Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Египетско Приключение

Оферта номер: П64559
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 7 нощи
8 дни-7 нощувки



Програма
ДЕН 1

Среща на летище Sofia Terminal 1 на 31.10.2021г., 2 часа по-рано от часа на излитане на самолета.
Пристигане на летище Hurghada International Airport в 10:00ч.
Осигурен трансфер и настаняване в избрания от вас хотел.
След свободно време през деня, вечерта сме предвидили първият ни подарък за приключенците, които се доверяват на агенцията - Welcome Party в хотел Desert Rose, на което да се запознаем и да поставим началото на едно незабравимо приключение, под звуците на хубава музика и с освежаващи коктейли в ръка.


ДЕН 2

Закуска.

Представете си остров, чиито брегове се докосват с толкова бистра и синя вода, че контрастът на цветовете ви се струва невъзможен, за да бъде истина. Това място съществува и се намира именно в Египет, островът се нарича Paradise Island и е следващият подарък. Включен в цената на екскурзията до Египет, този ден ще обърне представите ни за изживяване в открито море и сред приказните багри на острова.

След закуска в хотела, през втория ден от нашата екскурзия, ще се отправим с луксозни яхти към Райския остров. По време на пътуването ще имаме няколко спирки за шнорхелинг или дайвинг, а накрая ще се съберем всички на Paradise Island, където ще имаме възможността да релаксираме, да поплажуваме или да приповдигнем парти настроението си! Капитанът на яхтата и неговият екипаж ще се погрижат да включат в приключението вкусен обяд, който ще се състои от разнообразни арабски и европейски деликатесни ястия, за да се потопим не само в подводния свят на Египет, но и в арабската култура.

19:00 Вечеря и свободно време.


ДЕН 3

Закуска и свободно време за плаж и развлечения.

След обяд в хотела, ще се впуснем в едно същинско арабско приключение в пустинята. Предстои вълнуващо сафари, на което ще имаме възможността да покараме ATV-та и да се повозим на Spider бъгита. След като възпламеним авантюристичния си дух, екскурзията продължава с посещение на бедуински лагер. Там ще се докоснем до арабския живот в пустинята, при желание ще се пояздим на камила и ще похапнем местни блюда.

След незабравимото приключение в пустинята, заредени с доза адреналин и запечатали приказни спомени в съзнанието си, вечерта сме предвидили още един подарък - парти за всички желаещи, което да допринесе за перфектния завършек на деня. Агенцията ще се погрижи и за безплатен трансфер до дискотеката в двете посоки, както и за добрата музикална селекция по време на събитието.


ДЕН 4

Четвъртият ден е изпълнен с изненади и подаръци за всички присъстващи на египетското приключение. След закуска в хотела сме предвидили за всички желаещи спортни активности, с които да приповдигнем настроението си още от сутринта. Дали ще се впуснеш в динамична Зумба или ще релаксираш с Йога до морето – изборът принадлежи на теб! И още нещо – малгуганите в групата ще имат възможността да се включат в забавна програма, която да разнообрази сутринта им и да изпише широки усмивки на лицата им.

Свободно време за плаж или разходка.

16:00 Точно когато си мислиш, че изненадите са приключили, те стават все повече и все по интригуващи! Чувал си за приказните арабски нощи и прелестните залези нали? Те не съществуват само в книгите, а са реалност, в която ще се потопим на нашето Arab Sunset Party. Организираме за теб това вълнуващо изживяване, за да се насладим на освежаващи напитки на плажа, под звуците на арабска и интернационална музика, но и не само – ще наблюдаваме и магичното танцово изкуство Belly Dance.

19:00 Вечера и свободна програма


ДЕН 5

В ранните часове на деня отпътуваме за Луксор – най-големият музей на открито в Египет. Представете си как стъпвате в сърцето на това историческо чудо и научавате повече за всички мечти и желания на Древен Египет. С еднодневното пътуване до Луксор от Хургада, ще влезете в града на хиляда порти, показващи огромното наследство на древната египетска култура.

Обиколката ни ще започне с посещение на храма Кърнак, където се срещат силата на божественото и човешкото в един от най-големите религиозни комплекси в света. Създаван в продължение на повече от 1500 години и център за поклонение на различни божества като Озирис, Птах и Изида, Кърнак е мястото, пред което всеки затаява дъх.

След приготвен вкусен обяд, ще прекосим значимата за местните река Нил с малки лодки, на които ще се насладим на свежи плодове и арабска музика. Приключението ни продължава с посещение на храма на царица Хатшепсут, който е великолепна архитектурна постройка, посветена на дългоуправлявалата и любима египетска царица. Следващата ни дестинация по време на екскурзията ще бъде Долината на царете, където се намират гробниците на прочутите управници Рамзес и Тутанкамун, както и ще зърнем Колосите на Мемном – защитниците на магическия град Луксор. След динамичния, но невероятно удовлетворяващ ден, прибиране към Хургада и свободно време.


ДЕН 6

Закуска, свободно време за плажуване и защото вашето изживяване е най-ценният ни приоритет – в този ден отново ще ви подарим ден с разнообразни сутрешни спортни активности, а децата ще могат да се радват на специално подготвена аниматорска програма.

ДЕН 7
02:00 Тръгване за Кайро.В последния ден от нашата екскурзия ще се отправим към столицата на Египет – Кайро. Пъстрият многомилионен град ще ни посрещне, за да разкрие повече за своята многовековна история. Първата спирка ще бъде заведение с прелестна гледка към пирамидите в Гиза, в което ще закусим и ще зърнем величието на този хилядолетен феномен. След това ще се отправим към самите пирамиди, където ще имаме свободно време за разходка и ще научим повече за едно от 7те чудеса на Античния свят. В Кайро ще посетим и Историческия музей, в който се съхраняват чудни артефакти, свързани с историята на Древен Египет, както и саркофазите на някои от най-прочутите фараони. Екскурзията е с по-голяма продължителност, поради отдалечеността на Кайро от Хургада, но местата, които ще видим и историите, които ще чуем, оставят незабравим белег в сърцата ни.


ДЕН 8
Закуска и напускане на хотела по обяд.Полет към България от Хургада


Цената включва:
  • Самолетен билет София - Хургада - София с директен чартърен полет с Bulgaria Air;
  • Летищни такси;
  • Регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж;
  • 7 нощувки на база All Inclusive;
  • Трансфер летище - хотел - летище;
  • Welcome drink на борда на самолета при преминаването на границата на нашата екзотична дестинация и начален старт на едно незабравимо пътуване.
  • Welcome Party в хотел Desert Rose – Ще поставим началото на едно незабравимо приключение, под звуците на хубава музика и с освежаващи коктейли в ръка
  • Arab Sunset Party на плажа на Desert Rose – Приказните арабски нощи не съществуват само в книгите, а са реалност! Ще наблюдаваме залеза и магичното танцово изкуство Belly Dance.
  • Яхтено приключение на Райския остров, където ще се любуваме на кристално прозрачните води, ще танцуваме и ще се забавляваме цял ден
  • Посещение на нощен клуб в Хургада с осигурен трансфер в двете посоки, където ще се насладим на добра музикална селекция!
  • Плажни спортни тонизиращи активности! Дали ще се впуснеш в динамична Зумба или ще релаксираш с Йога до морето – изборът принадлежи на теб!
  • Шезлонги и чадъри на плажа и басейна на хотела;
  • Анимация по време на целият престой в Хургада;
  • Представител на туроператора с български език за целия престой;
  • Всички бакшиши, които трябва да се заплащат са включени в цената!


Цената не включва:
  • Препоръчани допълнителни услуги резервирани по желание:
  • PCR тест на лаборатория Лора при отпътуване от България - 50 лв. за възрастни и деца над 5,99 г.;
  • PCR тест на лаборатория Лора при връщане в България - 50 лв. за възрастни и деца над 5,99 г.;
  • Интернет карти, които ще бъдат осигурени да се закупят от туристите;
  • Целодневна екскурзия до Луксор с автобус и разглеждане на Луксор, Карнак, храма на Хатшепсут, Долината на царете - 190 лв. / 95 лв. дете до 11,99 г.;

  • Полетно разписание:
SOF (07:00) – HRG (10:00) HRG (12:00) - SOF (15:15)

В ранните часове на деня отпътуваме за Луксор – най-големият музей на открито в Египет. Представете си как стъпвате в сърцето на това историческо чудо и научавате повече за всички мечти и желания на Древен Египет. По време на културно-познавателното приключение ще се насладим на вкусен обяд от местната кухня и ще прекосим на другия бряг на река Нил с малки лодки, на които ще се насладим на свежи плодове и арабска музика.
  • Гмуркане и шнорхелинг в красивите рифове на Червено Море - 140 лв. / 70 лв. дете до 11,99 г.;
По време на пътуването ни до Райския остров, ще имаме няколко спирки за шнорхелинг или дайвинг, където можете да разгледате красивите рифове на Червено море.
  • Badawya Vip - разходка из Арабската пустиня с ATV, джипове и езда на камили - 140 лв. / 70 лв. дете до 11,99 г.;
Предстои вълнуващо сафари, на което ще имаме възможността да покараме ATV-та и да се повозим на Spider бъгита. След като възпламеним авантюристичния си дух, екскурзията продължава с посещение на бедуински лагер. Там ще се докоснем до арабския живот в пустинята, при желание ще се пояздим на камила и ще похапнем местни блюда.
  • Целодневна екскурзия до Кайро с автобус и разглеждане на Пирамидите, Сфинкса и Новия Египетски музей – 190 лв. / 95 лв. дете до 11.99
Първата спирка ще бъде заведение с прелестна гледка към пирамидите в Гиза, в което ще закусим и ще зърнем величието на този хилядолетен феномен. След това ще се отправим към самите пирамиди, където ще имаме свободно време за разходка и ще научим повече за едно от 7те чудеса на Античния свят. В Кайро ще посетим и Историческия музей, в който се съхраняват чудни артефакти, свързани с историята на Древен Египет, както и саркофазите на някои от най-прочутите фараони. Екскурзията е с по-голяма продължителност, поради отдалечеността на Кайро от Хургада, но местата, които ще видим и историите, които ще чуем, оставят незабравим белег в сърцата ни.
 
   Шоу с делфини 73 лева / 37 лева за дете (2-11,99 г.)
 
Трансфер до делфинариума с автобус. Едночасово шоу включващо делфини, морски лъвове, морски вълци и други морски обитатели на Червено море.
Един от най-популярните делфинариуми в света.
Изложбата на невероятни делфини и много други морски обитатели в Dolphin World ще остави много топли и незабравими спомени у вас. Tе умеят да боравят с ослепителен набор от трикове, песни и дори говорят. Освен шеметните делфини туристите се влюбват и в морските котки и лъвове! Няма да забравите никога това неповторимо шоу и обитателите на морския свят! Също така Dolphin World е едно от малкото места в цялата страна, където имате възможност да плувате с делфин!
Цената включва: двупосочен трансфер и билет за шоуто.
 
Пиратите на Червено море - Pirates of the red sea 149 лева / 82 лева за дете (2-11,99 г.)
Тази невероятна екскурзия ще започне с трансфер до пристанището, като ще направим едно спиране за шнорхелинг и едно на о-в Гифтън където децата ще се насладят на много забавни игри и намиране на тайнственото съкровище на борда на кораба. Всичките от екипа ще бъдат облечени като пирати, като анимацията за децата, лакомствата и подаръците няма да останат на заден план! В цената са включени и много вкусотии и напитки.

Цената включва: трансфер, разходка с моторна лодка, детска анимация, храна и безалкохолни напитки.


Задължителни доплащания:
  • Такса гориво и вредни емисии - обявява се 21 дни преди полета. Цените са калкулирани с параметри 400 щатски долара/тон при курс 1 евро = 1.17 щатски долара;
  • В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.
  • Туристическа виза (издавана на ГКПП, с валидност 30 дни). От 30.04.2021 година при кацане на летище Хургада се заплаща визова такса в размер на 27 щатски долара (официалната тарифа е 25 щатски долара + такса от 2 щатски долара за бързо разглеждане);

21/08
 

Етикети
safaga egipet , кайро , египет със самолет , oferti safaga , екскурзия "шоу 1001 нощ и пеещи фонтани" , сафага , egipet ranni zapisvania , top oferti , pochivki sys samolet , екскурзия "супер луксор" , екскурзия супер луксор , ранни записвания , оферти за египет , sol y mar makadi sun 4* , all inclusive , екзотика , червено море , safaga sys samolet , топ травелс , посещение на jungle аквапарк , топ травелс , лято 2021 , директен чартърен полет , mirage new hawaii resort & spa 4* , jaz saraya makadi 5* , екскурзия до ел гуна /египетската венеция , ekskurzii 2021 , ексурзии хургада , 2021 червено море , ranni zapisvania safaga , река нил 2021 , mirage aqua park & spa 5* , море , хотели , oferti za pochivki , топ оферти , египет , сафага екскурзия , pochivki hurgada , ranni zapisvania , оферти за хургада , egipet , екскурзия с яхта райски остров + коралови рифове , самолет , екскурзия до манастирите св. антоний и св. павел . , niski ceni , kairo , екскурзия бялото слънце на пустинята , sаfaga , екскурзия до луксор , oferti za ekskurzii , po4ivka 2021 , почивки , samoletna ekskurziq , direkten chartyren polet , оферти за почивки , 2021 , хотел lotus bay safaga 4 * , оферти за ранни записвания , ekskurzii sys samolet , топ , екскурзия до луксор , ранни записвания , top travels , promo oferti , safaga ekskruzia , екскурзия до ел гуна , oferti za egipet , питамиди , травелс , ekskurzii hurgadа , екскурзия до манастирите св. антоний и св. павел , ниски цени , лукс , екскурзия "бялото слънце на пустинята" , екскурзия с яхта райски остров , оферти , хургада , grand plaza hotel 4* , сафага почивка , почивки хургада , хургада 2021 , хотел coral sun beach safaga 4* , сафага египет , египет 2021 , почивки със самолет , promo , промо , all inclusive , почивка , оферти сафага , египет ранни записвания , horgada , хотел menaville safaga 4 * , oferti za hurgada , топ почивка , сафага със самолет , hurgada sys samolet , екскурзии със самолет , egipet sys samolet , египет , oferti za ranni zapisvania , директен полет , хургада със самолет , ranni zapisvania hurgada , ekskurzii , молове , fort arabesque resort 4* , ranni zapisvania , oferti , полет кайро , оферти за екскурзии , екскурзия "вечерна хургада" , екскурзии , ранни записвания хургада , промо оферти , top travels , ранни записвания сафага , pochivki , екскурзия "вечерна хургада" , safaga pochivka
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах