Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

Разположение:
Намива се в залива Гюмбет, на 3км от центъра на Бодрум, на 35км от летище Милас, на 35м от плажа.

В стаите:
Хотелът разполага с 80 стандартни стаи и 6 фамилни. Във всяка стая има индивидуален плиматик, сателитна телевизия, телефон с директна връзка, мини бар, сейф, почистване на стаите всеки ден, смяна на спално бельо и кърпи- два пъти в седмицата.

На територията на хотела:
Основен ресторант, басейн- за възрастни и за деца. Услуги, предлагани в хотела безплатно: тенис на маса, фитнес, сауна. Услуги, предлагани в хотела срещу заплащане: билярд, интернет, кану, водни спортове, лекар, сушилня.
Плаж: собствен, пясъчно- чакълест. Шезлонги, чадъри и матраци- безплатно.

Хранене:
All inclusive – закуска, обяд и вечеря, алкохолни и безалкохолни напитки местно производство.

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:




Програма


Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах