ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

НАЙ-ДОБРОТО ОТ ВИЕТНАМ И КАМБОДЖА - В СЪРЦЕТО НА ИНДОКИТАЙ

Оферта номер: Е3409
Вид транспорт: Самолет Самолет
13 дни / 10 нощувки-Сезон 2024
ВИЕТНАМ И КАМБОДЖА
Цена от: 4940.00 лв


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ
28.10.2024 4940.00 BGN Запитване
15.02.2025 4940.00 BGN Запитване


Програма
1 ДЕН
.

Ден 1
Събиране на групата на летище София, Терминал 2, за полет от България за Виетнам през Истанбул.

Ден 2
Пристигане във виетнамската столица Ханой. Посрещане от фирмата партньор и трансфер до хотела. Настаняване. Време за почивка. Ханой е известен като съвременното изкуство и френската архитектура, изразена в многото колониални сгради, разпръснати из целия град. Докато се развива бързо, градът е запазил много от традиционните си култури и обичаи. Нощувка. По желание и срещу допълнително заплащане «Най-доброто от местната кухня» - тур с мотопеди. Усетете духа и се потопете във вкусовете на местната кухня! Храненето в малките улични ресторантчета е типично занимание за ханойците и представлява важна част от уникалната култура на града. Уличната храна е за всеки. Тази вечер ще можете да направите обиколка с мотоциклет и да поглезите вкусовите си рецептори, като следвате стъпките на някои известни личности и да се насладите на „ядене като местен“. Присъединете се към оживения трафик и се разходете из оживените улици, за да наблюдавате завладяващия местен нощен живот, преди да стигнете до местно кафене, разположено в оживения ъгъл на Стария квартал, където принц Уилям се наслади на чаша виетнамско кафе по време на посещението си в Ханой. След това ще минете по близката улица, известна със студия по традиционна медицина. След това ще се отправете към един от най-известните семейни ресторанти в Ханой, Bun Cha Lien Huong, където вечеря Барак Обама - 44-ия президент на САЩ. Продължете към малкия 35-годишен семеен ресторант Banh Cuon, където ще може да опитате традиционните пролетни виетнамски рулца. Насладете се на този деликатес във фини оризови листа, пълнени със смляно свинско месо и гъби, поднесени с рибен сос пресни зеленчуци. Завършете приятното кулинарно изживяване с релаксиращ коктейл в бар с невероятна панорамна гледка към Западното езеро и околностите му. Цена на човек – 65 $, осъществява при мин. 8 човека. Връщане обратно в хотела.

Ден 3 Ханой
Закуска Целият ден е посветен на посещение на най-известните забележителности на Ханой. Ще започнете с внушителния мавзолей на Хо Ши Мин, последното място за почивка на чичо Хо (както го наричат местните), неговата семпла наколна къща. Следва посещение на Пагодата с един стълб, която е построена през 1049 г. от дърво на върха на каменна колона и прилича на цвят на лотус. Ще продължите към пагодата Tran Quoc, най-старата пагода в Ханой, разположена на малък остров на Западното езеро. Слодобед ще посетите Храма на литературата, първият университет във Виетнам, построен в традиционен виетнамски стил архитектура от 11-ти век. Следва едно незабравимо пътешествие по улиците на Ханой с рикша. Ще имате възможност да се запознаете с местната атмосфера по неописуем начин. Животът тук е оживен, забързан и неописуем. Вашият местен шофьор ще ви откара по тесните улички на Стария квартал, известен със своите „36 улици с 36 стоки“. В Стария квартал, още от 15-ти век, тесните улички носят имената на стоките и услугите, които се предлагат на тях - улица на коприната, улица на ориза, улица на хартията, улица на лакираните изделия и улица на бижутата. Потопете се в завладяващия лабиринт от задънени улички, пазарете се спокойно за цената и си купете с необичайни предмети, които винаги ще ви напомнят за този незабравим следобед. Завършваме пътуването си с разходка из живописното езеро Хоан Кием - Езерото на върнатия меч, кръстено на магически меч, използван някога от най-почитаните герои, за да победят китайската династия Мин и след това върнат при бога на Златната костенурка на езерото. Връщане в хотела. Нощувка

Ден 4 Ханой – Ха Лонг – кораб
Закуска. След закуска ще отпътуваме от хотела до залива Ха Лонг – световното природно наследство на ЮНЕСКО, където хиляди грандиозни варовикови островчета, скали и пещери се издигат от чистия изумруден залив на Тонкин. При пристигане, напитка за добре дошли на борда преди вашето настаняване. Ще бъде сервиран обяд с прясна морска храна, докато кораба обикаля през множество островчета, плаващи села, малки плажове. Ще посетим плаващо рибарско селище, ще се срещнем и ще разговаряме с местните селяни преди да поплувате или да се отпуснете за почивка на кораба. Вечерята ще бъде готова в момента, в който лодката хвърли котва в тихо определено място за нощувка. Нощувка на борда.

Ден 5 Ха Лонг – Ханой – Дананг – Хой Ан
Сутринта, веднага след изгрев слънце, ще имаме възможност да се включим в час по тай чи, който е достъпен за всички ранобудници. Веднага след това, ще се насладим на чаша местен чай, кафе и леки закуски, преди да посетим великолепните пещери на залива Халонг. Участъците от варовиковите образувания в залива Халонг са лесно ерозируеми, което води до поразително дълбоки пещери. Брънч се сервира на кораба, докато се отправяте към кея. Слизане около 12:00 ч., след което се връщаме обратно в град Ханой и до летището за полет до Дананг /Виетнам/.

Ден 6 Хой Ан
Закуска. Известен като проспериращо търговско пристанище между 15-ти и 19-ти век, крайречният град Хой Ан все още пази своето очаривание от отминали времена. Доказателство за това е оживения пазар и изобилието от сувенири и текстилни магазини, които ще намерите тук. Това, което прави Хой Ан забележителен е, че старият му квартал е почти перфектно запазен. Улиците все още са обградени със стари къщи и магазини с керемидени покриви, скрити пагоди и обширни цветни пространства. Неслучайно центърът на Хой Ан е обчвен за обект на световното културно наследство от ЮНЕСКО. Днес ще направим пешеходна обиколка в древния град Хой Ан, който е известен със своята добре запазена архитектура, пешеходни улици и типична местна кухня. По време на тази разходка ще видите едни от най-известните историческите търговски и административни сгради, древни пагоди и традиционни места за поклонение с влияние от китайската, японската и виетнамската архитектура. Спрете на емблематичния 400-годишен японски покрит мост, построен за първи път от японската общност през 1590 г., който води до китайския квартал. Посетете залата за събрания на китайската конгрегация Chaozhou, любувайки се на изящните дърворезби по гредите, стените и олтара. Ще научите интересни факти за китайската общност по време на престоя им в Хой Ан. Продължете разхождката по закътаните улици на Хой Ан и чуйте тихо, тракащо бръмчене, което е звукът на шевни машини. Това малко очарователно градче също е дом на стотици шивашки ателиета и никой не може да обясни точно кога, как или защо е станало предпочитано място за този занаят. Посетете шивашко ателие, където можете да си закупите дрехи по поръчка. Не може да минем и без световно известният копринен фенер. По малките улички ще стигнете до дома на местен занаятчия, където ще се запознаете с историята, формата и цвета на фенерите, както и в етапите на производство. Опитайте да създадете или украсите свой собствен фенер и го вземете у дома като сувенир. Следобед, по желание и срещу допълнително заплащане екскурзия до хълма Ба На и „Златния мост“ Ще се отправите на пътешествие около 1,5 часа от центъра на Хой Ан до хълма Ба На, живописен планински район със спиращи дъха панорамни гледки. Разположен на повече от 1400 метра над морското равнище, температурата на това място е сравнително ниска през цялата година. Пристигане на станцията на кабинковия лифт Ba Na Hills, отпътуване по модерната система от лифтове и гледка от птичи поглед към природата, която е поразително красива, докато се наслаждавате на усещане за полет в синьото небе сред облаци и вятър. Изпитайте усещането, че се разхождате в облаците, когато вървите по Златния мост, който сякаш се поддържа от чифт гигантски ръце, изникващи от планината. След това се насладете на свободното време в Ba Na Hills за разходка по красивите улици изпълнени с цветни лехи и вили. Посетете винарска изба и пагоди. Цена на човек 75 $. Осъществява се при мин. 12 човека. Връщане в Хой Ан. Свободно време. Нощувка.

Ден 7 Муй Не
Закуска в хотела. Свободно време за самостоятелни занимания. По желание и срещу допълнително заплащане екскурзия до околностите на Хой Ан и разходка с лодка. Хой Ан е заобиколен от спокойни селца, където животът е обикновен, далеч от забъразното ежедневие и близо до природата. Тази сутрин е изпълнена с интересни занимания, предлагайки ви да разгледате по-отблизо традиционния начин на живот в покрайнините на древния град Хой Ан. Ще минете през живописни живописни села, минавайки покрай оризища и зеленчукови ферми. По пътя може да видите крави или биволи, работещи на оризови полета с фермери или просто релаксиращи под сянката. След това научете изкуството да гребете с уникалната виетнамска кръгла лодка с кош и пътувайте през спокойните водни канали, обградени от кокосови палми, докато слушате колко важен е бил районът по време на войната. Пристигане в село Tra Que, където местните фермери работят върху органичните ниви и градини, използвайки традиционни методи, датиращи от стотици години. Присъединете се към местния домакин, за да приготвите вкусните ястия от Централен Виетнам. Връщане обратно в Хой Ан. Цена на човек 50 $. Осъществява се при мин. 12 човека. Трансфер до летището за полет Дананг – Сием Рип. Пристигане в Сием Реап. Уреждане на визовите формалности. Посрещане и трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

Ден 8 Сием Реап
Закуска. Днес ще имате цял ден, за да разгледате и опознаете археологическия парк Ангкор. Влизането в Ангкот Том ще стане от западната порта. Древната столица на Ангкор Том е построена през 12 век. Ще видим и Южната порта, храма Байон - уникален със своите 54 кули, украсени с над 200 усмихнати лица, терасата на слоновете и Терасата на прокажения крал. Продължаваме към приказния Та Пром, обгърнат от корените на огромни смокинови дървета и гигантски пълзящи растения. Следобед следва посещение на известния храм Ангкор Ват. Ангкор Ват е обект на световното наследство на ЮНЕСКО от 1992 г., известен със своята красота и великолепие. Той разполага с най-дългия непрекъснат барелеф в света, който минава покрай външните стени на галерията и разказва истории от индуската митология. Ще посетим един от най-известните храмове Пре Руп, построен през 10 век по време на управлението на крал Раджендраварман II и посветен на Шива. Връщане в хотела. Нощувка

Ден 9 Сием Рип – ез. Тонле Сап - Пном Пен
Закуска. Тази сутрин ще се отправим на 5 часово пътешествие до Пном Пен. Първата ни спирка е ез. Тонле Сап – най-голямото сладководно езеро в Камбоджа. За разлика от забързания и оживен Сием Рип, тук животът е спокоен, далеч от градската суматоха. За жителите тук животът на вода е част от ежедневието и трябва да се съхрани преди бързото развитие на съвременното общество. Разположен на 18 километра от центъра на Сием Реап, Kampong Phluk е едно от най-впечатляващите и непокътнати постоянни селища на езерото Тонле Сап. Дом на над 3000 местни жители, това очарователно село предлага поглед отблизо към потъналата мангрова гора и живота край езерото. Качете се на местната лодка и се отправете на релаксираща и приятна разходка по езерото. Потопете се в природата и надникнете в разнообразния селски начин на живот на езерото, докато лодката ви се плъзга през мангровите гори, наколните къщи, плаващото училище и полицейския участък. Наблюдавайте плаващия живот, протичащ както навсякъде другаде в Камбоджа. Подгответе фотоапарата си, за да заснемете живописната гледка към езерото Тонле Сапа, местните жени или деца, които си проправят път през речния канал, или жителите на селото, които продават и купуват продукти на импровизиран плаващ пазар. След това ще се отправим към Пном Пен. По пътя ще спрем за посещение в местното село Скуун, известно с гигантските тарантули. Ще видите местните да продават много пържени тарантули и щурци като предястие, което може при желание да опитате. Наречен „Перлата на Азия“, Пном Пен беше смятан за най-красивия град в Индокитай. Запазил е голяма част от очарованието на стария свят, което се вижда от френската колониална архитектура и традиционните богато украсени храмове.

Ден 10 Пном Пен – Хо Ши Мин
Закуска. Днес ще направим обиколка на най-известните забележителности на Пном Пен. Ще започнем с посещение на Кралския дворец, първоначално построен през 1866 г. от дядото на сегашния камбоджански крал. Дворецът е комплекс от великолепни царствени сгради с класическата си кхмерска архитектура, богата златна декорация и сложно оформление на отбранителни стени, включващи смесица от кхмерска архитектура и френско влияние. Насочете се към близката Сребърна пагода, която съхранява много национални съкровища, включително много златни и украсени със скъпоценни камъни статуи на Буда. Разположен в комплекса на Кралския дворец, това е най-свещеният храм в страната. Посетете Националния музей, който е проектиран в кхмерски стил от френски археолог и художник през 1917 г., посветен изключително на кхмерското изкуство и скулптура. Научете за историята на Камбоджа още от времето на „Златния век“ от периода Ангкор, с отлична колекция от кхмерско изкуство и скулптура, които са намерени в археологически обекти от цяла Камбоджа. 4-часов трансфер до границата между Камбоджа и Виетнам. При пристигане на границата (Bavet/Moc Bai), уреждане на митнически и визови формалности. Посрещане от местния водач за Виетнам и отпътуване до град Хо Ши Мин. Свободно време за самостоятелни занимания и почивка.

Ден 11
Закуска. Днес за разнообразие ще сменим градския пейзаж с тучни оризища и ферми за плодове. Отпътуване от град Хо Ши Мин към живописния Маи То, известен като входа към делтата на Меконг. След пристигане ще се отправим към крайбрежния кей за приятна екскурзия с моторна лодка. Ще имаме възможност да се удивим на пейзажа на делтата, къщите, построени на колове и местните рибни ферми по пътя. Ще сменим лодката с тук- тук или традиционна кола с волове/коне. Пътуването ни продължава сред равен терен, през тесни селски улички, осеяни с овощни градини и обичайни селски къщи. Наблюдавайки живота на местните, ще установите, че в много отношения е непроменен от времето, по което са живели в миналото. Ще видим приятелски настроени малчугани, които приветстват новите си приятели с „Xin Chao“ („Здравей“) по време на вашето пътуване. Обяд. След обяда ще имаме възможност да видим семейна работилница, където правят кокосови бонбони, точно пред кея. Опитайте местен чай с мед и пресни плодове, докато разговаряте с местните хора, за да надникнете в начина на живот и традиционните обичаи в делтата на Меконг. Тук можете също да изберете да се возите на конска/волска кола през тучните околности на местните фермите. Завършваме екскурзията със запомнящ се круиз с гребна лодка, който ще ви отведе по тесните канали покрай буйни овощни градини и тихи и спокойни селца. Опитайте някои местни деликатеси, преди да се върнете в Хо Ши Мин в следобедните часове. Нощувка в Хо Ши Мин.

Ден 12 Хо Ши Мин - отпътуване
Закуска. (освобождаването на стаите е до 12 ч.) Днес сутринта ще направим сити тур на град Хо Ши Мин. Започваме с Музея на войната, който представя американската война през очите на виетнамците, тъй като съдържа артефакти и снимки от миналото, включително американски бронирани машини, артилерийски оръдия, бомби и пехотни оръжия. Продължаваме към най-значимия исторически обекти на града - Двореца на Обединението. Сградата е бивша резиденция на генерал-губернатора на Индокитай и по-късно на президента на Република Южен Виетнам до падането й на 30 април 1975 г. Разходете се из Двореца и се възхитете на удивителните шедьоври и неговата архитектура. Нашият водач ще ни запознае с неразказани истории, свързани с големите промени в историята на град Хо Ши Мин. След това се отправим към Централна поща, построена около 1886 – 1891 г. по проект на известния френски архитект Гюстав Айфел. Ще се гмурнем сред многобройните и пъстри магазини на улица Dong Khoi, някога известна като Rue Catinat, булевардът, където висшето общество е пазарувало в колониалните времена. Да не забравяме и катедралата Нотр Дам, построена като умалено копие на едноименната катедрала в Париж. Завършете с посещение на оживения пазар Ben Thanh, за да се насладите на пазаруването и да откриете силата си да се пазарите и да си закупите необичайни стоки и сувенири, които винаги ще ви напомнят за този вълнуващ ден. Свободно време за самостоятелни разходки и последен шопинг. Следобед трансфер до летището за полет до Истанбул. Пристигане в Истанбул.

Ден 13 Истанбул – София
Пристигане в Истанбул. Полет Истанбул – София. Пристигане в България.

Цената включва
Самолетни билети София – Доха – Ханой; Хо Ши Мин – Доха – София с вкл. 23 кг. чекиран и 7 кг. ръчен багаж; Самолетен билет Ханой – Сием Рип с вкл. 20 кг. чекиран и 7 кг. ръчен багаж; 10 нощувки по програмата, както следва: 2 нощувки в Ханой - TOKYO HOTEL 4* или подобен; Закуска; 1 нощувка на кораб в Ха Лонг - LA CASTA CRUISE 4* или подобен; Обяд, вечеря, брънч; 2 нощувки в Хой Ан - HADANA BOUTIQUE RESORT 4* или подобен; 2 нощувки в Сием Рип - TARA ANGKOR HOTEL 4* или подобен; Закуска; 1 нощувка в Пном Пен - THE ONRA HOTEL 4* или подобен; Закуска; 2 нощувки в Хо Ши Мин - NORTHERN CHARM HOTEL 4* или подобен; Закуска; Круиз по залива Халонг (по време на престоя на кораб); Изхранване: 10 закуски, 2 обяда, 1 брънч и 1 вечеря; всички екскурзии и входни такси за посещаваните обекти по програмата; всички трансфери по програмата; медицинска застраховка с лимит на отговорност 10 000 Евро. водач от агенцията, който ще превежда на място – при група мин. 15 пътуващи;

Цената не включва
разходи от личен характер; напитки по време на храненията; Туристическа многократна виза за Виетнам – 50 щатски долара / полага се на място при пристигане (необходима е снимка с размери 4 x 6 см); Такса за обработка на документи за виза за Виетнам – 50 лв. Виза за Камбоджа, 30 долара полага се на място при пристигане (необходима е снимка с размери 4 x 6 см); Допълнителни екскурзии; По желание: сключване на застраховка „Отмяна на пътуване“. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване, както и от съкращаване, удължаване или прекъсване на пътуването поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката. доплащане за медицинска застраховка за лица над 65 г. Бакшиши и благодарности към местните гидове и шофьори – 60 долара на човек (събират се на летище София);


Цена на човек в лева, настанен в съответното помещение
Ранни записвания до 31.03.2024 или до изчерпване на промоционалите места:

Възрастен в двойна стая: 4940 лв.
Възрастен в единична стая: 5670 лв.

 
Редовна цена валидна за записвания от 01.04.2024:
Възрастен в двойна стая: 5190 лв.
Възрастен в единична стая: 5920 лв.

Хотели по програмата:
Ханой - TOKYO HOTEL 4* или подобен; Закуска;
Ха Лонг - LA CASTA CRUISE 4* или подобен; Обяд, вечеря, брънч;
Хой Ан - HADANA BOUTIQUE RESORT 4* или подобен;
Сием Рип - TARA ANGKOR HOTEL 4* или подобен; Закуска;
Пном Пен - THE ONRA HOTEL 4* или подобен; Закуска;
Хо Ши Мин - NORTHERN CHARM HOTEL 4* или подобен; Закуска;
 
Полетно разписание за дата на заминаване 28.10.2024:
TK1030 28OCT  SOFIST 2135 0005
TK 164 29OCT  ISTHAN 0220 1525
TK 163 08NOV  SGNIST  2140 0500
TK1027 09NOV  ISTSOF 0845 0900
 
Допълнителна информация:
  • Минимален брой участници – 15
 
Необходими документи
  • Международен паспорт валиден минимум 6 месеца след датата на завръщане;
  • Няма изискване за задължително ваксиниране
  • Непълнолетни, пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено родителско разрешение, преведено и легализирано на английски език

Условия за плащане
- Пакетните цени са обвързани с набиране на минимален брой участници;
- Програмата може да се предложи и за индивидуални туристи с дата на заминаване по избор;
- Плащане на депозит в размер на 2000 лв. Доплащането се извършва до 45 дни преди датата на заминаване.
- Плащането се осъществява в брой или по банков път.
 
Туроператорът не носи отговорност за променено от авиопревозвача полетно разписание;
Цените на организираните екскурзии са пакетни и са изчислени при валутен курс: 1,80 лв. за щатски долар към 19.01.2024 г. При промяна на същия с повече от 5 % в периода до началото на туристическото пътуване, туроператорът си запазва правото да прекалкулира основната пакетна цена, съобразно промяната на валутния курс.
 
Условия за анулация:
До 61 дни преди пътуването - такса в размер на 100 лв. на човек
От 60 до 45 дни преди пътуването – неустойка в размер на депозита;
От 44 дни преди пътуването – неустойка в размер на 100% от пакетната цена

 

74/03
Етикети
екзотични екскурзии с водач , екскурзия до виетнам и камбоджа , flower garden hotel , посещение на ханой , сезон 2024 , хо ши мин , сайгон , сием реап-сайгон , екскурзия в азия , vietnam , екзотични екскурзии 2024 , vietnam i kambodja 2024 , виетнам и камбоджа , топ екскурзия , хит цени , камбоджа , екскурзии , дананг , екскурзия виетнам , самолетна екскурзия , доха , софия , зимна екзотика , пътуване до виетнам , виетнам и камбоджа 2024 , виетнам, камбоджа 2024 , екскурзия до виетнам , екскурзии тайланд 2024 , ekskurziq do vietnam , екскурзия по делтата на р. меконг , екзотика , qatar airways , виетнам – камбоджа – лаос , съкровищата на индокитай , екскурзия камбоджа , ekskurziq do kambodja , почивка във виетнам , екзотична екскурзия , камбоджа 2024 , съкровищата на индокитай - виетнам, камбоджа и лаос , нощувка на корабче , хюе , нова дата , la regina royal cruise , халонг /unesco/ , самолетни билети до виатнам , екскурзия до камбоджа , ekzotichna destinacia , ку ши , почивка на екзотично място , ваканция , екзкурзия 2024 , виетнам , екзотична програма , полуостров тон ланг , екскурзия , виетнам , ekskurziq do kambodja , ekzotika , виетнам и камбоджа 2024 , виетнам , далечни дестинации , ekzotika , ангкор ват , екскурзии виетнам 2024 , екскурзия по делтата на р. меконг , екзотика , камбоджа , тунелите в ку ши , екскурзия до виетнам и камбоджа , очарованието на индокитай , 2024 , хой ан , нощувка на корабче , пътуване до лаос , почивка виетнам , почивка в азия , пътуване до камбоджа , бангкок , ханой , виетнам , сайгон , самолетни програми 2024 , екскурзии камбоджа 2024 , есен 2024 , unesco , град хуе , на топло през зимата , хой ан , екзотична екскурзия , ekskurzia do vietnam , меконг , виетнам , оферта , на топло през зимата , екскурзия със самолет , виетнам – камбоджа – лаос , лято , камбоджа , виетнам 2024 , природа и култура на индокитай , очарованието на индокитай 2024 , екскурзия до виетнам , съкровищата на индокитай 2024 , очарованието на виетнам и камбоджа , сим рип , дананг , пътуване до тайланд , топ цени , ekskurziq do kambodja , екскурзия до виетнам и камбоджа , почивка , екзотични екскурзии 2024 , виетнам и камбоджа , пътуване до камбоджа , ekskurziq do vietnam , софия , халонг /unesco/ , exotic tour , lasenta boutique hotel , оферти екзотични екскурзии , ekskurziq do vietnam , съкровищата на индокитай - виетнам, камбоджа и лаос 2024 , exotic tour , екскурзия до виетнам , доха , халонг , пътуване до виетнам , халонг , меконг , azia , самолетни програми 2024 , екскурзия до виетнам и камбоджа , top travel , екскурзия , екскурзия до камбоджа , toptravels , топ дестинация , хит оферта , виетнам 2024 , доха , самолетна почивка , екскурзия до виетнам и камбоджа , град хуе , корабче по залива халонг , екскурзии виетнам 2024 , kambodja , ramana saigon hotel , ханой , ekskurzia do vietnam , лаос 2024 , съкровищата на индокитай , полуостров тон ланг , pochivka , екскурзия до камбоджа , екскурзия до виетнам , зимна екзотика , почивка , посещение на ханой , екскурзия до виетнам , ниски цени , ангкор ват , самолетни програми , виетнам , тунелите в ку ши , доха , камбоджа 2024 , ханой , корабче по залива халонг , дананг , самолетна екскурзия , екскурзия до камбоджа , екзотични екскурзии с водач , екскурзии камбоджа 2024 , виетнам, камбоджа и лаос 2024 , сим рип , екскурзия до виетнам , екскурзия до виетнам , програма лаос , виетнам , екскурзии лаос 2024 , samoletna ekskurzia , unesco , екскурзии индонезия , сайгон , бангкок , почивки , хюе , виетнам 2024 , сием реап , ку ши , доха , природа и култура на индокитай
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах