ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         ДУБАЙ И АБУ ДАБИ - 7 НОЩУВКИ С ВКЛЮЧЕНИ ВЕЧЕРИ И ПАКЕТ 4 ЕКСКУРЗИИ 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Априлска ваканция в Дубай 2024 с включени 7 вечери и 3 екскурзии + Beach club на Палмата 03.04 - 10.04.2024/7 нощ         

Екскурзия до САЩ - Източно и Западно крайбрежиe, с Чикаго

Оферта номер: Е1859
Вид транспорт: Самолет Самолет
23 дни - 21 нощувки/Сезон 2024
НЮ ЙОРК ФИЛАДЕЛФИЯ ВАШИНГТОН БЪФАЛО НИАГАРСКИ ВОДОПАД ЧИКАГО САН ФРАНЦИСКО ЛАС ВЕГАС ЛОС АНДЖEЛИС ХОЛИВУД
Цена от: 13300.00 лв


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ
30.04.2024 13400.00 BGN Запитване
07.06.2024 13400.00 BGN Запитване
13.09.2024 13400.00 BGN Запитване


Програма
1 ДЕН
.

1 ДЕН: Среща на летище София, Терминал 2  за полет през Виена. След пристигане на летище „Нюарк Либърти”, ще се настаним в хотела, разположен в  Манхатън  на Уолстрийт и ще имате свободно време за адаптация. Нощувка      
 

2  ДЕН:  Закуска. Започва нашата обиколка на централната част на Ню Йорк - остров Манхатън – централният площад Таймс Скуеър, Италианският и Китайският квартали, „Малката Италия”, центърът Рокфелер, Световният търговски център. След обяд  ще се разходим по  5-то Авеню” и „Уолстрийт“, за да достигнем емблематичния „Емпайър Стейт Билдинг“. Небостъргачът  е съществен елемент от силуета на Ню Йорк и е смятана за един от най-известните символи на града. Ние ще се изкачим на  86-ия етаж, където е разположена  наблюдателната площадка и пред нас ще се открие впечатляващ панорамен изглед към Ню Йорк. (входът  се заплаща допълнително на място). По определени поводи, като Денят на независимостта и  Нюйоркският маратон, най-високата част на сградата се осветява по специален начин и тогава тя грейва в пълния си блясък.  След първите впечатления от този невероятен град, можете да завършите деня с още по-впечатляващо  посещение на шоу спектакъл в някой  от театрите на Бродуей.*  Нощувка.


3 ДЕН: Закуска. В този ден можете да изберете своята програма сато свободно време или да отидем  с корабче до Статуята на свободата *– (заплаща се на място). След обяд предлагаме разходка в „Сентрал парк”, музея „Метрополитън” (входът за него се плаща допълнително на място), Линкълн център, квартала Харлем. Привечер - възможност за разходка по 5-то и 7-то авеню, където са едни от най - престижните магазини. По желание може да се включите и във вечерна обиколка на Ню Йорк с автобус (продължителност 2 часа).* По време на обиколката ще видите Ню Йорк в целия му блясък. Ще се насладите на нощните гледки и aтмосверата на „Таймс скуеър”, Чайнатаун, „Eмпайър стейт билдинг”, Грийнуич вилидж, СоХо, „Литъл Индия”, мостовете на Манхатън и Бруклин и долната част на „Ийст сайд”. Ще научите  историята на града и неговите забележителности, за да разберете защо Ню Йорк  носи прозвището ГРАДЪТ НА ГРАДОВЕТЕ. Нощувка.

4 ДЕН: Закуска и ще си кажем Довиждане с Ню Йорк, за да отпътуваме с автобус към  гр. Филаделфия. Ще се настаним в  хотела, в централната част на града и след това ще разглеждаме панорамно с автобус и пеша. Ще научим защо го наричат  "Фили", или "градът на братската любов" , а пък местните шеговито го представят като градът на свободата, адвокатите и телешките стекове със сирене. Във Филаделфия се намира превърналата се в икона за САЩ – Камбана на независимостта. С нея през 1776 година символично е разгласена свободата. Девет метровата камбана, тежаща почти един тон, днес стои гордо пред Пенсилванската щатска служба, наречена „Сградата на свободата”. Ще станем част от това  забележително място, разположено в Националния исторически парк на независимостта , където  са се дебатирали Декларацията за независимостта и Конституцията на държаватата. Ще видим още  и впечатляващата сграда на  Кметството с нейните 167 м., Първата Национална Банка и др. Свободно време. Нощувка.

5 ДЕН: Закуска. Преди обяд ще продължим с обиколката  на Филаделфия, защото този град има  какво още  да покаже, а след обяд  ще отпътуваме с автобус за Вашингтон. Ще се настаним в хотела, разположен в централната част на града и ще имате свободно време. Нощувка.

6 ДЕН: След закуска започваме разглеждане на Вашингтон с екскурзовод на български език - Капитолия, Националната библиотека, Белият дом (отвън) и др. Привечер  ще се пренесем в колорита на  историческия квартал „Джорджтаун”. Облицован с калдъръмени улици и опасан с  архитектурата на Викторианските къщи от 18-ти и 19-ти век, той  остава като един от най-ценните квартали на американската столица, запазил старите традиции. Точно тук са живяли поредица известни личности  - Томас Джеферсън, Джон Ф. Кенеди,  Елизабет Тейлър.... Множеството  малки магазинчета  и ресторантчета  ще гарантират  и един прекрасен завършек  на този ден. Нощувка.

7 ДЕН: Закуска. През този ден продължаваме  разглеждането на Вашингтон с Мемориалите на Томас Джеферсън, Линкълн, на Виетнамската и Корейската войни, за да  усетите по най-добрия начин  отношението на американския народ към неговата история. А духът и културата на тази нация ще оцените в   музея „Смитсониан” и  Картинната галерия.Нощувка.

8 ДЕН: Закуска, а по-късно ни предстои полет от Балтимор – Бъфало. Пристигане в Бъфало  и  настаняване в  хотел в Ниагара Фолс в близост до водопадите. След това започва нашата прекрасна  разходка до Ниагарския водопад  от американска  страна. Така ще видим неговата красота  при вечерно осветление  и ще запечатаме в кадри  незабравима многоцветна емоция! Нощувка.

9 ДЕН: Закуска. Този ден безспорно ще бъде един от най-вълнуващите, защото ще влезем  под самите водопади с корабчето „Девицата на мъглата”. Преживяването  е завинаги! А следобед ще  го допълним с гледка към  Ниагарския водопад от канадска страна.  Преминаваме  пеша по моста, който свързва САЩ и Канада и какво ни очаква там – ще видим на място. Нощувка.

10 ДЕН: Закуска. Свободно време, преди полета ни за  Чикаго.  След кацане на летището, трансфер до хотела, свободно време. Нощувка.

11 ДЕН: След закуска  започва  обиколката  на третия по големина град, който претендира и  за най-красивият в Америка. В центъра на Чикаго се извисяват небостъргачите, а челното място е определено за Уилис Тауър - най-високата сграда в САЩ, която допреди 2009 година бе известна с името Сиърс Тауър. Тук е и "Джон Хенкок", 3-тата по височина сграда в града, централната зона, или Чикаго скайлайн, наистина  се счита за една от най-красивите в света.  В чудесен парк е и култовият  Бъкингамски фонтан, срещу който се намира хотела, в който е живял Ал Капоне. Зад хотела е "Мичигън Авеню",  много дълга търговска улица, на която присъстват  всички представителни  марки и е меката на скъпото пазаруване.Езерото Мичиган  придава на града допълнителен чар и в свободното си време можете да направите  разходка с корабче, /запалаща се на място/. Нощувка.

12 ДЕН: . На обяд ще вземем полета за  Сан Франциско и след настаняването в хотела в централната част на града, ще имате свободно време.Имате възможност за  разходка из града: най-кривата улица в света – „Ломбард стрийт” и да се повозите  на  историческия трамвай по определен туристически маршрут (заплаща се на място). Нощувка.

13 ДЕН: Закуска. Предстои панорамна обиколка на Сан Франциско – Викторианският квартал, Китайският квартал, най-старият в страната, Испанската мисия “Долорес”, Телеграф Хил, Пожарникарската кула, Катедралата “Св.Богородица”. Особено вълнуваща е спирката при  моста “Голдън гейт”, един от символите на града. След това ще направим красива разходка с корабче в залива на Сан Франциско, като ще минем и  покрай остров Алкатрас (на него се намира затвора „Алкатрас”, където е лежал Ал Капоне). Свободно време.  Нощувка.
 
14 ДЕН: След закуска ще имате  свободно време за лични интереси и по-късно -- полет от Сан Франциско за  Лас Вегас. Въпреки вечерния час, след настаняване в хотела, ще имате възможност за първи впечатления от града. Хотелът се намира в близост до “Strip”, най-известната улица с най-атрактивните хотели,  казина и шоу-развлечения. Самият град е опасан с невероятни светлинни ефекти и предлага най-разнообразни развлечения. Със сигурност ще ви грабне и всеки от вас ще изживее своите незабравими мигове! Нощувка.

15 ДЕН: Закуска. Ще разгледаме “Града на хазарта” с най-красивите хотели и най-известните казина. В края на деня – вечерна разходка, която отново ще ви потопи в атмосферата на този неподражаемо по своето въздействие, място. Нощувка.
 
16 ДЕН: Този ден Ви очаква екскурзия до Гранд Каньон - гордостта и величието на Аризона! Това е едно от 7-те природни чудеса на света, включено в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство през 1972 г., което го прави едно от първите природни чудеса, въведени в този списък. Ние ще посетим  няколко туристически наблюдателни площадки, откъдето можете да се насладите на различни части от невероятното творение на природата. Обяд. Връщане в Лас Вегас. Свободно време. Нощувка.

17 ДЕН: Закуска. Свободен ден в Лас Вегас или  можете да изберете еднодневна екскурзия с автобус до Западната част на Гранд Каньон с Кристалната площадка.* Екскурзията включва: транспорт с луксозен автобус, обяд на Гранд Каньон, вход за Националния парк. По време на екскурзията се минава покрай язовирната стена Хувър и езерото Мед. На Гранд Каньона се посещават две от наблюдателните площадки, от които се открива невероятна гледка към  каньона. Възможност за посещение на индианско селище. Възможност за посещение на Кристалната площадка -(входът, се заплаща допълнително). По желание, възможност за полет с хеликоптер над Гранд Каньон и разходка с лодка по река Колорадо*. Връщане в Лас Вегас за нощувка.

18 ДЕН: Закуска. Напускаме  атрактивния Вегас и ще вземем полета до Лос Анджелис,където веднага ще се настаним в хотел, разположен в самия център на Холивуд. Свободно време,  имате възможност да усетите тази част на града, да посетите Бевърли Хилс и улицата „Родео Драйв”, най-скъпата търговска улица в света с бутици на Гучи, Прада и др. Нощувка.
19 ДЕН: Закуска. По желаниe, от 09.00 ч. можете да се включите в  посещение на „Парамаунт Пикчърс Студио”, с двучасова обиколка на “Paramount Pictures Studio”, единственото действащо студио в Холивуд с  територия от  65 дка.* След обяд, от 12.00 ч., отново по желание, посещение на „Юнивърсал студио”*. Свободно време. Нощувка.

20 ДЕН: Закуска. В 09.00 ч. тръгваме от хотела в Холивуд за панорамна и туристическа обиколка на Холивуд - централната част със Залата, където всяка година се раздават „Оскарите”, Китайският театър, известния булевард „Сънсет”, „Булевардът на славата”, Бевърли Хилс с „Родео Драйв”. Продължаваме към Санта Моника. Свободно време за разходка в централната част на града, както и за коктейл  на  известния плаж “Venice Beach”. Настаняване в хотел в централната част на Лос Анджелис. Нощувка.

21 ДЕН: Закуска и продължаваме нашата  туристическа обиколка на Лос Анджелис: Историческият център „Пуебло” и улица „Оливера”, откъдето започва историята на Лос Анджелис, Сградата на кметството, Концертната зала „Уолт Дисней”, сградите на известният център „Стейпъл” и сградата на музея „Грами”, известните театри „Нокия”, „Ел Капитане” и др. Свободно време в Лос Анджелис с възможност да посетите някои от  театрите, част от  Националното Историческо богатство на САЩ. Посещение и разглеждане на хотел “Millennium Biltmore”, един от емблематичните хотели в централната част на Лос Анджелис. Вечерта, по желание може да посетите известния плаж “Long Beach” с яхтеното пристанище (до там се пътува с градски транспорт), където можете да вечеряте в някое от малките кокетни ресторантчета с изглед към пристанището. Нощувка.

22 ДЕН: Закуска. Свободно време в Лос Анджелис. Трансфер до летището за полет Лос Анджелис.
 
23 ДЕН: Пристигане във Виена и с добра връзка, ще летим за  София с Austrian Airlines. За да си кажем ДО НОВИ СРЕЩИ, след едно пътуване, което ни превежда чудесно през неизмеримия колорит на Американската мечта.

1. В ЦЕНАТА СА ВКЛЮЧЕНИ:
  • самолетни билети за международните полети ;.
  • самолетни билети за вътрешните полети Вашингтон/Балтимор – Бъфало, Бъфало – Чикаго, Чикаго –  Сан Франциско, Сан Франциско – Лас Вегас, Лас Вегас – Лос Анджелис;
  • ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ:
  • 1 ДЕН -  Среща на летище София, Терминал 2 в 04.00 ч. сутринта. Самолетен полет София – Виена с „Austrian Airlines” в 06.00 ч. Пристигане във Виена в 06.35 ч.
  • В 10.40 ч. полет Виена –Ню Йорк. Пристигане в Ню Йорк  в 13.55 ч.
  • 8 ДЕН –  Самолетен полет Балтимор – Бъфало в 16.25 ч с “ Southwest Аirlines”. Пристигане в Бъфало в 17.35 ч.
  • 10 ДЕН –  Самолетен полет Бъфало – Чикаго в 13.20 ч. с “ Southwest Аirlines”.   Пристигане в Чикаго в 13.55 ч.
  • 12 ДЕН – Самолетен  полет Чикаго - Сан Франциско в 12.25 ч. с “ Southwest Аirlines”. Пристигане в Сан Франциско в 15.00 ч.
  • 14 ДЕН – Самолетен полет Сан Франциско – Лас Вегас в 19.40 ч. с “Alaska Airlines”.  Пристигане в Лас Вегас в 21.14 ч.
  • 18 ДЕН –Самолетен полет Лас Вегас - Лос Анджелис в 11.55 ч. с “ Southwest Аirlines”Пристигане в Лос Анджелис в 13.05 ч.
  • 22 ДЕН –  Самолетен полет Лос Анджелис – Виена в 15.05 ч. с Austrian Airlines.
  • 23 ДЕН –  Пристигане във Виена в 11.30 ч. В 15.30 ч. - самолетен полет Виена – София с Austrian Airlines. Пристигане на летище София в 18.00 ч.
  • *Полетите се препотвърждават и актуализират, при потвърждаване на групата.
  • летищни такси за международните полети - 929 лв/ 475 евро - подлежат на потвърждение;
  • летищни такси за вътрешните полети - 479 лв/ 245 евро - подлежат на потвърждение;
  • всички трансфери летище – хотел – летище;
  • пътуване с  автобус по маршрута: Ню Йорк – Филаделфия – Вашингтон;
  • 21 нощувки в хотели 3* и 4*, с включени 20 закуски  и 1 обяд;
  • 3 нощувки в Ню Йорк
  • 1 нощувка във Филаделфия
  • 3 нощувки във Вашингтон
  • 2 нощувки в близост до Ниагарски водопад
  • 2 нощувки в Чикаго
  • 2 нощувки в  Сан Франциско
  • 4 нощувки в Лас Вегас
  • 2 нощувки в Холивуд
  • 2 нощувки в Лос Анджелис
  • Информация за хотелите(или подобни) :
  • Ню  Йорк-  SpringHill Suites by Marriott - https://www.marriott.com/hotels/travel/nycsm-springhill-suites-new-york-midtown-manhattan-fifth-avenue/?scid=bb1a189a-fec3-4d19-a255-54ba596febe2
  •  Филаделфия -Holiday Inn Express Philadelphia https://www.ihg.com/holidayinnexpress/hotels/us/en/philadelphia/phlmt/hoteldetail?cm_mmc=GoogleMaps-_-EX-_-US-_-PHLMT
  •  Вашингтон -Hayatt Place Washington DC/National Mall – Washington https://dcnationalmall.place.hyatt.com/en/hotel/home.html -
  • Ниагара Фолс  - Fairfield Inn & Suites by Marriott Niagara https://www.marriott.com/hotels/travel/iagfi-fairfield-inn-and-suites-niagara-falls
  •  Чикаго-  The St. Clair Hotel - Magnificent Mile  https://www.thestclairmagnificentmile.com/
  • Сан Франциско -
  • Лас Вегас- Tuscany Suites & Casinos https://www.tuscanylv.com/
  • Срещу допълнително заплащане има възможност за нощувка в емблематичния за Лас Вегасхотел “Bellagio” 5*. Цената варира непрекъснато и се уточнява в деня на плащането на хотела.
  • Холивуд - Hilton Garden Inn Los Angeles/Hollywoodhttps://hiltongardeninn3.hilton.com/en/hotels/california/hilton-garden-inn-los-angeles-hollywood-LAXHOGI/index.html?SEO_id=GMB-HI-LAXHOGI
  • Лос Анджелис -Sheraton Grand Los Angeles//www.marriott.com/hotels/travel/laxgr-sheraton-grand-los-angeles/?scid=bb1a189a-fec3-4d19-a255-54ba596febe2
  • Хотелите се препотвърждават и актуализират, при потвърждаване на групата. Настаняването в хотелите е между 14.00 ч и 16.00 ч.
  • Изисквания  при настаняване в хотели / САЩ:
  • Моля да имате предвид, че хотелите вСАЩ имат изискване при настаняване да сенаправи депозит в рамките на 100 щ. долара. за покриване на потенциални разходи като румсървис или мини бар за продължителността на престоя.  Заплащането на депозита се извършва с кредитна или дебитна карта . При напускане на хотела депозита ще Ви бъде възвърнат по картата.
  • Обиколки и посещения по програма:
  • туристическа обиколка на Ню Йорк – (2-ри и 3-ти ден);
  • разглеждане на град Филаделфия – (5-ти ден);
  • разглеждане на Вашингтон –(6-ти и 7-ми ден);
  • разходка и разглеждане на Ниагарския водопад –(8-ми ден);
  • разходка с корабче под Ниагарския водопад (само в периода от 15.05 до 31.10)
  • такса за корабчето на Ниагарския водопад; – (9-ти ден);
  • разглеждане на Ниагаския водопад от канадска страна (9-ти ден);- (възможно е  да възникнат такси при преминаване на границата.)
  • обиколка на Чикаго – (10-ти ден);
  • панорамна обиколка на Сан Франциско – (13-ти ден);
  • разходка с корабче в залива на Сан Франциско - (13-ти ден);
  • разглеждане на Лас Вегас – (15-ти ден);
  • екскурзия до Гранд каньон -  (16-ти ден);
  • панорамна туристическа обиколка на Холивуд –(20-ти ден);
  • туристическа обиколка на Лос Анджелис – (21- ви ден);
  • наземен транспорт с туристически автобус (при обиколките на градовете);
  • екскурзоводско обслужване, водач и местен екскурзовод (с превод на български език); от водачът, който придружава групата.
  • такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките - ­135 лв.
 2. В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:
  • виза за САЩ - 352лв (към 30.05.2023 г.) - таксата се променя в зависимост от консулския курс на щатския долар, обявен от американско посолство); В цената на визата за САЩ  не е  включена доставка на задграничния паспорт. Може да получите своя задграничен паспорт с положена виза безплатно в централния офис на куриерска фирма „TNT /FedEx” в гр. София бул. „Драган Цанков“ 36 в сградата на Интерпред. Срещу доплащане от 11,25 щ.долара, задграничният  паспорт може да бъде доставен на адрес, посочен от клиента.
  • такса за  обработка  и подаване на  документите за американска виза - 80 лв;
  • билетите за градския транспорт в градовете.
  • допълнителни екскурзии и мероприятия, които се заявяват и заплащат предварително в офиса на туроператора:
  • вечерна обиколка на Ню Йорк с автобус - 140 лв(при група от минимум 6 човека) (3-ти ден);
  • еднодневна екскурзия с автобус до Западната част на Гранд Каньон с Кристалната площадка (17-ти ден) - 170 щ.долара  с водач при група от минимум 7 души. Доплащане за водач:  при група от 4 души - 20 щ. долара / при група от 5 души 10 щ. долара Включва: транспорт с луксозен автобус, обяд на Гранд Каньон, вход за Националния парк. Моля да имате предвид, че при избор на това допълнителното мероприятие, Вашата закуска ще бъде заменена с обяд, тъй като за екскурзията се тръгва рано и няма, как да се изпълни закуската.
  • вход за Кристалната площадка на Гранд Каньон - 39 щ.долара (17-ти ден);
  • полет с хеликоптер над Гранд Каньон и разходка с лодка по река Колорадо – 299 щ.долара (17-ти ден )-(ограничение за кг до 130 кг)
  • посещение на „Парамаунт Пиктчърс Студио” - 80 евро - 19-ти ден; (без водач и транспорт за транспорт се плаща допълнително - може с градски транспорт или с такси)
  •  посещение на „Юнивърсал Студио” вход – 135 щ.долара (19- ти ден); (без водач и транспорт за транспорт се плаща допълнително - може с градски транспорт или с такси).
 
  • допълнителни екскурзии и мероприятия (плащат се на място):
  • входна такса за „Кристалната площадка” на сградата на Рокфелер - 40 щ.долара (2-ри ден);
  • входен билет за Импайър Стейт Билдинг (3-ти ден)
    • 44 щ. долара ( с изкачване до 86-ти етаж),
    • 79 щ. долара (с изкачване до 86-ти и 102-ри етажи);
  • такса за корабчето до Статуята на свободата в Ню Йорк  - 24.30 щ.долара  (3-ти ден);
  • вход за Метрополитън музей - около 30 щ.долара (3-ти ден);
  • разходка с корабче по езерото Мичиган - около 30 щ.долара  (11-ти ден);
  • разходка с  исторически трамвай по „Ломбард стрийт” в Сан Франциско - 8 щ.долара (12-ти ден).
 
Застраховки с включена защита при COVID 19
  • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Класик“ – с покритие - до 60 000 лв.Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
  • Allianz - Застраховка защита при пътуване „Премиум“ – с покритие - до 120 000 лв. Застрахователната премия се изчислява на база продължителност на пътуване и възраст на клиента.
  • Allianz - Допълнителна застраховка  „Отказ от пътуване Плюс“ - с покритие - до 20 000 лв, при отмяна на пътуване или прекъсване на пътуване. Застрахователната премия се изчислява на база стойността на пътуване.
 
Застраховки без защита при COVID 19
  • Bulstrad  - Медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро – 52 лв (за лица до 70 год.), 104 лв - за лица от 71 год. до 80 год..
  • *Общи условия, цени и информация за застрахователни продукти да откриете на нашият сайт в  Помощна информация, раздел Застраховки.

 
*Забележки:
 1.Пътуващият има право да прекрати договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати съответните разходи за прекратяване на договора. Подробна информация относно таксите дължими при прекратяване на договора, може да откриете в ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ  НА ДОГОВОРА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ТУРИСТИЧЕСКИ ПАКЕТИ ОТ  Туроператора.
2.Туроператорът има право да променя информацията съдържаща се в настоящия документ, като уведоми пътуващия за всяка промяна в предоговорната информация по ясен, разбираем и видим начин преди сключването на договора за туристически пакет. Подробна информация относно обхвата на промените и начина на уведомяване може да откриете в ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ  НА ДОГОВОРА ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ТУРИСТИЧЕСКИ ПАКЕТИ ОТ  Туроператора.
3. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.
4.  За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж  и 8 кг. за ръчен багаж.
За полетите между отделните държави и за вътрешните полети лимитът за багажа е 23кг. за голям багаж и 8 кг. за ръчен багаж
 5. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 30.03.2022 г. и е възможно да  подлежат на  актуализация.
 6. Всички  екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в офиса на туроператора.
7 Цените на екскурзията са калкулирани спрямо курса на долара 1.85 при промяна на курса е възможна актуализация на цената
8. Туроператорът  си запазва правото при промяна на летищните такси от  страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента. 
9. Екскурзията  не е подходящи за лица с ограничена подвижност.
3.  Цените 13 300 лв/ 13 400 лв са за човек в двойна стая. За единична стая  се налага доплащане от 3 960 лв./подлежи на актуализация/
*Забележка: Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия, са към дата 30.03.2022 г и е възможно да подлежат на актуализация.

 
5.  Начин на плащане:
  - в брой (в офиса на ТО)       
  - по банков път  


ПРИ ЗАПИСВАНЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ВНЕСЕ ДЕПОЗИТ ОТ 6 600 лв.
ДЕПОЗИТ  - 6 600 лв + 432 лв (внася се при записване)
I-во ДОПЛАЩАНЕ – 5 000 лв (внася се след издаване на американска виза)
II-ро ОКОНЧАТЕЛНО ДОПЛАЩАНЕ  КРАЕН СРОК ЗА ВНАСЯНЕ НА ЦЯЛАТА СУМА 30 РАБОТНИ ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА  НА ОТПЪТУВАНЕ.
 
 
МИНИМАЛЕН БРОЙ УЧАСТНИЦИ, НЕОБХОДИМ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ 10 ДУШИ.
В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ СЕ СЪБЕРЕ ГРУПА ОТ 10 ЧОВЕКА, СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ, КОЕТО СЕ ОПРЕДЕЛЯ В ЗАВИСИМОСТ ОТ БРОЯ НА УЧАСТНИЦИТЕ ПО ПРОГРАМАТА.
 
КРАЕН СРОК, ЗА ЕВЕНТУАЛНО ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ПРЕДИ ЗАПОЧВАНЕ НА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ТУРИСТИЧЕСКИЯ ПАКЕТ, В СЛУЧАЙ ЧЕ НЕ Е НАБРАН МИНИМАЛНИЯТ БРОЙ УЧАСТНИЦИ 20  ДНИ ПРЕДИ ДАТАТА  НА ОТПЪТУВАНЕ.
 
Промоционалната цена 13 300 лв е валидна при записване и депозиране минимум 6    месеца преди датата на отпътуване.

Стандартната цена 13 400 лв е валидна при записване и депозиране в срок по малъкот 6 месеца.

УТОЧНЕНИЕ: Отбелязаните със звездичка / * / опции за посещение на различни мероприятия и обекти, се предлагат с  допълнително заплащане, чиято цена можете да видите в раздел „ ПОЯСНЕНИЯ – В ПАКЕТНАТА ЦЕНАТА НЕ СЕ ВКЛЮЧВА.”

26/12

Етикети
бъфало , ekzkurzia usa , топ цена , екзотика , сан франциско , гранд каньон , гранд каньон , сащ , нова година в канада , лос анджелис , една различна ваканция , сащ , екскурзия сащ , рали форевър 2024 , нова година в вашингтон , ekskurzia s vodach , сащ 2024 , екскурзия сащ 2024 , лос анджелис екскурзия , лас вегас екскурзия , ню йорк , самолетна програма , сащ-филаделфия , филаделфия , вашингтон , екскурзия до сащ , санта моника , екскурзия ню йорк , екскурзия лос анджелис , самолетна програма , ню йорк , ню йорк , самолетна програма , самолет , вашингтон , оферта , информация от топ травелс , екскурзия ню йорк , сащ 2024 , екскурзии до сащ 2024 , екскурзия ню йорк , съединените американски щати , сан франциско , съединените американски щати , америка и нова година , ваканция , нова година в канада , сащ-филаделфия , национален природен резерват мохаве , екскурзия със самолет , национален природен резерват мохаве - лос анжелис , ниагара , екскурзия америка , екскурзия ню йорк , екскурзия до сащ , екскурзия , ню йорк 2024 , usa , вашингтон , почивка , самолет , самолет , екскурзия сащ , сан диего , лас вегас , бъфало , ekskursia amerika , ню йорк , лас вегас , америка , сащ , ниагарски водопад , бъфало , филаделфия , екскурзия америка , ниагара , ekskursia new york
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах