Нова Година в Шарм ел Шейх, Египет със самолет от София

Оферта номер: П65157
Вид транспорт: Самолет Самолет
7 дни/ 6 нощи
7 дни-6 нощувки/Празници
Нова Година в Шарм ел Шейх, Египет със самолет от София


Програма
Ден 1

Среща на летище София и изпращане от представител на туроператора. Отпътуване с чартърен полет. Кацане на летище Шарм Ел Шейх. Посрещане от фирмата партньор и трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00ч. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Ден 2

Закуска. Възможност за допълнителна екскурзия срещу доп. заплащане. Свободно време. Нощувка.

Ден 3

Закуска. Възможност за допълнителна екскурзия срещу доп. заплащане. Свободно време. Нощувка.

Ден 4

Закуска. Възможност за допълнителна екскурзия срещу доп. заплащане. Свободно време. Нощувка.

Ден 5

Закуска. Възможност за допълнителна екскурзия срещу доп. заплащане. Свободно време. Нощувка.

ДЕн 6

Закуска. Възможност за допълнителна екскурзия срещу доп. заплащане. Свободно време. Нощувка.

Ден 7

Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Шарм Ел Шейх в обявения час от фирмата партньор. Полет за София.

Цената включва
Самолетен билет за Чартърен полет София - Шарм Ел Шейх - София с включени летищни такси и багаж до 18 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен
Свързана туристическа услуга - 6 нощувки в Шарм Ел Шейх в хотел по избор на съответната база изхранване
Трансфер летище - хотел - летище
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Изпращане от представител на TA на летище София
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)
Представител на ТО по време на престоя

Цената не включва
Такса гориво (виж забележката по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 15 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 30 лв
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси
Входна виза за Египет (ако се напуска Синайския полуостров)
Доплащане за Новогодишна вечеря

Египет
Актуализирано на 20.06.2022 г.

1. Ограничителни мерки за влизане в страната спрямо български граждани:

Считано от 17 юни са отменени ограниченията за влизане на територията на АР Египет свързани с разпространението на Covid-19, с което отпадат изискванията за представяне на сертификат с негативен резултат от PCR изследване или сертификат за завършен ваксинационен курс срещу COVID-19.

В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид хранения, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.
 

Полетна информация:

Заминаване: VBB 2013 София 08:00 ч – Шарм ел Шейх 11:00 ч

Връщане: VBB 2014 Шарм ел Шейх 16:00 ч – София 19:00 ч

Тип самолет: MD-82

Адрес на авиокомпанията: гр. София, 1574, бул. "Шипченски проход" №63

Авиокомпания: ALK Airlines

* Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията!


Описание / допълнителни услуги

Информация за допълнителните екскурзии:

  • Всички допълнителни екскурзии се извършват от местен лицензиран екскурзовод на руски или английски език.
  • Последователността на екскурзиите обявени в програмата не се гарантира и може да бъде променена в зависимост от работното време на посещаваните обекти.
  • Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат само и единствено на място в щатски долари. Посочените по-долу цени са ориентировъчни и могат да бъдат променяни от местните ни партньори.

1. Планината на Моисей и манастира Св. Екатерина - Изкачване на светата планина на Моисей и посрещане на изгрева, когато според легендата, се пречистват греховете ни. Посещение на древния музей - Св. Екатерина, един от най-старите работещи манастири в света. Неговата слава и мистика идва от местоположението му в подножието на планината Синай, мястото на историята на Стария завет на Десетте божи заповеди, и така е почитана от християни, евреи и мюсюлмани. В манастира се намира и "горящия храст" и една от най-известните колекции от религиозни икони в света, чиято селекция е изложена на посетителите в музея.  Днес пътуващите и поклонниците все още са привлечени да посетят манастира и да отидат на връх Синай. Самият манастир е изграден през VІ век по времето на византийския император Юстиниан, ограден е с големи зидове за защита от бедуините. През ХІ век приема за свой патрон света Екатерина от Александрия. Разполага с изключително богата библиотека с ценни ръкописи и икони.  Построен е на мястото, където според Стария завет Господ се явил на Мойсей и му предал Божиите заповеди.  В манастира се намират и мощите на "Св. Екатерина",  кладенеца на Моисей. 

Цени: Възрастен - 55$; Дете от 2 до 11.99 г - 30$. Цената включва: Цената не включва: възможност за наем на камила и топли завивки - срещу доп. такса.

2. Посещение на Пирамидите – едно от Седемте чудеса на Древния свят и Сфинкса в Гиза – най-големият, най-старият и най-известният от безбройните запазени сфинксове в Египет (с автобус).  Пирамидите в Гиза от дълго време са най-посещаваната атракция около Кайро. От времето на тяхното изграждане пирамидите в Гиза въплъщават древността, мистерията – и дават повод за невероятни хипотези. Пирамидата на Хеопс е най-старата в Гиза и най-голямата в света, изградена ок. 2500 г. пр.н.е. от близо 2,3 милиона варовикови блокове, тежащи средно по 2,75 тона и придвижвани от 100 000 роби. Трите по-малки пирамиди в съседство принадлежат на Хеопсовите царици или сестри. Обяд в традиционен ресторант /включен в цената/ . Посещение на Египетския музей, който пази най-голямата колекция с антики от времето на фараоните в света. В музея има 160 000 артефакти, покриващи 5000 годишна история. Посещение на фабрика за сувенири. Разходка с лодка по река Нил. Отпътуване за Шарм ел Шейх.

Цени: Възрастен -  90$; Дете от 2 до 11.99 г - 45$. Цената включва: закуска, входни такси, обяд, кафе и чай. Цената не включва: разходи от личен характер.

3. Посещение на Пирамидите – едно от Седемте чудеса на Древния свят и Сфинкса в Гиза – най-големият, най-старият и най-известният от безбройните запазени сфинксове в Египет (със самолет).   Пирамидите в Гиза от дълго време са най-посещаваната атракция около Кайро. От времето на тяхното изграждане пирамидите в Гиза въплъщават древността, мистерията – и дават повод за невероятни хипотези. Пирамидата на Хеопс е най-старата в Гиза и най-голямата в света, изградена ок. 2500 г. пр.н.е. от близо 2,3 милиона варовикови блокове, тежащи средно по 2,75 тона и придвижвани от 100 000 роби. Трите по-малки пирамиди в съседство принадлежат на Хеопсовите царици или сестри. Обяд в традиционен ресторант /включен в цената/. Посещение на Египетския музей, който пази най-голямата колекция с антики от времето на фараоните в света. В музея има 160 000 артефакти, покриващи 5000 годишна история. Посещение на фабрика за сувенири. Разходка с лодка по река Нил. Отпътуване за Шарм ел Шейх.

Цени: Възрастен - 260$; Дете - от 2 до 11.99 г. - 240$. Цената включва: закуска, входни такси, обяд, кафе и чай. Цената не включва: разходи от личен характер.

4. "Магическият остров" (Рас Мохамед)
Ексклузивна разходка с лодка до Магическия остров, който се намира в национален парк Рас Мохамед. Уникална възможност да посетите острова и да опознаете подводния свят на резервата.  Възможност за плуване сред едни от най-красивите рифове на Червено море. Ще се запознаете отблизо с естествената водна среда на едни от най-атрактивните морски обитатели.

Цени: Възрастен - 60$; Дете от 2 до 11.99 г - 35$. Цената включва: наем на маски и плавници, обяд с морска храна и безалкохолни напитки, три спирки за гмуркане и плуване. Цената не включва: разходи от личен характер.

5. Разходка с лодка (Остров Тиран/ Рас Мохамед)

Цени: Възрастен - 35/45$ + 5$; Дете от 2 до 11.99 г - 35/45$ + 5$. Цената включва: спирки за плуване и шнорхелинг, обяд, напитки без лимит,  наем на маски и плавници. Цената не включва: разходи от личен характер.

6. VIP круиз
Разходка с лодка на снежнобяла ВИП яхта.  Не пропускайте възможността да събирате слънчеви лъчи на откритата палуба на луксозния кораб, да си почивате в компания на приятели, да плувате в морето или да наблюдавате безкрайното разнообразие на морските видове в морето. 

Цени: Възрастен - 100$; Дете от 2 до 11.99 г - 50$.  Цената включва: 3 спирки за шнорхелинг, маски и плавници,  обяд с морска храна, супа, кебап, безалкохолни напитки и фрешове. Цената не включва: разходи от личен характер. 

7. Перлите на Синай
Долината Вешваш в Дахаб е мистериозен извор образувал се преди векове след редките дъждове в пустинята и скрил се сред планините и каньоните. Екскурзията започва рано сутринта, около 5ч.

Цени: Възрастен - 90$; Дете от 2 до 11.99 г - 45$. Цената включва:  пътуване с джипове в пустинята, камили, плуване в извора, обяд с морска храна в ресторант в Дахаб, шнорхелинг в 3 басейна.  Цената не включва: оборудване за шнорхелинг, разходи от личен характер.

8. Super Voyage
Super Voyage или иначе казано 5 в 1. Ще се разходите с комфортната яхта, ще се возите на банан, ще карате ски и ще наблюдавате морският свят от стъкленото дъно на лодката. Гмуркане от лодката за шнорхелинг с маски и плавници, обяд с морска храна, сезонни плодове, безалкохолни напитки са включени в цената. Оборудването е включено в цената. Спирка в магазин за сувенири за около 30 минути.

Цени: Възрастен - 75$; Дете от 2 до 11.99 г - 40$. Цената включва: Цената не включва: разходи от личен характер. 

9. Подводница
Достигайки 6 м. дълбочина ще може да наблюдавате подводната флора и фауна на Червено море от батискафа. Ще се насладите на разкошните коралови рифове и техните пъстроцветни обитатели.

Цени: Възрастен - 50$; Дете от 2 до 11.99 г - 25$. Цената включва: разходка с подводница. Цената не включва: разходи от личен характер.

10. Шоу с крокодили
Уникално шоу със змии и крокодили.

Цени: Възрастен - 30$; Дете от 2 до 11.99 г - 15$. Цената включва: входни такси. Цената не включва: разходи от личен характер. 

11. Шоу с делфини
Уникално шоу с делфини, любимо забавление за малки и големи.

Цени: Възрастен - 30$; Дете от 2 до 11.99 г - 15$ лв. Цената включва: входни такси. Цената не включва: разходи от личен характер.

12. Плуване с делфини
30 минути „делфинотерапия“, за да си починете и презаредите с положителни емоции от тези мили океански животни. Придружителите и зрителите заплащат такса.

Цени: 30 мин - 120$; 15 мин - 80$. Цената включва: входни такси.  Цената не включва: разходи от личен характер.

13. Невероятният Шарм
Обзорен тур на Шарм – най-красивият град на Червено море. Ще видите най-голямата джамия в града, ще посетите "Мемориала на мира", развлекателния център ‘Hollywood” и търговския център “Oriental Treasures”.

Цени: Възрастен - 15$; Дете от 2 до 11.99 г - 5$. Цената включва:  Цената не включва: разходи от личен характер. 

14. Супер приключение
В 07:30 ч. ще Ви отведат от хотела с джипове и Вашето приключение ще започне с национален парк Набк. Ще карате из пясъчните дюни, ще яздите камили и каяци. Ще посетите Каньонът, ще спрете за шнорхелинг и дайвинг с включен обяд. Оборудването за гмуркане не е включено в цената.

Цени: Възрастен - 65$ без гмуркане и 75$ със гмуркане; Дете от 2 до 11.99 г - 35$ със и без гмуркане: Цената включва: барбекю обяд, вода и безалкохолни напитки по всяко време. Цената не включва: маски, плавници и плажни кърпи. 

15. Тайните на пустинята
На тази екскурзия ще карате бъгита из пясъчните дюни и ще наблюдавате залеза. За Вашето бедуинско парти ще се погрижат бели денс танци – танура. Вечеря с бедуините.

Цени: Възрастен - 55$ на човек, 90$ за двама. Цената включва: вечеря с бедуините. Цената не включва: разходи от личен характер.

16. Оазисът Дахаб
Вълнуващо пътуване до Дахаб, което включва богата програма с каране на бъги в пустинята, яздене на камили, на чаша чай с бедуините, а също и разходка с лодка за шнорхелинг и гмуркане. Включен обяд на лодката.

Цени: Възрастен - 90$; Дете от 2 до 11.99 г - 45$.  Цената включва: обяд на лодката. Цената не включва: разходи от личен характер.

17. ЕКСТРЕМНО САФАРИ + водни спортове
Каране на бъгита (около час), яздене на камили + водни активности - банан (10 минути) + 1 бедуински чай + обяд.

Цени: Възрастен - 55$ на човек; 90$ за двама. Цената включва: обяд и чай с бедуините. Цената не включва: разходи от личен характер.

Египет

Актуализирано на 20.06.2022 г.

1. Ограничителни мерки за влизане в страната спрямо български граждани:

Считано от 17 юни са отменени ограниченията за влизане на територията на АР Египет свързани с разпространението на Covid-19, с което отпадат изискванията за представяне на сертификат с негативен резултат от PCR изследване или сертификат за завършен ваксинационен курс срещу COVID-19.

В програмата са включени хотели с различни категории и различен вид хранения, от които всеки потребител може да избере според личните си предпочитания и ценови диапазон.

 


ЗАБЕЛЕЖКА

Посочената обща стойност на почивката е валидна само при закупуване на самолетен билет и ползване на свързани туристически услуги. При закупуване само на самолетен билет, цената на същия е съгласно обявената към датата на заплащането.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 30% от пакетната цена.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита при оставащи не по-малко от 25 дни преди датата на отпътуване, без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 30% от пакетната цена.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

Минимален брой участници за осъществяване въздушния превоз: 100

 Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
а) 20 дни преди започването на изпълнението на основната и допълнителни услуги в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
б) 7 дни преди започването на изпълнението на основната и допълнителни услуги - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на основната и допълнителни услуги - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт. Паспортът трябва да е с валидност поне 6 месеца след датата на връщане.

Визов режим: има, в случай че туристите напускат територията на Синайския полуостров. За престой до 2 седмици само на Синайския полуостров няма изискване за виза.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Такса гориво:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Шарм ел Шейх – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Шарм ел Шейх, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Шарм ел Шейх-София.

 Права на потребителя:

Пътуваащите имат право да прехвърли сключения от него договор за основната и допълнителни услуги  на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция за същия с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Пътуващият има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Пътуващият има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Пътуващият резервирал и заплатил  за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване пътуващият има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:

Медицинската застраховка по основната и допълнителни услуги е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена, различни от стандартните стаи. Те са с по-малък размер, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен вслучаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на пътуващия.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители.
При несъвпадащи фамилии на децата и пътуващите родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.

5/11

Етикети
samoletni ekskurzii sharm el sheih , оферти за почивки шарм ел шейх , самолетни почивки шарм ел шейх , ранни записвания шарм ел шейх , pochivki sharm el sheih , samoletni pochivki ranni zapisvania sharm el sheih , самолетни екскурзии , почивка в шарм ел шейх, египет , почивки египет , еднодневна екскурзия до йордания - петра , почивка в шарм ел шейх , шарм ел шейх 2024 , oferti za ekskurzii sharm el sheih , почивка шарм ел шейх и кайро от варна , hotel regency plaza aquapark resort 5* , оферти за почивки ранни записвания шарм ел шейх , екскурзия до шарм ел шейх , oferta za pochivki ranni zapisvania egipet , samoletni pochivki egipet , oferta za pochivki hurgada i kairo , празници , oferti za ranni zapisvania , parrotel beach resort 5* , шарм ел шейх от варна , екскурзии египет , hotel parrotel beach resort 5* , hotel coral sea imperial sensatori 5* , ниски цени , новогодишни празници ранни записвания , оферти за екскурзии ранни записвани , oferta za pochivki egipet , топ , нова година , самолетни екскурзии ранни записвания , оферти за ранни записвания шарм ел шейх , оферти за ранни записвания шарм ел шейх , oferta za pochivki ranni zapisvania sharm el sheih , новогодишни празници 2024 , нова година 2024 в шарм ел шейх , коледа , oferti za ranni zapisvania sharm el sheih , самолетни почивки , посещение на пирамидите , оферти за екскурзии ранни записвания египет , нова година 2024 , hotel charmillion sea life resort 4* , екскурзия до египет , емералд , oferta za pochivki sharm el sheih , еднодневна екскурзия до йерусалим, витлеем и мъртво море , екскурзия до кайро , почивка в шарм ел шейх , ekskurzii sharm el sheih , екскурзии шарм ел шейх , екскурзии шарм ел шейх , pochivki egipet , почивка в шарм ел шейх, египет , гмуркане в египет , ранни записвания 2024 , оферти шарм ел шейх , почивка в шарм ел шейх, египет , дайвинг , оферти за ранни записвания , самолетни почивки шарм ел шейх , кайро от варна , hotel sea beach aqua park resort 4* , новогодишни празници 2024 в египет , екскурзии египет , sharm el sheikh , шарм ел шейх и кайро от варна , nova godina egypt , hotel baron palms sharm el sheikh 5* adults only , оферти за почивки ранни записвания египет , oferti za ekskurzii egipet , ranni zapisvania sharm el sheih , sharm el sheih oferti , екскурзия до кайро със самолет , albatros , oferti za ekskurzii ranni zapisvania egipet , червено море , hotel rixos premium seagate 5* , самолетни почивки ранни записвания , екскурзия до рас мохамед , oferta za pochivki hurgada i kairo , ranni zapisvania , празници , шарм ел шейх оферти , pochivki sharm el sheih , parrotel aqua park resort 4* , oferta za pochivki sharm el sheih , самолетни почивки египет , pochivki egipet , ранни записвания , оферти за екскурзии египет , самолетни почивки ранни записвания шарм ел шейх , самолетни екскурзии ранни записвания шарм ел шейх , шарм ел шейх от софия , шарм ел шейх екскурзии , оферти за екскурзии шарм ел шейх , оферти за почивки шарм ел шейх , oferta za pochivki ranni zapisvania egipet , oferti za ranni zapisvania sharm el sheih , samoletni pochivki , египетските пирамиди , coral sea water world resort 4* , hotel barceló tiran sharm resort 5* , hotel baron resort sharm el sheikh 5* , sharm el sheih ot sofia , оферти за почивки ранни записвания , почивки египет , шарм ел шейх ранни записвания , почивка шарм ел шейх и кайро от варна , hotel dream beach resort 5* , почивки от варна , oferta za pochivki ranni zapisvania sharm el sheih , почивка в шарм ел шейх, египет 2023 , sharm el sheih ranni zapisvania , coral sea imperial sensatori 5* , ранни записвания шарм ел шейх , хеопсовата пирамида , почивки шарм ел шейх , nova godina 2024 , оферти за екскурзии ранни записвани шарм ел шейх , aurora oriental resort 5* , почивка в шарм ел шейх, египет 2024 , оферти , гмуркане в шарм ел шейх , ekskurzii sharm el sheih , оферти за почивки египет , самолетни екскурзии шарм ел шейх , samoletni pochivki sharm el sheih , екскурзии египет , почивки шарм ел шейх , оферти за екскурзии шарм ел шейх , hotel coral sea holiday resort 5* , полет от варна , hotel mercure cairo le sphinx 5* , екскурзия с джипове до цветния каньон , почивка шарм ел шейх и кайро от варна , oferti , samoletni ekskurzii ranni zapisvania sharm el sheih , шарм ел шейх почивки , екскурзии до шарм ел шейх , novogodishni praznici , ekskurzii egipet , новогодишни празници шарм ел шейх , hotel aurora oriental resort 5* , албатрос, oferti za ekskurzii ranni zapisvania sharm el sheih , оферти за почивки ранни записвания шарм ел шейх , oferti za ekskurzii sharm el sheih , hotel rixos sharm el sheikh 5* , новогодишна вечеря , oferta za pochivki ranni zapisvania sharm el sheih , почивка в шарм ел шейх , oferta za pochivki egipet , ranni zapisvania sharm el sheih , екскурзия до манастира "света екатерина".
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах