ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         

Почивка на остров Бали, Нуса Дуа

Оферта номер: П63529
Вид транспорт: Самолет Самолет
10 дни/ 7 нощи
Полети от София всеки понеделник !
от 14.10.2019 до 25.11.2019
Прикачен файл:
63529Dop.ekskurzii.docx


Програма

Показаните цени са по дата на хотелско настаняване, а полетите от България са 1 ден по-рано на отиване към Индонезия и 1 ден по-късно на връщане към България!
Почивка на остров Бали, Нуса Дуа

 

Ден 1:Отпътуване от летище София за остров Бали с прекачване в Истанбул.

 Ден 2:Пристигане на остров Бали в Индонезия. Трансфер до хотела. Свободно време. Нощувка

 Ден 2-8:Закуска. Свободно време за плажили допълнителни екскурзии. Нощувка.
Остров Бали е една от най-популярните дестинации за пътуване в света и с основателна причина, тъй като този остров, известен като „Островът на боговете“, е едно от най-красивите места на земята. Заобиколен от лазурни морета и обсипан със златни плажове, Бали, разбира се, е рай за сърфистите и за търсачите на почивка на плажа. Освен морето и пясъка обаче, Бали има огромен брой други атракции, на които да се насладите - храмове, пещери, водопади, музеи и пазари, и ако харесвате историята и културата, тогава можете да прекарате часове, изучавайки местните легенди и балийските традиции в места като Убуд. Ако харесвате приключенски занимания, тогава също няма да останете разочаровани от престоя си тук и можете да очаквате фантастичен набор от водни спортове, гмуркане и шансът да летите през сенките на джунглата като Тарзан.
Накратко, каквото и да искате да направите, вероятно ще го намерите на Бали и лесно можете да прекарате и месец тук и все още да сте видели само част от предлаганите забележителности. Най-трудната част е да изберете къде да отидете първо и какво искате да видите, но ние ще Ви помогнем! Вижте част от допълнителните екскурзии, които може да заявите и заплатите на място, след пристигаето си на острова:

 Екскурзия до град Убуд ;Убуд се намира в централната част на остров Бали и е културният център на местната общност, така че ако харесвате изкуството, това е мястото, което трябва да дойдете.
Градът се намира сред великолепни подвижни оризища и е пълен с художествени галерии като, които ви дава представа за еволюцията на изкуството на Бали. Можете също така да намерите и галерии, посветени на бижута, керамика и скулптура, и можете да закупите сувенири из целия Убуд.
Дворецът Убуд е най-важното място в там и датира от 1800 г. Комплексът включва двореца, както и великолепни градини и богато украсени архитектурни особености. Вечер дворецът оживява и се провеждат танцови шоу програми, които са идеални, ако искате да станете част от културата в красива историческа обстановка.

Времетраенето на тази екскурзия е 6 часа и включва обяд.

 Сафари със слонове
Това изключителнопреживяване е рядка възможност да усетите уникалната връзка с едно изключитено създание – слонът, в зрелищна тропическа обстановка. Разходката в дивата природа в компанията на тези сладки гиганти е преживяване, което никога няма да забравите. Времетраенето на тази екскурзия е 5 часа и включва обяд.
А, ако сте с Вашата половинка, влюбени сте и авантюристично настроени, можете да станете главните действащи лица в кралска сватбена церемония в Убуд, според местните обичаи, като се ожените на остров Бали!
Това райско кътче в Индонезия е наистина специално място, със своите вековни традиции и ярки ритуали. А местните сватбени обичаи са толкова оригинални, колкото и културата на острова. Сключването на брак на Бали е мечтана възможност за мнозина, които са намерили любовта на живота си и търсят както екзотична, така и романтична обстановка за обмен на обети. Това е една от най-добрите островни дестинации в света. Специализираните места за сватба включват параклиси и места на открито с най-зашеметяващите гледки. Времето в Бали дава възможност както за сватбен ритуал на открито на морския бряг или горския район. Това преживяване включва фотографски услуги и празнична вечеря.

 Допълнителни екзкурзии вижте в прикачения файл!

 Ден 9:Закуска. Освобождаване на стаите до обяд. Трансфер до летището. Полет за София с прекачване в Интанбул.

 Ден 10:Пристигане на летище София.

 *Програмата e примерна за настаняване със 7 нощувки.
*Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място на остров Бали.


Цената включва:

  • Самолетен билет София - Истанбул - Денпасар – Истанбул – София с авиокомпания Turkish Airlines;
  • Чекиран багаж до 30 кг на човек;
  • Летищни такси;
  • Трансфер летище - хотел - летище на остров Бали;
  • 7 нощувки на съответния пансион в избрания хотел;
  • Застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 15 000 EUR.

 Цената не включва:

  • Допълнителни екскурзии;
  • Местни данъци;
  • Доплащане на застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 15 000 EUR за лица от 65 до 70год. – 16 лв.
  • Доплащане на застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 15 000 EUR за лица над 75 години – 31 лв.
  • Доброволна застраховка "Отмяна на пътуване" – закупува се по желание, като цената ѝ, се формира в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора.

Примерно полетно разписание:
София – Истанбул 21:40 – 23:05
Истанбул – Остров Бали 01:30 – 19:30
Остров Бали – Истанбул 21:00 – 05:25 +1* (пристигане на следващия ден в 05:25 ч)
Истанбул – София 07:45 – 09:05

 ЗАБЕЛЕЖКА: Полетното разписание за отделните дати е различно, с удобни полети и малък престой в Истанбул.
ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА: Име на АК: Turkish Airlines
Общи условия и допълнителна информация по чл.82 от ЗТ

 



УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

Плащания:

  • Депозит при записване в размер на 50 % на човек от общата цена на всички услуги, включени в договора за туристически пакет;
  • Доплащане до 22 дни преди датата на пътуване.

Анулационни срокове след резервиране на пътуването:

  • След резервация до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на депозита;
  • При анулация от 21 до 15 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
  • При анулация от 14 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.

Необходими данни:

  • Трите имена на латиница по международен паспорт;
  • ЕГН на всички пътуващи;
  • Номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване.

Забележка:

  • Посочените цени са промоционални и важат до изчерпване на свободните места;
  • Медицинската застраховка се сключва със ЗК ГРУПАМА и покрива “Медицински разноски вследствие злополука или акутно заболяване“, “Репатриране вследствие злополука или акутно заболяване“, и “Спешна дентална помощ”. Лимитът на отговорност за „Спешна дентална помощ“ е 150 EUR/USD независимо от избраната застрахователна сума;
  • Пътуването, като цяло, не е подходящо за лица с ограничена подвижност;
  • Пътуването се провежда индивидуално и не се предвижда водач;
  • Здравни изисквания – няма специални здравни изисквания;
  • Допълнителни екскурзии се провеждат на руски език;
  • Всякакви местни, комунални или общински такси, въведени от местното законодателство, се заплащат при пристигане на рецепция в хотела. Размерът на таксите e възможно да се промени;
  • Виза – за пътуване в Индонезия с кацане на летище Nhurah Rai - DPS, остров Бали, не е необходима виза за български граждани;
  • Входна държавна такса: 25 USD. Заплаща се в брой на летището. Възможна е промяна на сумата;
  • Изходна държавна такса: 15 USD. Заплаща се в брой на летището. Възможна е промяна на сумата.

Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

ВАЖНО: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

*Минимален брой участници за осъществяване на пътуването:
Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: няма.

*Промоционалните цени и цените за ранни записвания, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Промоциите и специалните цени за ранни записвания за отделни хотели могат да бъдат прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели.



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
  • Задграничен паспорт с валидност минимум шест месеца след крайната дата на пътуването;
  • За деца под 18 години, пътуващи без единия или двамата родители - нотариално заверено писмено съгласие за пътуване в чужбина от своите родители или настойници.
  • *Българските граждани, притежаващи обикновени паспорти, валидни минимум шест месеца, могат да влизат безвизово в Република Индонезия за срок до 30 дни (без право този срок да бъде удължаван) с цел туризъм (семейни, социални или културни причини, участие в семинари, посещение на международни изложби, транзитно преминаване), като следва да имат двупосочен билет или билет за друга държава (следваща дестинация), както и да не са били включвани в забранителния списък на държавата.

09/02/08

Етикети
индонезия , пътуване до о-в ява индонезия , остров бали индонезия , о-в бали , екскурзия до осров бали , екскурзии куала лумпур , луксозна почивка на о-в бали , ekskurzia do kuala lumpur , екскурзии куала лумпур , toptravels , почивка на о-в бали , о-в ява индонезия , почивка на остров бали , екскурзия до осров бали , екскурзии куала лумпур , луксозна почивка на о-в бали , остров бали , екзотични екскурзии 2019 , kuala lumpur , почивка на о-в бали 2020 , екскурзия до куала лумпур малайзия , почивка в куала лумпур , о-в ява индонезия , пътуване до о-в ява индонезия , пътуване до о-в ява индонезия , куала лумпур , пътуване до о-в ява индонезия , toptravels , kuala lumpur , оферти остров бали , ekskurzia do kuala lumpur , екскурзия до куала лумпур , почивка на остров бали с куала лумпур , индонезия , почивка в бали , екскурзия до куала лумпур , куала лампур, малайзия и о-в бали, индонезия , почивка на о-в бали 2019 , екскурзия до куала лумпур малайзия , куала лумпур малайзия , остров бали , почивка на остров бали с куала лумпур , ekskurzia do kuala lumpur , почивка на остров бали, , екзотични екскурзии 2020 , почивки куала лумпур , индонезия , почивка в индонезия , остров бали индонезия , почивка на остров бали , почивка в бали , остров бали индонезия , почивка на о-в бали , екскурзия до куала лумпур , почивка на о-в бали , куала лумпур , почивка в бали , почивка на остров бали с куала лумпур , остров бали индонезия , остров бали , почивка на остров бали , екскурзия до куала лумпур , kuala lumpur , куала лумпур малайзия , о-в бали , остров бали , екскурзия до осров бали , о-в бали , почивка на о-в бали , kuala lumpur , куала лумпур , о-в ява индонезия , почивка на остров бали индонезия , почивка на остров бали индонезия , нуса дуа , почивка в куала лумпур , остров бали индонезия , оферти куала лумпур , екскурзии куала лумпур , почивка на о-в бали , остров бали , о-в ява индонезия , остров бали индонезия , почивка в индонезия , остров бали , почивка на остров бали с куала лумпур , почивка на о-в бали , луксозна почивка на о-в бали , куала лампур, малайзия и о-в бали, индонезия , почивка в куала лумпур , о-в бали , почивки куала лумпур , почивка в индонезия , почивка в индонезия , почивка на о-в бали , есен , екскурзия до осров бали , почивки куала лумпур , почивка на остров бали , индонезия , остров бали , оферти куала лумпур , ekskurzia do kuala lumpur , почивки куала лумпур , почивка на о-в бали , почивка в куала лумпур , куала лумпур , оферти остров бали , почивка в бали , остров бали , пролет 2020 , луксозна почивка на о-в бали
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах