Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Сингапур и о. Бали + 4 целодневни екскурзии

Оферта номер: Е3309
Вид транспорт: Самолет Самолет
12 дни-10 нощувки/Сезон 2024
София - Истанбул - Сингапур и Денпасар (о. Бали) - Истанбул - София
Цена от: 5652.35 лв


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ
25.10.2024 5652.35 BGN Запитване


Програма
1 ДЕН
.

 
ПРОГРАМА
 
ДЕН 1: София - Сингапур (16.11.2023)
Среща на летище София и полет за Сингапур.

ДЕН 2: Сингапур (17.11.2023)
Пристигане в Сингапур. Трансфер до хотела и настаняване.

Днес сме на плаж на остров Сентоса - островът на забавленията. Уникално разнообразие от атракции - Universal Studio Park, аквапарк, Градината на пеперудите, Музеят на восъчните фигури на Мадам Тюсо, гигантски аквариум, събрал подводната флора и фауна на света + километри плажове и невероятна тропическа растителност. Лежерно и истински незабравимо! /някои от атракциите са с допълнителна входна такса, която се плаща на място/.
В следобедните часове продължаваме към Чайна Таун. Като всеки голям световен град, Сингапур също има квартал, наречен Чайна Таун. Пъстри улички, чудесни пазари за сувенири, ресторанти, бляскави храмове. Там е и любимата ни Пагода Стрийт. Веднага след това продължаваме към Малката Индия – цветен, ухаещ и незабравим етнически индийски квартал, препълнен с улични търговци, туристи, багри и ухания. Ще пазаруваме, ще похапнем люта индийска храна, ще открием великолепен индийски храм...
Вечерта – свободна програма.
Нощувка.

ДЕН 3: Сингапур (18.11.2023)
Сити тур на чудния "Град на Лъва" - Сингапур. Хотел Marina Bay Sands - символът на Сингапур и статуята на Мерлиона /с глава на лъв и тяло на риба/.


Лежерна разходка из старата колониална част на Сингапур /в близост до Сингапур ривър/. Ще видим Парламента, Националната галерия, Националния музей, Катедралата Сейнт Андрюс /при желание обектите може да се разгледат и отвътре срещу допълнително заплащане/.
Ще намерим време и за страхотни гледки на върха в Сингапур. Качвайки се на наблюдателната площадка на Marina Bay Sands (емблематичният хотел, на чийто покрив има огромна лодка с инфинити басейн), ще погледнем града отвисоко и ще останем без дъх /срещу входна такса/.

Продължаваме пеша към ботаническите градини The Gardens by the Bay. Електрическите супер дървета със светлинно-музикалното шоу, както и двата купола-оранжерии /срещу допълнително заплащане/.
За финал сме оставили емблематичното светлинно шоу "Електра" - музика, танцуващи фонтани, лазери - изключително!
Нощувка.

ДЕН 4: Сингапур (19.11.2023)
Закуска. Свободно време ИЛИ по желание /срещу допълнително заплащане/, посещение на зоологическата градина в Сингапур.
Вечерта - разходка в централните части на града и една от най-скъпите улици в света - Орчард роуд, известна с лъскавите молове, невероятна украса, улични музиканти.
Нощувка.

ДЕН 5: Сингапур - О-в Бали (20.11.2023)
Закуска. Трансфер до летището за полет до Бали.
Преди полета и като достоен завършек на нашето сингапурско преживяване - The Jewel - невероятна атракция на летището с чудни градини, молове, вълшебен водопад.
Пристигаме на летището в Бали вечерта.
Трансфер и настаняване в хотел в Убуд.
Нощувка.

ДЕН 6: Опознаване на културната столица на Бали - Убуд (21.11.2023)
Закуска. Днес ни предстои целодневна туристическа обиколка /включено в пакетната цена/ и опознаване на културата на Бали в Убуд. Ще посетим и гората на маймуните. Това е парк с вековни дървета, свежи потоци, лиани и мистични статуи. Там балийски макаци живеят свободни в природата.

Продължаваме към Тегалаланг - живописните оризови тераси на Бали. Те са едни от любимите ни пейзажи в Убуд. Магнит за пътешественици. Предлагащи страхотни възможности за снимки, оризовите насаждения са интересни и заради "субак" - традиционна балийска напоителна система, която според историята е предадена на поколенията от почитан свещеник през далечния осми век.
В оризищата на Тегалаланг ще посетим едно от най-атрактивните места за снимки - Люлките на Бали.

След люлките ще направим късен сплотяващ обяд със спираща дъха гледка към джунглата.
Ще завършим този вълнуващ ден с посещение на традиционен балийски кечак танц - ритуално представление, описващо история от Махабрата /включено в пакетната цена/.
Нощувка.

ДЕН 7Бали (22.11.2023)
Закуска. Ще започнем деня с посещение на двореца и Езерото с лотосите в центъра на Убуд.
След това се отправяме към водопада Гоа Ранг Ренг - уникалния стъпаловиден водопад образуващ натурални басейни. Ще се разхладим в бистрите планински води, сред зелената балийска джунгла.
Следва посещение на храма Гоа Гаджа - пещерата на слона, където след разкопки е открита статуя на Ганеша, за която се смята, че случва чудеса и сбъдва молитви. Под храмовия комплекс се събират реките Панкунг и Петану, което според балийските вярвания прави мястото особено магично. Поверията гласят, че водата, извираща от шестте статуи… подмладява.
Нощувка.

ДЕН 8: Бали (23.11.2023)
Закуска. Отправяме се към храма Гунунг Кауи, който е един от най-интересните археологически обекти в Бали. Датира от 11-ти век и представлява редица издълбани в скалите 7-метрови статуи, за които се вярва, че са гробниците на крал Анак Уунгсу от династията Удаяна и неговите съпруги. Намира се сред живописна джунгла от двете страни на река Пакерисан.

Следващата ни спирка е храма Търта Емпул - храмът на свещената вода. Търта Емпул е изграден край минерален извор, за който се смята, че е сътворен от самия бог Индра и е с магическа сила. От 926 г., или близо 11 века, балийците отиват на това място за ритуално къпане. Вярват, че то ще им донесе духовно пречистване и изцеление. Изворът е отворен и достъпен за всички желаещи и ще преминем в балийския ритуал през всичките 15 чучура.
Нощувка..

ДЕН 9: Бали (24.11.2023)
Закуска. Потегляме към езерата Буян и Тамблинган, където ще открием  уникална гледка. Историите гласят, че двете езера са преродени мъж и жена и в определени периоди от годината се сливат и образуват гейзери.

Продължаваме към магичната джунгла на Мундук, където ни очаква 3-4 часов преход. Там ще видим и да усетим силата на водната стихия. Водопадите са едни от най-красивите в Бали и същевременно са сред най-малко посещаваните места, далеч от цивилизацията.

Следва посещение на главния шиваистки воден храм в Бали - Улун Дану Бератан. Храмовият комплекс се намира на брега на езерото Бератан в планината. Построен е през 1663 г. и е посветен на богинята на реките и езерата Деуи Дану. Езерото Бератан е известно като езерото на свещената планина, заради плодовитостта на тази област. Намира се на 1 200м над морското равнище и има студен тропически климат.
Нощувка.

ДЕН 10: Бали (25.11.2023)
Закуска.
Свободно време за почивка, басейн, шопинг и разходки в местността
Нощувка.

ДЕН 11: Бали (26.11.2023)
Закуска.
Свободно време за почивка, басейн, шопинг и разходки в местността

ДЕН 12: Бали - София (27.11.2023)
Закуска. Свободен ден - пазарите на Убуд ни чакат. Подаръци, сувенири, ръчно изработени украшения и бижута.
Трансфер до летището и вечерен полет за София.
Пристигане на летище София на следващия ден.

Цената включва
  • Самолетни билети София - Истанбул - Сингапур и Денпасар (о. Бали) - Истанбул - София с Turkish Airlines с включен 23 кг чекиран багаж
  • Вътрешен полет Сингапур - Денпасар (о. Бали) с включен 20кг чекиран багаж
  • Летищни такси
  • Ръчен багаж
  • 3 нощувки със закуска в Сингапур
  • Целодневен сити тур на Сингапур
  • Плаж на о-в Сентоса+етническите квартали Чайна Таун и Литъл Индия
  • 7 нощувки със закуска в Убуд на о. Бали
  • Трансфери летище - хотел - летище
  • Транспорт по програмата
  • Екскурзии и входни такси до всички забележителности, упоменати в програмата
  • Здравна застраховка "Помощ при пътуване" с покритие 10 000 евро

Цената не включва
  • Допълнителни екскурзии /по желание/
  • Бакшиши за местните шофьори и екскурзоводи
  • Лични разходи /телефонни разговори, мини-бар, градски транспорт и др./
  • Входни такси за музеи и атракциони
  • Неупоменати в програмата услуги
  • Градска такса при хотелското настаняване в Сингапур
  • Лица на възраст над 70 години доплащат за медицинска застраховки.
Застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора.
  • Взима се предвид възрастта на пътуващия, както и оставащото време до заминаването.
  • Стойността на застраховката е между 7% и 9% върху крайната дължима сума по договора за пътуване.
  • Има увеличение на стойността след определена възрастова граница.
  • Системата на застрахователя изчислява стойността на полицата за всеки пътуващ, след въвеждане на конкретните параметри
  • Полицата се сключва до пет дни след подписването на договора
Какво покрива застраховката:

Разходи за отмяна на пътуване - възстановяват се разходи в случай на отмяна на пътуване поради някоя от следните причини:
  • Внезапно заболяване, злополука или смърт на застрахованото лице;
  • Внезапно заболяване или злополука, налагащи стационарен или домашен режим на лечение, или смърт на близък роднина на застрахованото лице;
  • Увреждане на жилището на застрахованото лице в резултат на пожар, кражба чрез взлом или стихийни бедствия, чиято сериозност налага присъствието на застрахования;
  • Стачка в транспорта, която не е била очаквана при сключването на застраховката.
  • Положителен PCR тест /ако се налага правенето на такъв преди тръгване/ - ако полицата има покритие за Ковид
  • Лимитът на отговорност не може да надвишава платената обща сума за пътуването
Не се дължи обезщетение, ако пътуването бъде отменено поради някоя от следните причини:
  • Покритието важи само ако пътуването бъде отменено преди застрахованото лице да отпътува за дестинацията.
  • Земетресение, екологична катастрофа или друго събитие с масови последици;
  • Невъзможност за навременно снабдяване с необходими за пътуването документи /международен паспорт, виза, задължителни ваксини и др./, включително поради административни пречки.
  • Самоубийство или опит за самоубийство
При настъпило застрахователно събитие, застрахователя изисква официални документи, доказващи всички детайли от съответната институция /в оригинал/.
Хотели

ХОТЕЛИ:

  • Бали - 7 нощувки със закуски в хотел Sakti Garden Resort & Spa 4* (или подобен)
  • Сингапур - 3 нощувки със закуски в хотел Mercure Singapore Tyrwhitt 4* (или подобен)

Дати и цени:
Хотел Цена на възрастен в двойна стая Цена на възрастен в единична стая
16.11.2023 – 28.11.2023 2 890 евро 3 240 евро
18.03.2024 – 30.03.2024 2 890 евро 3 240 евро

ХОТЕЛИ:
  • Бали - 7 нощувки със закуски в хотел Sakti Garden Resort & Spa 4* (или подобен)
  • Сингапур - 3 нощувки със закуски в хотел Mercure Singapore Tyrwhitt 4* (или подобен)

04/01
Цената включва
  • Самолетни билети София - Истанбул - Сингапур и Денпасар (о. Бали) - Истанбул - София с Turkish Airlines с включен 23 кг чекиран багаж
  • Вътрешен полет Сингапур - Денпасар (о. Бали) с включен 20кг чекиран багаж
  • Летищни такси
  • Ръчен багаж
  • 3 нощувки със закуска в Сингапур
  • Целодневен сити тур на Сингапур
  • Плаж на о-в Сентоса+етническите квартали Чайна Таун и Литъл Индия
  • 7 нощувки със закуска в Убуд на о. Бали
  • Трансфери летище - хотел - летище
  • Транспорт по програмата
  • Екскурзии и входни такси до всички забележителности, упоменати в програмата
  • Здравна застраховка "Помощ при пътуване" с покритие 10 000 евро

Цената не включва
  • Допълнителни екскурзии /по желание/
  • Бакшиши за местните шофьори и екскурзоводи
  • Лични разходи /телефонни разговори, мини-бар, градски транспорт и др./
  • Входни такси за музеи и атракциони
  • Неупоменати в програмата услуги
  • Градска такса при хотелското настаняване в Сингапур
  • Лица на възраст над 70 години доплащат за медицинска застраховки.
  •  
Етикети
почивки 2024 , коломбо , почивка остров бали , сингапур екскурзии , специална оферта , pochivki 2024 , музеи бали , парка мерлион , почивка шри ланка , екскурзия шри ланка , ekskurzia singapur , сигирия , ниски цени , ekskurzia shri lanka , екзотика 2024 , почивка о-в бали , плажовете и атракционният парк „ юнивърсъл студиос ” , сингапур 2024 , топ цена бали , канди , сингапур почивка 2024 , целодневна екскурзия до бедугул и езерото бератан , екскурзия до остров бали , водач на български , почивка на о-в бали , допълнителни екскурзии , shri lanka 2024 , хабарана , остров бали 2024 , сингапур 2024 , почивки със самолет 2024 , дамбула , pochivka shri lanka , храма далада малигава , почивка о-в бали , екскурзия до остров ява , градината на орхидеите , марина бей , река маха ойа , екскурзия куала лумпур , ekzotika singapur , ekskurzii sys samolet 2024 , истанбул , екскурзия до сингапур , kvartal malka india , музеят за наука и изкуство , малайзийски танци , екзотични оферти с водач 2024 , шри джаяварданапура коте , ранни записвания 2024 , хотел earls regent 4* , shri lanka 2024 s vodach , екскурзии сингапур , шри ланка 2024 с водач , летище сингапур , полудневна екскурзия до остров сентоса , почивка на о-в бали , ekskurzia maldivi , дамбула , летище доха , китайският , остров бали екскурзии , ботаническа градина пераденя , ekzotichni oferti s vodach 2024 , паркове сингапур , малайзийски ресторант в сингапур , singapore flyer и , 2024 , ekskurzii 2024 , singapur pochvika 2024 , екзотика сингапур , сингапур екскурзии , екскурзия сингапур , мале , singapur 2024 , сингапур 2024 , посещение на националния парк селангор , специална оферта сингапур , катале , екзотика шри ланка , селцето пинавала , сигирия , почивка малайзия 2024 , матале , екскурзия до сингапур , хотел studio m hotel 4* , градините край залива , остров бали 2024 , екскурзия до куала лумпур , ekzotichni ekskurzii s vodach 2024 , pochivka maldivi , промоция бали , водопадите гитгит , екзотика с водач 2024 , почивка остров бали , еспланадата , екзотични екскурзии с водач 2024 , еспланадата , marina bay sands , екзотика малдиви , канди , the gardens by the bay , хотел paradise island resort 5* , екскурзия сингапур , chinatown , екзотика сингапур , есен 2024 , empress place building , celodnevna ekskurzia do bedugul i ezeroto beratan , туристическа обиколка на сунгапур , maldivi , ranni zapisvania 2024 , сингапур 2024 , аквариуми бали , топ оферти , екскурзия денпасар , ekzotika 2024 , ekzotika shri lanka , квартал , екскурзия малдиви , оферти 2024 , летище денпасар , екскурзии 2024 , коломбо , паркът форт каннинг , оферти за ранни записвания 2024 , ekskurzii sys samolet 2024 , top travels , екскурзия до сингапур , малката индия - етнически квартал , екскурзии сингапур , екскурзия 2024 , самолетна екскурзия бали , малдиви , храмът на зъба на буда , свещеният зъб на буда , екскурзии със самолет 2024 , остров сентоса , oferti 2024 , почивка малдиви , oferti za ranni zapisvania 2024 , shri lanka , сингапур , шри ланка 2024 , шри ланка , хотел paradise resort and spa 4* , ekzotika s vodach 2024 , ekzotika maldivi , остров бали 2024 , остров бали екскурзии , почивка остров бали , специална оферта куала лумпур , квартал малка индия
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах