Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

Сенегал и Гамбия

Оферта номер: Е1838
Вид транспорт: Самолет Самолет
7 нощ /12 дни
София-Дакар-остров Горе-Розовото езеро Ретба – Сейнт Луис-Национален парк Джудж – Ломпул-Меке – Баба Гараж – Фонданьо – Тубакут-Салум-Банджул-София
Цена от: 3799.00 лв


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН
.

 /Полет до Дакар/  
Ще кацнете в Дакар. Трансфер до хотела и нощувка в района на Дакар.

ДЕН 2 /Дакар – остров Горе/
Закуска. С кораб ще се отправите към историческия о. Горе (пакет "Допълнителни екскурзии"), на който няма пътища и коли, само тесни улички с колониални тухлени сгради.
 
ДЕН 3 /Дакар – Розовото езеро Ретба – Сейнт Луис/
След закуска, освобождаване на хотела. Този ден имате организирана сутрешна обиколка из гр. Дакар. Ще посетите розовото солено езеро Ретба, което мени цвета си през различни периоди от годината, от лилаво, розово до тъмно синьо.  По-късно ще се насладите на пътуване през дюните на Дакар. Рано вечерта ще пристигнете в Сейнт Луис. Нощувка в района на Сейнт Луис.

ДЕН 4 /Сейнт Луис/
Закуска. Свободно време или обиколка с карета на Сейнт Луис (пакет "Допълнителни екскурзии"). По тесните улички около площад „Фидерб“ ще усетите мултикултурната атмосфера на Африка. Нощувка в района на Сейнт Луис.
 
ДЕН 5 / Сейнт Луис – Национален парк Джудж – Ломпул/
Закуска. Рано сутринта ще посетите сенегалския национален парк „Джудж“ –третия по големина резерват за птици в света. След това ще продължите към Ломпул – традиционен лагер, намиращ се в оазис. Ще имате възможност да яздите едногърби камили. Ще нощувате в подножието на дюните в луксозни палатки.
 
ДЕН 6  / Меке – Баба Гараж – Фонданьо – Тубакута/
Закуска. Ще пътувате до Салум през Меке и ще посетите седмичния базар в Баба Гараж.По-късно ще прекосите река Салум, за да стигнете до Фатик. Пътуването продължва през Тубакута и към делтата на Салум.Нощувка в района.
 
ДЕН 7 /Салум/
Закуска. Свободно време или възможност за разходката в националния парк Делтата на Салум (пакет "Допълнителни екскурзии"). След разходка с лодка ще посетите местния пазар Тоуба Динг, както и традиционното село Дасиламе Серере. Нощувка в района.
 
ДЕН 8 /Салум – Банджул/
Закуска. С ферибот ще прекосите река Гамбия. Ще пристигнете в Банджул –
столицата на Гамбия. Хотелът се намира на самия плаж. Ще имате четиридневна почивка, на база ол инклузив.
 
ДЕН 9-11  / Банджул/
Свободно време за плаж и пълноценна почивка на база ол инклузив.
 
ДЕН 12 /Полет до България/
Закуска. Трансфер до летището в Банджул и полет до София.


 
Усетете пулсиращия дух на Африка като се потопите в историята и културата на континента.

Цената включва :
-полети с реномирана авиокомпания 
-всички летищни такси 
- 7 кг ръчен  багаж и 23 кг  регистриран багаж 
-трансфер летище-хотел -летище 
-  7 закуски на блок маса  и 4 дни на all inclsuive в Банджул 
-водач на български език 


Цената не включва :
- Задължителна медицинска застраховка  от Мондиал Асистанс с покритие 50 000 евро за лица до 65 г- 42  лв .За лица навършили 66 г , застраховката се заплаща в двоен размер. 
-доплащане за индивидуално настаняване в единична стая - 849  лв 
-бакшишът  за екскурзоводско обслужване  и шофьор


Ние Ви препоръчвме:
-Пакет " Допълнителни екскурзии " - 299 лв 
*Екскурзии до остров Горе 
*Обиколка на град Сейнт Луис 
*Посещение на Национале парк  Делтата на Салум 
- Пакет 6 вечери : 229 лв
-Застраховка Отмяна на пътуване
   


47/10/01
 
Етикети
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах