Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Екскурзия до Холандия

Оферта номер: Е1898
Вид транспорт: Самолет Самолет
4 нощ /5 дни - Ранни записвания до 27.12.2019
Градините КЬОКЕНХОФ – ДЕЛФТ – ХАГА – ЛЕЙДЕН – АМСТЕРДАМ – РОТЕРДАМ – ГАУДА
Цена от: 1367.00 лв


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН / .
.

ПРОГРАМА 
1-ви ден /01.04.2020

Среща на летище София / Терминал 2 с водача на групата в 05:10 ч. и полет за Амстердам в 07:10 ч. с авиокомпания BULGARIA AIR. Пристигане на летище Schiphol/Амстердам в 09:00 ч. Трансфер с автобус от летището за град Лисе (югозападно от Амстердам). Посещение на най-голямата цветна градината Кьокенхоф. 14:00 ч. - отпътуване от Кьокенхоф за района на Хага. Настаняване в хотел Grand Winston 4* в Rijswijk. Следобяд туристическа програма в Делфт – един от най-красивите градове в Холандия. Разходка в старата част на града: Nieuwe Kerk (Новата църква), Oude Kerk (Старата църква), Кметството, Зърнения пазар, посещение на фабрика за типичния синьо-бял порцелан, с който градът е световно известен. Все още произвеждан и ръчно рисуван тук, той е изключително популярен и търсен. Вечните шарки и цветови схеми на делфтския порцелан са устояли на времето и изменящите се вкусове на колекционерите (от хотела до Делфт се пътува 5 мин. с влак). Нощувка.
 
2-ри ден / 02.04.2020- /свободен ден или екскурзия по желание в Ротердам и Хага / 
Закуска. Отпътуване за Ротердам – разходка по старото пристанище, едно от най-големите и най-старите пристанища в Ротердам. То е разположено в близост до Кубовидните къщи и Бялата къща – първият небостъргач в Европа. Там ще видите коpaбоcтpоителници, докове и плавателни съдове. Мостът Еразъм (Erasmusbrug) свързва северната част на града с южната и е един от символите на Ротердам. Мартхал – футуристична сграда, която по скоро прилича на кацнал космически кораб, отколкото на покрит зеленчуков пазар. Следобяд посещение на кралска Хага. Туристическа програма с разглеждане на комплекса от сгради Биененхов, старата Църква, Кралския дворец – един от трите действащи дворци на кралското семейство. По желание: посещение на парка Мадуродам – Холандия на длан. Връщане в хотела. Нощувка.
 
3-ти ден /03.04.2020  - Туристическа програма в Лейден и Амстердам
Закуска. Отпътуване за Лейден, където поезията е написана върху всяка стена. Лейден е град с уникална архитектура, благодарение на множеството архитектурни паметници от XIII-XVII в. Разходка в Стария град, където голяма част от сградите, датиращи от XVI и XVII в. са запазени непокътнати. Историческият център на Лейден се счита за втория най-голям в Холандия, изпреварен единствено от този в Амстердам. Отпътуване за Алмере. Настаняване в Хотел Best Western Plaza Almere. Следобед туристическа програма в Амстердам (пътуването от хотела до центъра на Амстердам с влак е 20 мин.). Посещение на един от най-големите цветни пазари, а следобяд – разходка в старата част на града: Катедралата от 1302 г., разположена на улица Вармстраат (Warmoesstraat), районът „Де Вален“ (de Wallen) – т.нар. „Квартал с червените фенери“ в Амстердам и основна туристическа дестинация. Разположен е в сърцето на старата част на Амстердам и покрива периметър от няколко пресечки южно от църквата „Оуде Керк“ (Oude Kerk), като пресича и няколко канала. Следва площад „Дам“ с Кралския дворец, построен през 1665 г. и  Новата църква (Nieuwe Kerk), построена през XV в. Връщане в хотела. Нощувка.
 
4-ти ден / 04.04.2020 – пълен туристически ден в Амстердам
Закуска. Пълен туристически ден в Амстердам (пътуването от хотела до центъра на Амстердам с влак е 20 мин.). Възможност за посещение на два от най-известните музеи в града: Музеят на Ван Гог, разпологащ с най-голямата художествена колекция в света от Винсънт Ван Гог, както и с много творби на други импресионисти, като Моне и Гоген, както и Националният музей (Rijksmuseum), който притежава уникална художествена колекция от около 5 хиляди творби, сред които безспорно най-добрата е „Нощна стража” на Рембранд. След музеите: Възможност за разходката с корабче по каналите на Амстердам (с продължителност от около 60 мин.), по време на която ще чуете прекрасна беседа и ще се насладите на града от по-различна гледна точка. Връщане в хотела. Нощувка.
 
5-ти ден / 05.04.2020
Ранна закуска. В 07:15 ч. трансфер до летището и полет до София в 10:15 ч. Пристигане в София в 13:55 ч.
 
Цена 1367 лв. на човек в двойна стая (ранно записване до 27.12.2019 г.).
След 27.12.2019 г. цената е 1447 лв.
Доплащане за единична стая – 250 лв.
 
 
Пакетна цена включва:
-Самолетни билети София – Амстердам – София с редовен полет на авиокомпания България Ер
включени летищни такси и  багаж до 23 кг
-Трансфери по програмата
-2 нощувки със закуски в хотел Grand Winston Rijswijk 4* 
https://www.bestwestern.nl/booking-path/hotel-rooms/best-western-plus-grand-winston-rijswijk-92737?checkInDate=2019-11-13&checkOutDate=2019-11-14&numberOfRooms=1&numAdults[]=1&numChild[]=0&cid=BLBWI0004G:google:gmb:92737&ssob=BLBWI0004G&iata=00171880 в Rijswijk
-2 нощувки със закуски в хотел Best Western Almere 4* 
https://plazahotels.de/hotel-almere/  в Almere
-Билети за влак – 1-ви ден Делфт, 3-ти и 4-ти ден до Амстердам
-Водач-екскурзовод по време на цялото пътуване
-Туристическа програма в Делфт, Амстердам, Лейден
-Посещение на най-голямата цветна градината Кьокенхоф с включен билет
-Медицинска застраховка с лимит на отговорност 10 000 евро.
 

Цената не включва:
-Целодневна екскурзия Ротердам и Хага с автобус – Цена 58 лв. /при минимум 15 плащащи/
-Входни такси за посещаваните обекти
-Разходи от личен характер
-Доплащане за медицинска застраховка за туристи от 64 до 74 години – 10 лв
-Доплащане за медицинска застраховка за туристи над 74 години (туристи над 74 г. се застраховат при -различни условия, възможно е застрахователната компания да изисква попълване на здравна декларация).

 
Условия за плащане:
Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 30% от стойността на пакета и сключен договор за организирано пътуване.
Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 30 дни преди обявената начална дата на отпътуване.
 
Полезна информация и цени на посещаваните обекти:
-В Холандия сменете часовниците си с 1 час назад.
-Hotel Grand Winston 4* – хотелът се намира до централната гара на града Rijswijk, на пешеходно разстояние има голям търговски център, ресторанти и супермаркети.
-Hotel Best Western Almere 4* – хотелът е разположен в град Алмере в централната му част. Около него има множество магазини и заведения за хранене и е само на 20 мин. с влак от центъра на Амстердам.
-Разходка с корабче в Амстердам – 13 евро. Ще чуете прекрасна беседа и ще се насладите на града от друга гледна точка (времетраене около 60 мин).
-Еднодневна карта за градски транспорт в Амстердам – 9 евро.
-Музеят на Мадам Тюсо – 25 евро.
-Национален музей (Rijksmuseum) – 20 еврo.
-Музея на бирата Хайникен – 22 евро.
-Музеят на Ван Гог – заявява се и се заплаща от България 40 лв.
 
Толкова много акценти в програмата сме Ви приготвили :
Кьокенхоф – Раят на цветята в Холандия. Едно място в Холандия може да се посещава само от март до май. Тогава цъфтят цветята в парка Кьокенфох, една от най-големите градини в света. През последните 3 години посетителите надвишават ежегодно един милион от цял свят. Те посещават парка, за да видят повече от 7 милиона цветя и да направят красиви снимки на тематичната цветна мозайка. Паркът Кьокенфох е разположен  върху площ от 32.
Делфт – Холандското очарование, столицата на холандския порцелан. Всъщност, Делфт е считан за едно от най-красивите места в Холандия. Устроен е така, че до всяко негово кътче може да се стигне лесно пеша.
Лейден – един много холандски град… Известен е с един от най-старите университети от 1575 г. и с множеството поезия, изписана по фасадата на къщите.
Ротердам – често го наричат градът на бъдещто… Това е така, защото във втория по големина град се реализират всички иновационни проекти.
Хага – кралската столица…
 
Такса прекратяване:
-ако прекратяването е до 60 дни преди датата на отпътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
-ако прекратяването е от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 30% от цената на организираното пътуване в лева;
-ако прекратяването е от 29 до 20 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
-ако прекратяването е от 19 до 10 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 80% от цената на организираното пътуване в лева;
-ако прекратяването е под 10 преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева;
 
Минимален брой записани за осъществяване на екскурзията:
-Цената е валидна при минимум 20 туриста;
-Срок за уведомяване за ненабран брой туристи: 20 дни преди датата на отпътуване;
-В случай, че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение.
-При ненабран минимален брой от 20 туриста, но не по-малко от 15 записани, при желание от страна на пътуващите, туроператорът предлага осъществяване на пътуването с доплащане от 70 лева на човек.
 
Необходими документи:
-До Холандия се пътува с валидна лична карта.
-За деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариално заверена декларация от единия или двамата родители!
 
Допълнителна информация:
-Възможна е промяна в поредността на посещаваните обекти в зависимост от полетното разписание, преценката на екскурзовода и сезоните промени в работното време.
-Цената на екскурзията е калкулирана при курс на еврото 1 EUR = 1,95583 лева Туроператорът си запазва правото да промени цените в случай на значителна промяна във валутните курсове, при увеличаване стойността на транспортните разходи, в т. ч. на горивото, както и увеличаване размера на такси, свързани с ползвани услуги по договора, като летищни, входни и други такси. При промяна на курса цените ще бъдат актуализирани към датата на плащане. Туроператорът си запазва правото да прави промени в офертата, ако важни обстоятелства налагат това, като потребителят ще бъде уведомен за това чрез сайта на фирмата.
 -Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.
-Туроператорът има възможност, по искане на Потребителя да му предложи сключване на застраховка "Отмяна на пътуване". Застраховката се сключва в деня на извършено първо плащане на направената резервация за организирано пътуване.

 
03/11/01


Етикети
оферти холандия , ranni zapisvania pochivki , амстердам , samoletni ekskurzii , oferti za ranni zapisvania ekskurzii , амстердaм , oferti za ekskurzii , oferti , oferti za ranni zapisvania pochivki , оферти за почивки , оферти за ранни записвания екскурзии , оферти , samoletni pochivki , ранни записвания екскурзии , pochivki holandia , самолетни екскурзии от софия , гауда , samoletni pochivki ot sofia , ranni zapisvania , ранни записвания почивки , делфт , екскурзии , оферти за ранни записвания почивки , хотел grand winston rijswijk 4* , музеят на мадам тюсо , ротердам , музея на бирата хайникен , oferti za ranni zapisvania , хотел best western almere 4* , холандия със самолет , оферти за екскурзии , лейден , ekskurzii holandia , oferti holandia , самолетни почивки от софия , холандия , holandia , оферти за ранни записвания , samoletni ekskurzii ot sofia , национален музей , ranni zapisvania ekskurzii , почивки , pochivki , самолетни почивки , музеят на ван гог , градините кьокенхоф , почивки холандия , хага , хага , самолетни екскурзии , екскурзии холандия , ekskurzii , holandia sys samolet , лейден , ротердам , oferti za pochivki , ранни записвания
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах