации за тази азиатска перла. Съчетаващ исторически места, храмове и традиции със свръхмодерно развитие, Сингапур се изкачи до топ 5 на най-посещаваните градове. Архитектурните чудеса около Марина Бей, Музеят за наука и изкуство, Еспланадата, Градините край залива, Китайският квартал и Храмът на зъба на Буда, плажовете и атракционният парк „Юнивърсъл Студиос” на остров Сентоса, многобройните търговски центрове и изкусителни ресторанти, са съвсем малка част сред множеството забележителни места в Сингапур.
Да се потопиш в магията на това място, означава след това да почувстваш силен прилив на енергия и вдъхновение!
Нашата обиколка ще започне от „Градината на орхидеите“, част от Ботаническата градина на Сингапур, забележителен парк и любимо място за отдих на местните хора. Ще продължим с  Парка Мерлион - национален символ на Сингапур.  Мерлионът е митично същество с глава на лъв и тяло на риба. От парка се откриват невероятни гледки към емблематичния хотел Марина Бей Сендс, виенското колело на Синапур – Singapore Flyer и Еспланадата.
Ще посетим Малката Индия - етнически квартал, разположен точно срещу Китайския квартал. Идвайки тук, посетителите се потапят в един екзотичен свят с оживени улички, индийски пъстроцветни стоки, аромати, култури.
Ще видим също Civic District - административен център на града, сградата на Парламента, Националната галерия на Сингапур.             
Следва свободно време за обяд. Връщане в хотела следобeд. Нощувка.

4 ден 30.12.2022: Сингапур
Посещение на ботаническата градина “Gardens by the bay” (включено в пакетната цена)
Закуска. Днес ни предстои един ден, който ще ни омагьоса със  спиращи дъха гледки. Ще посетим панорамната тераса за наблюдение „Marina Bay Sands” и ще имаме възможност да се насладим на цветната магия в популярната ботаническа градина „Gardens by the Bay”. Gardens by the Bay са сред най-интересните нови атракции в Сингапур и сред топ 10 градини в света. Във впечатляващите Cooled Conservatories ще откриете растения от цял свят. Flower Dome е най-голямата стъклена оранжерия в света и предлага разходка сред гора от маслинови дървета, типични за Средиземноморието или боабаби от субтропичните региони,  както и сезонни цветя.  В света на Cloud Forest ще откриете орхидеи, насекомоядни растения и папрати, типични за влажните планински райони на тропиците, както и 35-метров водопад – най-високият водопад на закрито в света.  Връщане в хотела около 14:30 часа. Свободно време.
Нощувка.
 
5 ден 31.12.2022: Сингапур      
Закуска. Свободно време за самостоятелна разходка, плаж, отдих или шопинг, или опция за посещение на Universal Studios (не е включено в пакетната цена, срещу допълнително заплащане с трансфер от хотела - 140 евро за възрастен и 99 евро на дете до 11,99 г при мин. 6 туриста)– едно невероятно изживяване за малки и големи. Тук ще прекарате един незабравим ден със семейството или приятелите. Паркът е разделен на 5 части, пресъздаващи обстановката на Jurassic Park, Шрек и Далечното кралство, Пингвините от Мадагаскар, както и Древен Египет или Високотехнологичния Град на Transformers, или разходка по Hollywood Boulevard, където различни телевизионни и филмови звезди ще ви приканват за снимка.
На територията на парка има и множество ресторанти и заведения, както и разнообразие от магазини за пазаруване на сувенири с любимите герои. Не пропускайте това неповторимо изживяване в Universal Studios!
Нощувка.

ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА!
ТАЗИ ВЕЧЕР ЩЕ СТАНЕМ СВИДЕТЕЛИ НА ВПЕЧАТЛЯВАЩО СВЕТЛИННО ШОУ СЪС ЗАРЯ И ФОЙЕРВЕРКИ, ПЕЧЕЛИЛИ РЕКОРДИ НА ГИНЕС!

6 ден 01.01.2023:
 Сингапур – Посещение на остров Сентоса (включено в пакетната цена)
Закуска. Екскурзия до остров Сентоса. Над 5 милиона туристи годишно посещават остров Сентоса, наричан още острова на забавленията. Сред най-популярните атракции са огромната статуя на Мерлиона – риба с глава на лъв, символ на Сингапур, която се издига на височина 37 м и разполага с наблюдателни площадки, скрити в огромната пазва на митичното създание. Океанографският музей,  в който можете да видите над 300 обитатели на океанските дълбини в подводен тунел дълъг 83 метра. Тук има повече от 100 000 екземпляра от 800 вида, обитаващи 49 хабитата, сред които манта, акула, чук, каменен костур голият и много други. Интерес представлява и алеята с музикалните фонтани. Следобeд - връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

7 ми ден 02.01.2023: Сингапур 
Закуска. Възможност за посещение на Singapore Wildlife (не е включено в пакетната цена, срещу допълнително заплащане от около 90 евро при мин. 6 туриста). Посещението е без екскурзовод, с включен билет за вход и трансфер от/до хотела, с начало около 08:00 ч. и продължителност 4 часа.
Зоологическата градина на Сингапур е сред най-красивите в света. Тук могат да се видят повече от 2800 животни от над 300 животински вида. Разходката в парка предлага възможност да се запознаете с видовете животни на най-отличителните местообитания в света – от тревистите савани на „Дивата Африка“ до скалистите каньони на „Голямата рифова долина на Етиопия“. Зоопаркът предлага на своите гости шоу програма със слонове и ежедневно хранене на животните.
 
Освобождаване на стаите около обяд. Свободно време и трансфер до летището в Сингапур около 19:00 ч. за полет на Турски Авиолинии в 23:35 ч.
 
8 ден 03.01.2023: Истанбул – София
Кацане в Истанбул в 06:10 ч. и кратък престой.  Полет Истанбул-София в 08:45 ч.  Пристигане в София на Терминал 2 в 09:00 ч. местно време.             
 
КРАЙ НА ПРОГРАМАТА
 

 Цената е на човек и включва:

  • Самолетен билет София-Истанбул-Сингапур-Истанбул-София с Турски авиолинии, позволен чекиран багаж до 40 кг., разделен в 2 части по 20 кг;
  • Летищни такси;
  • 5 нощувки със закуски в Сингапур в хотел  FOUR POINTS BY SHERATON 4* от веригата на Marriott.;
  • Трансфери летище-хотел-летище в Сингапур;
  • Обзорна обиколка на Сингапур;
  • Билет за Ботаническата градина в Сингапур;
  • Екскурзия до остров Сентоса и посещение на аквариума;
  • Всички екскурзии и преходи с автобус, включени в програмата;
  • Входни такси за посещаваните обекти по програмата;
  • Екскурзоводско обслужване от сертифицирани екскурзоводи на място, с превод на български;
  • Медицинска застраховка с асистанс покритие 10 000 евро в ЗАД Лев Инс;
  • Водач от агенцията по време на цялото пътуване при минимум 15 пътуващи.

Цената не включва:

  • Разходи от личен характер;
  • Застраховка отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни независещи от клиента причини – по желание и на запитване в офиса на туроператора;
  • Новогодишна вечеря (ще бъде предложена допълнително)



FOUR POINTS BY SHERATON 4* SUPERIOR

Хотел/ Deluxe Room, Закуска

На човек в
двойна стая

Единична стая

Ранни записвания до 15.10.2022г

1849 евро/
3616 лева

2349 евро/
4594 лева

Стандартна цена за записвания от 16.10.2022г

1949 евро/
3812 лева

2449 евро/
4790 лева

 

 

Полетно разписание с АК Turkish Airlines:
27.12 СОФИЯ 21:25 ИСТАНБУЛ 23:50
28.12 ИСТАНБУЛ 01:55 СИНГАПУР 17:20
02.01 СИНГАПУР 23:35 ИСТАНБУЛ 06:10 + 1 (каца на 03.01)
03.01 ИСТАНБУЛ 08:45 СОФИЯ 09:00
 
Информация за хотел  FOUR POINTS BY SHERATON 4* от веригата на Marriott.;

Хотел FOUR POINTS BY SHERATON 4*  е с отлично местоположение в Робъртсън Кей, точно на брега на река Сингапур; В близост се намира района известен с многобройните си развлечения и нощен живот, както и известните атракции като Clarke Quay, Boat Quay, Gardens by the Bay, Marina Bay  и Singapore Botanic Gardens. Гостите на хотела могат да се насладят на питие в лоби бара или на бара на открития плувен басейн.
      Всички стаи са декорирани в приятни неутрални нюанси и разполагат с плоскоекранен телевизор със сателитни канали, безплатен безжичен интернет, ютия, сешоар, електическа кана за чай и кафе и сейф. Всички стаи са с изглед към реката или градския център.
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

  • Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

  • За деца под 18 г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ:

  • Краен срок за уведомление за събран минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 30 дни преди заминаването

  • Няма други визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване до Сингапур,

  • Цената на екскурзията е калкулирана при курс на щатския долар 1 USD = 1.95 лв. и при увеличение или намаление на курса в рамките на 5% агенцията си запазва правото да преизчисли посочените цени по курса към момента на крайното плащане

  • Използван транспорт: Самолет и автобус
     

Условия и Забележки:

  • При записване се внася  депозит от 1500 лева

  • Пълно плащане се прави до 45 дни преди тръгване.

  • Офертата важи при минимум 15 туристи.

  • Туроперторът си запазва правото на промяна на обявените хотели по програмата с хотели от същата категоризация, идентични по качество;

  • Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.

 
От 29 август 2022 г.всички пътници могат да посетят Сингапур, независимо от ваксиналния си статус и без изискване за ковид тест.
 
Допълнително за Ваша сигурност може да бъде сключена застраховка „Отмяна на пътуване“ срещу допълнително заплащане.
 
Общи условия при застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:

  • Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;

  • Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.

  • Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.

Какво не покрива застраховката?
 

  • Събития, които са причинени предумишлено или поради груба небрежност на застрахования;

  • Опит за самоубийство или самоубийство;

  • Събития в здравословното състояние на застрахования, които са настъпили или се очаква да настъпят в момента на сключване на застраховката или началото на пътуването;

  • Събития, които застрахования понася вследствие на употреба на алкохол, наркотици, медикаменти или поради отлагане на предписана терапия;

  • Събития, които са в посредствена или непосредствена връзка с размирици, военни действия, терор от всякакъв вид, стихийни бедствия, влияния на околната среда, земетресения;

  • За повече информация относно включените застраховки, моля свържете се с нас!

 
Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на съответните суми според условията за анулации и неустойки.
 
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 7 дни преди датата на отпътуване при чартърни полети, като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалната смяна на имена в хотела.
Условията за пътуване по време на пандемията от Covid-19 са променливи и финалните такива ще бъдат оповестени от туроператора при наближаване на датата на заминаване.
В случай на извънредно положение или епидемична обстановка, клиентите са напълно информирани, че условията на пътуване могат да бъдат променяни и динамични, съобразявайки се с актуалната обстановка преди осъществяване на пътуването. Туроператорът ще уведомява клиентите си своевременно при всяка промяна на условията на пътуване.
Необходими при пътуване тестове за Covid-19 са за сметка на клиента. Туроператорът предоставя възможност на клиентите си да направят тестовете в някоя от прартньорските лаборатории на туроператора, възползвайки се от специална отстъпка.
Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.

Срокове за анулации и неустойки:

  • при наличие на повече от 60 дни преди датата на отпътуване – неустойка не се удържа;

  • между 60-ия и 45-ия ден преди датата на заминаване се удържа размерът на внесения депозит, изискуем от авиокомпанията, като неустойка за анулирания самолетен билет;

  • при по-малко от 30 дни се удържа 100% от стойността на екскурзията.

 
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок, съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 15.11.2022 г., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите.
 
Информация относно здравните изисквания: няма ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ медицински и санитарни изисквания при пътуване до Сингапур.
Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло е подходящо за лица с ограничена подвижност.
 


Необходими документи:
За пътуване доСингапур е необходим международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане в България.
 


16/10



Етикети
тайланд кох самуи , нова година 2023 , сингапур почивки , екскурзия , почивка сингапур , нова година 2023 в сингапур и остров кох самуи , екскурзия остров кох самуи , екскурзия до сингапур , ekskurzii koh samui , ваканция , почивки в тайланд , екскурзия о-в кох самуи , ekskurzii singapur , почивка в тайланд , екскурзия до сингапур , почивка в сингапур , екскурзии тайланд , почивка в сингапур , почивка , pochivka tailand , екскурзии тайланд , toptravels , почивка в сингапур , екскурзия до сингапур , сингапур , пътуване , nova godina 2023 singapur i ostrov koh samui , почивка в тайланд , сингапур почивки , сингапур екскурзии , остров кох самуи , екскурзии сингапур , новогодишни празници 2023 , остров кох самуи , ekskurzii tailand , почивка сингапур , остров кох самуи екскурзии , тайланд кох самуи , екскурзии сингапур , екскурзия о-в кох самуи , ekskurzii koh samui , нова година 2023 в сингапур и остров кох самуи , pochivka tailand , празници , нова година в сингапур и остров кох самуи , екскурзии сингапур , нова година , екскурзия остров кох самуи , сингапур екскурзии , почивка тайланд , nova godina 2023 singapur i ostrov koh samui , почивка в сингапур , почивки в тайланд , ekskurzii tailand , остров кох самуи екскурзии , екскурзия до сингапур , оферти нова година 2023 , нова година в сингапур и остров кох самуи , сингапур , екскурзии сингапур , почивка тайланд , ekskurzii singapur
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах