Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         

Почивка на езерото Гарда

Оферта номер: П62959
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 7 нощи
05.07/13.09.2017/7 нощ.
Екскурзия до Италия - езерото Гарда
Цена от: 1149.00 лв
ЗАПИТВАНЕ


Програма
Почивка на езерото Гарда с чартърен полет до Анкона
 
Програма

1 ДЕН / София – Анкона – Болоня – Тосколано-Мадерно

Отпътуване от летище София в 08:30 ч. Пристигане в Анкона (Италия) в 10:00 ч. Отпътуване за Болоня и туристическа обиколка. Нептуноновият фонтан от 1566 година, главния площад „Пиаца Маджоре“, Общинския дворец, Градския художествен музей (от вън); двореца на градоначалника (от вън); църквата „Свети Петроний“, започната през 1390 година; кулите „Гаризенда“ и „Азинели“. Свободно време и отпътуване за езерото Гарда. Настаняване в хотел в района на Тосколано-Мадерно. Вечеря и нощувка.

2 ДЕН/ Тосколано-Мадерно – Виченца – Сирмионе – Гардоне* – Тосколано-Мадерно
Закуска. Свободно време за плаж или по желание срещу допълнително заплащане екскурзия до Сирмионе и Виченца. Сутринта отпътуване за Виченца – градът на Паладио. Пешеходна разходка в центъра на града: Катедралата с прекрасна готическа фасада от бял и червен мрамор; сградата на съда „Базилика Паладиана“ – най-голямото творение на архитекта Андреа Паладио; Олимпийският театър, който послужил като първообраз на множество театри по света. Свободно време. Продължаваме към красивото езерно градче Сирмионе. Градът има свой исторически център, който се намира на полуостров Сирмио и се простира на 2.5 км. навътре в езерото, сякаш го разделя на две. Някои от богатите римски семейства са строили свои ваканционни вили в края на полуострова. Една от тях е запазена и до днес и се нарича Пещерата на Катул. По желание може да се придвижите с корабче от Сирмионе до Гардоне, от където автобусът ще Ви прибере в хотела (билета за корабчето се заплаща допълнително). Гардоне е елитен курортен град на брега на езерото с красива ботаническа градина. Възможност за разходка с атрактивно туристическо влакче. Възможност за посещение на “Виториале дели Италиани” – мемориален комплекс на Габриеле Д’Анунцио или ботаническата градина “Андре Хелер” – колекция от флора представяща растителни видове от Африка, Южна Америка, Азия, Европа и Австралия. Свободно време. Връщане в хотела. Вечеря и нощувка.

3 ДЕН/ Тосколано-Мадерно – Верона – Падуа – Тосколано-Мадерно
Закуска. По желание срещу допълнително заплащане екскурзия до Верона и Падуа. Пешеходна разходка във Верона: Арена ди Верона, площад “Бра”, Къщата на Жулиета, площад “Деле Ербе”, площад “Синьория”. Свободно време. Отпътуване за Падуа. Пешеходна разходка из града с разглеждане на най–важните забележителности: Площад “Прато де ла Вале”, Университета, параклиса ”Св. Джорджо” и базиликата “Св. Антоний” на Светия площад. Свободно време. Връщане в хотела. Вечеря и нощувка.

4 ДЕН/ Тосколано-Мадерно – Гардаленд – Тосколано-Мадерно
Закуска. По желание срещу допълнително заплащане екскурзия до увеселителният парк Гардаленд. Забавлявайте се, както никога досега, в един от най – атрактивните увеселителни паркове в Европа – Гардаленд. Голямото разнообразие от атракции и шоу, задоволява всички желания и капризи на малки и големи. Връщане в хотела. Вечеря и нощувка.

5 ДЕН/Тосколано-Мадерно
Закуска. Свободно време за плаж. Вечеря. Нощувка.

6 ДЕН/ Тосколано-Мадерно – Мадона ди Кампильо – Тосколано-Мадерно
Закуска. По желание срещу допълнително заплащане екскурзия Мадона ди Кампильо. Намира се в сърцето на природен парк Aдамело в западната част на провинция Tрентино. Мадона Ди Кампильо прилича на приказка от света на детските мечти. Хабсбургското кралско семейство дава известност на курорта през 19 век и по-специално това са Франц Йосиф и съпругата му Елизабет (Сиси). И до днес това е курорт за стилни, изискани хора, за аристократи. Мадона ди Кампильо предлага една приятна и интересна почивка. На вашите услуги са отлични хотели, ресторанти, барове, гурме магазини. Тук са най-добрите дискотеки в италианските Алпи, където се организират партита с най-известните DJ-и в света. Връщане в хотела в Тосколано-Мадерно. Вечеря и нощувка.

7 ДЕН/ Тосколано-Мадерно – Сан Марино – Римини
Закуска. Отпътуване за Република Сан Марино, издигаща се на хълма Монте Титано. Отдалече се виждат очертанията на хълма и трите кули на Сан Марино – Guaita (най-старата от тях, построена през 11-ти век), Cesta (построена през 13-ти век) и частната Montale (изградена през 14-ти век). Ще се разходим по изпълнените с романтика и история улички. Възможност да си закупите парфюми и бижута на безмитни цени. Отпътуване за Римини. Вечеря и нощувка.

8 ДЕН/ Римини – Анкона – София
Закуска. Трансфер до летището и полет за България в 11:00 ч. Пристигане в София.

Цените са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая със закуски и вечери, с включени летищни такси: 
 
Дата Цена на човек в двойна / тройна стая Единична стая Дете 2 – 11.99 г.
05.07 – 12.07
няма места
1149 1379 1079
13.09 – 21.09 1149 1459 1079
 
Цената включва:
- Самолетен билет София – Анкона – София;
- Чекиран багаж до 20 кг и 7 кг ръчен багаж с размери 60х40х30 см;
- 6 нощувки със закуски в хотел San Marco 3* или подобен за дата 05.07.2017 и хотел Adria 3* или подобен за дата 13.09.2017;
- 1 нощувка със закуска в хотел Sacramora 3* в Римини или подобен;
- 7 вечери в хотелите;
- Транспорт с лицензиран автобус;
- Екскурзоводско обслужване по целия маршрут на български език;
- Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро;

Цената не включва:
- Такса гориво и вредни емисии – обявява се 21 дни преди полета. Цените са калкулирани с параметри 450$/ тон и 1 евро = 1.15 долара;
- Допълнителна екскурзия до Верона и Падуа: 55 лева / 40 лева за деца до 11.99 години (при минимум 15 човека);
- Допълнителна екскурзия до Сирмионе и Виченца: 55 лева / 40 лева за деца до 11.99 години (при минимум 15 човека);
- Трансфер хотел – Гардаленд – хотел: 20 лева / 10 лева за деца до 11.99 години (при минимум 15 човека);
- Вход в увеселителния парк Гардаленд: 60 лева. Цената е за възрастни и деца и подлежи на препотвърждение!
- Допълнителна екскурзия до Мадона ди Кампильо: 40 лева / 25 лева за деца до 11.99 години (при минимум 15 човека);
- Входни такси;
- Слушалки по време на пътуването: 5 лева на ден – препоръчваме. В противен случай не гарантираме, че ще чувате екскурзоводите по време на пешеходните обиколки.

Забележки:
- Програмата се осъществява при минимум от 40 записани туриста.
- Допълнителните услуги, екскурзии и входните такси към тях, невключени в пакетната цена, се заявяват предварително и се заплащат в брой в офиса на фирмата или по банков път при крайно плащане.
- Туроператора си запазва правото да променя последователността на посещаваните обекти!
- Всички упоменати часове са приблизителни.

Полетно разписание:
Превозвач: BH Air
София – Анкона 08:30 ч/ 10:00 ч
Анкона – София 11:00 ч / 13:00 ч

Авиокомпанията си запазва правото да прави промени в полетното разписание за което ще бъдете уведомени своевременно!



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

- Лична карта или задграничен паспорт с валидност мин.6 месеца от датата на пътуването
- За лица под 18 год. пътуващи с единия или без двамата родители, нотариално заверена декларация от липсващия родител/и

32/06



Етикети
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах