Скритите съкровища на Бали и Доха 25.11.2023/ 11 дни/8 нощ. 3 нощувки в Убуд + 4 нощувки в Нуса Дуа + 1 нощувка в Доха         Почивка Малдиви 2023 - Раят на земята Дати на отпътуване 05.11 и 19.11.2023/9 дни - 7 нощ         Непал и Бутан – на гости на Буда и Шива сред чудната природа на Хималаите 14 дни/12 нощувки 15.11-28.11.2023          

САЛАЛА, ОМАН - ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ ОТ СОФИЯ / 7 Н. / 26.01.2024 - 02.02.2024

Оферта номер: П65643
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 7 нощи
8 дни -7 нощувки/Сезон 2024
Една различна екскурзия с директен полет до Оман
Цена от: 2932.00 лв
ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ден : Среща на летище София в 08:00 ч. за Директен чартърен полет до Салала, Оман в 10:00 ч. Пристигане в 15:35 ч. Посрещане от фирмата партньор и трансфер до хотела. Настаняване и нощувка. 

2 ден : Закуска. Свободно време за плаж и опознаване на курорта. Информационна среща за запознаване с допълнителните екскурзии и записване. Нощувка.

3 ден : Закуска. Свободно време за плаж и развлечения или избор на допълнителна екскурзия. Сутринта от 09:00 ч.: Целодневна туристическа обиколка на Източната и Западната част на Салала с включен обяд и входни такси за посещаваните обекти. Цена – 95 евро на човек. Тръгвайки от хотела, ще се впуснем в завладяващо пътешествие с първа спирка в археологическия парк Al Baleed, където ще видим артефакти, представящи археологическото, историческото и културно наследство на региона. Ще се потопим в богатата история на този археологически обект и неговия очарователен музей. Продължаваме нашето приключение към очарователното село Taqa, улавяйки моменти от живописната гледка наоколо. В Taqa ще опознаем местната култура и традиции на региона, като ще посетим и разкопките от древното пристанище Samhuram, датиращо от IV-ти век преди Христа. Обяд в местен ресторант с вкусна местна кухня. След обяд ще продължим към спиращия дъха плаж Mughsail, за да се потопим в естествената красота на това крайбрежно бижу. По пътя за Салала ще спрем на почитаното място на гробницата на пророка Йов. Заобиколено от спокойна и спокойна среда, това свещено място има голямо значение за религиозните поклонници. Нощувка.

4 ден : Закуска. Свободно време за плаж и развлечения или избор на допълнителна екскурзия. Сутринта от 09:00 ч.: Целодневно джип сафари приключение с посещение на Вади Дауках с включен пикник обяд. Цена – 110 евро на човек. Днес ще се отправим на вълнуващо пътешествие до Убар, легендарен град, чиито руини са сравнявани с митичната Атлантида на пясъците в класическата литература. В момента този маршрут е място на вълнуващи археологически разкопки. Малко по-късно ни очаква вълнуващо изживяване с джип сафари сред пясъчните дюни. Първата ни спирка е Тумрут, където ще имаме прекрасен пикник обяд. След това ще се отправим към Вади Дауках, разположен в рамките на обекта на световното наследство на ЮНЕСКО, известен като „Земята на тамяна“. Тук ще намерите значителен брой тамянови дървета, които се берат и до днес и се смята, че са първородната земя на тамяна. Скъпоценният тамян, извлечен от дъвката на дървото, е бил неразделна част от търговията на Оман от векове. С наближаването на края на деня ще се върнем в Салала и ще Ви оставим във Вашия хотел, слагайки край на тази незабравима екскурзия. Нощувка.

5 ден : Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.

6 ден : Закуска. Свободно време за плаж и развлечения или избор на допълнителна екскурзия. Сутринта от 09:00 ч.: Целодневна екскурзия „Крайбрежна одисея“ с включен пикник обяд по крайбрежието на Салала. Цена – 98 евро на човек. Отправяме се на незабравимо еднодневно пътуване, за да открием зашеметяващото крайбрежение на бреговата ивица на Оман. Първата ни спирка е живописният плаж Iftalqoot, където златните пясъци се срещат с кристално чистите води на Индийския океан. След това ще се отправим към очарователната лагуна Mughsail, известна със спокойните и тюркоазено сини плажни ивици, където при възможност може да наблюдаваме и грациозни фламинго. Ще продължим пътуването към гейзерите на Mughsail, където разбиващите се вълни създават великолепни водни пръски. Al Mughsayl е самотен пясъчен плаж, разположен в южната част на Оман, на 40 км от Салала. Това е 7 -километров бряг, покрит със златен пясък и заобиколен от хълмове. Плажът е известен със своите великолепни пейзажи, страхотна гледка към залеза и гейзери, които "изплюват" морска вода с височина 30 м. Ще посетим и района на тамяновото дърво, място, пропито с история и културно значение. Пикник обяд. След обяд ще продължим към живописния плаж Fazayah, където ще се отпуснем на мекия и пухкав бял пясък, за да плажуваме. Връщане в хотела вечерта преди вечеря. Нощувка.

7 ден : Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Нощувка.

8 ден : Закуска. Освобождаване на стаите и трансфер до летището около 07:30 ч за полет в 10:00 ч. от Салала до София (с технически стоп в Маскат за зареждане). Пристигане на летището в София в 19:20 ч.


Цената включва:
• Самолетен билет за директен полет по марпшрут София – Салала –Салала/Мускат (технически стоп за презареждане) - София с включени летищни такси с АК „България Ер“;
• Един брой салонен багаж до 7 кг. с размер 56/45/25см на борда на самолета;
• Един брой чекиран багаж 20 кг.;
• Tрансфери: летище-хотел-летище;
• 7 нощувки на съответната база в избрания от Вас хотел;
• Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 10 000 евро (включваща COVID-19);
• Представител от България по време на целия престой в Салала;
• Обслужване на български език по време на екскурзиите в Салала от професионални, лицензирани гидове;


Цената не включва:
• Допълнителни екскурзии;
• Застраховка „Отмяна на пътуване“;
• Разходи от личен характер;
• Горивна такса - обявява се 21 дни преди полета (доплаща се задължително, в случай че бъде обявена такава);
 
Допълнителни услуги: 
Целодневна туристическа обиколка на Източната и Западната част на Салала с включен обяд и входни такси за посещаваните обекти. Цена – 95 евро на човек.
Целодневно джип сафари приключение с посещение на Вади Дауках с включен пикник обяд. Цена – 110 евро на човек.
Целодневна екскурзия „Крайбрежна одисея“ с включен пикник обяд по крайбрежието на Салала. Цена – 98 евро на човек.
Посочените дни и часове в програмата са примерни! Информация за дните и часовете на провеждане на допълнителните екскурзии ще получите заедно с документите за пътуването!

Полезна информация:
Пакетните цени са в ЕВРО. Плащането се извършва в лева по курс 1.95583 лв. за 1 евро.

Условия за записване:
При записване е необходимо да предоставите три имена на български език и латиница, правилно изписани по паспорт, номер на паспорт, дата на валидност, ЕГН номер и телефон за връзка с Вас по време на пътуването;

Условия на плащане:
Депозит в размер на 1000 лева на човек.
Доплащане най-късно до 40 дни преди заминаването / 15.12.2023 г.
Полетно разписание:
FB5661 26.01.2024 София 10:00 Салала 15:35
FB5662 02.02.2024 Салала 11:00 – Маскат 12:30 / 13:30 (технически стоп за зареждане) – София 19:20

Информация за превозвача:
Авиокомпания: Bulgaria Air
Адрес: гр. София, Летище София / Бул. Брюксел 1
Тип самолет: AirBus A320
Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата ще информира своевременно своите пътници.
Няма медицински изисквания за имунизации при пътуване.

Забележки:
Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лева спрямо долара 1 USD = 1.85 лева. В случай, че обменният курс се завиши или намали с 5 или повече процента, туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена.
Моля да имате в предвид, че някои от хотелите в Оман при пристигане изискват депозит за услуги в хотела - мини бар, спа, бар, ресторанти. Ако депозита не бъде използван се възстановява. Плащането може да стане в брой или с кредитна карта.
Минимален брой туристи за осъществяване на програмата – 140. Срок за уведомление за недостигнат брой: 21 дни преди датата на отпътуване.
При промяна на цените на входните такси за обектите и ресторантите, същата ще бъде променена и прекалкулирана.
Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
Преди заминаване туроператорът ще информира туристите за евентуални изисквания, процедури и препоръки касаещи влизането и престоя в Оман.
Туроператорът запазва правото на промяна при необходимост на часовете на излитане.
За деца до 18 г., пътуващи без родители или само с един от тях трябва да имат оригинал и копие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 г. пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от непътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти.

Анулационна Политика:
Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните анулационни суми, в случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки:
До 60 дни преди датата на отпътуване: без неустойка.
От 59 дни до 40 дни до датата на пътуване: депозита.
При по-малко от 39 дни от датата на пътуване: 100% от целия договор.
Смяна на име до 10 дни преди пътуване без неустойка.
Анулации без неустойка и връщане на суми:
При анулация на пътуването от страна на ТО, сумата се възстановява в рамките на 7 дни от деня на анулацията;
При невъзможност от пътуване, поради забрана или ограничения в следствие на епидемиологична обстановка свързана с COVID 19, заплатената сума се възстановява в пълен размер в рамките на 14 дни от датата на отпътуването.
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка. ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билени по международни полети и не по-късно от 30 дни преди датата на тръгване, като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите.
25/08


Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
перлите на емирствата - дубай, абу даби, омани шаржа , екскурзия до абу даби и дубай , перлите на емирствата , pochivka abu dabi , pochivki dubai , перлите на емирствата , екскурзии дубай 2024 , екскурзии дубай , екскурзия в дубай , екскурзии дубай , dubai , дубай и абу даби - върхът на арабската цивилизация , оферти дубай , почивка абу даби , оае , оферти дубай , почивка в дубай 2024 , оферти дубай , оферти абу даби , екскурзии дубай абу даби , дубай , абу даби , оферти абу даби , почивка обединени арабски емирства , ekskurzii abu dabi , doubletree by hilton, ras al khaimah , почивка в дубай , grand midwest reve apartments, dubai , екскурзия оае , абу даби , дубай , оферти абу даби 2024 , екскурзия дубай , pochivki abu dabi , почивка дубай , оферти абу даби , абу даби и дубай 2024 , pochivki dubai , почивка дубай , оман , toptravels , екскурзия до абу даби и дубай , pochivka dubai , 2024 оае , екскурзия в дубай , дубай , оман , сафари дубай , екскурзия до абу даби и дубай 2024 , абу даби и дубай 2024 , pochivki dubai , dubai , почивка абу даби , оае , abu dabi , оман , pochivki dubai , dubai , abu dabi , екскурзии абу даби , оае дубай абу даби , екскурзии дубай , оферти абу даби , почивка i ekskurziq в дубай , оферти дубай 2024 , почивка в дубай , дубай , abu dabi , почивка дубай , почивки дубай , буш халифа , шаржа , pochivka dubai , лувъра дубай , дубай , екскурзия оае , екскурзия до абу даби и дубай 2024 , екскурзии абу даби 2024 , почивка дубай , toptravels , дубай , ekskurzii dubai , abu dabi , шаржа , abu dabi , top travel , дубай 2024 , абу даби , перлите на емирствата , ras al khaimah , почивки дубай , екскурзия до абу даби и дубай , pochivka dubai , pochivka abu dabi , дубай и абу даби 2024 , шаржа , екскурзия оае , почивка оае 2024 , оферти обединени арабски емирства , почивка дубай , почивка в дубай , перлите на емирствата - дубай, абу даби, рас ал хайма и шаржа , почивка абу даби , оман , pochivka dubai , екскурзия до абу даби и дубай , екскурзии дубай , почивки дубай , pochivka abu dabi , екскурзии абу даби , dubai , екскурзии абудаби 2021 , почивка в дубай , dubai , оферти дубай , перлите на емирствата - дубай, абу даби, рас ал хайма и шаржа , оферти дубай , pochivki dubai , dubai , екскурзии дубай абу даби , ekskurzii abu dabi , екскурзия в дубай , дубай и абу даби екскурзии , дубай , почивка дубай , abu dhabi , ekskurzii dubai , почивка дубай 2024 , екскурзии дубай 2024 , nehal bin majid hotel, abu dhabi , pochivki dubai , оферти абу даби , круиз дубай , екскурзии абу даби , екскурзии абу даби , почивка абу даби , абу даби , абу даби , екскурзии дубай , организирана екскурзия до дубай , екскурзии абу даби , top travel , почивка оае , почивка в дубай , почивка абу даби , екскурзии дубай , pochivka abu dabi , екскурзии абу даби , обединени арабски емирства , дубай , abu dabi , почивка абу даби , pochivki abu dabi
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах