Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

САЩ - Източно и Западно крайбрежие 2019

Оферта номер: Е1589
Вид транспорт: Самолет Самолет
14 нощ / 16 дни - Ранни записвания до 15.03.2019 г.
ВАШИНГТОН – НИАГАРСКИ ВОДОПАД – НЮ ЙОРК – ЛОС АНДЖЕЛИС ЛАС ВЕГАС – САН ФРАНЦИСКО
Цена от: 8170.00 лв


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН / 25.08.2019 Вашингтон
Полет София – Вашингтон /с прекачване/. Трансфер и настаняване в хотел.

2 ДЕН / 26.08.2019 Вашингтон
Закуска. Днес ще се отправите на панорамна обиколка из Вашингтон, за да видите Белия дом, Капитолия, Националната библиотека, Мемориалите на Линкълн, Джеферсън, Виетнамската и Корейската войни, квартала Джорджтаун. През свободното си време може да посетите Смитсониън – най-големия музеен и изследователски комплекс в света. Най-посещаваните музеи от колекцията са на въздухоплаването и космонавтиката, на африканското изкуство, галерията Фриър, природонаучния музей.

3 ДЕН / 27.08.2019 Ниагара
Закуска. Трансфер до летището за полет до Бъфало. Само на час път се намира градчето Ниагара фолс, където ще посетите Ниагарския водопад от американска страна. А след това ще се разходите с известното корабче “Девицата на мъглата” до самите водопади. Вечерта ще имате възможност да направите чудесни снимки на нощно осветление.

4 ДЕН / 28.08.2019 Ню Йорк
Закуска. Днес ще се върнете до Бъфало за полет до Ню Йорк. След пристигане и настаняване в хотел в Манхатън ви очаква разходка до един от най-известните площади в света Таймс Скуеър, разположен на срещата на Бродуей и 7-мо Авеню. Районът е център на индустрията за забавления с десетките си музикални театри, барове и ресторанти. Това е най-оживеното място в Ню Йорк, често наричано Кръстопът на света.

5 ДЕН / 29.08.2019 Ню Йорк
Закуска. Днес ще се запознаете с най-интересната част на Ню Йорк – остров Манхатън. Ще видите знаковия Сентрал парк, Кълъмбъс Съркъл, прочутото 5-то Авеню, катедралата Свети Патрик, Рокфелер център, седалището на ООН, Крайслер билдинг, Импайър Стейт билдинг. После ще се спуснете в южната част, за да посетите финансовия център – Уол стрийт с нейните банки и Фондовата борса, Световния Търговски Център с Мемориала на жертвите от 11 септември и построеният на мястото на кулите близнаци Фрийдъм тауър, Бруклинския мост и административната част на града. След обяд може да се включите в допълнителна екскурзия с корабче до Статуята на Свободата. За желаещите посещение на постановка в някой от театрите на Бродуей или спектакъл в Метрополитън опера.

6 ДЕН / 30.08.2019 Ню Йорк – Лос Анжелис
Закуска. Свободно време за разходка, пазаруване или посещение на музеите Метрополитън и Гугенхайм. След това ви очаква полет до западното крайбрежие и града на ангелите – Лос Анджелис. Пристигане, трансфер и настаняване в хотел в централната част на града.

7 ДЕН / 31.08.2019 Лос Анджелис
След закуска ще се отправите към красивите плажове на Санта Моника, а после Сънсет Булевард ще ви отведе в Холивуд, превърнал се в синоним на американското кино и тв индустрия. Там ще видите известната Алея на славата, Китайския театър Граумън и театъра Долби, където се връчват наградите на Филмовата Академия Оскар. Отново по Сънсет Булевард ще минете край идиличните улици на Бевърли Хилс осеяни с палми, където се намира и емблематичният розов хотел Beverly Hills Hotel, любим на звездите и бизнесмените. Ще посетите и най- скъпата търговска улица в света Родео Драйв. И накрая ще видите Downtown, където се намират небостъргачите, залата на Уолт Дисни, Операта, кметството, централната библиотека, залата Нокия и музея Грами.

8 ДЕН / 01.09.2019 Лос Анджелис
Закуска. Може да се разходите из града или да посетите Hollywood Universal Studios, където със специален трамвай и беседа ще се запознаете с правенето на холивудските продукции, специалните ефекти, както и да видите в реални размери героите и декорите от популярни филми. Трансфер до летището за полет до Лас Вегас. Нощуване в централен хотел.

9 ДЕН / 02.09.2019 Лас Вегас
Закуска. Запознайте се с Града на хазарта, град който никога не спи – очакват ви хотели, казина и невероятни шоу програми. Ще тръгнете на разходка из 5 километровата улица Стрип, край която са разположени най-атрактивните хотели с казина – Caesars Palace, The Venetian, New York New York, Paris Las Vegas, Luxor. Вечерта си изберете между десетките предложения за ресторанти и шоу спектакли.

10 ДЕН / 03.09.2019 Лас Вегас
Закуска. Градът ще ви грабне с множеството възможности за шопинг. Не пропускайте да опитате късмета си в някое от знаковите казина, а вечерта посетете известните клубове на Вегас.

11 ДЕН / 04.09.2019 Лас Вегас
Закуска. Днес ви предлагаме да се включите в допълнителна екскурзия до Гранд Каньон. Една от най-необичайните геологични формации в света, образувана преди 65 милиона години от ерозията на почвата и отмиването й от бурните води на река Колорадо. Днес е част от листата на ЮНЕСКО за природно наследство. На място ще имате възможност и да се разходите по стъклената подкова над пропастта и да направите зрелищни снимки. Екскурзията е целодневна с включен обяд и фото стоп при язовирната стена – Хувър дам, разположена на границата на щатите Невада и Аризона и включена в списъка на историческите забележителности на страната.

12 ДЕН / 05.09.2019 Сан Франциско
След закуска отлитаме за последната точка от нашия маршрут – Сан Франциско. Днес ще се запознаете със забележителностите на този красив град – градския съвет с площада и алеята на ООН, обществената библиотека, азиатският музей, операта и театъра. После ще продължите към квартала Туин Пийкс, от който се открива невероятно красива гледка към града. Ще спрете при Ломбарт стрийт - криволичещ участък с много цветя и Fisherman's Wharf – квартал, превърнал се в популярна туристическа атракция, заради красивите гледки към залива, откъдето се виждат емблематичния мост Голдън Гейт и Алкатрас, както и заради многобройните кафенета, ресторанти, магазини и излегналите се на платформи тюлени.

13 ДЕН / 06.09.2019 Сан Франциско
Закуска. Днес ще се разходите из Юниън скуеър и Китайския квартал. Свободно време. Вечерта ви предлагаме допълнително вечеря на кораб с круиз из залива на Сан Франциско или вечеря в Jazz Bistro.

14 ДЕН / 07.09.2019 Сан Франциско
Закуска. Свободно време или по желание може да посетите остров Алкатрас или Скалата, разположен в залива на града. Това е най-известният федерален затвор, в който е пребивавал и самия Ал Капоне. Днес мястото е обявено за национален исторически паметник. Пътуването до острова е с ферибот.

15 ДЕН / 08.09.2019 Сан Франциско
Закуска. Свободно време. Трансфер до летището за полет до България.

16 ДЕН / 09.09.2019
Пристигане в София.

Пакетни цени за ранни записвания до 15.03.2019  

В двойна стая Единична стая 3-ти човек в стая на допълнително легло Дете до 12 г.
8170 лв. 10 530 лв. 7 490 лв. 7040 лв.
 
 
Забележка : Децата ползват намаление само като трети човек в стая  
 
Цената включва:
-Самолетен билет София – Вашингтон – Сан Франциско – София с летищни такси и багаж;
-Самолетен билет Вашингтон – Бъфало с летищни такси;
-Самолетен билет Бъфало – Ню Йорк с летищни такси;
-Самолетен билет Ню Йорк – Сан Франциско с летищни такси;
-Самолетен билет Сан Франциско – Лас Вегас с летищни такси;
-Самолетен билет Лас Вегас – Лос Анджелис с летищни такси;
-Всички трансфери летище – хотел – летище;
-2 нощувки със закуски в 4* хотел в централната част на Вашингтон;
-1 нощувка със закуска в 3* хотел в Ниагара Фолс;
-2 нощувки със закуски в 4* хотел в централната част на Манхатън - Ню Йорк;
-2 нощувки със закуски в 4* хотел в централната част на Лос Анджелис;
-4 нощувки със закуски в 4* хотел в централната част на Лас Вегас;
-3 нощувки със закуски в 3* хотел в централната част на Сан Франциско;
-Панорамна екскурзия на Вашингтон;
-Екскурзия до Ниагарския водопад;
-Разходка с корабче из Ниагара;
-Разходка из Таймс Скуеър;
-Панорамна екскурзия на Ню Йорк – Манхатън;
-Панорамна екскурзия на Лос Анджелис;
-Разходка из Стрип в Лас Вегас;
-Панорамна екскурзия на Сан Франциско;
-Разходка из Юниън скуеър и  Китайския квартал в Сан Франциско;
-Медицинска застраховка с асистанс и покритие 50 000 евро;
-Тур мениджър от агенцията.
 
Цената не включва:
-Американска виза – 160 долара, плаща се директно на посолството. Фирмата оказва съдействие за попълване на необходимите документите. Посолството не връща сумата, ако откаже виза;
-Градски такси за хотелите;
-Багаж за вътрешните полети в САЩ между 25 и 35 $, плаща се на място;
-Екскурзия с корабче до Статуята на Свободата;
-Круиз с посещение до Алкатрас - 34.00 $ (без трансфери) 
-Целодневна екскурзия до Гранд Каньон с автобус – 165 $ ( включва автобусен транспорт, екскурзовод, входната такса, обяд и билет за стъклената подкова „ Скайуолк“)
-Входна такса за Холивуд Юнивърсал студио – 130 $ (без трансфери)
-Вечери и спектакли.
 
Резервации:                                                                                                   
При резервация се плаща 30% от стойността на екскурзията.
Втора вноска от 30% до 31.03.2019 г.
Пълно плащане до 25.06.2019 г.

 
Условия:
-Цената на екскурзията е валидна при 20 пълно платили.
-Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи – 30 дни преди датата на отпътуване.
-За пътуването до САЩ е необходим международен паспорт с валидност 6 месеца.
-Не са необходими ваксинации.
-Деца под 18 г., пътуващи с 1 родител е необходимо да имат нотариално заверено пълномощно от другия родител. По време на -пътуването е необходимо и фотокопие на пълномощното.
-Агенцията има сключена застраховка „Отговорност на туроператор” с Евроинс, полица №
03700100001324/07.12.2017г.
-Агенцията предлага застраховка Помощ при пътуване 

37/11/01

Етикети
екскурзии сащ топ травелс , почивки със самолет от софия , гранд каньон , рокфелер център топ травелс , downtown , los angeles , oferti , 4* хотел в централната част на лас вегас; , река колорадо топ травелс , бродуей и 7-мо авеню , музей метрополитън топ травелс , samoletni pochivki do usa от софия , oferti za usa , pochivka usa , pochivki , pochivki ranni zapisvania , manhattan , “девицата на мъглата” , paris las vegas, luxor , екскурзии , катедралата свети патрик , уол стрийт топ травелс , сащ – източно и западно крайбрежие , ранни записвания , 3* хотел в централната част на сан франциско топ травелс , оферти със самолет топ травелс , азиатският музей , остров алкатрас , ню йорк , статуята на свободата; , samoletni ekskurzii , ranni zapisvania usa , times square , ranni zapisvania pochivki usa , сан франциско топ травелс , галерията фриър , niagara , топ травелс , алея на славата , ранни записвания сащ топ травелс , оферти за почивки топ травелс , 5-то авеню , самолетни почивки топ травелс , залата на уолт дисни топ травелс , 4* хотел в централната част на вашингтон , pochivki sys samolet ot sofia , oferti za ekskurzii , алея на славата , почивки сащ , мемориалите на линкълн, джеферсън виетнамската и корейската войни , the venetian , световния търговски център , плажове на санта моника топ травелс , times square , сан франциско топ травелс , бъфало , обществената библиотека , ekskurzia usa –източно и западно крайбрежие , самолетни почивки сащ топ травелс , 3* хотел в централната част на сан франциско , jazz bistro , 4* хотел в централната част на лос анджелис; , театъра. , манхатън топ травелс , бруклинския мост , градския съвет с площада и алеята на оон , квартала туин пийкс , new york , pochivki , oferti za ranni zapisvania usa , родео драйв , националната библиотека , ниагара , vashington , сащ – източно и западно крайбрежие , hollywood universal studios , екскурзия сащ – източно и западно крайбрежие , залата нокия и музея грами топ травелс , катедралата свети патрик топ травелс , usa –източно и западно крайбрежие , вашингтон топ травелс , los angeles , сентрал парк топ травелс , оферти топ травелс , samoletni pochivki do usa от софия , бъфало , хувър дам, невада и аризона топ травелс , гугенхайм , мемориалите на линкълн, джеферсън виетнамската и корейската войни топ травелс , ниагара фолс , галерията фриър , залата нокия и музея грами , почивки , niagara , 3* хотел в ниагара фолс , холивуд , почивки със самолет от софия топ травелс , спектакъл в метрополитън опера , самолетни почивки сащ , ekskurzii ranni zapisvania , pochivka usa , самолетни екскурзии до сащ от софия топ травелс , самолетни почивки , ekskurzii sys samolet , екскурзии ранни записвания , бродуей и 7-мо авеню , оферти за сащ топ травелс , ekskurzii usa , импайър стейт билдинг топ травелс , манхатън , оферти за ранни записвания топ травелс , caesars palace , ekskurzii , new york new york , оферти със самолет , хувър дам, невада и аризона , ранни записвания сащ , samoletni pochivki , обществената библиотека , рокфелер център , сънсет булевард топ травелс , top travels , операта , vashington , кметството , usa –източно и западно крайбрежие , niski ceni , почивки със самолет топ травелс , залата на уолт дисни , ниски цени , usa , buffalo , седалището на оон , oferti za ranni zapisvania usa , ranni zapisvania ekskurzii usa , квартала туин пийкс топ травелс , oferti za usa , оферти за сащ , лос анжелис топ травелс , кълъмбъс съркъл , белия дом топ травелс , oferti za ranni zapisvania , театъра долби , hollywood universal studios , театъра долби , холивуд юнивърсал студио топ травелс , таймс скуеър , самолетни екскурзии , самолетни почивки до сащ от софия , световния търговски център топ травелс , холивуд топ травелс , оферти за екскурзии , самолетни екскурзии до сащ от софия , оферти за почивки , samoletni ekskurzii do usa , театрите на бродуей топ травелс , екскурзии топ травелс , pochivki sys samolet , ню йорк топ травелс , oferti za pochivki , екскурзии ранни записвания топ травелс , седалището на оон , ранни записвания почивки сащ топ травелс , наградите на филмовата академия оскар топ травелс , централната библиотека , samoletni pochivki , после сънсет булевард , плажове на санта моника , фрийдъм тауър , ekskurzii usa , 4* хотел в централната част на манхатън - ню йорк , сан франциско , оферти , top travels , бруклинския мост топ травелс , оферти за ранни записвания сащ топ травелс , централната библиотека , ranni zapisvania ekskurzii usa , статуята на свободата топ травелс , 4* хотел в централната част на лас вегас топ травелс , caesars palace , samoletni pochivki usa , самолетни почивки до сащ от софия топ травелс , сащ , белия дом , наградите на филмовата академия оскар. отново по сънсет булевард ще минете край идиличните бевърли хилс , ранни записвания екскурзии сащ , юниън скуеър и китайския квартал , националната библиотека топ травелс , samoletni ekskurzii do usa , почивки топ травелс , fisherman's wharf , оферти за ранни записвания , oferti za pochivka , крайслер билдинг , театъра. , ранни записвания топ травелс , pochivki sys samolet , 4* хотел в централната част на вашингтон топ травелс , 3* хотел в ниагара фолс топ травелс , сащ топ травелс , спектакъл в метрополитън опера топ травелс , операта , new york , pochivki sys samolet ot sofia , jazz bistro топ травелс , капитолия , оферти за екскурзии топ травелс , река колорадо , ranni zapisvania , ekskurzia usa –източно и западно крайбрежие , театрите на бродуей , водопад ниагара , oferti za pochivka , new york new york , операта , екскурзия сащ – източно и западно крайбрежие топ травелс , градския съвет с площада и алеята на оон , оферти за ранни записвания сащ , китайския театър граумън топ травелс , oferti za ekskurzii , ranni zapisvania pochivki usa , вашингтон , vodopad niagara , ekskurzii , почивки сащ топ травелс , родео драйв , екскурзии със самолет от софия топ травелс , гугенхайм топ травелс , usa , самолетни екскурзии до сащ , niagara falls , ekskurzii sus samolet ot sofia , samoletni ekskurzii , сан франциско , мост голдън гейт и алкатрас , 5-то авеню топ травелс , почивки със самолет , импайър стейт билдинг , ниагара топ травелс , fisherman's wharf , самолетни екскурзии , гранд каньон топ травелс , buffalo , oferti sys samolet , paris las vegas, luxor , операта , oferti sys samolet , кълъмбъс съркъл топ травелс , ниагара фолс топ травелс , лас вегас , водопад ниагара топ травелс , oferti , остров алкатрас топ травелс , екскурзии със самолет , manhattan , downtown , мост голдън гейт и алкатрас топ травелс , 4* хотел в централната част на манхатън - ню йорк топ травелс , ekskurzii sys samolet , niski ceni , екскурзии със самолет от софия , ранни записвания екскурзии сащ топ травелс , samoletni ekskurzii do usa ot sofia , ranni zapisvania , китайския театър граумън , ранни записвания почивки сащ , екскурзии сащ , oferti za ranni zapisvania , екскурзии със самолет топ травелс , niagara falls , oferti za pochivki , кметството , ниски цени топ травелс , samoletni pochivki usa , ekskurzii ranni zapisvania , холивуд юнивърсал студио , vodopad niagara , почивки ранни записвания топ травелс , почивки ранни записвания , сентрал парк , pochivki ranni zapisvania , капитолия , ranni zapisvania usa , лас вегас топ травелс , samoletni ekskurzii do usa ot sofia , фондовата борса , 4* хотел в централната част на лос анджелис топ травелс , лос анжелис , азиатският музей , фрийдъм тауър , таймс скуеър топ травелс , ekskurzii sus samolet ot sofia , музей метрополитън , топ травелс , фондовата борса топ травелс , крайслер билдинг топ травелс , уол стрийт , юниън скуеър и китайския квартал топ травелс , самолетни екскурзии до сащ топ травелс , “девицата на мъглата” , the venetian
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах