Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София




Програма
Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 50 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ДОПЛАТИ 25 ДНИ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕ“

Кампанията е валидна за резервации направени до 15.03.2021.

Програма
Ден 1

Отпътуване от София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив или Димитровград по маршрут ГКПП "Капитан Андреево" - Анталия. Нощен преход.

Ден 2

Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.

Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7

Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.


В цената се включва
Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
5 нощувки в хотел по избор
Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)
Представител на ТО по време на пътуването

В цената не се включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Сиде с 5 нощувки:

  • От София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.

Информация за пътуване:

  • Продължителност на пътуването: от София до Сиде - 1310 км.
  • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.

Основна информация и допълнителни услуги

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 15.03.2021 от КАМПАНИЯТА „Плати 50 лева при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 50 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 50 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 16.03.2021:

  • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
  • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:

  • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
  • Тръгване от София в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
  • Връщане от Анталия в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
  • Продължителността на пътуването е около 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
  • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 5 нощувки се ползват 5 закуски, 5 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден международен паспорт.

05/3

Етикети
резервирайте при нас , oferti turcia , tui blue barut andiz 4* , venus 4* , алания , оферти за почивки , top travels 2021 , ekskurzia do , hoteli , почивка сиде , flora garden beach 5* , von resort golden beach hv-1 , barut b suites 4 * , pochivka antalia , oferti turcia , turcia ranni zapisvania , turcia ranni zapisvania , top travels , toptravels.bg , екскурзии сиде , kaya side 5* , оферти за ранни записвания , почивки турция , pochivki ot sofia , препоръчан хотел , von resort golden coast 5* , pochivka v turcia , сиде 2021 , топ оферти , оферти , почивка анталия , ekskurzia v turciq , промоция , 2021 почивка в турция , на море , ekskurzii antalia , почивка в анталия , почивка в сиде, анталия , antalia , софия , почивка в сиде, анталия 2021 , хотели в сиде , самолетна почивка в анталия , екскурзии анталия , antalia ranni zapisvania , top travel , kamelya selin hotel 5 * , турция , лятна почивка в сиде , programi ot top travels , анталия , сиде , toptravels.bg , all inclusive , ekskurzii side , silence beach resort 5 * , antalia , екскурзии със самолет , ранни записвания турция 2021 , ниски цени , информация от топ травелс , почивка в сиде , почивки и екскурзии 2021 , side , почивка в сиде , почивки сиде , pochivki , ekskurzii antalia , ekskurzii antalia , екскурзии турция , почивка в анталия , турция 2021 , почивка сиде , лято 2021 в турция , pochivka v side ot sofia , почивки турция , почивка в анталия , 2021 почивка , antalia ranni zapisvania , pochivka side , ekskurzia 2021 , ekskurzii ranni zapisvania , toptravels , ниски цени , von resort elite 5* , oferti top travels , самолетна почивка в анталия , почивка в анталия , лято в сиде , pochivki side , ekskurzii side , турция , лятна почивка в сиде , препоръчан хотел , хотели , почивка сиде , turcia ranni zapisvania , екскурзии турция , лятна почивка в турция , antalia , side town by zhotels 4* , стара загора , екскурзии сиде , niski ceni , почивки анталия , сиде ранни записвания , програми , хит цена , почивка сиде , почивки турция , niski ceni , side ekskurzii , екскурзии сиде , екскурзии със самолет , seaden sea world resort & spa 5 * , почивки в турция 2021 , почивки в турция 2021 , сиде почивки , екскурзии топ травелс , почивка в сиде, анталия , crystal admiral resort suites & spa 5 * , oferti za ranni zapisvania , antalia , лято 2021 , почивка в сиде , pochivka v side ot sofia , почивка в сиде , хотел в сиде , екскурзии сиде , почивка в сиде , препоръчайте ми хотел в сиде , ниски цени , екскурзии турция , club-nena-hv-1/5* , silence beach resort 5 * , турция 2021 , semeini ekskurzii , бургас , почивки сиде , лятна почивка в турция 2021 , plazh , почивки в анталия , хотел , сиде , топ травелс , hotels , лятна почивка в турция , почивка в сиде, анталия 2021 , tui magic life jacaranda 5* , pochivki side antalia , ekskurzii liato 2021 , почивки турция , лято в сиде , pochivki side antalia , почивка в сиде, анталия , club aqua plaza , почивка в сиде , hotels , pochivka v antaliya , ранни записвания турция 2021 , semeini pochivki , почивки сиде , side aquamarin resort & spa 4* , ekskurzii ranni zapisvania , море , side oferti , топ цени , ekskurzii i pochivki 2021 , side aquamarin resort & spa 4* , von resort elite 5* , турция ранни записвания , top travels , ekskurzii top travels , анталия , почивка на ниска цена , почивки със самолет , екскурзии сиде , programi ot top travels , анталия , kamelya k club hv-1 , оферти за екскурзии , side ranni zapisvania , почивки , сиде оферти , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , екскурзии анталия , почивка на море , bosphorus sorgun hotel 5* , toptravels , seher resort & spa 5 * , почивки турция , екскурзия в сиде , voyage sorgun 5 * , top travels , почивка сиде , pochivki antalia , хотел в сиде , екскурзия до турция , море , ekskurzii side , flora garden beach 5* , турция , лято 2021 в турция , почивки анталия , ekskurzii , 2021 почивка , ekskurzii side , сиде оферти , почивка в сиде , екскурзии анталия , semeini ekskurzii , ранни записвания , сиде , ekskurzii i pochivki 2021 , почивка в сиде , почивки в турция 2021 , лято 2021 в турция , почивка сиде , сиде 2021 , pochivki side , алания , сиде ранни записвания , pochivki turcia , ekskurzii antalia , почивки сиде , barut sorgun 5 * , pochivki side , почивки лято 2021 , в. търново , екскурзии топ травелс , elysium elite hotel & spa 4* , seher sun beach hotel 4 * , plazh , екскурзии анталия , почивка в сиде, анталия 2021 , pochivki side , оферти турция 2021 , самолетна почивка в анталия , top oferti , плаж , turcia , ekskurzii side , почивка сиде , лято 2021 в сиде , pochivki antalia , alva donna beach resort comfort 5 * , анталия ранни записвания , екскурзия до турция , екскурзии сиде , габрово , почивка в сиде, анталия 2021 , pochivka , лято 2021 , топ травелс , paloma oceana resort 5* , semeini pochivki , лято 2021 , почивка сиде , турция 2021 , почивка в сиде, анталия 2021 , kamelya fulya hotel 5 * , von resort golden coast 5* , pochivki antalia , екскурзии анталия , ekskurzii sys samolet , екскурзия на ниска цена , почивка в сиде, турция 2021 , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , лято в турция , seamelia beach resort & spa 5 * , сиде , pochivka v antaliya , почивки турция , сиде , side ekskurzii , топ оферти , почивка на море , сиде 2021 , почивка сиде , почивки анталия , почивка 2021 сиде анталия , лято 2021 в сиде , side oferti , почивки анталия , екскурзия на ниска цена , топ оферти , pochivki antalia , анталия , pochivki turcia , euphoria palm beach resort hv-1 , j'adore deluxe hotel & spa 5* , club-nena-hv-1/5* , pochivki antalia , хубав хотел в анталия , резервирайте при нас , nil bahir resort & spa 5 * , ekskurzii liato 2021 , сиде , orfeus park 4+* , екскурзии турция , 2021 , почивка сиде , топ травелс , оферти , почивка анталия , лято 2021 в турция , екскурзия 2021 , pochivki side , турция , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , почивка 2021 сиде анталия , pochivki side , турция , почивки анталия , екскурзии сиде , oferti za pochivki , ekskurzii sys samolet , pochivki ranni zapisvania , diamond premium hotel & spa 5 * , top travel , анталия , pochivki antalia , почивки турция , tui blue barut andiz 4* , хотел в сиде , анталия , екскурзии , antalia , семейни почивки , turquoise hotel side 5* , ekskurzii antalia , оферти топ травелс , сиде почивки , pochivka v side ot sofia , почивка сиде , paloma oceana resort 5* , почивки сиде , манавгат , niski ceni , екскурзии от софия , kamelya selin hotel 5 * , pochivki liato 2021 , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , сиде , paloma finesse side 5* , почивка в сиде , оферти турция , toptravels , оферти анталия , ранни записвания 2021 , ekskurzii antalia , почивка сиде , екскурзии лято 2021 , ekskurzii ot sofia , oferti antalia , bieno club sunset hotel & spa 5* , liato 2021 , cesars resort side 5 * , diamond premium hotel & spa 5 * , liato 2021 , ekskurzii antalia , barut sorgun 5 * , лято , pochivka antalia , почивка 2021 , екскурзии до анталия , paloma oceana resort 5* , j'adore deluxe hotel & spa 5* , почивки от софия , анталия , side , почивки със самолет , royal dragon hotel 5 * , bieno club sunset hotel & spa 5* , pochivka v side ot sofia , оферти топ травелс , von resort golden beach hv-1 , top travels , ekskurzia , diamond beach hotel & spa 5 * , pochivki antalia , топ травелс , екскурзии до анталия , tui magic life jacaranda 5* , оферти , armas bella sun 4 * , екскурзии , antalia , почивка сиде , турция , лято в анталия , semeini ekskurzii , oferti , semeini ekskurzii , 2021 , ranni zapisvania , почивки в анталия , почивки турция , оферти за ранни записвания , екскурзии турция , почивка 2021 , ekskurzii antalia , ранни записвания турция , лято 2021 сиде , турция 2021 , kaya side 5* , почивка турция , анталия , хотели в анталия , екскурзии турция , ekskurzii antalia , екскурзия в сиде , почивка сиде , seaden sea planet resort & spa 5 * , side pochivki , препоръчайте ми хотел в сиде , казанлък , diamond beach hotel & spa 5 * , seaden sea world resort & spa 5 * , ranni zapisvania , почивка сиде , почивка в анталия , хасково , почивка в сиде , лято 2021 в сиде , екскурзии от софия , турция ранни записвания , seher sun beach hotel 4 * , top travels , почивка в анталия , side town by zhotels 4* , почивки ранни записвания , сиде , top travel , екскурзия до турция , почивки турция , почивка сиде , programi ot top travels , почивка в сиде , ekskurzii i pochivki 2021 , екскурзии сиде , side royal palace 5 * , ekskurzii side , ekskurzii side , почивки анталия , оферти лято 2021 , екскурзии лято 2021 , сиде 2021 , почивка сиде , palm world side resort&spa 4*+ , ekskurzii ot sofia , екскурзия 2021 , venus 4* , екскурзии ранни записвания , почивка в анталия , почивка сиде , voyage sorgun 5 * , още оферти от топ травелс , ниски цени , royal dragon hotel 5 * , екскурзии турция , пловдив , side corolla hotel 4 * , оферти , почивки от софия , kamelya fulya hotel 5 * , почивка сиде , 2021 pochivka na egeisko more , oferti antalia , seamelia beach resort & spa 5 * , хотели в сиде , оферти турция 2021 , турция ранни записвания , oz hotels side premium 5 * , алания , почивки сиде , side pochivki , cesars resort side 5 * , oferti za ekskurzii , почивка сиде , програми , club hotel turan prince world 5 * , oferti , ekskurzii side , turcia 2021 , екскурзии анталия , 2021 pochivka na egeisko more , pochivka v side , почивки топ травелс , hoteli , oferti top travels , ниски цени , почивки лято 2021 , turcia , лято 2021 сиде , оферти анталия , toptravels , pochivka v antaliya , турция , oz hotels side premium 5 * , more , варна , екскурзия в сиде , още оферти от топ травелс , arum barut collection 5* , информация от топ травелс , ниски цени , лятна почивка в турция 2021 , pochivki liato 2021 , turquoise hotel side 5* , сиде екскурзии , pochivki side , почивки сиде , почивки сиде , почивка в турция , side royal luxury hotel & spa 5* , екскурзии анталия , почивки сиде , oferti za ranni zapisvania , pochivki side , екскурзии сиде , анталия , oferti za ekskurzii , ekskurzii , почивка турция , pochivka side , препоръчайте ми хотел в сиде , toptravels , hotels , crystal admiral resort suites & spa 5 * , side corolla hotel 4 * , още оферти от топ травелс , top travels 2021 , топ травелс , orfeus park 4+* , arum barut collection 5* , seaden sea planet resort & spa 5 * , почивка на ниска цена , side royal palace 5 * , манавгат , ekskurzii top travels , club hotel turan prince world 5 * , почивки турция , side royal luxury hotel & spa 5* , ekskurzii turcia , почивка сиде 2021 , ранни записвания 2021 , oferti za pochivki , ekskurzii turcia , екскурзия 2021 , почивки анталия , почивка в анталия , турция ранни записвания , екскурзии турция , barut b suites 4 * , 2021 , почивка сиде , ниски цени , семейни почивки , turcia ranni zapisvania , ранни записвания , paloma oceana resort 5* , почивки анталия , ниски цени , оферти за екскурзии , turcia 2021 , barut hemera 5 * , hoteli , почивка в сиде, анталия 2021 , side ranni zapisvania , анталия , side , more , top travels , манавгат , екскурзии турция , екскурзии анталия , почивка в анталия , самолетна почивка в анталия , екскурзии анталия , екскурзии анталия , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , pochivki , почивка в сиде, анталия , pochivki sys samolet , самолетна почивка в анталия , хубав хотел в анталия , екскурзии ранни записвания , crystal palace luxury resort & spa 5 * , почивка на море , paloma finesse side 5* , анталия , top travels , palm world side resort&spa 4*+ , оферти турция , екскурзии анталия , почивка в сиде , хубав хотел в анталия , toptravels , почивки турция , pochivka v side , оферти , toptravels , pochivki ot sofia , bosphorus sorgun hotel 5* , почивка сиде 2021 , seaden valentine resort & spa 5 * , препоръчан хотел , почивка в сиде , анталия , pochivka v antaliya , alva donna beach resort comfort 5 * , сиде 2021 , почивка сиде , турция , почивка в сиде, анталия , екскурзия , анталия ранни записвания , почивки , pochivki antalia , почивка в турция , лято 2021 в турция , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , pochivka 2021 , лято в анталия , seaden valentine resort & spa 5 * , екскурзии анталия , сиде екскурзии , euphoria palm beach resort hv-1 , pochivki sys samolet , почивка сиде , турция , elysium elite hotel & spa 4* , почивки турция , анталия , топ цени , toptravels , хотели в сиде , pochivki side , pochivki antalia , почивки анталия , екскурзии турция , pochivka v side ot sofia , почивки анталия , pochivka na more , автобусна програма , pochivki ranni zapisvania , оферти за почивки , nil bahir resort & spa 5 * , kamelya k club hv-1 , ekskurzii antalia , почивка 2021 , почивка сиде , seher resort & spa 5 * , почивка в сиде , анталия , турция , 2021 почивка в турция , top oferti , програми , pochivki antalia , почивки топ травелс , анталия , pochivka v antaliya , хотели в сиде , side , top oferti , почивки турция , почивки анталия , почивки анталия , armas bella sun 4 * , top travel , почивка сиде , оферти анталия 2021 , резервирайте при нас , pochivki top travels , pochivki antalia , почивка в сиде , почивка в турция , почивка в анталия , сиде , почивки ранни записвания , почивка сиде , toptravels , pochivki top travels , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , crystal palace luxury resort & spa 5 * , barut hemera 5 * , екскурзии анталия , плаж , toptravels , ранни записвания сиде , лято в турция , екскурзии турция , анталия , ekskurzii side , екскурзия на ниска цена , информация от топ травелс , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , почивки в анталия , почивки анталия , почивка на ниска цена , toptravels.bg , ekskurzii antalia
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах