Лятна почивка в Доминикана - от юли до октомври 2017! Ранни записвания до 18 Юли 2017!         Нова година 2018 в Луковска баня 30.12.17 - 02.01.2018/3 нощ - Ранни записвания         Лятна почивка в Хавана и Варадеро, Куба 2017! 3 нощувки в Хавана и 4 нощувки във Варадеро         

Екскурзии до Тайланд

Полезно е да знаете

Тайланд се намира в Югоизточна Азия и граничи с Лаос и Камбоджа на изток, с Тайландския залив и Малайзия на юг и с Андаманско море и Мианмар на запад.

 

Официално име – Кралство Тайланд (Kingdom of Thailand)

Население – 65 444 371 души

Столица – Бангкок

Език – таи, английски, местни диалекти

Валута – бат

Религия – будисти – 95 %, мюсюлмани – 4 %, други

Площ – 514 000 кв. км.

Ландшафт – Територията на Тайланд включва относително високи планини на север. Най-висока точка е връх Интханон – 2 576 метра.

Централната част на страната е заета от плодородно плато, намиращо се в долината на река Чао Фрая. Платото Кхорат се намира на североизток и представлява район със сравнително ниски хълмове и малки плитки езера. На изток платото е обградено от река Меконг.


Обща информация
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък