Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Почивка на о-в Сал, Кабо Верде 2019

Оферта номер: П62866
Вид транспорт: Самолет Самолет
10 дни/ 7 нощи
Пролет 2019 Всяка събота в периода: 30.04.2019 г.- 26.10.2019
Кабо Верде – райският остров на Африка
Цена от: 1090.00
ЗАПИТВАНЕ


Програма
Кабо Верде е островна държава, разположена близо до бреговете на Западна Африка. Известна най-вече с топлия климат и плажовете си, Кабо Верде е една от най-трудно достъпните туристически дестинации, заради редките полети. Независимо от това, туристите търсещи плажове и приключения, ще бъдат абсолютно задоволени от престоя си тук и то на сравнително разумни цени. 
Остров Sal предлага страхотни плажове, пясъчни дюни и прекрасни условия за каране на сърф и уиндсърф. Тук наистина е изключително спокойно и дори в най-посещаваните курорти - като Санта Мария, няма да се сблъскате с огромни тълпи от туристи. 

 
Програма:

1-ви ден
Полет в 13:30 ч. от Милано (летище Бергамо) до остров Сал в Кабо Верде. Кацане в 16:55 ч. Посрещане от фирмата партньор и трансфер до хотела. Настаняване и нощувка. (Туроператорът съдейства за полета София-Милано-София.)
 
2-ри ден
Закуска. Информационна среща за запознаване с допълнителните екскурзии на място. Свободно време. Нощувка.
 
3-ти ден
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане: Салина Релакс - "SPA във вулкан" ( 45 евро – заплаща се на място )
Името на остров Сал означава „Остров на солта“. Тук няма планини, само кратер (Педра де Луме) на изгаснал вулкан, чиято основа е образувала естествен солник. Океанската вода, достигаща до дъното на кратера чрез подземни канали, се изпарява, оставяйки дебел слой от сол. Посещава се Crioula Beauty Center, където красивата природа, тишината и спокойствието допринасят за удоволствието и релакс на гостите. Тук ще имате възможността да направите кална баня или масаж със сол, да се потопите в басейни с морска вода с различна концентрация на соленост. В малките басейни, благодарение на високата соленост, тялото Ви ще се задържа на повърхността, сякаш гравитацията я няма. Водите на солните мини на известния вулкан на Педра де Луме са 25 пъти по-солени от океана и имат терапевтични и лечебни свойства. Нощувка.
 
 
4-ти ден
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане: Обиколка на Остров Сал ( 45 евро – заплаща се на място )
Днес ще имаме цял ден на разположение за разглеждане на остров Сал. Обиколката ще започне от прекрасния плаж Igrijinha, след това ще посетим безлюдните плажове на Монте Леао през залив Murdeira, където ще видим малкия град Palmeira с неговото търговско пристанище. Ще имаме възможността да посетим естествените басейни на Арагон и Буракона.
Пътувайки на  Изток, ще пресечем Зоната на Миражите – Terraboa, където ще преминем през местата за култивиране на местната продукция.
След това стигаме до солниците на Педра де Луме, където ще бъде сервиран обяд, докато се наслаждаваме на невероятната гледка от вулкана.
Кратка спирка в столицата Еспаргос.
В края на обиколката, спирка на красивия Dune Beach Понта Прета, където ще има възможност за плаж. Завръщане в хотела. Нощувка.
 
5-ти ден
кабо верде почивкаЗакуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане: Открийте островите Боависта, Фого, Сао Николау или Сао Висенте ( на запитване на място )
Не пропускайте възможността по време на престой си на остров Сал да посетите и някой от съседните острови.
Екскурзията включва кратък полет до някой от островите Боависта, Фого, Сао Николау или Сао Висенте. След кацане ще бъдете посрещнати от местен екскурзовод, който ще Ви отведе на обиколка на съответния остров.
Нощувка.
 
6-ти ден
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане: Quadтур ( 69 евро на човек и 10 евро допълнително за втори човек на същия Quad )
По време на тура с quad, пред Вас ще се открият пейзажи и незабравими гледки, трудни за достигане с други превозни средства. Ще имате възможност да се насладите на многоцветните пейзажи на острова: черни пътища, глина, пустини от вулканична скала, златисти плажове и диви дюни. Продължителността на тура е между два до четири часа.
Нощувка.
 
7-ми ден
Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане: Катамаран ( 49 евро – заплаща се на място )
На катамаран "Арматоре" ще се насладите на една страхотна морска разходка.
От пристанището на Palmeira се достига до красивия залив на Murdeira, където след пускане на котва, ще имате възможност да плувате, да се гмуркате и да  пробвате дънен риболов. Обяд на борда.
Нощувка.
 
8-ми ден
Закуска, освобождаване на стаите и трансфер до летището за полет в 17:55ч. от остров Сал в Кабо Верде до Милано - Бергамо.
 
9-ти ден
Пристигане на летище Бергамо, Милано в 02:35 ч.
 
Забележка:
Цените и провеждането на допълнителните екскурзии по дни подлежи на препотвърждение от местния туроператор на място след пристигане.
Забележка:
Цената е валидна за целия сезон до 30.04 и заминавания всяка събота с изключение на периода 26.10-02.11.2018г., 19.12 – 25.12.2018, 2.01-6.01.2019, 2.03 – 8.03 и 20.04 – 26.04 ( възможно е заминаване на тези дати срещу допълнително доплащане )
 
За първи път на българския пазар се  предлага чисто новият ексклузивен хотел Halos Casa Resort"4+* собственост на местните партньори !
HALOS CASA RESORT се предлага на база ALL INCLUSIVE /всичко включено/, която включва:
- Коктейл за “Добре дошли“;
- Закуска, обяд и вечеря с включени напитки (вода, безалкохолни напитки, бира и вино – всички наливни) в ресторанта "La Joya";
- Безалкохолни напитки, вода, бира (наливни) и закуски извън основните хранения;
- Ползване на басейна;
- “Cheers bar”: безалкохолни напитки, вода, бира и местни алкохолни напитки (напр. pontche и т.н.);
-  Дневен и вечерен развлекателен план;
- Грижа за бебета в определени часове;
- Плажни кърпи (с депозит от €10);
- Един чадър и два шезлонга на плажа за апартамент (допълнителни шезлонги ще бъдат на разположение на гостите срещу заплащане (плащането става на място, при поискване и проверка на наличността);
- Срещу допълнително заплащане: бутилирани напитки, еспресо кафе, коктейли и всички останали услуги в Boa Vida Cafè.
-  Всички плащания в хотела трябва да бъдат извършени чрез картата Halos, която ще бъде предоставена на клиентите при настаняване.

 
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
- Самолетен билет за полет Милано-Кабо Верде-Милано с включени летищни такси и багаж в размер на 15кг.на човек
- 7 Нощувки в избраният хотел и съответната база
- Трансфер летище-хотел-летище
- Посрещане на летището в Кабо Верде от нашата фирма партньор с асистанс на (Английски, Италиански, Португалски или Испански език)
- Съпровождане до хотела от представител на фирмата партньор
- Информационна среща в избрания хотел за планиране на екскурзиите
- 24 часов асистанс по време на престоя
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро за целия период на пътуването със ЗК „Армеец“

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
- Самолетен билет София-Милано-София. Туроператорът съдейства за издаването му, както и за нощувки в Милано по желание на клиента
- Горивна такса – около 30-40 евро- актуализира се 2 седмици преди заминаване
- Услуги, които не са упоменати като включени в програмата
- Разходи от личен характер
- Бакшиши
- Застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,30% от стойността на пакета, в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването
- Виза 25 евро – може да се предплати в България или на място при пристигане на стойност 40 евро с време за издаване на същата - около 2 часа




Полетно разписание:
Полетно разписание: Всяка събота от летище Бергамо до остров Сал
Събота - IG7310 - BGY 13.30 - SAL 16.55
Събота - IG7311 - SAL 17.55 - BGY 02.35+ ( Пристигане Неделя )
Полетите се изпълняват с АК: Meridiana Fly с Boeing 737

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
Депозит в размер на 50% от пакетната цена. Доплащане до 20 работни дни преди датата на отпътуване.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
- Пакетната цена не е обвързана с набиране на минимален брой участници и определена дата.
- Програмата е индивидуална. Не е предвиден водач от страна на ТО.
- Няма санитарни и медицински изисквания за пътуване до остров Кабо Верде.

СРОКОВЕ ЗА АНУЛАЦИИ И НЕУСТОЙКИ:
- при наличие на повече от 60 дни преди датата на отпътуване – неустойка не се удържа; 
- между 60-ия и 45-ия ден преди датата на заминаване се удържа размерът на внесения депозит; 
- между 45-ия и 20-ия ден преди датата на заминаване се удържа 70% от стойността на екскурзията; 
- при по-малко от 20 дни се удържа 100% от стойността на екскурзията.
 
 


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.  - За деца под 18г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.  - Виза 25 евро 

16/08/03


Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
почивки кабо верде , кабо верде – райският остров на африка 2018 , почивка на остров сал , почивка кабо верде , кабо верде – райският остров на африка , sobrado 4 * , isla sal , pochivka cape verde , екзотична почивка , melia llana 5* , екскурзии кабо верде , pochivka top travels , екскурзия до кабо верде , pochivka cabo verde , екзотична почивка кабо верде , hilton 5* , кабо верде почивка , почивка кабо верде – райският остров на африка , райските острови на африка , кабо верде почивка 2019 , остров сал , почивка 2018 , po4ivka kabo verde , pochivka cape verde , pochivka v cabo verde , почивка кабо верде 2019 , кабо верде 2018 , почивки кабо верде , почивка в кабо верде 2018 , кабо верде – райският остров на африка , pochivka v cabo verde , pochivka cabo verde , melia dunas beach resort & spa 5* , ostrov sal , кабо верде – райският остров на африка 2019 , почивка в европа острови , cabo verde , почивка в кабо верде , почивка кабо верде 2018 , kabo verde , melia tortuga beach 5* , остров сал 2019 , остров сал 2018 , остров сал , hotel sobrado 4* , melia sol dunas family resort 5* , pochivka , pochivka cape verde , екзотична екскурзия , почивки кабо верде , почивка в западна африка , чартърни полети кабо верде , почивка в кабо верде , meridiana fly , halos casa resort - 4+* , pochivka kabo verde , почивка в кабо верде , почивка в кабо верде 2019 , pochivka v cabo verde , pochivka cabo verde , почивка на кабо верде , почивка в кабо верде , dunas de sal 4* , кабо верде , екзотична почивка в европа , почивка кабо верде
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах