Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         

Лазурният бряг от Монако до Барселона

Оферта номер: П62836
Вид транспорт: Самолет и автобус Самолет и автобус
5 дни/ 4 нощи
02.09.2016/4 нощ
Екскурзия до Лазурният бряг 2016
Цена от: 868.00 лв
ЗАПИТВАНЕ


Програма

Самолетна екскурзия до Лазурният бряг от Монако до Барселона
София – Милано- Кан - Монако – Монте Карло – Ез – Кан – Ница - Антиб - остров Маргарита – Марсилия - Барселона
5 дни / 4 нощувки / 4 закуски

 

Програма

1 ден / София– Милано - Кан
Отпътуване от аерогара София в 12.00ч. Пристигане на летището в Милано в 13.10ч Трансфер и настаняване в района на Кан. Нощувка.

2 ден / Кан - парфюмерийна фабрика – Монако, Монте Карло и Ез
Ранна закуска. Панорамна обиколка  в Кан - прословутия булевард „Кроазет“, ще видите Двореца на филмовите фестивали, Алеята на Славата, известните хотели „Карлтън“, „Мартинес“, „Мажестик“ и др. Отпътуване за Грас - наричан „световна столица на парфюмите“ („la capitale mondiale des parfums“). В този град се произвеждат над 2/3 от естествените аромати на  прочутите френски парфюми. Ще посетите парфюмерийна фабрика GALIMARD. Тук под вещото ръководство на известни „носове“- така се наричат хората, владеещи рядката професия създател на аромати, ще сътворите свой собствен парфюм, който ще отнесете като сувенир у дома. Следобяд по желание разглеждане на Монако, Монте Карло и Ез. Ще видите Океанографския музей, Двореца на Принца, Стария град, Катедралата, градините „Сен Мартен“. В новата част Монте Карло ще видите  прословутото Казино, хотел „Отел де Пари“ и „Кафе де Пари“, известния завой от Формула 1 „Фибата“. Посещение на  очарователното селище Ез,със средновековен замък кацнал на скалите над Средиземно море. Връщане в хотела. Нощувка.

3 ден / Антиб – Ница – остров Маргарита
Ранна закуска. Eкскурзия до Антиб и Ница. В Антиб ще видите Стария град, музея „Пикасо“, който се помещава в двореца „Грималди“, Квадратната крепост и др. В Ница ще видите площад Масена, ще се разходите по прочутата „Променад дез Англе“ с  хотел „Негреско“ в стил „Бел Епок“, хотел „ Пале де ла Медитеране“ в стил „ Арт Деко“, Операта на Ница с участието на  Шарл Гарние архитекта на Парижката Гранд Опера, Стария град и улица „Салейя“. Свободно време за самостоятелно разглеждане и обяд. Връщане в Кан. Следобяд по желание екскурзия до остров Санта Маргарита и крепостта на Желязната маска. Островът е най-големия от островна група, разположена недалеч от бреговете на Кан. Впечатлява с природата си и романтичната гледка към Лазурният бряг. Посещение на крепостта от 17в., в която могат да се видят богатствата, извадени от потънали кораби, доказателство за важността на пристанището в древността и средновековието. Островът и крепостта обаче са  известни най-вече като затвор. Легендата разказва, че именно тук е бил затворен човекът с Желязната маска. Има над 60 различни хипотези за неговата самоличност, най-разпространената е, че това е бил братът на Краля Слънце – Луи ХIV. Свободно време в Кан. Нощувка.

4 ден / Кан – Марсилия – Коста Брава
Ранна закуска. Отпътуване за Марсилия - центъра на областта Прованс. Панорамна обиколка – ще видите -  Старото пристанище със своите две крепости - Сен Жак и Сен Никола, морският фар Сен Мари, музеят на африканското и азиатско изкуство, катедралата Нотр Дам де ла Гард, която е древна римска базилика, както и абатството Сен Виктор с криптата си и катакомбите. Това  е най-старата християнска църква във Франция - построена през V век върху елинска земя, свързана с християнските мъченици и дълбоко почитана от древни времена до днес. И естествено в далечината, световно известният Замък Иф, където е бил заточен легендарния граф Монте Кристо. Вечерта пристигане в Лорет дел Мар - Испания. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.

5 ден / Барселона - София
Ранна закуска. Отпътуване за Барселона. Панорамна обиколка на града, запознаване с шедьоврите на архитекта Гауди - Катедралата Саграда Фамилия. Пешеходен тур - площад Каталуния, Катедралата Санта Евлалия, Готическия квартал, Двореца на музиката.  Свободно време. Трансфер до летището. Полет до София в 17.55ч Пристигани в София в 21.45ч

 

Дати на тръгване: 26.05.2016 и 02.09.2016
 

Настаняване На човек в двойна стая Трети възрастен Дете 7- 12г. с двама възрастни Единична
стая
Цени при записване до 15.04.2016г. 868 лв 838 лв  818 лв  1118 лв
Цени при записване след промоция  1058 лв  1018 лв  998 лв  1298 лв
 
Цените включват:
- Самолетен билет София – Милано – Барселона - София с включени такси
- един брой чекиран багаж на самолета не надвишаващ 23 кг, както и ръчен до 8 кг
- транспорт с лицензиран за международни превози автобус
- 3 нощувки със закуски в хотел 2*/3* в Кан
- 1 нощувка със закуска в хотел 3* в района на Барселона
- Посещение на парфюмерийна фабрика в Грас с изработване на собствен парфюм
- Разглеждане на Кан, Ница, Антиб, Марсилия, Барселона
- екскурзовод / водач за времето на цялото пътуване на български език
- медицинска застраховка с покритие 5000 евро с ЗД „Евроинс” АД

Цените не включват:
- Входни такси за посещаваните обекти
- Екскурзия до Монако, Монте Карло и Ез - 25 евро
- Екскурзия до остров Маргарита с включен билет за корабчето – 18 евро
- Разходи от личен характер
- Застраховка Отмяна на пътуване

Начин на плащане – в брой или по банков път:
- депозит – 350 лева, доплащане – до 30 дни преди отпътуване.

Срокове за анулации и неустойки:
- от деня следващ деня на подписване на договора до 60 календарни дни преди датата на тръгване – глоба в размер на 100 лв на турист.
- от 59 до 30 календарни дни преди датата на тръгване - 100% от внесения депозит.
- от 29 до 14 календарни дни преди датата на тръгване - 75% от общата цена на организираното пътуване;
- под 14 дни календарни - 100% от общата цена на организираното пътуване;

Няма визови, санитарни и медицински изисквания при пътуване в ЕС.
Офертата важи при минимум 40 плащащи туристи.
Отстъпките за деца са валидни при настаняване с двама възрастни.
Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата.


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- Валидна лична карта или задграничен паспорт
- За лица под 18 год. пътуващи с единия или без двамата родители, нотариално заверена декларация от липсващия родител/и

33/08

Етикети
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах