ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         

Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София




Програма
Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 50 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ДОПЛАТИ 25 ДНИ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕ“

Кампанията е валидна за резервации направени до 15.03.2021.

Програма
Ден 1

Отпътуване от София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив или Димитровград по маршрут ГКПП "Капитан Андреево" - Анталия. Нощен преход.

Ден 2

Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.

Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7

Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.


В цената се включва
Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
5 нощувки в хотел по избор
Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)
Представител на ТО по време на пътуването

В цената не се включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Сиде с 5 нощувки:

  • От София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.

Информация за пътуване:

  • Продължителност на пътуването: от София до Сиде - 1310 км.
  • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.

Основна информация и допълнителни услуги

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 15.03.2021 от КАМПАНИЯТА „Плати 50 лева при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 50 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 50 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 16.03.2021:

  • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
  • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:

  • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
  • Тръгване от София в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
  • Връщане от Анталия в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
  • Продължителността на пътуването е около 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
  • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 5 нощувки се ползват 5 закуски, 5 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден международен паспорт.

05/3

Етикети
турция 2021 , pochivka antalia , crystal palace luxury resort & spa 5 * , seher sun beach hotel 4 * , екскурзии турция , arum barut collection 5* , почивка на ниска цена , 2021 pochivka na egeisko more , екскурзии турция , лято 2021 сиде , pochivka antalia , екскурзии турция , barut hemera 5 * , nil bahir resort & spa 5 * , pochivki side antalia , ekskurzii , екскурзии турция , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , почивка сиде , почивка в сиде , side ekskurzii , side corolla hotel 4 * , more , silence beach resort 5 * , niski ceni , лято в турция , екскурзии турция , ranni zapisvania , препоръчан хотел , ekskurzii side , оферти , екскурзии от софия , hoteli , seaden sea world resort & spa 5 * , почивка турция , crystal palace luxury resort & spa 5 * , оферти турция , kaya side 5* , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , antalia ranni zapisvania , pochivki top travels , toptravels , хотел , venus 4* , kamelya k club hv-1 , ekskurzii liato 2021 , flora garden beach 5* , почивка в сиде, анталия , euphoria palm beach resort hv-1 , почивки ранни записвания , програми , oferti antalia , ранни записвания 2021 , crystal admiral resort suites & spa 5 * , почивка на море , манавгат , barut hemera 5 * , elysium elite hotel & spa 4* , сиде ранни записвания , top travel , семейни почивки , хубав хотел в анталия , toptravels , antalia , all inclusive , ekskurzii top travels , почивка сиде 2021 , von resort elite 5* , почивка в сиде, турция 2021 , plazh , seaden sea world resort & spa 5 * , почивка в сиде, анталия 2021 , ekskurzia 2021 , почивки лято 2021 , оферти за екскурзии , екскурзии турция , топ оферти , лято 2021 в турция , pochivki side , ekskurzii , почивки сиде , стара загора , side pochivki , oferti za ekskurzii , toptravels , turcia 2021 , почивки анталия , почивки сиде , почивка в сиде , pochivki ranni zapisvania , ранни записвания турция 2021 , топ травелс , oferti turcia , почивки анталия , pochivki side , ekskurzii antalia , pochivka v antaliya , манавгат , ekskurzii turcia , ekskurzii antalia , плаж , ekskurzii antalia , pochivki turcia , plazh , сиде 2021 , turcia ranni zapisvania , почивки анталия , почивки от софия , orfeus park 4+* , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , още оферти от топ травелс , side ranni zapisvania , казанлък , почивка 2021 , voyage sorgun 5 * , ekskurzii side , pochivka side , toptravels , club aqua plaza , варна , почивка анталия , почивки анталия , екскурзия 2021 , почивка сиде , програми , почивка сиде , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , tui blue barut andiz 4* , лято в анталия , ekskurzii ranni zapisvania , почивка в сиде, анталия 2021 , paloma oceana resort 5* , самолетна почивка в анталия , почивка турция , екскурзии ранни записвания , лято в сиде , pochivki antalia , 2021 pochivka na egeisko more , почивка в сиде , top travels 2021 , top travels , alva donna beach resort comfort 5 * , paloma finesse side 5* , почивка в анталия , сиде , programi ot top travels , kamelya selin hotel 5 * , екскурзии сиде , ниски цени , сиде почивки , von resort golden coast 5* , hotels , сиде 2021 , turcia ranni zapisvania , почивка в сиде, анталия 2021 , почивки в турция 2021 , почивки турция , турция ранни записвания , pochivki antalia , почивки сиде , почивки сиде , ekskurzii side , топ оферти , почивки със самолет , barut b suites 4 * , diamond premium hotel & spa 5 * , екскурзии сиде , pochivka v side , турция , анталия ранни записвания , niski ceni , elysium elite hotel & spa 4* , toptravels , pochivka v side ot sofia , екскурзии анталия , оферти турция , voyage sorgun 5 * , топ травелс , hotels , препоръчайте ми хотел в сиде , 2021 почивка , екскурзия до турция , почивки анталия , почивки турция , ekskurzii antalia , arum barut collection 5* , почивки със самолет , oferti antalia , почивки от софия , топ травелс , екскурзии до анталия , екскурзия на ниска цена , екскурзии анталия , анталия , flora garden beach 5* , промоция , почивка на ниска цена , pochivki liato 2021 , екскурзии анталия , автобусна програма , top oferti , почивка сиде , почивка сиде , почивка в сиде , seamelia beach resort & spa 5 * , barut b suites 4 * , лято 2021 в турция , antalia , side pochivki , pochivki side , diamond beach hotel & spa 5 * , top travels 2021 , pochivka v antaliya , почивки топ травелс , почивки сиде , програми , pochivki side , екскурзии ранни записвания , турция , екскурзии анталия , oferti za ranni zapisvania , анталия ранни записвания , почивки турция , toptravels.bg , сиде 2021 , toptravels.bg , почивки лято 2021 , ekskurzia , лято в анталия , pochivka side , лято 2021 в турция , pochivki antalia , pochivki ot sofia , ekskurzii antalia , почивки сиде , pochivka v antaliya , почивка сиде , екскурзия на ниска цена , liato 2021 , почивка в анталия , анталия , seaden sea planet resort & spa 5 * , palm world side resort&spa 4*+ , почивка сиде , екскурзия до турция , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , ниски цени , екскурзия в сиде , diamond premium hotel & spa 5 * , club-nena-hv-1/5* , oferti turcia , side aquamarin resort & spa 4* , ekskurzii side , почивки в турция 2021 , oferti , още оферти от топ травелс , ранни записвания сиде , почивка в сиде, анталия 2021 , оферти за почивки , programi ot top travels , side royal palace 5 * , хотели в сиде , самолетна почивка в анталия , pochivka v side ot sofia , semeini ekskurzii , pochivka , почивка 2021 сиде анталия , почивки в анталия , анталия , екскурзии , antalia , лятна почивка в сиде , лято 2021 в сиде , paloma finesse side 5* , почивки ранни записвания , сиде , bosphorus sorgun hotel 5* , ekskurzii side , side corolla hotel 4 * , nil bahir resort & spa 5 * , orfeus park 4+* , почивка 2021 , euphoria palm beach resort hv-1 , pochivki top travels , хотел в сиде , почивка в сиде, анталия 2021 , хубав хотел в анталия , top travels , лято 2021 , сиде , оферти лято 2021 , pochivka v side ot sofia , топ травелс , pochivki liato 2021 , сиде , екскурзии анталия , екскурзия на ниска цена , почивки анталия , турция , ekskurzii side , турция , оферти за почивки , ekskurzii antalia , side ranni zapisvania , хубав хотел в анталия , алания , pochivka v antaliya , екскурзия до турция , pochivka na more , почивка сиде , ранни записвания 2021 , ekskurzii i pochivki 2021 , сиде екскурзии , pochivka v antaliya , bieno club sunset hotel & spa 5* , turcia , ранни записвания турция , почивки анталия , pochivki antalia , почивка сиде , екскурзии турция , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , почивка в сиде , ekskurzia do , турция 2021 , анталия , лято 2021 , barut sorgun 5 * , екскурзии сиде , анталия , оферти , оферти , почивка в сиде, анталия , лято 2021 в турция , оферти анталия , анталия , toptravels , pochivki , top travel , toptravels , оферти турция 2021 , ниски цени , ранни записвания , оферти за ранни записвания , топ цени , почивка в анталия , pochivka v side ot sofia , оферти турция 2021 , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , почивка сиде , турция , semeini ekskurzii , pochivki side , armas bella sun 4 * , сиде оферти , side ekskurzii , екскурзии турция , хотели в сиде , препоръчайте ми хотел в сиде , информация от топ травелс , екскурзии сиде , venus 4* , diamond beach hotel & spa 5 * , ekskurzii antalia , екскурзия 2021 , хотели в сиде , crystal admiral resort suites & spa 5 * , pochivki antalia , programi ot top travels , почивка в сиде , side town by zhotels 4* , von resort golden beach hv-1 , side , почивки и екскурзии 2021 , ниски цени , екскурзии лято 2021 , hoteli , турция ранни записвания , seher resort & spa 5 * , ekskurzii top travels , pochivki , почивки турция , ниски цени , 2021 почивка в турция , pochivki turcia , резервирайте при нас , почивка в сиде , екскурзии от софия , 2021 , oferti za pochivki , почивка в анталия , лято 2021 сиде , почивка в сиде , hotels , топ травелс , почивка сиде , анталия , semeini pochivki , анталия , bieno club sunset hotel & spa 5* , почивка в анталия , почивка в сиде, анталия , екскурзии топ травелс , турция 2021 , почивки топ травелс , лятна почивка в сиде , von resort golden coast 5* , хотел в сиде , почивка в анталия , хотел в сиде , seaden sea planet resort & spa 5 * , лятна почивка в турция 2021 , von resort golden beach hv-1 , сиде , турция , почивка сиде , почивки сиде , ekskurzii antalia , почивка сиде , топ оферти , почивка в анталия , сиде почивки , почивки турция , турция 2021 , почивки , side , cesars resort side 5 * , ekskurzii ot sofia , почивки сиде , екскурзии анталия , резервирайте при нас , side royal luxury hotel & spa 5* , в. търново , анталия , antalia , alva donna beach resort comfort 5 * , почивка сиде , топ цени , сиде 2021 , toptravels , екскурзии до анталия , самолетна почивка в анталия , почивки турция , paloma oceana resort 5* , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , самолетна почивка в анталия , оферти топ травелс , море , почивка в турция , оферти , почивки в турция 2021 , ekskurzii side , oferti za pochivki , side oferti , почивка сиде 2021 , почивка сиде , почивки турция , club hotel turan prince world 5 * , лято 2021 в сиде , на море , анталия , paloma oceana resort 5* , почивка 2021 , pochivka 2021 , анталия , почивки турция , ranni zapisvania , почивка на море , turcia , ekskurzii i pochivki 2021 , почивки анталия , почивки , екскурзии турция , препоръчан хотел , ekskurzii ot sofia , toptravels , side , почивки турция , pochivki sys samolet , лятна почивка в турция , niski ceni , екскурзии сиде , ekskurzii sys samolet , liato 2021 , side , kaya side 5* , турция , сиде 2021 , side town by zhotels 4* , почивки турция , сиде , още оферти от топ травелс , екскурзия , оферти анталия 2021 , почивка в анталия , турция , екскурзии анталия , turcia 2021 , алания , семейни почивки , seher resort & spa 5 * , side oferti , почивка сиде , почивка сиде , pochivki side , почивка в сиде , side royal luxury hotel & spa 5* , лято , резервирайте при нас , почивка в турция , препоръчайте ми хотел в сиде , paloma oceana resort 5* , почивка в анталия , почивка в сиде , сиде екскурзии , silence beach resort 5 * , екскурзии , top oferti , ekskurzii side , oferti top travels , анталия , почивка сиде , turquoise hotel side 5* , почивка сиде , екскурзии анталия , лятна почивка в турция , почивки анталия , почивка в сиде, анталия , информация от топ травелс , лято в сиде , почивка в турция , почивка 2021 сиде анталия , екскурзии със самолет , екскурзия 2021 , ранни записвания , toptravels , pochivki antalia , seaden valentine resort & spa 5 * , екскурзии със самолет , почивка сиде , j'adore deluxe hotel & spa 5* , почивка в сиде , екскурзии сиде , cesars resort side 5 * , pochivka v turcia , club hotel turan prince world 5 * , pochivki ot sofia , почивка в сиде , oz hotels side premium 5 * , почивка в сиде, анталия , манавгат , ниски цени , antalia , 2021 почивка , turcia ranni zapisvania , pochivki antalia , габрово , hoteli , pochivki antalia , top travels , ekskurzii sys samolet , pochivki antalia , почивка сиде , 2021 , почивки в анталия , хотели в сиде , toptravels.bg , turquoise hotel side 5* , oferti top travels , сиде , екскурзии анталия , royal dragon hotel 5 * , top travel , почивка в сиде , semeini pochivki , алания , анталия , side aquamarin resort & spa 4* , 2021 , seher sun beach hotel 4 * , top travels , side royal palace 5 * , почивки в анталия , бургас , ekskurzii i pochivki 2021 , плаж , почивка в сиде , top oferti , почивки турция , pochivki sys samolet , турция , лято 2021 , antalia ranni zapisvania , pochivki ranni zapisvania , tui blue barut andiz 4* , pochivka v side ot sofia , пловдив , ekskurzii antalia , хотели в анталия , почивка сиде , екскурзии лято 2021 , почивки турция , ниски цени , turcia ranni zapisvania , хотели , екскурзия в сиде , почивка на море , екскурзии сиде , royal dragon hotel 5 * , oferti za ranni zapisvania , самолетна почивка в анталия , почивки анталия , почивка сиде , top travels , ekskurzii ranni zapisvania , сиде ранни записвания , екскурзии анталия , tui magic life jacaranda 5* , анталия , лято в турция , сиде оферти , ниски цени , armas bella sun 4 * , pochivki side , oferti za ekskurzii , сиде , почивка в сиде, анталия 2021 , oferti , club-nena-hv-1/5* , почивка анталия , анталия , seamelia beach resort & spa 5 * , оферти анталия , екскурзия в сиде , ekskurzia v turciq , semeini ekskurzii , pochivki side , j'adore deluxe hotel & spa 5* , софия , почивка сиде , препоръчан хотел , почивки турция , почивка в сиде , почивки анталия , екскурзии сиде , екскурзии анталия , pochivki antalia , 2021 почивка в турция , екскурзии сиде , екскурзии турция , kamelya selin hotel 5 * , лятна почивка в турция 2021 , bosphorus sorgun hotel 5* , информация от топ травелс , турция ранни записвания , почивка сиде , top travels , von resort elite 5* , ekskurzii liato 2021 , почивка сиде , ekskurzii side , pochivki side antalia , турция , oz hotels side premium 5 * , barut sorgun 5 * , екскурзии анталия , semeini ekskurzii , top travel , почивки анталия , top travels , оферти за екскурзии , хасково , kamelya fulya hotel 5 * , pochivki side , more , antalia , почивка на ниска цена , почивки анталия , лято 2021 в сиде , kamelya fulya hotel 5 * , kamelya k club hv-1 , ekskurzii turcia , море , турция ранни записвания , palm world side resort&spa 4*+ , оферти за ранни записвания , ekskurzii antalia , хит цена , лято 2021 в турция , seaden valentine resort & spa 5 * , почивки сиде , оферти , сиде , pochivki antalia , ekskurzii antalia , екскурзии топ травелс , tui magic life jacaranda 5* , анталия , екскурзии анталия , оферти топ травелс , почивка в анталия , pochivka v side , ранни записвания турция 2021 , екскурзии турция
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах