Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         

Виетнам – приключение за сетивата, вдъхновение за душата

Оферта номер: Е3436
Вид транспорт: Самолет Самолет
11 дни-9 нощувки
ХАНОЙ - ХАЛОНГ - ДА НАНГ - ХОЙ АН - ХО ШИ МИН - ФУ КУОК - ХАНОЙ
Цена от: 7422.37 лв


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ
10.11.2024 7422.37 лв Запитване
12.02.2025 7422.37 лв Запитване


Програма
1 ДЕН
.

Отпътуване от летище София в 21:35 за Истанбул с авиокомпания Turkish Airlines и транзитен полет до Ханой в 02:20 (+1).

Ден 2

Маршрут: Ханой - Халонг (Вечеря)
Пристигане на летище Ной Бай в 15:25. Посрещане от представител на местния туроператор и трансфер до Халонг. Попътна спирка за вечеря в ресторант Am Thuc Quan Ho Phu Son restaurant, в град Бак Нин (на 40 минути от летището), в кампуса на Phu Son Resort. Разположен на „златно“ място точно в центъра на град Бак Нин. Това място е проектирано според древната виетнамска архитектура, включително къщи, направени от овално дърво, покриви от червени керемиди, подове от червени тухли, типични за земята Куан Хо. По време на вечерята ще се насладите на традиционното изкуство Куан Хо - част от световното културно наследство на Юнеско. Виетнамските народни песни Куан Хо са се зародили през 13-ти век в провинцията Бак Нин и се изпълняват на два гласа от група мъже и жени, които чрез музиката изразяват своите съкровени чувства и желания. Трансфер до Халонг с продължителност около 2 часа. Пристигане и настаняване в луксозния хотел The Yacht Hotel by DC 5*. Нощувка.

Ден 3

Маршрут: круиз Халонг (Закуска, обяд, вечеря)
Закуска в хотела. Следва 90-минутен масаж в Golden Lotus SPA. Известно е, че виетнамските масажи обединяват широка гама от алтернативни терапии и натурални продукти и са чудесен начин за стимулиране енергията на тялото, ума и духа особено, преди ден изпълнен със силни емоции. Връщане в хотела. Освобождаване на стаите и отпътуване за международното пристанище Туан Чау. Регистрация и настаняване на елегантния Paradise Elegance Cruise 5*. Кратък брифинг относно вашия круизен маршрут и правила за безопасност, докато отпивате питието си за добре дошли на борда на Paradise Elegance Cruise. От 13:00 до 14:30 обяд в ресторант Le Marin на борда на луксозния кораб, сред живописните острови. След обяд посещение на остров Кат Нанг, днес носещ името на руския космонавт Герман Титов, известен с великолепния си пясъчен плаж. Една от основните атракции на острова е пункта за наблюдение, откъдето се открива впечатляваща панорамна гледка към залива Халонг. Посещение на пещерата Луон - очарователно природно място, разположено в сърцето на Халонг Бей. Ще имате възможност да плавате под варовикова планина и да се възхищавате на невероятните скални образувания и кристално чисти води с бамбукова лодка. По залез слънце, нашият кораб ще хвърли котва и от 17:15 до 19:00 Ви очаква още едно фантастично преживяване - кулинарен курс, който ще Ви покаже част от богатия и разнообразен свят на виетнамската кухня, под вещото ръководство на талантливия шеф готвач. Следва изискана вечеря в ресторант Le Marin сред красивите нощни гледки. След вечеря се отдайте на коктейл сред звуците на прекрасна жива музика в Piano Lounge или се присъединете към риболова на калмари в задната част на кораба.  Нощувка.

Ден 4

Маршрут: Халонг – Ханой - Да Нанг (Закуска, обяд, вечеря)
Насладете се на изгрева, този магичен спектакъл, който обагря небето в златист цвят и издига слънцето над морето. В 06:30 упражнения по Тай чи на палубата. В 07:00 лека закуска с прясно изпечени сладкиши, чай й кафе. От 07:45 до 08:45 посещение на най-голямата и впечатляваща пещера Ханг Сунг Сот, пътят до която е покрит с пищни дървета, опитващи сякаш да скрият тайните на това изумително място. Освободете съзнанието си и позволете на въображението си да Ви отведе в приказния свят на великолепни сталактити и сталагмити, сред кристалните води на подводното езеро и живописни природни чудеса във формата на приказни герои. Връщане на кораба и лека закуска от 08:50 до 09:50. Освобождаване на каютите и в 10:30 връщане на яхтеното пристанище. В 12:00 трансфер до летището в Ханой (около 2,5 часа). Лек обяд с традиционна виетнамска супа Pho в ресторант на летище Ной Бай.
✈️ Полет от Ханой до Да Нанг в 16:55 ч. Кацане на летището в Да Нанг в 18:25 ч.
Вечеря в местен ресторант Khong Gian Xua restaurant – ресторант с древна архитектура, смесващ природата и културата на Виетнам. След вечеря настаняване в елегантния хотел Golden Lotus Hotel Da Nang 4* , който предлага луксозно обзаведени стаи с гледка към града. Нощувка.

Ден 5

Маршрут: Да Нанг – Ба На Хилс - Хой Ан (Закуска, обяд, вечеря)
Закуска. В 08:00 освобождаване на хотела. Отпътуване за Ба На Хилс и посещение на Златния мост – новата атракция на Виетнам, зашеметяваща златиста 150-метрова конструкция с елегантен дизайн, поддържана от дланите на две огромни каменни ръце излизащи от хълмовете Ба На, на 1400 м. височина. Пътят до там е също толкова впечатляващ, до моста се стига чрез най-дългия в света кабинков лифт. Лек обяд в ресторант на Ба На Хилс. Отпътуване за Хой Ан – град с богата история, красива архитектура и уютна атмосфера, част от световното наследство на Юнеско. Вечеря в един от най-добрите ресторанти сгушен в сърцето на стария градски център на Хой Ан - Little Hoi An, помещаващ се в  исторически дом запазен повече от 200 години. Следва вълнуваща нощна разходка в стария град с посещение на Японският мост – един от символите на Хой Ан, а за финал ще минем по оживената улицата на река Хоаи, покрай колоритни къщи във виетнамски, японски и китайски стил, с цветни фасади, дървени прозорци, сред феерия от стотици фенери с причудливи форми и размери. Настаняване в хотел Hadana Boutique Resort HoiAn - former Belle Maison 4*, който капсулира уникалността на наследството и културата на Хой Ан, за да създаде омагьосващ и спокоен чар, като е дом на елегантен начин на живот. Нощувка.

Ден 6

Маршрут: Хой Ан - Да Нанг – Хо Ши Мин (Закуска, вечеря)
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Да Нанг.
✈️ Полет от Да Нанг до Хо Ши мин в 15:20 ч. Кацане на летището в Хо Ши Мин в 17:05.
Вечеря в ресторант Ngon Restaurant, разположен сред цветна градина с много зеленина и езерце с водни лилии. Ресторантът впечатлява с разнообразно меню от класически виетнамски ястия. Следва вечерна разходка в Хо Ши Мин с посещение на най-известния пазар в Хо Ши Мин - „Бен Тхан“  и известната бар улица. Стотици търговци, разположили своите сергии в тесен лабиринт, сред екзотичен хаос, ще Ви предложат от лъскава коприна до вино от кобра и имитации на известни търговски марки. Пазаруването тук не е просто разходка, а вид изкуство и договарянето е абсолютно задължително.  Нощувка.

За групата на 10.11.2024 настаняване в хотел NorthernCharm Hotel 4*.
За групата на 12.02.2025 настаняване в хотел Orchids Hotel Saigon 4*

Ден 7

Маршрут: Хо Ши Мин – остров Фу Куок (Закуска, вечеря)
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището в Хо Ши Мин.
✈️ Полет от Хо Ши мин до Фу Куок в 10:50 ч. Кацане на летището във Фу Куок в 12:00
Остров Фу Куок е част от списъка на Юнеско. Със своята 150 километрова брегова ивица, осеяна с идилични плажове, девствени планини, обширни природни паркове и луксозни резорти, това място се счита за една от най-обаятелните атракции на Виетнам.
Настаняване в зашеметяващия хотел Inter Continental Phu Quoc Long Beach Resort 5*
Вечеря в хотела. Нощувка.

Ден 8

Маршрут: Остров Фу Куок (Закуска, вечеря)
Закуска. Свободно време в хотела. Това място събира в едно всичко, което е необходимо, за да бъде почивката Ви незабравима. Насладете се на най-красивия плаж със свежа напитка от кокосов орех или се гмурнете в басейна заобиколен от екзотична растителност и палми. А ако желаете да се отдадете на естествено спокойствие, посетете HARNN Heritage Spa уелнес център за едно уникално и луксозно СПА изживяване, вдъхновено от дългата традиция на лечебни азиатски терапии. Вечеря.

Ден 9

Маршрут: Остров Фу Куок (закуска, вечеря)
Закуска. Свободно време в хотела.
Полудневен тур на остров Фу Куок. Посещение на Музея на затвора, познат като „Затвор Кокосово дърво“, показващ мрачната страна на човечеството по време на войната във Виетнам. Посещение на магазин за перли в непосредствена близост. Свободно време и посещение на нощния пазар, чудесна възможност да се потопите в атмосферата на острова и да се запознаете с културата на местните жители. Вечеря в шикозния ресторант Sunset Sanato Phu Quoc най-красивото място, от което да наблюдавате залеза на остров Фу Куок. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 10

Маршрут: Остров Фу Куок - Ханой (закуска, вечеря)
Закуска. Освобождаване на хотел. Трансфер до летището.
✈️ Полет от Фу Куок до Ханой в 14:00 ч. Кацане на летището в Ханой в 16:10
Трансфер до хотела и настаняване в Lotte Hotel Hanoi 5* . Свободно време. Вечеря във впечатляващия ресторант Grill 63, който предлага страхотна гледка от 63-тия етаж на хотел Lotte. Нощувка.  

Ден 11

Маршрут: Ханой – Истанбул - София (закуска, обяд, вечеря)
Закуска. Освобождаване на  хотела и целодневен тур на Ханой. Разходка сред автентичната атмосфера на виетнамската столица с „цикло“ – триколка с персонален водач, преминавайки през „36-те улици“ в стария град,  колоритен район с множество магазинчета и занаятчийски работилници за различни стоки, сред които улица на обувките, улица на коприната, улица на сребърните изделия и други. Преминаваме през известната Train Steet - ханойската влакова улица, по която два пъти дневно минава влак в близост до сгради от двете страни на релсите.  Вековната железопътна линия, построена от бивши френски колониални владетели на Виетнам през 1902 г., пресича сърцето на оживените квартали в стария квартал на Ханой. Причината да е толкова интересна за туристите е, че влакът минава буквално на метър от къщите.  Обяд в изискан местен ресторант The Symphony в стария град на Ханой. След обяд разходка с легендарните военни джипове използвани по време на Виетнамската война. Посещение на храма Фу Тай, един от най-старите във Виетнам с вековна история, духовно място за поклонение, както за християните във Виетнам, така и за будистите. Вечеря в местен ресторант Sen Tay Ho Buffet и трансфер до летище Ной Бай.

✈️ Полет от Ханой до Истанбул в 22:30 ч. Кацане на летището в Истанбул в 05:30 (+1)
✈️ Полет от Истанбул до София в 08:45 ч. Кацане на летището в София в 09:00

В цената се включва

Самолетни билети с турските авиолинии София - Истанбул - Ханой - Истанбул - София с включени летищни такси  и багаж 23 кг чекиран и до 8 кг ръчен
Четири самолетни билета с 20 кг чекиран багаж и до 7 кг ръчен, за вътрешни полети: Ханой - Да Нанг;  Да Нанг - Хо Ши Мин; Хо Ши Мин - Фу Куок; Фу Куок - Ханой.
Транспорт и трансфери с климатизиран туристически автобус
8 нощувки в хотели 4*/ 5*, описани по програмата или подобни
1 нощувка на круизен кораб Paradise Elegance 5* в залива Халонг със закуска, обяд и вечеря, в каюти с балкон, на 2-ри етаж
9 закуски, 4 обяда и 10 вечери, описани по програмата (без напитки и вода)
Екскурзовод на руски / английски език по време на целия тур
Всички входни такси за посещаваните исторически и природни обекти
Разходка с триколка в Ханой
Билет за лифта в Да Нанг
Разходка с джип в Ханой (при подходящи метеорологични условия)
Сламени шапки и по 2 бутилки вода от 500 мл дневно на човек
Медицинска застраховка с покритие 30 000 евро за лица до 70 години
Представител на ТО по време на пътуването


В цената не се включва

Виза за Виетнам 50 щатски долара на човек
Напитки по време на храненията
Доплащане за медицинска застраховка за лица над 70 г. - 60 евро
Доплащане за настаняване в единична стая
Съседни места в самолета
Разходи от личен характер и бакшиши
Застраховка "Отмяна на пътуване"
PCR тест за COVID-19 при отпътуване Виетнам (към момента на изготвяне на офертата не е необходим; подлежи на препотвърждение към дата на заминаване)
 

Туроператорът си запазва правото в случай на необходимост да прави промени в програмата и услугите описани в нея!


Екскурзия до Виетнам – приключение за сетивата, вдъхновение за душата…

Маршрут: ХАНОЙ - ХАЛОНГ - ДА НАНГ - ХОЙ АН - ХО ШИ МИН - ФУ КУОК - ХАНОЙ



Описание / Транспорт

Полетна информация:

Заминаване: София 21:35 - Истанбул 00:05 (+1)
                        Истанбул 02:20 - Ханой 15:25

Връщане:    Ханой 22:30 - Истанбул 05:30
                       Истанбул 08:45 - София 09:00

  • Авиокомпания:  Turkish Airlines
  • Адрес на авиокомпанията: 1000, София център, бул. „Цар Освободител“ 14
  • Всички часове на полетното разписание са в местно време.
  • Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.

Основна информация и допълнителни услуги
 
05/04

Етикети
нова година във виетнам , ханой , ekskiurzii vietnam , екзотични оферти с водач , виетнам , ekskurzia laos , vietnam , нова година във виетнам , oferti , екзотични оферти , екскурзия до виетнам , екзотични екскурзии с водач , екзотични оферти с водач , екскурзия лаос , нова година във виетнам , екскурзии виетнам , vietnam , екскурзии виетнам , новогодишни празници виетнам , vietnam , новогодишни празници виетнам , нова година във виетнам , vietnam , siem reap , vietnam , екскурзия до виетнам , bankok , екзотични оферти , виетнам екскурзии , екзотична екскурзия до виетнам с водач на български , далечни пътувания , нова година , почивка камбоджа , laos , ekskurzia ostrov puket , ekskurzia vietnam , нова година , виетнам , нова година във виетнам , екскурзии виетнам , ekskurzia kambodzha , екскурзия до виетнам , ranni zapisvania , екскурзия до виетнам , екскурзии виетнам , виетнам , оферти за ранни записвания , далечни пътувания , vietnam , виетнам , банкок , vietnam , нова година във виетнам , kambodzha , хо ши мин , новогодишни празници виетнам , виетнам екскурзии , нова година във виетнам , виетнам , нова година във виетнам , oferti za ranni zapisvania , екзотична екскурзия до виетнам с водач на български , ho shi min , hanoi , нова година във виетнам , виетнам екскурзии , оферти виетнам , ekskiurzii vietnam , новогодишни празници виетнам , top travels , екскурзии виетнам , луанг пробанг , pochivka laos , виетнам , ostrov puket , виетнам екскурзии , ekskiurzii vietnam , екзотични екскурзии с водач , почивка виетнам , оферти виетнам , виетнам , виетнам екскурзии , нова година във виетнам , екскурзия виетнам , екскурзия до виетнам , dalechni pytuvania , екскурзия до виетнам , ранни записвания , екскурзия камбоджа , екзотична екскурзия до виетнам , новогодишни празници виетнам , виетнам екскурзии , екскурзии виетнам , виетнам , нова година във виетнам , нова година във виетнам , екзотични оферти с водач , ekskiurzii vietnam , лаос , остров пукет , ekzotichni oferti s vodach , нова година във виетнам , pochivka kambodzha , топ травелс , почивка остров пукет , екскурзия остров пукет , pochivka vietbam , ekskiurzii vietnam , сезон 2025 , top travels oferti , нова година във виетнам , нова година във виетнам , виетнам , екзотична екскурзия до виетнам , оферти , pochivka ostrov puket , виетнам , нова година във виетнам , ekskiurzii vietnam , виетнам , сием реап , новогодишни празници виетнам , топ травелс оферти , почивка лаос , нова година във виетнам , нова година във виетнам
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах