Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Почивка на Джерба с директен чартърен полет от София

Оферта номер: П65337
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 7 нощи
8 дни-7 нощувки/Сезон 2023
Една различна ваканция


Програма
Първи ден: София – Джерба
Среща на Летище София, Терминал 2, за директен чартърен полет до Джерба, изпълняван от BH Air. Посрещане на място от фирмата-партньор и Вашия представител, трансфер от летището до хотел.
Настаняване, вечеря и нощувка.

Втори ден – седми ден: Джерба
Закуска. Свободно време за плаж  и забавления или екскурзия срещу допълнително заплащане.

Осми ден: Джерба – София
Закуска.Трансфер до летище Джерба за директен чартърен полет за София, изпълняван от BH Air. Кацане на летище София.
 
Цената включва:
  • Самолетен билет София – Тунис – София с директен чартърен полет и включени летищни такси;
  • Ръчен багаж до 7 кг. и чекиран багаж до 20 кг.;
  • Трансфер летище – хотел – летище;
  • 7 нощувки в избрания хотел на съответната база изхранване;
  • Представител на туроператора;
  • Mедицински разходи при болест и злополука на туриста със застрахователна компания „Уника“ с покритие 10 000 евро и асистанс.

Цената не включва:
  • Разходи от личен характер;
  • Допълнителни екскурзии;
  • Туристическа такса: за хотел 4*/5* - 3 TND /тунизийски динар/ на вечер, на човек. Заплаща се на рецепция при пристигане;
  • Такса обслужване за екскурзовода и шофьора по време на екскурзии;
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователна компания ''Алианц'';
  • Доплащане здравна застраховка за лица от 65 г. до 74 г. – 5 евро / 10 лева;
  • Доплащане здравна застраховка за лица от 75 г. до 89 г. – 12 евро / 24 лева;
  • Горивна такса – обявява се 21 дни преди полета (ако има промяна в цените на горивата).
Пустинята Сахара: двудневна екскурзия с 1 нощувка в оазис в пустинята (включен транспорт с джипове 4x4)
130 евро - възрастен / 130 евро - дете до 11.99 г. – при предварително плащане в България
140 евро - възрастен / 140 евро - дете до 11.99 г. – при записване на място
 
Отпътуване от остров Джерба в посока Габес.  Продължаваме към Тозьор , в района на  който се настаняваме в 4* хотел. Обяд. Следва сафари в пустинята Сахара с джипове 4 x 4, посещение на оазиса Шебика,  който е само на 4 км от границата  с Алжир. Това е и мястото, където е сниман  филма „Английският пациент“. Разглеждане на оазиса с местен  водач. Следва  същинската  част от сафарито  с джипове, което ще ни отведе от Онг Жмел  – мястото, където е заснет един от епизодите на „Междузвездни войни“.  Нощувка.

Във втория ден от екскурзията ще посети оазиса на Тозьор. Ще продължим към град Ду з, където има възможност за яздене на камили из пясъчните  дюни - по желание,  срещу допълнително заплащане  (около 15 евро на човек). В Матмата  ще посетим типична  берберска къща, която е изградена в стила на местните племена  троглодити. Обяд в типичен  берберски ресторант. Връщане на остров Джерба.
 
ВАЖНО:  Поредността на дните може да бъде обърната.


Еднодневна екскурзия до Матмата и Дуз
80 евро - възрастен / 50 евро - дете до 11.99 г. – при предварително плащане в България 
90 евро - възрастен / 55 евро - дете до 11.99 г. – при записване на място
 
Отпътуване  към столицата на берберите троглодити – Матмата,  където ще посетим типична  берберска къща, която е изградена в стила на местните  племена троглодити. Обяд в типичен  берберски ресторант. Матмата е мястото, където е заснет и първия филм от поредицата Индиана  Джоунс. Ще продължим към град Дуз, където има възможност за яздене на камили из пясъчните дюни  - по желание,  срещу допълнително заплащане  (около 15 евро на човек).

Еднодневна екскурзия до Татауин и Шенини
80 евро - възрастен / 50 евро - дете до 11.99 г. – при предварително плащане в България 
90 евро - възрастен / 55 евро - дете до 11.99 г. – при записване на място
 
Отпътуваме към Татауин  по Римския път по посока Чахбания. Фото пауза за снимки на малките дюни. Посещение
на местния  пазар за подправки. След  това продължаване към Шенини.  Разходка в берберското село, където къщите датират от 11 век. Посещение с местен екскурзовод на "полутроглодитна" къща. Обяд в Татауин,  след което пътуваме до ксарите (Ksar el Farch), където има "ghorfas", стари житници,  които са останали недокоснати и датират от 17 век.
 
 
Обзорен тур на остров Джерба – целодневна екскурзия
80 евро - възрастен / 50 евро - дете до 11.99 г. – при предварително плащане в България 
90 евро - възрастен / 55 евро - дете до 11.99 г. – при записване на място
 
Тази  екскурзия ви отвежда по римския път, който свързва острова с континенталната  част и ви кара да откриете Гуелала, мека на занаятчийската  керамика, както и нейния  музей на наследството, посветен на традиционните изкуства, обичаи и легенди. Обиколката продължава с посещение на село Erriadh и една от най-старите  синагоги в света, Ghriba, където поклонниците се стичат всяка година през май,  за да се молят. Тази  междинна спирка също ще бъде възможност да оцените работата на улични художници от цял свят в „Djerbahood“, истински музей на открито. В Хумт сук ще се разходите из цветните  алеи на местните  пазари и ще се опияните от миризмата  на безброй подправки. Следва обяд, а денят ни ще завърши с посещение на център  "Дар Джилани".
 
Обзорен тур на остров Джерба – полудневна екскурзия
45 евро - възрастен / 25 евро - дете до 11.99 г. – при предварително плащане в България 
55 евро - възрастен / 35 евро - дете до 11.99 г. – при записване на място
 
Отпътуване  към Римския път. Спираме  за снимки и продължаване към Гуелала; Посещение  на Музея на изкус твата и традициите,  след това грънчарска работилница.  След това продължаваме в посока ERRIADH за посещение на синагогата "LA GHRIBA.  Разходка до HOUMT  SOUK за разходка в стария град. Връщане в хотела.

 

Релаксираща морска разходка с корабче – полудневна екскурзия
45 евро - възрастен / 25 евро - дете до 11.99 г. – при предварително плащане в България 
55 евро - възрастен / 35 евро - дете до 11.99 г. – при записване на място
 
Отпътуване  към пристанището  Хумт Сук. Разходка с корабче по море. Възможност за плуване в открито море (в зависимост от времето). Приятна и релаксираща разходка покрай бреговете на остров Джерба. Връщане около 15ч. до пристанището. Релаксиращ ден, така че не забравяйте да вземете кърпа, бански, шапка  и слънцезащитен крем!
 
Посещение на ферма за крокодили – полудневна екскурзия
45 евро - възрастен / 25 евро - дете до 11.99 г. – при предварително плащане в България 
55 евро - възрастен / 35 евро - дете до 11.99 г. – при записване на място
 
Отпътуване  от хотела към фермата за крокодили, пристигане и посещение на музея и целия парк. Беседа за дейността и мястото за развъждане на крокодили. Свободно време и разходка.

 
*Туроператорът си запазва правото да прави промени в последователността на провежданите екскурзии по програмата.
*Възможни са промени в цените на екскурзиите.

1.Плащания:

Авансово плащане от 20% депозит на човек при записване;
Доплащане: до 30 дни преди датата на отпътуване;
 

2.Необходими данни за всички пътуващи* :

Три имена на латиница по международен паспорт;
Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин; Номер на паспорт и дата на валидност;
*Туроператора не носи отговорност за изпратени неверни данни.
 

3.Анулационни срокове:

  1. Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 60 дни преди датата на пътуването.
  2. При анулация от 59 до 31 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, съобразно условията на конкретната програма, но не по-малко от 20% от цената на пътуването.
  3. Ако направената анулация е 30 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.
 
ВАЖНО:
  • Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи. Обменният курс, използван за изчисляване на програмата EUR/USD e 1=1.
 
  • Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата в програмата са калкулирани с параметри $1000/тон и 1 евро = 1 долара. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.
 
  • Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което тур оператора ще информира своевременно пътниците.
 
  • Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти.
 
  • Възможно е да настъпят промени. Тур операторът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от оператора причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
 
  • Деца до 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях, трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители или непътуващият родител са съгласни детето да излезе в чужбина. В случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, трябва да се предостави актът за раждане на детето, както и копие от него. Документите ще послужат пред българските гранични власти.
 
  • Чужденци влезли в Република България със собствен транспорт /лек автомобил/, не могат да напускат границите на страната с друг вид транспорт.
 
  • За пътуване до Тунис се изисква валиден международен паспорт. Паспортът трябва да е с валидност поне 6 месеца след датата на влизането в страната. Не се изискват допълнителни ваксини.
 
  • Някои от допълнителните екскурзии се провеждат при определен минимум. Възможна е промяна на цените на допълнителните екскурзии предлагани на място или анулиране по причини не зависещи от туроператора като лоши метеорологични условия или подобни.
 
  • Възможна е промяна в реда на разглеждане на забележителностите по програмата.
 Забележка:
Посочените цени са ексклузивни за обявения период.
Минимален брой за осъществяване на програмата – 100
Пътуването не е подходящо за хора с ограничена подвижност.

 
29/05
 


Етикети
екскурзии ранни записвания , оферти за ранни записвания , почивки , оферти , tunis pochivki , oferti tunis , почивки ранни записвания , дуз , ел джем , ekskurzii ranni zapisvania , pochivki ranni zapisvania , ел джем , samoletni ekskurzii , джерба почивка , tunis pochivki , oferti остров джерба , оферти за ранни записвания , тунис почивки , тунис ранни записвания , samoletni pochivki ot sofia , екскурзии , samoletni ekskurzii ot sofia , oferti za ranni zapisvania , кап бон , samoletni ekskurzii , хотел sun palm douz 4* , оферти за почивки , tunis ranni zapisvania , хотел lella baya hotel 4* , джерба , кайруан , pochivki ranni zapisvania , тунис от а до я , тунис екскурзии , керкуан , сиди бу саид , почивки , ранни записвания , пролет в джерба , самолетни почивки , о-в джерба , екскурзии , niski ceni , тунис ранни записвания , винарна бакхус , ekskurzii , хауариа , есен тунис , хотел riadh palms 4* , оферти тунис , oferti za ekskurzii , остров джерба , tunis ekskurzii , тунис ранни записвания , джерба почивка , ранни записвания , келибия , екскурзии ранни записвания , тунизийската сахара , tunis ranni zapisvania , сус , хотел sun palm douz 4* , самолетни екскурзии от софия , оферти , ниски цени , дуз , дуз , bulgarian air charte , о-в джерба , ekskurzii ranni zapisvania , гафса , хотел riadh palms 4* , джерба , яздене на камила , bulgarian air charte , оферти тунис , samoletni ekskurzii ot sofia , тунис от а до я , винарна бакхус , хотел lella baya hotel 4* , хамамет , джерба , пловдив , сус , джерба , пролет в тунис , tunis ranni zapisvania , самолетни екскурзии , картаген , хотел sunconnect djerba aqua resort midoun 4* , oferti za pochivki , тунис , самолетни екскурзии , хамамет , самолетни почивки от софия , хамамет , матмата , тунис , oferti za pochivki , samoletni pochivki , пролет в тунис , pochivki , ekskurzii , хотел sunconnect djerba aqua resort midoun 4* , тунис , самолетни почивки , остров джерба , полет от пловдив , келибия , oferti za ekskurzii , хауариа , тунис , oferti остров джерба , pochivki , samoletni pochivki , niski ceni , oferti tunis , яздене на камила , тунис почивки , tunis ekskurzii , кап бон , ниски цени , ranni zapisvania , пролет в джерба , дуз , кайруан , почивки ранни записвания , оферти за екскурзии , ranni zapisvania , матмата , оферти за екскурзии , сус , tunis ranni zapisvania , oferti za ranni zapisvania , сиди бу саид , tunis , tunis , самолетни почивки от софия , тунис ранни записвания , есен тунис , оферти за почивки , гафса , samoletni pochivki ot sofia , хамамет , керкуан , самолетни екскурзии от софия , тунис екскурзии , картаген , тунизийската сахара , сус
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах