Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Почивка в Испания - Канарски острови, о-в Гран Канария, със самолет от София

Оферта номер: П64541
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 7 нощи
8 дни-7 нощувки
Директен полет от София за Испания
Прикачен файл:
64541Dop.informaciq.docx


Програма
Описание

Мечтаната ваканция на Канарските острови - о-в Гран Канария - вашата перфектна почивка с директен полет от София.

Гран Канария е остров с приблизително кръгла форма, около 50 км в диаметър и ландшафта му с дълбоко врязани каньони и голямата надморска височина в центъра (1956 м.) обещава зашеметяващи гледки и природни дадености. За разлика от съседния о-в Тенерифе, популярен с мейнстрийм комерсиалните си туристически атракции, ресторанти, барове и нощен живот, о-в Гран Канария е най-добрият ви избор, ако искате да разгледате спиращи дъха пейзажи и забележителни плажове.

Гран Канария е дестинация, която може да предложи на всекиго по нещо, но е най-известен със своите златисти пясъчни плажове. По целият остров те са над 80 на брой, като между тях има подходящи за сърфисти, нудисти, някои са по-комерсиално ориентирани и с чудесна инфраструктура, а други са чудесен избор за по-романтично настроените пътешественици, търсещи уединение.

Южната част на Гран Канария е най-популярна за туризъм и разполага целогодишно с най-доброто време, характерно с най-много слънчеви часове в годината и температури от 26-29С през деня лятото, докато вечер пада до 21С, а през зимните месеци 20-23 С, но тогава е възможно да се появи хладен вятър при „лошо време“.

Най-отличителния белег на Гран Канария сред останалите острови от Канарския архипелаг са дюните край курорта Маспаломас в южната част на острова, които представляват същинска мини пясъчна пустиня. Те се простират на 4-5 км2. Образуването им е в следствие на стриване на варовикови коралови рифове на пясък от ледниците, след което океанските течения ги довлекли на брега. После силните ветрове формират дюните, трупайки пясък върху крайбрежните храсти, като всяка следваща година вятърът навява пясъчните дюни по-навътре и по-навътре към острова. В днешно време дюните се местят от изток на запад с 2 до 5 метра на година. В непосредстверна близост е лагуната Ла Чарка, където в зависимост от годишното време, могат да се наблюдават живописни мигриращи между Европа и Африка птици.

На Гран Канария няма отровни сухоземни животни. Няма скорпиони, отровни змии или болести, пренасяни от насекоми. Рядко дори има комари. Всъщност Гран Канария е едно от най-безопасните места, които можете да посетите за вашата почивка!

Канарските острови са испанска автономна област и поради тази причина са лесно достъпни като част от ЕС. Добра новина за туристите е, че европейските правила за ДДС не са валидни, тъй като местните власти от години подържат Канарите безмитна зона. Необлагането с данък оборота от печалбата на много от предлаганите продукти (цигари, алкохол, козметика, електроника) е допълнтиелна привлекателна сила за всеки любител на шопинга, тъй като голяма част от стоките и услугите са редуцирани с до 40% от тяхната продажна стойност на Стария континент.

ВНИМАНИЕ:
Считано от 1 юли 2021 г., българските граждани пътуват във всички държави от ЕС с единен цифров сертификат, който се издава от Националната здравно-информационна система. За повече информация HTTPS://WWW.MFA.BG/BG/SITUATIONCENTER/30308

Към дата 12 юли България не е в списъка (валиден до 18.07) с рискови страни, чиито граждани подлежат на допълнителни изисквания при влизане в Испания. Това означава, че всички лица, пристигащи в Испания от България са освободени от изискването да представят каквито и да е диагностични тестове за КОВИД-19, както и сертификат за извършена ваксинация или преболедуване на вируса.

Остава задължително попълването на Формуляра за санитарен контрол, публикуван на сайта на Министерство на здравеопазването на Испания на следния линк: HTTPS://SPTH.GOB.ES/ и получаването на QR код след попълването на същия.

NB!
Със заповед РД-01-553/05.07.2021 г. на Министерство на здравеопазването на Р България, в сила  от 08.07.2021 г., пристигащите от Кралство Испания се допускат на територията на страната при представяне на валиден цифров COVID сертификат на ЕС за изследване или аналогичен на него документ, показващи отрицателен резултат от проведено до 72 часа преди влизането в страната изследване по метода на полимеразна верижна реакция (PCR) за COVID-19, считано от датата на пробонабиране, вписана в документа.
Туроператорът предоставя ваучер за БЕЗПЛАТЕН PCR тест в лаборатории "Рамус" /в случай, че властите на летище "София" пропуснат под карантина пристигащите туристи/. За деца под 12 г. не се изисква представяне на PCR тест. 


Програма
Ден 1

Сряда. Отпътуване с чартърен полет София - Лас Палмас - София.
Кацане на летище Гран Канария и посрещане от представител на фирмата партньор. Трансфер до избрания хотел.

Настаняване в хотела.Нощувка.

Ден 2

Четвъртък. Свободен ден за плаж или по желание включване в допълнителна целодневна екскурзия „Обиколка на остров Гран Канария“, която се заявява и заплаща предварително от България.

Нощувка.

Ден 3

Петък. Свободен ден за плаж или по желание включване в допълнителна  целодневна екскурзия „Аквапарк Маспаломас“, която се заявява и заплаща предварително от България.

Нощувка.

Ден 4

Събота. Свободен ден за плаж или по желание включване в допълнителна полудневна екскурзия „Камилско сафари“, която се заявява и заплаща предварително от България.

Нощувка.

Ден 5

Неделя. Свободен ден за плаж или по желание включване в допълнителна полудневна екскурзия „Океанска разходка с катамаран“, която се заявява и заплаща предварително от България.

Нощувка.

Ден 6

Понеделник. Свободен ден за плаж или по желание включване в допълнителна целодневна екскурзия Тенерифе и Лоро парк“ , която се заявява и заплаща предварително от България.

Нощувка.

Ден 7

Вторник. Свободен ден за плаж или по желание включване в допълнителна целодневна екскурзия „Лас Палмас де Гран Канария“, която се заявява и заплаща предварително от България.

Нощувка.

Ден 8

Сряда. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Гран Канария в Лас Палма в обявения час.

Полет за София.

Ден 9

Пристигане на летище София

Цената включва

*7 нощувки в хотел по избор
*Самолетен билет за чартърен полет София - Гран Канария - София с включени летищни такси и багаж до 15 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен
*Такса гориво
*Включен кетъринг по време на полета
*Трансфер летище - хотел - летище
*Обслужване на място от представител на местната фирма партньор
*Медицинска застраховка на ЗК "ЛЕВ ИНС" с покритие 15 000 евро (за лица до 70 г.) с COVID-19 покритие
*Ваучер за PCR тест за COVID-19 в лаборатории "Рамус" (след връщане, ако е необходимо)

Цената не включва
*Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
*Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
*Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси
*Застраховка "Отмяна на пътуване"

 


Описание / Транспорт

Полетно разписание:

Заминаване - GTR301   София 17:10 – Лас Палмас 21:30
Връщане -      GTR300   Лас Палмас 09:00 - София - 16:20
Тип самолет:    Airbus A321
Адрес на авиокомпанията: гр. Мадрид, летище "Барахас"
Авиокомпания: Galistair

 

  • Всички часове на полетното разписание са в местно време.
    (часовата разлика между България и о-в Гран Канария е -2ч.)
  • Полетът е директен, с продължителност 5 ч. и 20 мин.
  • Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията.

05/07


Хубавото на острова Гран Канария е, че ако се уморите от плажове и водни спортове, има много други неща за правене на сушата.

Разходки и туризъм в Гран Канария

За да разнообрази туризма на острова, местното правителство инвестира във възстановяването на Caminos Reales (кралските пътища) и ги отворя отново за широката общественост. Тези стари пътеки, някога единственото средство за обхождане на вътрешния участък на острова, се централизират в Крус де Техеда и на лъчев принцип тръгват оттам, за да покрият големи части на острова.

Разходките или туризмът са чудесен начин за опознаване на по-малко известни, непокътнати пейзажи и ослепителната красота на древната Гран Канария.

Камилско сафари в Гран Канария

Можете да се качите на гърба на камила и да се разхождате около известните пясъчни дюни на Маспаломас, наподобяващи Сахара, ако сте в южната част на острова.

Или можете да се насладите на разходки с камили, в сафари парка Camel, разположен в близост до атрактивното село Fataga.

Скално катерене в Гран Канария

По целия остров има места за катерене, въпреки че най-популярните места, както и училищата за катерене са разположени в райони с добър достъп до най-подходящите скални композиции. Препоръчителните скални отвеси за изкачване включват Roque Nublo (първото място за катерене, разработено на острова с 12 отлични маршрута и безкрайни трудности), El Palmés в El Toscón de Tejeda, Betancuria в Ayacata или Narices в подножието на северната стена на Roque Bentayga (където има някои ограничения).

Гран Канария Аквариум Поема дел Мар

Без значение колко дълго ще останете, ако сте в Лас Палмас де Гран Канария, посещението на аквариума Поема дел Мар е абсолютно задължително. Аквариумът е дом на огромно разнообразие от дълбоководни, рифови и джунгли видове от пирани, земноводни, костенурки със свински носове до морските гиганти, малки рибки и обитатели на океанското дъно.

Със своите огромни резервоари и стъклени пътеки, вие и цялото ви семейство може да се потопи в разнообразния и грандиозен морски живот в аквариумите.

Работно време: Всеки ден от 09:00 - 18:00

Местоположение: Muelle Sanapú, 35008, Гран Канария Лас Палмас

Акваленд Маспаломас

Aqualand Maspalomas е разположен на 130 000 кв.м. като това е най-големият воден парк в Гран Канария и осигурява забавление за всеки член на семейството с най-невероятните водни забавления.
Отворени целогодишно, басейните на този воден парк са с площ от 5300 кв.м., с 33 пързалки и 13 забавни атракции, включително Surf Beach, река Конго, Crazy Race, Kamikaze, Rapids, Aquamania, Twister, екзотичния мини-парк Полинезия, мини-голф и т.н....

Удобствата, които ще намерите тук, включват ресторанти на самообслужване, пицария, кафе-барове, магазини, съблекални, обширни градини и безплатен паркинг.

Времето за затваряне е строго спазвано, като съоръженията се затварят половин час преди крайния час, за да се гарантира, че всички ще излезнат навреме.

Работно време: всеки ден от 10.00 до 17.00. Отворен целогодишно, с изключение на много лоши метеорологични условия.

Местоположение: близо до Маспаломас - по пътя за парк Палмитос.

Location: near Maspalomas – on the road to Palmitos Park.

Holiday World

Развлекателният комплекс Holiday World, популярен както сред местното население, така и сред туристите, предлага на посетителите шеметен набор от развлекателни възможности на открито.

Най-големият атракционен панаир на Канарските острови се отличава с многобройни вълнуващи атракции като класическо виенско колело с височина 27 метра, влакче в увеселителен парк, стрелбища, изложби на тюлени и папагали и много други неща за забавление на децата. Той също така включва развлекателен център, в който има боулинг, увеселителни аркадни игри, уелнес център със здравен спа център и високотехнологична фитнес зала, различни кафенета и ресторанти, както и два нощни клуба (единият от които е салса клуб), които привличат тълпи през уикендите.

Работно време: Панаир на развлеченията: от понеделник до петък, 18.00 до полунощ, през почивните дни 18.00 - 01.00.

Боулинг, нощни клубове и аркаден център: от понеделник до петък, 10.00 - 02.00, уикенди 10.00 - 03.00.

Местоположение: Campo Internacional, в Маспаломас

Парк Кокодрило

Parque de los Cocodrilos, единственият парк – зоологическа градина на о-в Гран Канария.  За първи път е отворен за обществеността през 1988 г. Включва шимпанзета и др. маймуни, птици, наред с много пристигащи животни в лошо здраве/поради малтретиране и конфискуване от товарни кораби, но те винаги се възстановяват под професионалните грижи на семейството стопани на зоопарка/.

Работно време: от неделя до петък от 10.00 до 17.00 (последен вход в 16.00)

Местоположение: Carretera Gral Los Coralillos – Agüimes

Пуебло Канарио (Канарско село), ​​Парк Дорамас

Една от основните забележителности в Лас Палмас е Pueblo Canario (Канарското село), разположен в рамките на Parque Doramas. През 30-те години братята Нестор и Мигел Мартин-Фернандес де ла Торе замислят идеята за изграждането на Пуебло Канарио като начин за насърчаване и повишаване интереса към местната култура и традиции.

В днешно време посетителите могат да се разходят покрай къщите на типично канарско село и да се любуват на известните дървени издълбани балкони, кули от традиционната архитектура. Два пъти седмично главният площад става сцена за фолклорни групи, които изпълняват оживени танци под звуците на местни песни; насладете се на шоуто, докато опитате някои вкусни канарски деликатеси в Bodegón Canario, поляти с щедро с местно вино, разбира се!

Красиво и много спокойно място в сърцето на голям град,

Работно време: вторник - събота 10.00 до 20.00 часа - неделя 10.30 до 14.30 часа

Местоположение: Parque Doramas - град Лас Палмас

Култура и културни забележителности на о-в Гран Канария.

Кулурен център на острова – квартал Вегета, Лас Палмас.

Кварталът Вегета в Лас Палмас е мястото, което трябва да посетите, ако се интересувате от култура, независимо дали това е посещение на музеи, фотографски изложби или исторически места.

Арт сцената тук е налична: зашеметяващата архитектура и характерът на атмосферата му засилват артистичното усещане на този оживен квартал. От магазини и галерии до музеи, Вегета ще зарадва, изуми и задоволи вашите културни интереси.

За авангардни и етнически изложби се насочете към Centro Atlántico de Arte Moderno (CAAM), който също показва постоянна изложба на канарски произведения на изкуството.

Ако предииспанския период е това, което искате да видите, най-голямата колекция от подобни артефакти (включително мумии и други останки от времето на Гуанче), датиращи от 500 г. пр. н. е. до 15 век, може да бъде намерена в Museo Canario във Вегета.

Гран Канария има какво да покажен тези от вас, които се интересуват от история. Вегета може да се похвали с Каса де Колон, наречена така, защото се смята, че Христофор Колумб е останал в сградата, докато ремонтира един от корабите си.

За театър, опера, балет и концерти можете да се отправите към Teatro Pérez Galdós. Впечатляващият Auditorio Alfredo Kraus, близо до Плая де лас Кантерас, е дом на Международния филмов фестивал в Лас Палмас де Гран Канария, Музикалния фестивал на Канарските острови и Филхармоничния оркестър на Гран Канария.

Всички рецепции на хотелите могат да ви дадат задълбочена информация и програми за предстоящи събития по време на престоя ви, така че да можете да се възползвате максимално от посещението си на това красиво място.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ:
1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 10% от пакетната цена
1.2 Доплащане до 25 дни преди отпътуване
1.3 Плащането се извършва в лева, в брой, онлайн или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.
1.4 Само клиенти заплатили 100 % от сумата за туристическия пакет, но не по-късно от 25 дни преди датата на отпътуване, получават подарък - застраховка „Отмяна на пътуване“. Полицата по застраховката ще бъде предоставена на всеки заплатил - не по-рано от 25 дни преди отпътуване.
1.5 Потребителите заплатили пълната сума за туристическия пакет след указания срок от 25 дни преди датата на пътуване, следва да си направят застраховка „Отмяна на пътуване“ за своя сметка, при Туроператора или при застраховател по избор.

2. Анулационни срокове:
2.1 Пътуващият има право да се откаже до 25 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Пътуващият губи заплатения депозит в размер на 10 % от пакетната цена.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума при по-малко от 24 дни преди датата на отпътуването – неустойката е 100 %

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Минимален брой участници за осъществяване въздушния превоз: 100 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на основната и допълнителни услуги - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на основната и допълнителни услуги - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на основната и допълнителни услуги - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване:

  • Лична карта или международен паспорт с минимална валидност 6 месеца след датата на връщане.
  • Лица под 18 г., пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.

Визов режим: НЕ. Пътуването по дестинацията е в рамките на Европейския съюз.

Ваксини и имунизация:

  • Туристи притежатели на дигитален имунизационен сертификат са освободени от задължение за тестване (PCR или антигенен тест) и могат да пътуват свободно при представянето им на съответните власти. 
  • В случаи на отстъствие на цифров сертификат на ЕС за COVID-19 ваксинация (документ за завършена ваксинационна схема срещу COVID-19 /14 дни след поставянето на последната доза) пътуването по програмата е възможно за лица (над 12 г.) които имат или документ, издаден от медицинско заведение, удостоверяващ преболедуването на COVID-19 – валиден от 11-тия ден след направен положителен PCR тест до 180-ия ден, или имат документ, показващ отрицателен резултат от проведено до 48 часа преди излитането изследване по метода на полимеразна верижна реакция (PCR) или бърз антигенен тест за доказване на COVID-19, считани от датата на проведеното изследване, вписана в документа;

    Горепосочените документи може да се представят на испанските власти освен на испански или английски език, също и на френски или немски език. Ако не са издадени на някой от четирите езика, следва да бъде представен превод на испански език, направен от официален орган /заклет преводач/.

  • Задължително е попълването на формуляра за санитарен контрол, публикуван на сайта на Министерство на здравеопазването на Испания на следния линк: HTTPS://SPTH.GOB.ES/  и получаването на QR код след попълването на същия.

    Децата на възраст под 12 /дванадесет/ години не е необходимо да представят диагностични тестове, за да влязат в Испания.
    Въпреки това, за тях също следва да се попълва Формуляра за санитарен контрол!

Такса гориво: Такса гориво - (цените са калкулирани с параметри 600 щатски долара/тон и 1 евро = 1.22 щатски долара. При увеличение на курса агенцията си запазва правото да преизчисли посочените цени по курса към момента на крайното плащане.). Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – София – 600 долара на тон, Сейшели – 600 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка София – Лас Палмас де Гран Канария, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Сейшели - София.

Застраховка "Отмяна на пътуване".
Туроператорът предлага безплатна Застраховка "Отмяна на пътуване" по всички програми за Канарските острови. В случай на анулиране на програмата, стойността на застраховката се заплаща от пътуващия. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" е между 3 и 4 % и зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"

Права на Пътуващият:
Пътуващият има право да прехвърли сключения от него договор за основната и допълнителни услуги на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на основната и допълнителни услуги. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за основната и допълнителни услуги, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля основната и допълнителни услуги, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Пътуващият има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от Пътуващия, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Пътуващият има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации тип „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Пътуващият резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Пътуващият други възможности за настаняване. В случай, че Пътуващият не приеме другите възможности,то той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по основната и допълнителни услуги е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родители, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.

05/07

Етикети
санта крус де тенерифе , почивка в испания , испания 2021 , канарски острови 2021 , канарски острови 2021 , калдера де бандама , почивка в гран канария , gran kanaria 2021 , toptravels , самолетна почивка на остров гран канария , гранд канария , почивка в испания , почивки гран канария , почивки гран канария , почивка в испания , екскурзия гранд канария , екскурзия до канарските острови , екскурия до испания , почивки испания , почивка в гран канария , септемврийски празници 2021 на канарските острови , септемврийски празници 2021 , гран канария екскурзия , испания , ekskurziq na ostrov gran kanaria , ла есперанса , почивка испания , pochivka gran canaria , pochivka v ispaniq 2021 , pochivka gran canaria , pochivka na ostrov gran kanaria , екскурзия до гран канария 2021 , почивка гран канария , pochivka gran canaria , почивка канарски острови , почивка в испания - о-в гран канария , почивка на канарските острови , почивка гранд канария , връх тейде , канарски острови , ранни записвания 2021 , почивка на канарските острови 20121 , почивки испания , христофор колумб , kanarski ostrovi 2021 , pochivka gran canaria , септемврийски празници 2021 на остров гран канария , почивка в гран канария , почивка 2021 гранд канария , оферти испания , почивка на гран канария , почивка на остров гран канария , почивка гран канария , пристанище агаете , почивка испания , ранни записвания 2021 , пуерто де ла лус , пристанище пуерто моган , почивка гран канария , почивка в гран канария , оферти испания 2021 , почивки гран канария , почивки гран канария , септемврийски празници канарски острови , остров гран канария , остров тенерифе , испания 2021 , екскурзии канарски острови , острова арукас , почивка гран канария , почивка в испания - о-в гран канария 2021
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах