Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София




Програма
Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 50 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ДОПЛАТИ 25 ДНИ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕ“

Кампанията е валидна за резервации направени до 15.03.2021.

Програма
Ден 1

Отпътуване от София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив или Димитровград по маршрут ГКПП "Капитан Андреево" - Анталия. Нощен преход.

Ден 2

Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.

Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7

Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.


В цената се включва
Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
5 нощувки в хотел по избор
Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)
Представител на ТО по време на пътуването

В цената не се включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Сиде с 5 нощувки:

  • От София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.

Информация за пътуване:

  • Продължителност на пътуването: от София до Сиде - 1310 км.
  • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.

Основна информация и допълнителни услуги

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 15.03.2021 от КАМПАНИЯТА „Плати 50 лева при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 50 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 50 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 16.03.2021:

  • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
  • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:

  • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
  • Тръгване от София в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
  • Връщане от Анталия в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
  • Продължителността на пътуването е около 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
  • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 5 нощувки се ползват 5 закуски, 5 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден международен паспорт.

05/3

Етикети
лято в турция , оферти турция 2021 , side ekskurzii , toptravels , алания , pochivka v turcia , екскурзии турция , side pochivki , почивки сиде , pochivki side , venus 4* , сиде почивки , hotels , ekskurzii liato 2021 , почивки в турция 2021 , хасково , екскурзии турция , toptravels.bg , flora garden beach 5* , почивки анталия , почивка сиде , лято 2021 в сиде , pochivka na more , почивка в сиде , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , почивка сиде , semeini ekskurzii , почивка сиде , antalia ranni zapisvania , хотели , pochivka v side , пловдив , оферти , orfeus park 4+* , pochivki antalia , ekskurzii , почивка в анталия , turcia 2021 , armas bella sun 4 * , turcia 2021 , почивка в турция , niski ceni , crystal palace luxury resort & spa 5 * , оферти за почивки , cesars resort side 5 * , pochivki ot sofia , почивка в анталия , екскурзия до турция , euphoria palm beach resort hv-1 , ранни записвания турция 2021 , royal dragon hotel 5 * , 2021 почивка , top oferti , toptravels , лято 2021 в сиде , лятна почивка в турция 2021 , pochivka 2021 , манавгат , barut hemera 5 * , екскурзии от софия , seher resort & spa 5 * , екскурзии топ травелс , tui magic life jacaranda 5* , екскурзии сиде , хотел в сиде , ekskurzii antalia , екскурзия на ниска цена , екскурзии сиде , pochivki side antalia , liato 2021 , турция , liato 2021 , top travels , анталия , семейни почивки , side , ekskurzii side , топ цени , kamelya selin hotel 5 * , niski ceni , pochivki side , seaden sea world resort & spa 5 * , paloma finesse side 5* , pochivki side , екскурзии сиде , сиде 2021 , турция , сиде , side ranni zapisvania , промоция , сиде 2021 , почивки анталия , почивка турция , 2021 почивка в турция , екскурзии до анталия , оферти за ранни записвания , oferti , почивка в анталия , сиде 2021 , pochivki antalia , почивки ранни записвания , екскурзия в сиде , топ оферти , ранни записвания турция , почивка сиде , почивка сиде 2021 , seamelia beach resort & spa 5 * , програми , почивка в сиде, анталия 2021 , екскурзия в сиде , von resort golden beach hv-1 , pochivka antalia , екскурзии сиде , почивки анталия , ekskurzia v turciq , турция ранни записвания , ekskurzii side , екскурзии до анталия , ekskurzii top travels , почивка на море , резервирайте при нас , pochivki antalia , почивка на ниска цена , оферти за ранни записвания , pochivki antalia , лятна почивка в турция , side corolla hotel 4 * , турция , почивки турция , почивки анталия , oferti turcia , лято 2021 в турция , ekskurzii antalia , турция , почивка сиде , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , ekskurzii i pochivki 2021 , софия , турция , club aqua plaza , ранни записвания , екскурзия на ниска цена , seher sun beach hotel 4 * , paloma oceana resort 5* , side town by zhotels 4* , сиде , турция 2021 , екскурзии анталия , турция 2021 , ekskurzii antalia , von resort golden coast 5* , side oferti , pochivka v antaliya , почивка сиде , оферти , почивки , информация от топ травелс , von resort elite 5* , почивка в сиде , ekskurzii top travels , екскурзии анталия , ниски цени , почивки анталия , pochivka v antaliya , почивка в турция , ekskurzii antalia , сиде оферти , почивка на море , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , hotels , top travels 2021 , barut b suites 4 * , seaden valentine resort & spa 5 * , анталия , почивки сиде , още оферти от топ травелс , ранни записвания , почивка в сиде, анталия 2021 , сиде екскурзии , екскурзии анталия , pochivka v antaliya , почивки ранни записвания , barut hemera 5 * , von resort elite 5* , екскурзии , nil bahir resort & spa 5 * , оферти анталия , екскурзии сиде , екскурзии сиде , crystal admiral resort suites & spa 5 * , екскурзии анталия , почивка сиде , pochivki antalia , turcia ranni zapisvania , почивка на ниска цена , оферти топ травелс , 2021 pochivka na egeisko more , pochivki antalia , side royal palace 5 * , почивки сиде , oferti top travels , club hotel turan prince world 5 * , elysium elite hotel & spa 4* , самолетна почивка в анталия , seaden sea planet resort & spa 5 * , j'adore deluxe hotel & spa 5* , cesars resort side 5 * , toptravels , сиде 2021 , препоръчайте ми хотел в сиде , лято 2021 в турция , анталия , почивки сиде , programi ot top travels , почивка в сиде, анталия , лятна почивка в сиде , почивка сиде , екскурзии със самолет , ниски цени , хубав хотел в анталия , ekskurzii antalia , почивки от софия , oferti za ekskurzii , екскурзии , турция , ниски цени , оферти анталия , seher sun beach hotel 4 * , plazh , pochivki ot sofia , лято в анталия , antalia , toptravels.bg , почивка в анталия , pochivka v side ot sofia , алания , почивка сиде , почивка сиде , самолетна почивка в анталия , почивка 2021 сиде анталия , почивка в анталия , 2021 , анталия , antalia , toptravels , bieno club sunset hotel & spa 5* , tui magic life jacaranda 5* , почивки турция , почивка в сиде , почивки в анталия , diamond beach hotel & spa 5 * , ekskurzii sys samolet , почивка в сиде , оферти топ травелс , семейни почивки , 2021 pochivka na egeisko more , почивки сиде , почивка 2021 , diamond premium hotel & spa 5 * , pochivka side , top travels , почивки турция , почивка в сиде, анталия 2021 , palm world side resort&spa 4*+ , ekskurzii side , почивка в сиде , more , kamelya selin hotel 5 * , почивки турция , alva donna beach resort comfort 5 * , сиде , стара загора , почивки турция , toptravels , hoteli , pochivki , екскурзии турция , сиде почивки , екскурзии анталия , почивка в сиде , ekskurzii ranni zapisvania , почивка в анталия , почивка 2021 , почивки турция , pochivka v antaliya , сиде , екскурзии лято 2021 , ekskurzii i pochivki 2021 , top travels , elysium elite hotel & spa 4* , лято в сиде , pochivki side , side , хотел в сиде , pochivka v side ot sofia , alva donna beach resort comfort 5 * , лято , почивка анталия , почивка в анталия , плаж , оферти , pochivki antalia , екскурзии анталия , анталия , анталия , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , програми , oz hotels side premium 5 * , почивки в турция 2021 , оферти анталия 2021 , топ травелс , екскурзии анталия , почивки със самолет , pochivka v side ot sofia , почивка сиде 2021 , tui blue barut andiz 4* , екскурзии турция , оферти за почивки , flora garden beach 5* , турция , екскурзии със самолет , казанлък , oferti top travels , niski ceni , лятна почивка в турция 2021 , препоръчайте ми хотел в сиде , екскурзия на ниска цена , ниски цени , почивка сиде , хотел в сиде , nil bahir resort & spa 5 * , ekskurzii ranni zapisvania , почивка в сиде, анталия , самолетна почивка в анталия , алания , почивка сиде , ниски цени , почивка сиде , топ цени , екскурзия в сиде , antalia , хубав хотел в анталия , резервирайте при нас , top travels , ekskurzia , почивки анталия , ekskurzia do , seamelia beach resort & spa 5 * , оферти турция 2021 , toptravels.bg , почивка в сиде , ниски цени , хотели в сиде , оферти лято 2021 , почивки топ травелс , почивки турция , информация от топ травелс , side oferti , pochivki side , oferti turcia , препоръчан хотел , почивки лято 2021 , почивка сиде , side ekskurzii , анталия , pochivki ranni zapisvania , kamelya k club hv-1 , турция , почивки турция , ekskurzia 2021 , почивка сиде , ekskurzii liato 2021 , pochivki turcia , на море , side royal palace 5 * , ekskurzii antalia , antalia , side royal luxury hotel & spa 5* , почивки анталия , почивка в сиде , j'adore deluxe hotel & spa 5* , почивки сиде , анталия ранни записвания , hoteli , екскурзии сиде , анталия ранни записвания , ranni zapisvania , more , почивки анталия , хит цена , pochivka side , antalia ranni zapisvania , анталия , pochivki liato 2021 , ekskurzii side , почивки топ травелс , екскурзии анталия , почивки турция , programi ot top travels , почивка сиде , почивка в сиде, анталия 2021 , почивки турция , турция , почивка в сиде , почивка в сиде, анталия , лятна почивка в сиде , semeini ekskurzii , pochivka antalia , почивки турция , почивки в анталия , pochivka v side ot sofia , резервирайте при нас , екскурзии ранни записвания , turcia ranni zapisvania , екскурзии анталия , плаж , екскурзии турция , barut sorgun 5 * , лято в анталия , почивки анталия , ekskurzii turcia , 2021 почивка , oferti za ranni zapisvania , ekskurzii side , лято 2021 в турция , top travels , почивки и екскурзии 2021 , бургас , ранни записвания сиде , von resort golden coast 5* , pochivki turcia , екскурзии турция , почивка в сиде , von resort golden beach hv-1 , ranni zapisvania , хотели в сиде , екскурзия 2021 , seaden valentine resort & spa 5 * , side corolla hotel 4 * , почивки лято 2021 , лято 2021 сиде , още оферти от топ травелс , side pochivki , paloma oceana resort 5* , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , почивки турция , анталия , pochivki sys samolet , информация от топ травелс , turcia ranni zapisvania , анталия , море , почивка на море , pochivki antalia , сиде , pochivki side , сиде екскурзии , екскурзии от софия , toptravels , екскурзии топ травелс , почивка в сиде, анталия 2021 , почивка в сиде , ekskurzii antalia , pochivki side , bieno club sunset hotel & spa 5* , оферти , pochivki antalia , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , почивка в турция , почивки сиде , oferti za ranni zapisvania , хотели в сиде , почивка 2021 , kamelya fulya hotel 5 * , почивка в сиде, анталия , pochivki sys samolet , arum barut collection 5* , оферти за екскурзии , ekskurzii side , oferti za pochivki , самолетна почивка в анталия , oferti , оферти , barut sorgun 5 * , почивка сиде , hotels , турция ранни записвания , paloma oceana resort 5* , топ травелс , анталия , crystal admiral resort suites & spa 5 * , ekskurzii antalia , silence beach resort 5 * , oferti za ekskurzii , pochivki liato 2021 , почивка в сиде , манавгат , all inclusive , barut b suites 4 * , екскурзии турция , турция ранни записвания , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , почивки анталия , хотели в сиде , ekskurzii antalia , почивка сиде , ekskurzii antalia , royal dragon hotel 5 * , top travel , лятна почивка в турция , почивка сиде , top travel , анталия , voyage sorgun 5 * , ekskurzii side , анталия , oz hotels side premium 5 * , crystal palace luxury resort & spa 5 * , tui blue barut andiz 4* , semeini ekskurzii , kaya side 5* , екскурзия до турция , toptravels , top travels , почивка 2021 сиде анталия , сиде ранни записвания , лято в сиде , манавгат , лято 2021 сиде , препоръчайте ми хотел в сиде , анталия , diamond premium hotel & spa 5 * , сиде оферти , ранни записвания турция 2021 , side aquamarin resort & spa 4* , почивка в анталия , turcia , почивка сиде , лято 2021 в турция , kamelya fulya hotel 5 * , plazh , pochivki side antalia , euphoria palm beach resort hv-1 , почивка в сиде , arum barut collection 5* , pochivki antalia , bosphorus sorgun hotel 5* , екскурзии турция , екскурзии ранни записвания , side royal luxury hotel & spa 5* , почивка сиде , екскурзии анталия , pochivki antalia , top travel , почивка в сиде, анталия , ekskurzii i pochivki 2021 , лято 2021 , club-nena-hv-1/5* , почивка в сиде , екскурзии турция , екскурзии анталия , сиде , pochivka , turquoise hotel side 5* , semeini ekskurzii , оферти турция , side , екскурзия , хотел , ekskurzii side , турция ранни записвания , pochivki side , лято 2021 в турция , pochivki ranni zapisvania , топ травелс , топ травелс , почивки със самолет , pochivki , orfeus park 4+* , oferti za pochivki , pochivki top travels , top oferti , toptravels , club hotel turan prince world 5 * , топ травелс , почивка в анталия , turquoise hotel side 5* , в. търново , самолетна почивка в анталия , 2021 почивка в турция , ранни записвания 2021 , екскурзии турция , турция 2021 , top travels , pochivki side , paloma oceana resort 5* , габрово , hoteli , diamond beach hotel & spa 5 * , silence beach resort 5 * , сиде 2021 , ekskurzii sys samolet , side town by zhotels 4* , 2021 , лято в турция , почивки турция , side ranni zapisvania , екскурзия 2021 , top travels 2021 , почивка анталия , препоръчан хотел , почивки сиде , почивка на ниска цена , почивка сиде , екскурзии анталия , ниски цени , side , kamelya k club hv-1 , ниски цени , екскурзии лято 2021 , antalia , оферти за екскурзии , top oferti , екскурзии анталия , сиде ранни записвания , почивка сиде , още оферти от топ травелс , top travel , екскурзии сиде , лято 2021 в сиде , 2021 , ekskurzii , програми , автобусна програма , oferti antalia , venus 4* , ekskurzii ot sofia , хубав хотел в анталия , почивка сиде , екскурзии сиде , paloma finesse side 5* , турция 2021 , почивка сиде , почивка в анталия , турция , kaya side 5* , хотели в анталия , топ оферти , semeini pochivki , pochivka v antaliya , почивки в турция 2021 , анталия , почивка турция , bosphorus sorgun hotel 5* , ekskurzii ot sofia , pochivka v side ot sofia , turcia ranni zapisvania , почивки анталия , armas bella sun 4 * , club-nena-hv-1/5* , side aquamarin resort & spa 4* , ekskurzii antalia , pochivki top travels , почивки в анталия , toptravels , море , turcia , ekskurzii side , почивка в сиде, анталия 2021 , pochivka v side , почивки сиде , сиде , екскурзия 2021 , топ оферти , препоръчан хотел , екскурзия до турция , почивки анталия , лято 2021 , почивки , toptravels , semeini pochivki , palm world side resort&spa 4*+ , oferti antalia , екскурзии турция , анталия , voyage sorgun 5 * , seaden sea planet resort & spa 5 * , почивки анталия , ранни записвания 2021 , почивка в сиде , почивка в сиде, турция 2021 , лято 2021 , programi ot top travels , почивка сиде , почивки от софия , варна , сиде , сиде , seher resort & spa 5 * , оферти турция , seaden sea world resort & spa 5 * , ekskurzii turcia , antalia
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах