ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

Дубай 2022 - Рай в Ориента - 7 дни

Оферта номер: П64592
Вид транспорт: Самолет Самолет
7 дни/ 6 нощи
Зима - Пролет 2022/6 нощ
Почивка в Дубай 2022


Програма

ВКЛЮЧЕНА ПАНОРАМНА ОБИКОЛКА НА ДУБАЙ С ПОСЕЩЕНИЕ НА НАЙ-НОВАТА АТРАКЦИЯ –
“THE VIEW”- PALM JUMEIRAH, ВКЛЮЧЕНА „ЗАСТРАХОВКА ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ“.


ВСИЧКИ КЛИЕНТИ, ПЪТУВАЩИ ПО ПРОГРАМИТЕ ЗА ДУБАЙ В ПЕРИОДА ДО МАРТ 2022 г.,
ПОЛУЧАВАТ БЕЗПЛАТЕН ЕДНОДНЕВЕН БИЛЕТ ЗА "ДУБАЙ ЕКСПО 2020".

 


ДЕН 1 
Излитане от летище София, Терминал 2 с директен полет на Fly Dubai в 14.25 часа. Кацане на летище Дубай в 21.20 часа и трансфер до избрания хотел (около 30 - 40 минути).  Настаняване.
Нощувка.

ДЕН 2 
Закуска. Отпочинали и свежи след първата нощ в Дубай Ви каним на включената в цената Панорамна обиколка на емирството с екскурзовод на български език. Екскурзията ще Ви даде възможност да се запознаете с най-интересните забележителности в Дубай докато екскурзоводът ви разказва за историята на емирството, новите проекти, както и любопитни факти от живота на местното население. Започваме тура със старата част на града наречена Дейра, преминавайки покрай колоритните пазари за подправки и злато. Ще пресечем Дубайския канал с традиционно водно такси – абра. Местният канал е историческият център на търговията в Дубай, по който и до днешен ден гъмжат кораби превозващи хора и товари. Слизайки от абрата ще попаднем в шарения свят на пазара за платове – лабиринти от малки улички, приканващи търговци и цветни магазинчета. Следващата ни дестинация е модерното сити на емирството. Пътувайки по булеварда с небостъргачите Шейх Заид Роуд ще минем покрай Емирейтс мол, в който се намира закритата ски писта, Dubai Media City и Dubai Internet City с офисите на водещи световни медийни и софтуерни компании. Ще продължим към хотел Атлантис, пътувайки по “стъблото” на Палмата Джумейра, първият от трите изкуствени острова с формата на палма. Ще спрем за снимки на “The Pointe” откъдето панорамата към хотела е зашеметяваща.

Ще продължим нашата обиколка с посещение на най-новата атракция - The View  - наблюдателната площадка на 52 етаж на емблематичната Palm Tower. На височина от 240 метра и 360 градусова гледка към Палмата Джумейра, Арабския залив и Дубай Марина ще се насладим на всички скрити съкровища на този изумителен град, ще преминем през интерактивни аквариуми и ще преживеем историята на острова картографирайки го сами.
Разбира се, няма да пропуснем и фото-паузата пред емблематичния хотел Бурж ал Араб 7*, построен във формата на корабно платно навътре в морето. Ще продължим с посещение на Дубай Марина – квартал на бъдещето и дом на зашеметяващи и спиращи дъха небостъргачи, яхтено пристанище и арена на местните шейхове, перчещи се с луксозните си автомобили. Следващата ни спирка е Дубай мол. Освен магазините, Дубай Мол притежава и аквариум, който използва 10 млн. литра вода. Скромната "стъклена кутийка" пък разполага с най-големия акрилен панел за наблюдение в света. През него посетителите могат да се насладят на цели 33 хил. различни морски животински вида.

Опция: Бурж Халифа – наблюдателна площадка “At the Top” (55.00 евро)
Къде, ако не в Дубай можете да се изкачите на най-високата сграда в света? 
Безспорно най-внушителната забележителност в емирството е Бурж Халифа. Със своите 828 метра тя е най-високата сграда в света, която се вижда с невъоръжено око от 95-километрово разстояние. Наблюдателната площадка “At The Top” се намира на 124-ти етаж на кулата Бурж Халифа и предлага невероятна, почти 360-градусова панорама към града. При ясно време се виждат дори небостъргачите на съседното емирство Шаржа. Билетите се закупуват предварително за точен ден и час. Билетът включва изкачване със скоростен асансьор до 124-ти етаж и неограничено време за престой.

Опция: Global Village (Глобъл Вилидж) (35.00 евро)
Продължителност: 4 часа
Вечерта имаме удоволствието да ви поканим  да се потопите в културата на целия свят-  над 30 павилиона от 75 различни страни, кафенета и ресторантчета разположени около канал с грандиозни алеи за разходки. Милионите посетители се забавляват с изключителни изпълнения на живо и концерти, вкусни международни ястия, автентични занаяти и стоки от различните страни. Ще имаме възможност за пазаруване на ръчно изработени бижута от всички краища на света, уникални сувенири и произведения на изкуството...
Нощувка.

ДЕН 3 
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и развлечения.
Опция: Очарованието на арабските пазари с включен обяд (45.00 евро)
Продължителност: 5 часа, ориентировъчен час: 09:30.
Потопете се в екзотиката на Златния пазар и Пазара за подправки. Тук е мястото, където хиляди туристи от цял свят закупуват както евтини сувенири, парфюми, и ядки, така и злато и диаманти на най-ниски цени. Впечатлени и изморени от пазаруването и колорита на арабските „сукове“ ще имате възможността да обядвате в приятна обстановка.

Опция: Модерен круиз с вечеря по Дубай Марина  (65.00 евро)
Продължителност: 4 часа, ориентировъчен час: 19:00.
Двучасов круиз на традиционно арабско корабче. Насладете се на една съвсем различна и невероятно красива панорама на Дубай! Ще останете впечатлени от пищно осветените небостъргачи на Дубай Марина, яхтеното пристанище, Dubai Marina Mall, множеството 5-звездни хотели с интересна архитектура и Палмата Джумейра. Цената включва трансфер до корабчето, вечеря и безалкохолни напитки. 
Нощувка.

ДЕН 4 
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и развлечения.
Опция: Екскурзия до Абу Даби - (Цена: €70.00, дете: €55.00)
Начален час: 08:00. Продължителност: 10 часа

ВАЖНО ⇒за влизане в емирство Абу Даби се изисква сертификат за завършен ваксинационен курс(срещу Ковид 19), а за посещение на забележителностите се изисква и негативен PCR. За децата се изисква негативен PCR тест.

Абу Даби е ултрамодерен град, наричан още Манхатън на Близкия изток, а също и “най-зеленият град” в региона с обилната си зеленина и красиви паркове и градини. Навлизайки в града, ще бъдете очаровани от великолепието на Бялата джамия „Шейх Зайед” — най-известната забележителност на Абу Даби и една от сградите с най-голяма архитектурна стойност в ОАЕ, а също и една от най-красивите джамии в целия свят. Строена в продължение на 11 години от над 3000 работници, джамията ще спре дъха ви с най-голямата в света мраморна мозайка, най-големият килим в света покриващ площ от 5600 кв. м и тежащ 47 тона, както и един от най-големите полилеи с диаметър от 10м и височина 15м украсен с безбройни кристали Сваровски.
Екскурзията продължава с фотостоп пред изумителния и изискан хотел с формата на замък Emirates Palace. В хотела са инвестирани приблизително 3 милиарда долара и труда на 20 000 работника в продължение на 3 години. В него работят около 1800 служителя от 49 държави, а в украсата на десертите годишно се използват над 5 кг чисто злато за ядене. 
По обяд ще отдъхнем в Marina Mall.
Следва разходка в Qasr Al Watan, представляващ не само туристическа атракция, а действащия дворец на шейха, дом на Върховния съвет на ОАЕ и Федералния кабинет. Ще бъдете впечатлени от бялата фасада на двореца, с повече от 5000 геометрични и флорални мотиви, вдъхновени от традиционната арабска иконография. Всяка от вратите на двореца е изработена от солиден клен с твърдо изваяни детайли от 23 карата злато. Дълга 100 метра, широка 100 метра и покрита с купол с диаметър 37 метра, Голямата зала е архитектурното сърце на Каср Ал Ватан. 
Посещението на столицата няма да е пълноценно ако не разгледаме пистата на Формула 1 и  Ferrari World на Yas Island. Изградено на изкуствен остров, на 12 км от столицата на ОАЕ, спортното съоръжение е много повече от писта за моторни състезания. Построена за по-малко от две години, тя предлага едни от най-добрите условия, както за работа на екипите, така и за зрителите – петте основни трибуни, предвидени за 50 000 зрители са изцяло покрити. Магазинът на Ferrari World ще ви впечатли с разнообразните си сувенири, някои от които с колекционерска стойност.
Нощувка.

ДЕН 5 
Закуска. 
Опция: Цветните градини – “Miracle Gardens” и Мадинат Джумейра (45.00 евро)
Продължителност: 5 часа, ориентировъчен час: 08:30.
Цветни килими и многобройни арки насред пустинята! Няма да може да отделите сетива от феерията и аромата на милионите цъфтящи цветя, аранжирани в разнообразни спиращи дъха форми, простиращи се на длъж и на шир около вас. При всяко следващо връщане тук подредбата и нюансите са различни. Тези вълшебни градини са създадени от човешка ръка на площ от 72 000 кв.м. и са дом на 120 милиона растения. 
Екскурзията продължава с комплекса Madinat Jumeirah, намиращ се недалеч от Бурж Ал Араб и описван като най-зеленото и екзотично място в Дубай. Покритата част на пазара е истински лабиринт от малки улички, където попадаш все едно във вълшебна приказка. Пищна зелена растителност и вода, която те обгръща от всякъде, и която плавно и лениво се носи покрай десетките ресторантчета, площадки, летни театри и се отправя навътре далеко, далеко в комплекса, където се намират няколко супер скъпи и луксозни хотела, най помпозният от които е самия  Бурж Ал Араб.

Опция: Сафари с джипове в пустинята с включена вечеря (60.00 евро)
Продължителност: 6 часа, ориентировъчен час: 14:45 .
Уникално, романтично и приключенско! Позволете на прекрасната мека бяла светлина на лунните лъчи да падне върху лицето Ви по време на вълшебните моменти в пустинята след залез слънце с настъпването на нощта... Ще спрете за фото-пауза, за да си направите снимки сред неподправената красота на арабската пустиня, да запечатате камилите в тяхната естествена среда и да съхраните гледката на великолепния залез. Спускайки се и изкачвайки се по стръмните пясъчни дюни ще се отправите към бедуински лагер, където ще имате възможност да яздите камила, да си направите временна татуировка с къна или да пушите наргиле. Вечерята ще бъде барбекю. Безалкохолните напитки, кафето, чаят и минералната вода са без лимит. Кръшна танцьорка ще завърши това необикновено пътешествие с истински арабски танц. 
Нощувка.

ДЕН 6
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и развлечения.
Опция: Вечеря в хотел Армани 5* – (130.00 евро)
Продължителност: 3 часа
Поглезете се с романтична и стилна вечеря в хотел Армани 5*, разположен на шест етажа в кулата “Бурж Халифа”. Всичко в обзавеждането е създадено с много внимание към детайлите от италианската модна икона Джорджо Армани. Насладете се на класически ястия от Италия, специалитети от Тоскана, традиционни рецепти от индийската кухня, тапас и японска гурме кухня с прекрасна гледка към Танцуващите фонтани на Дубай. Вечерята е в ресторант Mediterraneo, разположен на първия етаж.
Нощувка.

ДЕН 7 
Закуска.Освобождаване на хотела. Трансфер до летище. Полет за България в 09.40 часа.  Кацане на летище София в 13.25 часа с незабравими спомени от Дубай и Обединените Арабски Емирства.

Цената включва:

  • Двупосочен самолетен билет.
  • Еднодневен билет за Дубай Експо 2020.
  • Летищни такси.
  • Чекиран багаж до 20 кг.
  • Ръчен багаж до 7 кг,с размер 55/38/20 см
  • Tрансфери.
  • Панорамна обиколка на Дубай с екскурзовод на български език
  • 6 нощувки със закуска.
  • Посещение на “The View” – Palm Jumeirah
  • Застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19
  • Mедицинска застраховка с покритие на COVID - 19.
  • Представител на туроператора по време на цялото пътуване.

Цената не включва:
  • Екскурзиите срещу допълнително заплащане.
  • Такса "Туристически дирхам" в Дубай - заплаща се задължително и лично от туриста при пристигане в хотела и се таксува на стая на вечер както следва:
  • 5.50 USD за хотели 5*, 4.50 USD за хотели 4*, 3.00 USD за хотели 3*.
  • Разходи от личен характер
  • Кетъринг на борда на самолета — 10 евро на пътник в посока
  • Такса промяна курса на долара


Необходими документи и условия на записване:
- Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването.
- Депозит в размер на 200 лв на човек - при записване, втори депозит до 45 дни преди заминаване - 400 лв.
- Доплащане - 30 дни преди заминаванне.
- Краен срок за записване по програмата: 10 дни преди заминаване.

ВАЖНО!
- Към момента, за ОАЕ се пътува с отрицателен PCR тест, направен до 72 часа преди заминаване. ТА предоставя възможност за преференциални цени на PCR тест (60 лв/бр.) в лаболатории Рамус.
- Тестовете се заплащат в офисите на туроператора. При завръщане в България от ОАЕ, се изисква негативен PCR или анитегенен тест, или европейски ваксинационен сертификат.

Застраховка „Отмяна на пътуване“, покриваща отмяна на пътуването и поради COVID-19 - условия:
- Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;
- Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването.
- Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране
на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница.
- Защита в случай на неочаквано възпрепятстване на пътуването от служебен или семеен характер, в това число внезапно съкращаване от работа.

Важно уточнение - следните събития остават изключени от обхвата на застраховките:
- Издадени предупреждения за пътуване, страх за предприемане на пътуване или груба небрежност остават като изключени събития.
- Пандемия и епидемия продължават да съществуват като изключения в Общите условия. Например ако пътуването бъде отменено от туроператора заради COVID-19, това събитие е изключен риск по застрахователното покритие.
- Пътуване до държави/райони, за които властите са издали официални предупреждения за пътуване (степен 5 или 6),
Страх от предприемане на пътуване,
- Отказ за спазване или несъобразяване с правила и разпоредби в съответната дестинация

Повече информация можете да прочетете ТУК.

Забележки:
Минимален брой туристи за осъществяване на програмата: 20
Срок за уведомление за несъбран минимум – 10 дни, преди заминаване
Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи (гориво), летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лев към долара 1.00 USD = 1.60 BGN.
Пакетните цени са в евро и се заплащат в лева по курс 1.95583
Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което туроператора ще информира своевременно потребителите.
Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Възможно е да настъпят промени. Туроператорът си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
Всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат предварително в България. Дните за провеждане на допълнителни екскурзии е възможно да претърпят промяна
Преди заминаване туроператорът ще информира туристите за евентуални изисквания, процедури и препоръки касаещи влизането и престоя в Обединените Арабски Емирства.



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- Международен паспорт - трябва да бъде с валидност минимум шест месеца.
- За деца под 18 години, пътуващи непридружени от родители, се изисква нотариално заверено родителско разрешение детето да напусне страната, преведено на английски език.

10/12

Етикети
ekskurzii abu dabi , ekskurzii abu dabi , abu dhabi , ekskurzii dubai , оферти обединени арабски емирства , dubai , toptravels , почивка в дубай 2021 , екскурзия оае , оферти абу даби , екскурзия , pochivki abu dabi , abu dabi , ekskurzii abu dabi , pochivki abu dabi , екскурзии абу даби 2022 , dubai , екскурзии дубай абу даби , pochivka dubai , почивка абу даби , абу даби и дубай 2022 , оае , pochivki abu dabi , pochivki dubai , почивка i ekskurziq в дубай , буш халифа , екскурзия в дубай , почивка дубай , обединени арабски емирства , почивка дубай , dubai , pochivki abu dabi , оферти абу даби , почивка абу даби , дубай , шаржа , круиз дубай , лувъра дубай , екскурзия в дубай , abu dabi , почивки дубай , почивка абу даби , дубай , почивка в дубай , екскурзия в дубай , сафари дубай , дубай , абу даби и дубай 2022 , дубай , почивка абу даби , почивка дубай , дубай и абу даби - върхът на арабската цивилизация , dubai , за всеки , сафари дубай , почивка дубай , дубай , рас ал хайма , abu dhabi , pochivki dubai , екскурзия до абу даби и дубай , оферти абу даби , абу даби , почивка в дубай , ekskurzii abu dabi , оферти дубай , оае , екскурзии дубай абу даби , екскурзии дубай 2022 , почивка дубай , почивка оае , почивки дубай , екскурзия до абу даби и дубай 2021 , top travel , екскурзия до абу даби и дубай , pochivki dubai , екскурзия оае , почивка в дубай , почивка абу даби , шаржа , екскурзия до абу даби и дубай , рас ал хайма , почивка абу даби , ekskurzii dubai , дубай и абу даби екскурзии , почивка оае , рас ал хайма , оае , екскурзии дубай 2022 , самолетна почивка, дубай и абу даби 2022 , перлите на емирствата , почивки дубай , top travel , екскурзия до абу даби и дубай , почивка дубай , оае , оферти обединени арабски емирства , оферти дубай , екскурзии абу даби , оферти абу даби 2022 , круиз дубай , dubai , екскурзия до абу даби и дубай , оае дубай абу даби , екскурзия до абу даби и дубай 2022 , организирана екскурзия до дубай , pochivki abu dabi , екскурзия дубай , екскурзия оае , дубай , оферти абу даби , перлите на емирствата - дубай, абу даби, рас ал хайма и шаржа , екскурзии дубай , doubletree by hilton, ras al khaimah , за всеки , лувъра дубай , рас ал хайма , nehal bin majid hotel, abu dhabi , pochivka abu dabi , дубай 2022 , дубай , екскурзии абу даби , абу даби и дубай 2021 , екскурзия до абу даби и дубай 2022 , екскурзия до абу даби и дубай , шаржа , почивка оае 2022 , екскурзии дубай , екскурзия до абу даби и дубай , оферти дубай , pochivka dubai , 2022 оае , toptravels , екскурзии дубай 2021 , абу даби и дубай 2021 , grand midwest reve apartments, dubai , екскурзии абу даби 2022 , оферти абу даби 2022 , почивка в дубай , pochivki abu dabi , екскурзии дубай 2021 , лувъра дубай , dubai , екскурзия дубай , екскурзия в дубай , abu dabi , почивка в дубай 2022 , почивка абу даби , екскурзии дубай абу даби , дубай , pochivki dubai , екскурзии дубай абу даби , екскурзия в дубай , ras al khaimah , абу даби , оферти абу даби 2021 , почивки дубай , оферти дубай , top travel , екскурзия в дубай , pochivki dubai , toptravels , почивка абу даби , почивка в дубай , почивка обединени арабски емирства , шаржа , pochivki dubai , почивка дубай , ekskurzii dubai , екскурзия оае , самолетна екскурзия , екскурзии абу даби , дубай и абу даби - върхът на арабската цивилизация , dubai , почивка абу даби , оферти обединени арабски емирства , оферти обединени арабски емирства , почивка абу даби , почивки дубай , abu dabi , abu dabi , abu dabi , почивка в дубай , pochivka abu dabi , екскурзии дубай , pochivki dubai , pochivka dubai , pochivki dubai , abu dabi , екскурзия в дубай , дубай и абу даби 2022 , екскурзии абу даби , перлите на емирствата - дубай, абу даби, рас ал хайма и шаржа , екскурзия до абу даби и дубай 2022 , дубай , ekskurzii dubai , дубай , top travel , екскурзии абу даби , екскурзия до абу даби и дубай 2022 , почивка в дубай , дубай , дубай , абу даби , буш халифа , оае дубай абу даби , дубай , pochivki dubai , оферти дубай , екскурзии абу даби 2022 , дубай и абу даби екскурзии , рас ал хайма , перлите на емирствата - дубай, абу даби, рас ал хайма и шаржа , екскурзия оае , абу даби и дубай 2022 , pochivki dubai , оферти дубай 2022 , dubai , дубай , почивка в дубай 2022 , pochivka abu dabi , абу даби и дубай 2022 , pochivki dubai , почивка , почивка дубай , обединени арабски емирства , лувъра дубай , дубай и абу даби екскурзии , оферти дубай , перлите на емирствата , екскурзия , почивка дубай , дубай , оферти абу даби 2022 , abu dabi , екскурзия в дубай , перлите на емирствата - дубай, абу даби, рас ал хайма и шаржа , екскурзии абу даби , почивка в дубай , dubai , почивка абу даби , абу даби , 2022 оае , дубай , abu dabi , abu dabi , абу даби и дубай 2022 , почивка дубай , почивка дубай , почивка абу даби , pochivka abu dabi , почивка обединени арабски емирства , екскурзии дубай , почивка дубай , екскурзии дубай , дубай , екскурзия до абу даби и дубай , екскурзии дубай , почивка i ekskurziq в дубай , екскурзии абу даби , екскурзия оае , екскурзия до абу даби и дубай , оферти дубай , екскурзии дубай , оферти дубай 20 , перлите на емирствата - дубай, абу даби, рас ал хайма и шаржа , екскурзии абу даби 2021 , почивка абу даби , абу даби , оае дубай абу даби , toptravels , почивка дубай 2022 , почивки дубай , dubai , екскурзии абу даби , оферти абу даби , почивка в дубай , екскурзия дубай , екскурзии абудаби 2022 , почивка в дубай , dubai , екскурзия в дубай , екскурзии абу даби , екскурзия до абу даби и дубай , екскурзия до абу даби и дубай , екскурзии абу даби , екскурзия до абу даби и дубай , екскурзии абу даби , перлите на емирствата - дубай, абу даби, рас ал хайма и шаржа , дубай и абу даби - върхът на арабската цивилизация , почивка дубай , ras al khaimah , рас ал хайма , ekskurzii abu dabi , дубай , перлите на емирствата , pochivki abu dabi , круиз дубай , дубай , dubai , екскурзия до абу даби и дубай 2022 , екскурзии дубай абу даби , екскурзии дубай , почивка дубай , pochivka abu dabi , абу даби , ekskurzii abu dabi , перлите на емирствата , ekskurzii abu dabi , doubletree by hilton, ras al khaimah , dubai , екскурзии абудаби 2022 , pochivki dubai , абу даби , почивка в дубай , екскурзии дубай 2022 , pochivki dubai , nehal bin majid hotel, abu dhabi , ekskurzii abu dabi , toptravels , шаржа , оферти дубай , екскурзии дубай 2022 , 2022 оае , дубай 2022 , toptravels , екскурзии дубай , оферти абу даби , екскурзии дубай , абу даби и дубай 2022 , оае , почивка в дубай , перлите на емирствата , екскурзии абу даби , абу даби , оферти дубай 2022 , оферти дубай 2022 , dubai , почивка дубай , ekskurzii dubai , буш халифа , круиз дубай , екскурзии дубай абу даби , почивка в дубай , pochivka abu dabi , екскурзия в дубай , екскурзии абу даби , почивка в дубай , оае , pochivki abu dabi , екскурзии абудаби 2022 , abu dabi , почивка абу даби , екскурзии абудаби 2021 , ekskurzii dubai , почивка в дубай , оферти дубай , pochivka dubai , pochivki dubai , екскурзии абу даби , top travel , почивка дубай , абу даби , pochivka abu dabi , почивка дубай , top travel , абу даби , abu dabi , абу даби , pochivki dubai , екскурзия оае , дубай 2022 , оферти абу даби , екскурзия в дубай , оае дубай абу даби , почивки дубай , организирана екскурзия до дубай , сафари дубай , оферти абу даби , обединени арабски емирства , 2021 оае , почивка в дубай , абу даби , почивка i ekskurziq в дубай , екскурзия до абу даби и дубай , рас ал хайма , pochivka dubai , екскурзии дубай , дубай , почивки дубай , екскурзия в дубай , почивка в дубай , почивка в дубай , abu dabi , pochivki dubai , pochivka dubai , оферти абу даби , екскурзия до абу даби и дубай , екскурзии дубай абу даби , перлите на емирствата , ekskurzii dubai , оферти абу даби , абу даби , дубай , дубай 2022 , дубай , екскурзии дубай , почивка абу даби , почивка , екскурзия до абу даби и дубай , почивка дубай , оферти дубай , екскурзии дубай 2022 , екскурзия оае , екскурзии дубай , оае , ekskurzii dubai , екскурзия до абу даби и дубай 2022 , dubai , абу даби , организирана екскурзия до дубай , екскурзии дубай , сафари дубай , екскурзии дубай 2022 , самолетна почивка , дубай и абу даби - върхът на арабската цивилизация , дубай и абу даби 2021 , почивка в дубай , почивка дубай 2022 , шаржа , екскурзия до абу даби и дубай 2021 , организирана екскурзия до дубай , pochivka dubai , abu dabi , перлите на емирствата , перлите на емирствата - дубай, абу даби, рас ал хайма и шаржа , екскурзии дубай , рас ал хайма , екскурзия до абу даби и дубай , pochivka dubai , екскурзии дубай , почивка оае 2022 , abu dabi , оае , перлите на емирствата , екскурзии абу даби , почивка абу даби , обединени арабски емирства , екскурзия дубай , почивка в дубай , grand midwest reve apartments, dubai , абу даби , почивка в дубай 2022 , дубай и абу даби екскурзии , шаржа , абу даби , дубай , буш халифа , перлите на емирствата - дубай, абу даби, рас ал хайма и шаржа , екскурзии дубай абу даби , дубай 2021 , дубай , шаржа , дубай и абу даби 2022 , самолетна екскурзия , екскурзии абу даби , abu dabi , дубай , дубай , dubai , pochivka abu dabi
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах