Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         

Предколедно настроение в Милано

Оферта номер: Е1797
Вид транспорт: Самолет Самолет
3 нощ / 4 дни
София – Летище Бергамо - Милано-София
Прикачен файл:
1797dopeksrenskariviera.doc
Цена от: 569.00 лв


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН / София – Летище Бергамо - Милано
Възможност за двупосочен трансфер от Вашия град до София. Вижте градовете, от които е възможно отпътуване от бутона "Цени". Сборен пункт на летище София, Терминал 1/ Терминал 2 в 09:00 ч. Полетът ни за Бергамо е в 11:15ч., кацаме около 12:25ч. местно време. Отпътуваме към кипящия в Коледен дух Милано и следва разходка с нашия екскурзовод в централната част на Милано - италианската столица на модата и големите скандали. Ще стигнем до най-пищната и най-голяма готическа катедрала в света! Както и Миланската опера „Ла Скала“ и гигантския мрачен замък Сфорцеско. Ще видим всичко най-интересно и ще се разходим по най- престижната и луксозна модна улица в Италия, която ще ни остави в захлас с красиво украсените си витрини и бляскава мода. Трансфер до хотела. Свободно време. Нощувка.

2 ДЕН / Милано - Гарда - Верона- Милано
Закуска. Днес, по желание, ще ви предложим да се докоснете до красотите на италианското езеро - Гарда. Разположено е на около два часа и половина от Милано. Часът на отпътуване ще е 09:00ч. Пристигане по обед. Езеро Гарда е най-голямото езеро в Италия. Харесвано е от туристите, поради възможностите, които предлага за водни спортове, семейни ваканции и почивки. Освен с интересната история, то е известно и с красотата си, на която ще се насладим и ние на по чаша топъл чай. Около 16:00ч. ще се отправим към Верона - „градът на Ромео и Жулиета“ е разположен на около 30-40 минути от тук. Там ще направим кратка панорамна и пешеходна обиколка с нашия екскурзовод и ще имате свободно време из множеството Коледни щандове. След това ще се отправим към хотела в района на Милано. Нощувка.

3 ДЕН / Милано - Комо/ Комо - Лугано / Лугано - Милано
Закуска. Свободно време или възможност да се включите в целодневния ни тур до езерaтa Комо и Лугано.ю Обиколката ни стартира с едно от най-красивите и романтични места в подножието на Алпите - езерото Комо. Намиращо се в област Ломбардия, известното италианско езеро Комо пленява със зашеметяваща природа в унисон с бляскава архитектура. Пристигаме в едноименното градче Комо и ще направим кратка обиколка – катедралата „Санта Мария Маджоре", музея Волта, пиаца дел Дуомо. Тези от вас, които желаят може да се изкачат с лифт до Брунате, където са намира вила „Белависта“, тук е завършил житейския път на великия Пенчо Славейков. Програмата ни продължава с един от най-очарователните градове в Швейцария –Лугано. Освен спиращия дъха пейзаж, тук можете да се насладите на живописни булеварди, антични църкви, пленителни с архитектурата си вили и обществени сгради, музеи. Старите алеи и лъкатушещите улички са изпълнени с магазинчета, кокетни семейни хотели и къщи. Лугано е един от най-очарователните градове в Швейцария. Само в Лугано можете да се почувствате като в един съвсем различен и непознат свят, някак свободен и необяснимо привлекателен. Около 17:00ч. ще тръгнем посока Милано. Нощувка.

4 ДЕН / Милано - София
Закуска. Днес имате свободно време да посетите Коледните базари на Милано. Всяка година с пленителната си украса, открити базари и бутици - Милано привлича множество туристи, които искат да се докоснат до празничната атмосфера на Италия. Всички сгради, дървета и дори трамваите са украсени в бляскави светлини. Най-впечатляващи са светлините на Пиаца дел Дуомо, ослепителният купол на галерия „Виктор Емануил II“ и величественият замък Сфорцеско. Градът на модата е известен със своите многобройни магазини и бутици и несъмнено предлага голям брой варианти за коледно пазаруване. След предколедния шопинг се отправяме към летище Бергамо за полета ни към България в 19:30ч. Около 22:35ч. българско време ще кацнем на летище София, Терминал 1/ Терминал 2.

Забележка: *Агенцията си запазва правото за промени в последователността на изпълнение на програмата.
*Местата в самолета се разпределят автоматично от авиокомпанията и ТА не гарантира за определени места. Може да направите своя избор предварително срещу доплащане, за да си гарантирате съседни седалки в полета.
*Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.


Пакетни цени : 

Датa: Човек в двойна стая Деца до 11,99г. Единична стая Трети възрастен
19.12.2019 - 22.12.2019 569.00 лв. 512.00 лв. 689.00 лв. 569.00 лв.
 
- Посочените цени са в лева, на човек за посочения период. 

- Цената за дете е валидна при настаняване с двама възрастни. 

Цената включва:
-Самолетен билет: София – Бергамо, Милано – София;
-Малък ръчен багаж до 10 кг с размери 40 х 20 х 25 см;
-Летищни такси в размер на 45 евро;
-3 нощувки с включени закуски в района на Милано;
-Туристическа обиколка в Милано;
-Водач от фирмата по време на цялото пътуване;
-Екскурзоводско обслужване на български език.

Цената не включва:
-Трансфери Летище – Хотел – Летище: 15 Евро;
-Допълнителен багаж до 10кг с размери 55 х40 х 20 см или до 20 кг;
-Избор на седалка в самолета;
-Сити такса;
-Допълнителни екскурзии и входни такси;
-Медицинската застраховка "Помощ при пътуване в чужбина";
-Двупосочен трансфер от Вашия град до сборен пункт в София.


Допълнителни екскурзии:
Тур "Езерата Комо и Лугано": 35 Евро за възрастен, 17,50 Евро за дете;
Тур "Езерото Гарда и Верона": 35 Евро за възрастен, 17.50 Евро за дете;

Препоръчваме допълнителните екскурзии да се заявяват и доплащат в офисите на туроператора, при заплащането на място цената е с 20% по-висока от обявената.

Предлагаме Ви тръгване от Вашия град до сборен пункт: Летище София
Враца (от автогарата) / 20 лв.
Ботевград (от Лукойл до магистралата) / 20 лв.
Луковит (от площада пред полицията) / 20 лв.
Плевен (от офиса на бул. Данаил Попов 12) /20 лв.
Пловдив (пред автогара “Юг”) / 39 лв.
Пазарджик (от Шел на АМ Тракия) / 39 лв.
Ст. Загора (от автогарата) / 49 лв.
Нова Загора / 49 лв.
Сливен (пред ЖП гарата) / 49 лв.
Ямбол (пред автогарата) / 49 лв.
Бургас (от OMV до хотел Мираж) / 59 лв.
* Цените са за двупосочни трансфери до София и обратно.


Хотел по програмата :  iH Hotels Milano St. John  https://ih-hotelsstjohn.com/it/ 

79/09/01

Етикети
бергамо , samoletni pochivki ot sofia , екскурзия италия ранни записвания , предколедни почивки от софия , predkoledna ekskurzia italia ot sofia , самолетни екскурзии , ranni zapisvania , предколедна екскурзия милано от софия , комо , ekskurzia italia , верона , екскурзия италия , ekskurzia italia ranni zapisvania , samoletni ekskurzii ot sofia , самолетни почивки от софия , предколедни оферти , predkoledna ekskurzia milano ot sofia , самолетни екскурзии от софия , предколедни оферти от софия , гарда , ekskurzia milano ranni zapisvania , predkoledni ekskurzii ot sofia , milano , миланската опера „ла скала“ , самолетни почивки , predkoledni praznici , предколедна екскурзия милано , predkoledni oferti ot sofia , екскурзия милано , почивки , екскурзия милано ранни записвания , оферти , екскурзии , екскурзии ранни записвания , предколедна екскурзия италия от софия , оферти за ранни записвания , ekskurzii , предколедна екскурзия италия , ломбардия , pochivki , italia , samoletni pochivki , predkoledni oferti ranni zapisvania , предколедни екскурзии от софия , езеро комо , италия , pochivki ranni zapisvania , милано , лугано , милано , предколедни празници , samoletni ekskurzii , predkoledna ekskurzia milano , ekskurzii ranni zapisvania , predkoledna ekskurzia italia , ekskurzia milano , предколедни оферти ранни записвания , oferti , predkoledni oferti , ih hotels milano st. john , oferti za ranni zapisvania , почивки ранни записвания , ранни записвания
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах