Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

Почивка Мармарис, Турция - със собствен транспорт

Оферта номер: П64311
Вид транспорт: Собствен Транспорт Собствен Транспорт
11 дни/ 10 нощи
Почивка в Мармарис 10 нощувки собствен транспорт
Почивка в Турция/Собствен транспорт


Програма
Забавлението никога не е твърде много – на този принцип живеят в турския Ибиса – град Мармарис. Стилът там е повлиян от  англичани, французи и датчани, за които системата «всичко включено» е излишна, а звездите на фасадата на хотела – просто допълнителна тежест за портфейла. Най-важното нещо е общуването, активният отдих, срещата с нови хора, постоянното движение, да се чувстваш млад и жизнен. За да може да се прибереш вкъщи, да се излегнеш на дивана, да затвориш очи и отново да чуваш непрестанния празничен шум на Мармарис. Туристите, които предпочитат спокойна семейна почивка, трябва да обърнат внимание на прекрасното предградие на Мармарис - Ичмелер. Това е истинско ваканционно селище - с малки къщички, покрити с цветя, градини покрай красивите пясъчни плажове, топло море, гладко като огледало. Там са разположени хотели, които работят на "all inclusive" - подходящи за семейства. Малко по-далеч, на 20 км от Мармарис, е разположен залива Турунч. Хотелите са непретенциозни, но затворената синя лагуна, чистота на морето и прекрасната плажна ивица ще очароват и най-неромантичния турист!

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
*Визов режим – няма

*Необходими документи: валиден международен паспорт, за деца до 18 години пътуващи с единия или без родители – нотариална декларация от единия или двамата родители.

09/02




Етикети
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах