Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Круиз по река Нил и почивка в Хургада Стандарт, 3 нощувки в Хургада и 4 нощувки на круизния кораб

Оферта номер: Е2315
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни -7 нощувки
София-Хургада-Асуан-Ком Омбо-Едфу-Есна-Луксор-Хургада-София


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН
.

Круиз по река Нил и почивка в Хургада Стандарт, 3 нощувки в Хургада и 4 нощувки на круизния кораб
Дати: 03.03.2021 г., 31.03.2021 г., 07.04.2021 г., 14.04.2021 г., 21.04.2021 г., 28.04.2021 г., 05.05.2021 г., 12.05.2021 г.

Първи ден (сряда):
София - Хургада

 
Среща на Летище София, Терминал 1 за директен чартърен полет до Хургада изпълняван от BH Air с номер на полета BGH 2011 в 14:00 ч. Кацане на летището в Хургада в 16:50 ч. и посрещане от фирмата партньор на място. Трансфер от летището до хотела и настаняване в Hawaii Le Jardain Aqua Park 5* (или подобен) на база All Inclusive. Вечеря и нощувка.

Втори ден (четвъртък)
Хургада – Асуан

Закуска.
Отпътуване за Асуан. След пристигане в Асуан, започваме с посещение на Високата стена (High Dam) на язовир Насър. Асуанската язовирна стена, която прегражда река Нил, е открита през 1970 г. Строителството и няколко пъти е отлагано, поради политически съображения и заради необходимостта от преместването на важни археологически обекти, като храма Абу Симбел. Туристическата обиколка продължава с Храма на Изида (Philae Temple). Първоначално той се е намирал на о. Филае, който днес е залят от водите на яз. Насър. Храмът е спасен и пренесен на о. Агилика, благодарение на мащабната спасителна операция на ЮНЕСКО. Трансфер до 5* речен круизен кораб (на компанията Presidential Nile Cruises) на база пълен пансион /закуска, обаяд и вечеря/. Настаняване.
Вечеря и нощувка на борда на кораба в Асуан.


Трети ден (петък)

Закуска.

Възможност за допълнителна екскурзия до Абу Симбел. 
Eкскурзия с автобус до Абу Симбел, разположен на западния бряг на р.Нил и на 280 км южно от Асуан. При строежа на язовир Насър, храмовете са изместени с 65 м по-високо от оригиналното им място. Там се намират двата, изсечени в скалите древноегипетски храма с изключително красива и внушителна фасада от времето на Рамзес ІІ (около 13 в. пр.н.е), след победата му при Кадеш. Големият храм е посветен на бога-слънце РА, на боговете Хор и Птах. Образът на Рамзес доминира в цялостната украса на храма и излъчва божествено могъщество. Съвсем наблизо до Големия храм се намира т.н. Малък храм или храмът на Хатхор (Hathor) и Нефертари (Nefertari). Това е първият в историята на Египет храм, посветен на царица. В допълнение, големината на женската статуя е същата като на Рамзес, противно на обичаите статуите на жените и децата да са с много по-малки размери. Храмовете са изключителна забележителност, а историята им повече от впечатляваща. Храмовия комплекс днес е под закрилата на ЮНЕСКО.
Комбо: Разходка с лодка Флука, Ботаническа градина и Нубийско селище
Отпътуване от кораба с традиционна египетска лодка Флука с голямо платно. Плаване по река Нил и достигане до ботаническата градина на гр. Асуан. Разглеждане на ботаническа градина, кратка пауза сред зелените дървета за чай/кафе. Отплаване от ботаническата градина с моторна лодка по река Нил и достигане до Нубийско село. Разглеждане на комплекс от къщи, където добиваме представа за местния бит и обичаи. Почерпка с местния чай от каркаде. Възможност за временна татуировка с кана (срещу допълнително заплащане). И най-голямата атракция, разглеждане на крокодили, като с по-малките можете да си направите снимка докато го държите. Връщане обратно на кораба с моторната лодка. 

Обяд 
Вечеря и нощувка на борда на кораба в Асуан.

Четвърти ден (събота):
Асуан – Ком Омбо - Едфу

Закуска.
Обяд.
Следобед отплаване за Ком Oмбо. Наслаждавайки се на красивите и плодородни брегове на Нил, пътешествието продължава с разглеждане на храмовете в Ком Омбо, които са на 50 км северно от Асуан. Първият комплекс се извисява над река Нил. Построен е в елинистичната епоха, т.е. по време на Птолемеите, и представлява необичаен двоен храм – на Собек, бога на крокодилите, и на Хор – на соколите. Отплаване за Едфу.
Вечеря и нощувка на борда на кораба в Едфу.


Пети ден (неделя):
Едфу – Луксор

Ранно сутринта посещение на храма в Едфу който също е посветен на бог Хор, синът на Изида и Озирис. Строежът на храма започва през 237 г. пр.н.е., по време на управлението на Птоломей III и завършва почти 2 века по-късно, през 57 г., по време на управлението на Птоломей XII – бащата на прочутата Клеопатра. Закуска. Свободно време за плаж на борда на кораба. Обяд. Отплаване за Луксор през Есна.
Вечеря и нощувка на борда на кораба в Луксор.


Шести ден (понеделник):
Луксор - Хургада

След закуска освобождаване и напускане на круизния кораб. Отправяме  се към Дейр Ел Бахри – комплекс от гробници и погребални храмове на царете от Новото царство, разположен на западния бряг на Нил. Ще пристъпим в Долината на царете (Valley of Kings), където се намират 62 гробници на фараони, една от които е откритата през 1922 г. гробница на Тутанкамон, и изумителният храм на Хатшепсут – първата жена фараон, управлявала Египет две мирни десетилетия. Този погребален комплекс на три нива е истински архитектурен шедьовър. Ще видим колосите на Мемнон – две масивни каменни статуи, изобразяващи седналия фараон Аменхотеп III. Когато били издигнати през 1350 г. пр.н.е. те пазели входа към гробницата на фараона.
Трансфер до Хургада.
Настаняване в хотел Hawaii Le Jardain Aqua Park 5* или подобен на база All Inclusive.

Седми ден (вторник):  
Хургада

След закуска свободно време за плаж и почивка. Възможност за допълнителна екскурзия срещу допълнително заплащане.

Осми ден (сряда):
Хургада-София

Закуска. Трансфер до летището в Хургада за директен чартърен полет за София  изпълняван от авиокомпания BH Air
 

Цената включва
Пакетната цена е в евро и включва: 
  • Самолетен билет с директен чартърен полет с включени летищни такси; 
  • Един салонен багаж до 7 кг. и  чекиран багаж 20 кг.; 
  • Всички трансфери;
  • 3 нощувки в Хургада в хотел 5* на база All Inclusive;
  • 4 нощувки на база пълен пансион на борда на круизен кораб 5* от Асуан до Луксор
  • Самолетен билет с директен полет от Кайро до Асуан;
  • Посещение на всички обекти и храмове по време на пътешествието с круизния кораб;
  • Обслужване от местни екскурзоводи придружени с водач от фирмата, който ще осигури превод на беседите по време на всички трансфери и екскурзии по програмата;
  • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с покритие 20 000 лв и покритие за Covid; 


Цената не включва
Пакетната цена НЕ включва: 
  • Допълнителни екскурзии; 
  • Напитките на борда на круизния кораб;
  • Лични разходи;
  • Бакшиши - в Египет е прието да се дават бакшиш. По време на Круиза се дава задължително бакшиш на екскурзовода около $25 за целия престой;
  • Входна виза за Египет –$ 25 /безплатна за всички туристи до 30.04.2021/ , заплаща се на летището в Хургада. При смяна на цената, туристите ще бъдат уведомени своевременно;
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора;
  • Горивна такса – обявява се 21 дни преди полета /ако авиокомпанията наложи такава/;


Условия:
 
1. Плащания:
Авансово плащане от 10% депозит на човек при записване;
Доплащане: до 30 дни преди датата на отпътуване; 
 
2. Необходими данни за всички пътуващи* :
Три имена на латиница по международен паспорт;
Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин;
Номер на паспорт и дата на валидност;
 
*Туроператора не носи отговорност за изпратени неверни данни.
 
3.  Анулационни срокове:
3.1.  Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 60 дни преди датата на пътуването.
3.2.  При анулация от 60 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, съобразно условията на конкретната програма, но не по-малко от 30% от  цената на пътуването. 
Ако направената анулация е от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
Ако направената анулация е 15 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването;
 
ВАЖНО: Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
Обменният курс използван за изчисляване на програмата EUR/USD e 1.12.
Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата в програмата в София и Кайро/Хургада  са калкулирани с параметри $780/тон и 1 евро = 1.18 долара. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.
 
ВНИМАНИЕ: Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата ще информира своевременно пътниците. 
Забележка: Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
 
Важно: За Деца до 18 г. пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти.
Чужденци влезли в Република България със собствен транспорт /лек автомобил/, не могат да напускат границите на страната с друг вид транспорт.
 
Важна информация: 
За пътуване до Египет се изисква валиден международен паспорт. Паспортът трябва да е с валидност поне 6 месеца след датата на влизането в страната. Не се изискват допълнителни ваксини.
Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайт-сърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора.
 
Забележка: 
Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
 
На територията на Египет е забранено внасянето и използването на безпилотни модели на летящи технически устройства, като дронове, хеликоптери и самолети с дистанционно управление. Моля, да имате предвид, че такова оборудване ще бъде конфискувано и употребата му подлежи на строги санкции във вид на големи парични глоби и арест! 
 
Забележка: Посочените цени са ексклузивни за обявения период. 
Минимален брой за осъществяване на програмата – 25
 
 Необходими документи:
международен паспорт
няма санитарни или други специфични изисквания 
Допълнителни екскурзии
Допълнителни екскурзии:

Сахара Парк сафари
Запознанството ви с Египет няма да е пълно, ако пропуснете сафари в пустинята. Ще се впечатлите от скоростното спускане с джипове из дюните, екстремното шофиране на квадроцикли и двуместни бъгита. Предстои ви яздене на камила и възможност да се запознаете отблизо с живота на бедуините в пустинята. Ще посетите мини зоопарк и терариум и ще надблюдавате мултикултурално шоу (йога, дервиши, ориенталски танци), а вечерта ще наблюдавате звездите с телескоп — всичко това в една екскурзия с включена вечеря!
Цена: 50 EUR / 25 EUR за дете до 11.99 г.

Абу Симбел
*Минимум хора за осъществяване на екскурзията - 20 човека.
Eкскурзия с автобус до Абу Симбел, разположен на западния бряг на р.Нил и на 280 км южно от Асуан. При строежа на язовир Насър, храмовете са изместени с 65 м по-високо от оригиналното им място. Там се намират двата, изсечени в скалите древноегипетски храма с изключително красива и внушителна фасада от времето на Рамзес ІІ (около 13 в. пр.н.е), след победата му при Кадеш. Големият храм е посветен на бога-слънце РА, на боговете Хор и Птах. Образът на Рамзес доминира в цялостната украса на храма и излъчва божествено могъщество. Съвсем наблизо до Големия храм се намира т.н. Малък храм или храмът на Хатхор (Hathor) и Нефертари (Nefertari). Това е първият в историята на Египет храм, посветен на царица. В допълнение, големината на женската статуя е същата като на Рамзес, противно на обичаите статуите на жените и децата да са с много по-малки размери. Храмовете са изключителна забележителност, а историята им повече от впечатляваща. Храмовия комплекс днес е под закрилата на ЮНЕСКО.
Цена: 90 EUR / 45 EUR за дете до 11.99 г.

Комбо: Разходка с лодка Флука, Ботаническа градина и Нубийско селище
Отпътуване от кораба с традиционна египетска лодка Флука с голямо платно. Плаване по река Нил и достигане до ботаническата градина на гр. Асуан. Разглеждане на ботаническа градина, кратка пауза сред зелените дървета за чай/кафе. Отплаване от ботаническата градина с моторна лодка по река Нил и достигане до Нубийско село. Разглеждане на комплекс от къщи, където добиваме представа за местния бит и обичаи. Почерпка с местния чай от каркаде. Възможност за временна татуировка с кана (срещу допълнително заплащане). И най-голямата атракция, разглеждане на крокодили, като с по-малките можете да си направите снимка докато го държите. Връщане обратно на кораба с моторната лодка.  
Цена: 40 EUR / 20 EUR за дете до 11.99 г.


29/04
Етикети
египет , alexandria , oferti za ranni zapisvania , ел гуна , оферти за почивки , оферти за ранни записвания хургада , самолетни почивки , ранни записвания хургада , круиз по река нил , круиз по нил 2021 , sunny days el palacio hotel 4 * , pochivka v sharmel sheih , badawya vip , самолетни екскурзии , хит здрелка , oferti za ranni zapisvania hurgada , самолетни билети , екскурзия до кайро , застраховки , oferta za pochivki ranni zapisvania hurgada , razhodka s lodka s prozrachno dyno , почивки от варна , tur na kairo , почивка в шармел шейх , самолетни екскурзии от варна , ekskurziq do egipet , samoletni pochivki , хургада , хургада , ваканция в египет - круиз по река нил , kairo , оферти за почивки хургада , екскурзия до египет 2021 , oferti za ekskurzii egipet , top , оферти за почивки ранни записвания египет , ниски цени , самолет , kruiz po reka nil , pochivki ot varna , самолетни почивки ранни записвания хургада , egipet varna , oferta za pochivki egipet , super last minutes , pochivka , oferta za pochivki hurgada , египет , крусиз по река нил , почивка египет , египетските пирамиди , дайвинг , екскурзия до египет , хургада варна , екскурзия до кайро , александрия , pochivka v sharmel sheih , разходка из сахара с atv, джипове и езда на камили , почивка в хургада , кайро , ranni zapisvania , посещение на jungle аквапарк , оферти за почивки египет , екскурзии египет 2021 , пирамидите , египет , екскурзия до египет , egipet , ekskurziq do egipet , ниска цена за египет , samoletni ekskurzii ranni zapisvania , екскурзия до александрия , 2021 , pharaoh azur resort (ex. sonesta pharaoh beach resort) 5 * , екскурзия кайро от варна , samoletni ekskurzii egipet , зима в египет , samoletni ekskurzii , kruiz po reka nil , oferti za ekskurzii hurgada , oferta za pochivki ranni zapisvania egipet , екскурзия до луксор , ekskurziq , почивка на червено море , екскурзия до кайро 2021 , кайро с нас , екскурзии кайро , ваканция в египет 2021 , кайро , почивка в шармел шейх , почивка в хургада , ekskurzia egipet ot varna , почивка в хургада , хотел hilton long beach 4* , cairo , самолетни почивки от варна , самолетни екскурзии египет , toptravel , екскурзии хургада , екскурзии египет , хотел le meridien piramids 4* , - екскурзия "бялото слънце на пустинята" , хотел steigenberger aqua magic 5 * , екскурзия "шоу 1001 нощ и пеещи фонтани , oferti za ekskurzii ranni zapisvania egipet , ekskurzii egipet , ekskurziq do egipet , почивки , abu simbel , екскурзия до египет , samoletni ekskurzii ranni zapisvania egipet , titanic palace 5 * , egipet , amc royal resort 5 * , топ оферта , minamark resort & spa 4 * , тур на кайро топ травелс , екскурзия , pochivka v sharmel sheih , samoletni ekskurzii ot varna , abu simbel , кайро , 2021 египет , самолетни почивки хургада , египет 2021 , самолетна програма , egipet , египет 2021 , екскурзия до кайро и круиз по р.нил 2021 , екскурзии египет , po4ivka , червено море , coral beach resort hurghada 4* , хургада и кайро , kruiz po reka nil , last minute египет , екскурзия до египет , asuan , pochivki egipet , кайро , круиз по нил , oferti oferti , кайро , екскурзии , pochivki , oferti za ekskurzii , ниски цени египет , египет почивки , кайро и хургада през 2021 , почивка в египет , кайро , alexandria , екскурзия до египет , 4erveno more , хотел titanic resort 5* , екскурзия "вечерна хургада" , оферта , хотел continental hurghada 5* , кайро , почивка египет , kairo varna , дестинация египет , kruiz po reka nil , екскурзии хургада , oferti , samoletni pochivki hurgada , самолетни екскурзии ранни записвания , ekskurzii , круиз по река нил , ekskurzii kairo , почивка в шармел шейх , pochivki hurgada , long beach resort hurghada (ex. hilton long beach resort) 4 * , самолетни почивки ранни записвания египет , египет варна , почивка в египет , хотел jaz aquamarine 5* , оферти за почивки ранни записвания хургада , ниски цени , египет , оферти , ekskurziq do egipet , hurgaada , oferta za pochivki ranni zapisvania hurgada , last minutes , кайро варна , варна , круиз по река нил , ekskurziq do egipet , топ травелс , екскурзия до хургада , почивка в египет , pochivka , titanic aqua park 4* , екскурзия хургада от варна , египет 2021 , aleksandria , екскурзия египет от варна , ekskurzia hurgada ot varna , дайвинг (гмуркане) , екскурзия до египет , хотел steigenberger al dau 5* , оферти за екскурзии ранни записвани хургада , екскурзии от варна , почувка в хургада , kruiz po reka nil , самолетни екскурзии ранни записвания египет , egypt , pochivka v sharmel sheih , 2021 екскурзия , екскурзия до кайро , oferta za pochivki hurgada , 2021 , оферти хургада , hurghada , хотел sea star beau rivage 5* , oferta za pochivki ranni zapisvania , ekskurziq do egipet , хотели , круиз по нил , kairo , samoletni ekskurzii ranni zapisvania hurgada , самолетни билети , the oasis hotel pyramids 4* , kairo , ваканция до египет , оферти за екскурзии , александрия , super niski ceni , екскурзии , хургада , египет с топ травелс , ваканция в египет 2021 , 3 нощувки на круизен кораб , oferti za ekskurzii ranni zapisvania , кайро , асуан , egipet , почивка в шармел шейх , круиз по река нил , varna , самолетни почивки ранни записвания , cairo pyramids steigenberger 5* , ранни записвания 2021 , екскурзии хургада , хургада , samoletni pochivki ranni zapisvania hurgada , пирамидите , kruiz po reka nil , екскурзии кайро , hurgaada , ekskurzia kairo ot varna , египет 2021 , хургада , хургада , hurghada , travels , ниски цени за египет , 2021 , asuan , круиз по река нил , абу симбел , оферти египет 2021 , сахара парк сафари , гмуркане в червено море , aleksandria , egipet , гранд сафари , ranni zapisvania hurgada , почивка в египет , oferta za pochivki ranni zapisvania egipet , круиз по нил 2021 , абу симбел , kruiz po reka nil , кайро , почивка в египет , хургада , hurghada , египет , почивки , 4ista voda , самолетни почивки египет , самолетни екскурзии ранни записвания хургада , kairo , екскурзия до египет , hurghada , хотел jaz saraya makadi 5* , египетска венеция , ekskurziq do egipet , samoletni pochivki ranni zapisvania egipet , египетските пирамиди , почивка на червено море , почивки египет , екскурзия до александрия , кайро и египетските пирамиди , шок цени , hurgada varna , оферти за екскурзии ранни записвания египет , cherveno more , samoletni ekskurzii , хотел mercure hurghada 4* , екскурзия до кайро и круиз по р.нил , травелс , pochivki kairo , почивка египет от варна , jasmine palace hurghada 5* , ekskurzii , oferti za ekskurzii ranni zapisvania hurgada , ekskurzii hurgada , oferta za pochivki , хургада шок цени , kruiz po reka nil , топ травелс , екскурзия до манастирите св. антоний и св. павел , grand plaza resort 4 * , екскурзии египет , хотел hilton hurghada resort 5* , samoletni ekskurzii hurgada , екскурзии египет , ekskurziq do egipet , хотел grand plaza resort 4* , egipetska prikazka , самолетни екскурзии хургада , hurgada , kruiz po reka nil , асуан , - екскурзия с яхта райски остров + коралови рифове , самолетна ваканция , ekskurzii egipet , ekskurzii hurgada , toptravels , египет , pochivki egipet , екскурзия до кайро и круиз по р.нил , mercure hurghada 4 * , хотел samra bay resort 4* , почивки хургада , samoletni pochivki , екскурзии египет , райският остров с корабче , оферти за ранни записвания , екскурзия "супер луксор" , египет почивки , ekskurziq do egipet , оферти за почивки ранни записвания , оферта египет , круиз по река нил , топ , разходка с лодка с прозрачно дъно , samoletni pochivki ranni zapisvania , александрия , дестинация египет , кайро , самолетни почивки , samoletni pochivki egipet , целодневна екскурзия до луксор , caesar palace hotel and aqua park 5* , почивка , самолетни екскурзии , oferta za pochivki ranni zapisvania , ваканциона програма , oferta za pochivki , niski ceni , oferta za pochivki egipet , оферти за екскурзии hurgada , екскурзия до египет , egypt , cairo , круиз по река нил , самолетна екскурзия , екскурзия до ел гуна /египетската венеция , александрия , почивки кайро , почивка в шармел шейх , cherveno more , kairo , почивка 2021 , екскурзия до хургада , почивка в хургада 2021 , pochivka egipet ot varna , оферти за екскурзии ранни записвани , оферти за екскурзии египет , egipet , почивки хургада , ekskurzii ot varna , pochivki hurgada , почивки египет , хургада и кайро , ниски цени , почивка в египет , ранни записвания
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах