Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

Септемврийски празници на о-в Санторини

Оферта номер: П62860
Вид транспорт: Самолет Самолет
5 дни/ 4 нощи
21.09.2016/4 нощ - Ранни записвания
Екскурзия до остров Санторини
Цена от: 562.00
ЗАПИТВАНЕ


Програма
Септемврийски празници 2016 на остров Санторини с директен полет от София

Ранни записвания до 30.06.2016

 
Програма

1-ви ден

В 08:00 ч. полет от София за о-в Санторини. Пристигане в Санторини в 09:40 ч. Трансфер до избрания хотел. Нощувка.       

2-ри ден
Закуска. По желание целодневна екскурзия с круиз от Фира с посещение на вулкана, термалните извори, Тирасиа. Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.       

3-ти ден  
Закуска. По желание - целодневна екскурзия с посещение на Винения музей, Манастира Пророк Илия, Фира и Ия. Нощувка.       

4-ти ден
Закуска. Свободно време. Нощувка.       

5-ти ден 
Закуска. На обяд освобождаване на хотела. Свободно време. Трансфер до летището. Полет за София в 11:55 Пристигане на летище София в 13:35 ч.       

Пакетните цени включват:          
- Самолетен билет за директен чартърен полет София - Санторини - София           
- Летищни такси (Съгласно промените в чл. 80 от Закон за туризма в цената се включват летищни такси - 79 евро на човек) 
- Трансфер – летище-хотел-летище           
- 4 нощувки в хотел по избор на съответната база на хранене         
- Медицинска застраховка със ЗАД ""Алианц България"", покритие 5000 евро (за лица до 65 години)         

Пакетните цени не включват:         
- Допълнителни екскурзии (трябва да бъдат заявени и платени в България преди отпътуването).         
- Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 години - доплащане 10 лв.           
- Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 70 до 79 години - доплащане 20 лв.           
- Разходи от личен характер         
- Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора

Условия за ранно записване:         
1. Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати.         
2. Не се допускат никакви промени при вече направена и платена резервация за ранно записване. При невъзможност на туриста да пътува при резервация за ранно записване, внесените и платени суми не се възстановяват.         
3. В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по стандартните тарифи, само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента.     

Условия за настаняване и пътуване:          
Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.           

1. При настаняването в тройни стаи (TRPL; DBL + ex. bed), третото легло допълнително тип разтегателно и за него се заплаща по-малко.                   
2. При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни тип разтегателни. Децата ползват намаления, само ако са настанени в стая с двама пълноплащащи възрастни.             
3. Стаи с изглед към морето, се гарантират само след предварително направена резервация и е възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.               
4. Настаняването в хотелите е след 14.00 часа, а освобождаването на стаите е до 12.00 часа в деня на отпътуване.             
5. В деня на пристигане преди (14.00 ч.) и в деня на напускане след  (12.00 ч.) всички услуги в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки.           
6. Броя на храненията в хотелите съответства на броя резервирани нощувки. При резервация за 4 нощувки се ползват 4 закуски, 4 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive         
7. Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TA се съобщават два дни преди отпътуване, като клиентите имат задължение сами да се информират за детайлите.               
8. Настаняването в автобусите е според датата на записване.             
9. Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.         
10. Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.         
11. Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.         

Допълнителна информация:         
- Минимален брой за осъществяване на пътуването 60 човека         
- Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи 7 дни преди отпътуване.         
- Начин на плащане: 40% депозит при записване, доплащане 20 дни преди датата на отпътуване.     

Полетно разписание:
Заминаване на дата: 21.09.2016  София: 08:00 - Санторини: 09:40
Връщане на дата: 25.09.0216  Санторини: 11:55 - София: 13:35
Авиокомпания:  BH Air
Тип самолет:  A 319

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт.
- За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + копие 

5/05

Изберете хотели за резервация по програмата
Етикети
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах