ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София




Програма
Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 50 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ДОПЛАТИ 25 ДНИ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕ“

Кампанията е валидна за резервации направени до 15.03.2021.

Програма
Ден 1

Отпътуване от София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив или Димитровград по маршрут ГКПП "Капитан Андреево" - Анталия. Нощен преход.

Ден 2

Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.

Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7

Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.


В цената се включва
Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
5 нощувки в хотел по избор
Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)
Представител на ТО по време на пътуването

В цената не се включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Сиде с 5 нощувки:

  • От София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.

Информация за пътуване:

  • Продължителност на пътуването: от София до Сиде - 1310 км.
  • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.

Основна информация и допълнителни услуги

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 15.03.2021 от КАМПАНИЯТА „Плати 50 лева при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 50 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 50 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 16.03.2021:

  • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
  • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:

  • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
  • Тръгване от София в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
  • Връщане от Анталия в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
  • Продължителността на пътуването е около 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
  • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 5 нощувки се ползват 5 закуски, 5 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден международен паспорт.

05/3

Етикети
хубав хотел в анталия , турция , оферти за екскурзии , почивки турция , почивка сиде , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , сиде ранни записвания , почивки и екскурзии 2021 , хотели в сиде , резервирайте при нас , почивка в сиде , хубав хотел в анталия , екскурзии до анталия , почивка сиде , antalia , semeini ekskurzii , pochivka v turcia , сиде почивки , анталия , turquoise hotel side 5* , silence beach resort 5 * , екскурзии сиде , all inclusive , toptravels.bg , kamelya k club hv-1 , cesars resort side 5 * , хотели в сиде , ранни записвания 2021 , почивки в турция 2021 , почивка на ниска цена , seher sun beach hotel 4 * , на море , почивки турция , лятна почивка в турция 2021 , hoteli , von resort golden coast 5* , почивки от софия , почивки , programi ot top travels , toptravels , топ травелс , почивка в сиде, турция 2021 , почивка сиде , оферти , j'adore deluxe hotel & spa 5* , pochivki side antalia , semeini ekskurzii , programi ot top travels , pochivki side , pochivki ranni zapisvania , в. търново , programi ot top travels , почивка в сиде , почивка турция , почивки в турция 2021 , pochivka side , 2021 , почивки в анталия , почивка сиде , seaden valentine resort & spa 5 * , seher sun beach hotel 4 * , side aquamarin resort & spa 4* , kamelya selin hotel 5 * , top travel , ekskurzii antalia , pochivki antalia , почивка сиде , top travels , лято в анталия , nil bahir resort & spa 5 * , екскурзии анталия , почивки анталия , flora garden beach 5* , ekskurzii top travels , pochivki liato 2021 , side , екскурзии ранни записвания , топ травелс , почивка в турция , antalia ranni zapisvania , семейни почивки , antalia , ekskurzii i pochivki 2021 , сиде , почивки анталия , paloma oceana resort 5* , екскурзии , barut hemera 5 * , сиде , side , ranni zapisvania , palm world side resort&spa 4*+ , ekskurzia do , оферти анталия , оферти за почивки , анталия , почивка в сиде , сиде , почивки топ травелс , turcia ranni zapisvania , toptravels.bg , side corolla hotel 4 * , ekskurzii antalia , von resort golden coast 5* , seaden sea world resort & spa 5 * , antalia , лятна почивка в сиде , почивка в турция , niski ceni , анталия , pochivki side , почивка в сиде, анталия 2021 , екскурзии анталия , турция , анталия , оферти за екскурзии , pochivka v side ot sofia , ekskurzii i pochivki 2021 , почивки анталия , pochivka v side ot sofia , von resort elite 5* , toptravels , ekskurzii , почивка в сиде, анталия , ekskurzii top travels , pochivka side , pochivki side , ранни записвания , top travels 2021 , euphoria palm beach resort hv-1 , niski ceni , voyage sorgun 5 * , лято 2021 в турция , почивка в сиде, анталия , габрово , pochivki ot sofia , сиде ранни записвания , препоръчайте ми хотел в сиде , ниски цени , алания , екскурзии сиде , почивка на море , arum barut collection 5* , почивка сиде , почивки в анталия , toptravels.bg , ранни записвания турция , почивки турция , почивка в сиде , сиде 2021 , програми , почивки анталия , почивка в анталия , ekskurzii sys samolet , почивка сиде , екскурзия в сиде , екскурзии турция , почивка сиде , antalia ranni zapisvania , oferti antalia , почивка на море , почивка в анталия , турция 2021 , турция , ekskurzii side , pochivka antalia , почивки в турция 2021 , почивка сиде , плаж , club aqua plaza , турция , ekskurzii side , пловдив , екскурзия до турция , сиде , екскурзия 2021 , pochivki side , palm world side resort&spa 4*+ , pochivki top travels , ниски цени , ekskurzii ranni zapisvania , почивки турция , nil bahir resort & spa 5 * , crystal admiral resort suites & spa 5 * , почивки анталия , почивка турция , оферти анталия , почивка сиде , плаж , екскурзии топ травелс , orfeus park 4+* , почивки лято 2021 , почивки анталия , почивка сиде , почивки , турция 2021 , самолетна почивка в анталия , pochivka v side ot sofia , oferti antalia , ekskurzii i pochivki 2021 , kaya side 5* , seamelia beach resort & spa 5 * , club-nena-hv-1/5* , ekskurzii sys samolet , семейни почивки , top oferti , почивка сиде , лятна почивка в сиде , почивка в анталия , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , информация от топ травелс , turcia 2021 , анталия , почивка в сиде, анталия 2021 , pochivki ranni zapisvania , почивки сиде , ранни записвания турция 2021 , pochivki antalia , почивка в анталия , екскурзия , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , сиде 2021 , oferti za ekskurzii , почивки анталия , paloma oceana resort 5* , bieno club sunset hotel & spa 5* , club-nena-hv-1/5* , pochivki antalia , оферти топ травелс , лятна почивка в турция , pochivki antalia , hotels , pochivki antalia , екскурзии анталия , почивки турция , top travels , pochivki , почивка в сиде, анталия , сиде , side ranni zapisvania , почивка в сиде , turcia ranni zapisvania , 2021 pochivka na egeisko more , почивки сиде , toptravels , екскурзии турция , pochivki side , лято в сиде , лято 2021 в сиде , почивка в сиде, анталия 2021 , почивки сиде , оферти , armas bella sun 4 * , diamond premium hotel & spa 5 * , venus 4* , venus 4* , side pochivki , side royal luxury hotel & spa 5* , turcia , екскурзии със самолет , more , pochivki antalia , програми , самолетна почивка в анталия , почивка сиде , сиде оферти , oferti top travels , 2021 , екскурзии турция , почивки турция , бургас , ranni zapisvania , екскурзии топ травелс , kamelya k club hv-1 , препоръчан хотел , seaden valentine resort & spa 5 * , top travel , алания , bosphorus sorgun hotel 5* , хотели в сиде , екскурзии турция , почивка сиде , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , анталия , почивка сиде , екскурзии анталия , top travels , 2021 pochivka na egeisko more , ekskurzii turcia , почивка сиде 2021 , лято 2021 в сиде , ранни записвания турция 2021 , оферти турция 2021 , още оферти от топ травелс , liato 2021 , резервирайте при нас , diamond premium hotel & spa 5 * , почивки анталия , екскурзии турция , niski ceni , side town by zhotels 4* , side , турция , pochivki turcia , турция 2021 , почивки сиде , лято 2021 , екскурзии ранни записвания , анталия ранни записвания , crystal palace luxury resort & spa 5 * , топ травелс , ekskurzii liato 2021 , екскурзии сиде , екскурзия на ниска цена , почивки турция , почивка на ниска цена , лято 2021 в сиде , pochivki side antalia , toptravels , турция , анталия , екскурзия на ниска цена , лято в анталия , antalia , top travels , semeini pochivki , von resort elite 5* , toptravels , екскурзии сиде , почивка 2021 сиде анталия , ниски цени , почивки със самолет , лятна почивка в турция 2021 , toptravels , pochivki side , side ranni zapisvania , ранни записвания , tui magic life jacaranda 5* , diamond beach hotel & spa 5 * , pochivki sys samolet , почивка в анталия , екскурзии със самолет , оферти лято 2021 , royal dragon hotel 5 * , side royal palace 5 * , pochivki antalia , oferti turcia , ekskurzii antalia , екскурзия 2021 , оферти турция 2021 , side oferti , анталия , манавгат , club hotel turan prince world 5 * , оферти за почивки , turcia ranni zapisvania , ekskurzii side , лято в сиде , side pochivki , варна , манавгат , промоция , pochivka v side ot sofia , почивка сиде , paloma finesse side 5* , екскурзии турция , почивка в анталия , почивка в анталия , оферти , toptravels , оферти за ранни записвания , екскурзии лято 2021 , plazh , турция 2021 , почивка в сиде, анталия , ekskurzii antalia , pochivka 2021 , турция ранни записвания , flora garden beach 5* , хотел в сиде , още оферти от топ травелс , ekskurzii side , екскурзии сиде , barut b suites 4 * , препоръчайте ми хотел в сиде , екскурзии анталия , още оферти от топ травелс , ekskurzia , екскурзии от софия , екскурзии , pochivki side , екскурзии анталия , oferti za ranni zapisvania , почивка в сиде , pochivki sys samolet , barut b suites 4 * , екскурзии от софия , ekskurzii antalia , лято в турция , oz hotels side premium 5 * , оферти анталия 2021 , почивка в сиде , side town by zhotels 4* , турция , сиде , ekskurzii ot sofia , почивка в анталия , почивка в сиде , semeini ekskurzii , турция , почивки сиде , лято 2021 в турция , ekskurzii liato 2021 , оферти , почивки турция , екскурзии лято 2021 , ekskurzii antalia , 2021 почивка , 2021 почивка в турция , почивка 2021 , екскурзии до анталия , ekskurzii ranni zapisvania , екскурзии анталия , топ травелс , oferti , почивки турция , почивка в сиде , екскурзия до турция , лятна почивка в турция , анталия , pochivki side , kaya side 5* , анталия , екскурзии анталия , pochivki side , екскурзии анталия , почивка в сиде, анталия 2021 , сиде почивки , почивка в сиде , лято 2021 сиде , турция , ekskurzii side , 2021 почивка , екскурзии анталия , bosphorus sorgun hotel 5* , почивки анталия , pochivki antalia , казанлък , лято , сиде екскурзии , ранни записвания сиде , почивка анталия , ekskurzii antalia , сиде , почивка в сиде , seaden sea planet resort & spa 5 * , ниски цени , топ оферти , почивка сиде , ниски цени , турция ранни записвания , ниски цени , турция ранни записвания , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , почивки турция , ekskurzii side , pochivka v antaliya , pochivki ot sofia , препоръчан хотел , top oferti , анталия ранни записвания , alva donna beach resort comfort 5 * , лято 2021 сиде , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , почивки сиде , оферти турция , почивка сиде , хотел в сиде , oz hotels side premium 5 * , лято 2021 в турция , oferti za ranni zapisvania , club hotel turan prince world 5 * , pochivki turcia , почивки топ травелс , ekskurzia v turciq , hoteli , почивки в анталия , топ оферти , анталия , side ekskurzii , toptravels , почивка в турция , почивки турция , toptravels , хотели в анталия , pochivki antalia , cesars resort side 5 * , екскурзии сиде , софия , екскурзии турция , 2021 почивка в турция , почивка сиде , ekskurzii antalia , pochivka v side ot sofia , side ekskurzii , ниски цени , сиде 2021 , екскурзии сиде , side royal luxury hotel & spa 5* , ekskurzii side , почивка в сиде, анталия 2021 , анталия , royal dragon hotel 5 * , elysium elite hotel & spa 4* , лято 2021 , сиде екскурзии , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , почивки анталия , side , оферти топ травелс , сиде 2021 , екскурзии анталия , хотел в сиде , pochivka , top oferti , почивки турция , почивка в анталия , екскурзии сиде , почивка сиде , ekskurzii ot sofia , ekskurzia 2021 , лято 2021 в турция , почивки анталия , hotels , semeini pochivki , топ оферти , oferti , top travels 2021 , turquoise hotel side 5* , tui blue barut andiz 4* , лято в турция , barut hemera 5 * , почивка сиде , екскурзии анталия , von resort golden beach hv-1 , pochivka v antaliya , pochivka v antaliya , резервирайте при нас , почивка на ниска цена , ниски цени , почивки лято 2021 , 2021 , alva donna beach resort comfort 5 * , почивки турция , хубав хотел в анталия , екскурзии анталия , екскурзия в сиде , почивка 2021 , почивка сиде , препоръчан хотел , oferti za pochivki , хотели , hotels , top travel , armas bella sun 4 * , оферти турция , хит цена , pochivki antalia , oferti top travels , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , море , liato 2021 , море , хотели в сиде , tui magic life jacaranda 5* , почивка в сиде, анталия , екскурзии сиде , стара загора , euphoria palm beach resort hv-1 , програми , bieno club sunset hotel & spa 5* , самолетна почивка в анталия , diamond beach hotel & spa 5 * , сиде оферти , почивки анталия , почивка в сиде , оферти , топ цени , antalia , von resort golden beach hv-1 , pochivki liato 2021 , топ травелс , seamelia beach resort & spa 5 * , hoteli , топ цени , самолетна почивка в анталия , турция ранни записвания , orfeus park 4+* , kamelya fulya hotel 5 * , почивки със самолет , kamelya selin hotel 5 * , ekskurzii side , екскурзия 2021 , почивки анталия , top travel , pochivka v antaliya , silence beach resort 5 * , сиде , почивка анталия , top travels , екскурзии турция , почивка сиде , хотел , semeini ekskurzii , pochivki top travels , почивка в сиде, анталия 2021 , почивки ранни записвания , kamelya fulya hotel 5 * , barut sorgun 5 * , анталия , почивка сиде , почивка в сиде , seher resort & spa 5 * , почивки сиде , сиде 2021 , информация от топ травелс , crystal admiral resort suites & spa 5 * , информация от топ травелс , more , почивка сиде , лято 2021 , toptravels , почивка в анталия , ekskurzii antalia , ekskurzii turcia , анталия , почивка в сиде , лято 2021 в турция , j'adore deluxe hotel & spa 5* , paloma finesse side 5* , side oferti , seaden sea planet resort & spa 5 * , почивка на море , ekskurzii side , екскурзия до турция , side royal palace 5 * , автобусна програма , хасково , манавгат , side aquamarin resort & spa 4* , pochivka v side , турция , почивка 2021 сиде анталия , top travels , turcia , почивка сиде 2021 , oferti za pochivki , ekskurzii antalia , oferti za ekskurzii , почивки ранни записвания , top travels , side corolla hotel 4 * , екскурзии турция , ekskurzii , анталия , voyage sorgun 5 * , turcia 2021 , seaden sea world resort & spa 5 * , почивка 2021 , pochivka v side , ранни записвания 2021 , paloma oceana resort 5* , анталия , barut sorgun 5 * , turcia ranni zapisvania , препоръчайте ми хотел в сиде , почивки от софия , tui blue barut andiz 4* , antalia , сиде , oferti turcia , оферти за ранни записвания , plazh , pochivka na more , arum barut collection 5* , алания , почивки сиде , crystal palace luxury resort & spa 5 * , самолетна почивка в анталия , екскурзии турция , ekskurzii antalia , екскурзия на ниска цена , pochivki , екскурзия в сиде , elysium elite hotel & spa 4* , pochivki antalia , pochivka v antaliya , почивка в сиде , почивка сиде , pochivka antalia , seher resort & spa 5 * , екскурзии турция , paloma oceana resort 5* , почивки сиде
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах