ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         

САЩ - Източно и Западно крайбрежие 2019

Оферта номер: Е1589
Вид транспорт: Самолет Самолет
14 нощ / 16 дни - Ранни записвания до 15.03.2019 г.
ВАШИНГТОН – НИАГАРСКИ ВОДОПАД – НЮ ЙОРК – ЛОС АНДЖЕЛИС ЛАС ВЕГАС – САН ФРАНЦИСКО
Цена от: 8170.00 лв


ДАТА ЦЕНА ЗАПИТВАНЕ


Програма
1 ДЕН / 25.08.2019 Вашингтон
Полет София – Вашингтон /с прекачване/. Трансфер и настаняване в хотел.

2 ДЕН / 26.08.2019 Вашингтон
Закуска. Днес ще се отправите на панорамна обиколка из Вашингтон, за да видите Белия дом, Капитолия, Националната библиотека, Мемориалите на Линкълн, Джеферсън, Виетнамската и Корейската войни, квартала Джорджтаун. През свободното си време може да посетите Смитсониън – най-големия музеен и изследователски комплекс в света. Най-посещаваните музеи от колекцията са на въздухоплаването и космонавтиката, на африканското изкуство, галерията Фриър, природонаучния музей.

3 ДЕН / 27.08.2019 Ниагара
Закуска. Трансфер до летището за полет до Бъфало. Само на час път се намира градчето Ниагара фолс, където ще посетите Ниагарския водопад от американска страна. А след това ще се разходите с известното корабче “Девицата на мъглата” до самите водопади. Вечерта ще имате възможност да направите чудесни снимки на нощно осветление.

4 ДЕН / 28.08.2019 Ню Йорк
Закуска. Днес ще се върнете до Бъфало за полет до Ню Йорк. След пристигане и настаняване в хотел в Манхатън ви очаква разходка до един от най-известните площади в света Таймс Скуеър, разположен на срещата на Бродуей и 7-мо Авеню. Районът е център на индустрията за забавления с десетките си музикални театри, барове и ресторанти. Това е най-оживеното място в Ню Йорк, често наричано Кръстопът на света.

5 ДЕН / 29.08.2019 Ню Йорк
Закуска. Днес ще се запознаете с най-интересната част на Ню Йорк – остров Манхатън. Ще видите знаковия Сентрал парк, Кълъмбъс Съркъл, прочутото 5-то Авеню, катедралата Свети Патрик, Рокфелер център, седалището на ООН, Крайслер билдинг, Импайър Стейт билдинг. После ще се спуснете в южната част, за да посетите финансовия център – Уол стрийт с нейните банки и Фондовата борса, Световния Търговски Център с Мемориала на жертвите от 11 септември и построеният на мястото на кулите близнаци Фрийдъм тауър, Бруклинския мост и административната част на града. След обяд може да се включите в допълнителна екскурзия с корабче до Статуята на Свободата. За желаещите посещение на постановка в някой от театрите на Бродуей или спектакъл в Метрополитън опера.

6 ДЕН / 30.08.2019 Ню Йорк – Лос Анжелис
Закуска. Свободно време за разходка, пазаруване или посещение на музеите Метрополитън и Гугенхайм. След това ви очаква полет до западното крайбрежие и града на ангелите – Лос Анджелис. Пристигане, трансфер и настаняване в хотел в централната част на града.

7 ДЕН / 31.08.2019 Лос Анджелис
След закуска ще се отправите към красивите плажове на Санта Моника, а после Сънсет Булевард ще ви отведе в Холивуд, превърнал се в синоним на американското кино и тв индустрия. Там ще видите известната Алея на славата, Китайския театър Граумън и театъра Долби, където се връчват наградите на Филмовата Академия Оскар. Отново по Сънсет Булевард ще минете край идиличните улици на Бевърли Хилс осеяни с палми, където се намира и емблематичният розов хотел Beverly Hills Hotel, любим на звездите и бизнесмените. Ще посетите и най- скъпата търговска улица в света Родео Драйв. И накрая ще видите Downtown, където се намират небостъргачите, залата на Уолт Дисни, Операта, кметството, централната библиотека, залата Нокия и музея Грами.

8 ДЕН / 01.09.2019 Лос Анджелис
Закуска. Може да се разходите из града или да посетите Hollywood Universal Studios, където със специален трамвай и беседа ще се запознаете с правенето на холивудските продукции, специалните ефекти, както и да видите в реални размери героите и декорите от популярни филми. Трансфер до летището за полет до Лас Вегас. Нощуване в централен хотел.

9 ДЕН / 02.09.2019 Лас Вегас
Закуска. Запознайте се с Града на хазарта, град който никога не спи – очакват ви хотели, казина и невероятни шоу програми. Ще тръгнете на разходка из 5 километровата улица Стрип, край която са разположени най-атрактивните хотели с казина – Caesars Palace, The Venetian, New York New York, Paris Las Vegas, Luxor. Вечерта си изберете между десетките предложения за ресторанти и шоу спектакли.

10 ДЕН / 03.09.2019 Лас Вегас
Закуска. Градът ще ви грабне с множеството възможности за шопинг. Не пропускайте да опитате късмета си в някое от знаковите казина, а вечерта посетете известните клубове на Вегас.

11 ДЕН / 04.09.2019 Лас Вегас
Закуска. Днес ви предлагаме да се включите в допълнителна екскурзия до Гранд Каньон. Една от най-необичайните геологични формации в света, образувана преди 65 милиона години от ерозията на почвата и отмиването й от бурните води на река Колорадо. Днес е част от листата на ЮНЕСКО за природно наследство. На място ще имате възможност и да се разходите по стъклената подкова над пропастта и да направите зрелищни снимки. Екскурзията е целодневна с включен обяд и фото стоп при язовирната стена – Хувър дам, разположена на границата на щатите Невада и Аризона и включена в списъка на историческите забележителности на страната.

12 ДЕН / 05.09.2019 Сан Франциско
След закуска отлитаме за последната точка от нашия маршрут – Сан Франциско. Днес ще се запознаете със забележителностите на този красив град – градския съвет с площада и алеята на ООН, обществената библиотека, азиатският музей, операта и театъра. После ще продължите към квартала Туин Пийкс, от който се открива невероятно красива гледка към града. Ще спрете при Ломбарт стрийт - криволичещ участък с много цветя и Fisherman's Wharf – квартал, превърнал се в популярна туристическа атракция, заради красивите гледки към залива, откъдето се виждат емблематичния мост Голдън Гейт и Алкатрас, както и заради многобройните кафенета, ресторанти, магазини и излегналите се на платформи тюлени.

13 ДЕН / 06.09.2019 Сан Франциско
Закуска. Днес ще се разходите из Юниън скуеър и Китайския квартал. Свободно време. Вечерта ви предлагаме допълнително вечеря на кораб с круиз из залива на Сан Франциско или вечеря в Jazz Bistro.

14 ДЕН / 07.09.2019 Сан Франциско
Закуска. Свободно време или по желание може да посетите остров Алкатрас или Скалата, разположен в залива на града. Това е най-известният федерален затвор, в който е пребивавал и самия Ал Капоне. Днес мястото е обявено за национален исторически паметник. Пътуването до острова е с ферибот.

15 ДЕН / 08.09.2019 Сан Франциско
Закуска. Свободно време. Трансфер до летището за полет до България.

16 ДЕН / 09.09.2019
Пристигане в София.

Пакетни цени за ранни записвания до 15.03.2019  

В двойна стая Единична стая 3-ти човек в стая на допълнително легло Дете до 12 г.
8170 лв. 10 530 лв. 7 490 лв. 7040 лв.
 
 
Забележка : Децата ползват намаление само като трети човек в стая  
 
Цената включва:
-Самолетен билет София – Вашингтон – Сан Франциско – София с летищни такси и багаж;
-Самолетен билет Вашингтон – Бъфало с летищни такси;
-Самолетен билет Бъфало – Ню Йорк с летищни такси;
-Самолетен билет Ню Йорк – Сан Франциско с летищни такси;
-Самолетен билет Сан Франциско – Лас Вегас с летищни такси;
-Самолетен билет Лас Вегас – Лос Анджелис с летищни такси;
-Всички трансфери летище – хотел – летище;
-2 нощувки със закуски в 4* хотел в централната част на Вашингтон;
-1 нощувка със закуска в 3* хотел в Ниагара Фолс;
-2 нощувки със закуски в 4* хотел в централната част на Манхатън - Ню Йорк;
-2 нощувки със закуски в 4* хотел в централната част на Лос Анджелис;
-4 нощувки със закуски в 4* хотел в централната част на Лас Вегас;
-3 нощувки със закуски в 3* хотел в централната част на Сан Франциско;
-Панорамна екскурзия на Вашингтон;
-Екскурзия до Ниагарския водопад;
-Разходка с корабче из Ниагара;
-Разходка из Таймс Скуеър;
-Панорамна екскурзия на Ню Йорк – Манхатън;
-Панорамна екскурзия на Лос Анджелис;
-Разходка из Стрип в Лас Вегас;
-Панорамна екскурзия на Сан Франциско;
-Разходка из Юниън скуеър и  Китайския квартал в Сан Франциско;
-Медицинска застраховка с асистанс и покритие 50 000 евро;
-Тур мениджър от агенцията.
 
Цената не включва:
-Американска виза – 160 долара, плаща се директно на посолството. Фирмата оказва съдействие за попълване на необходимите документите. Посолството не връща сумата, ако откаже виза;
-Градски такси за хотелите;
-Багаж за вътрешните полети в САЩ между 25 и 35 $, плаща се на място;
-Екскурзия с корабче до Статуята на Свободата;
-Круиз с посещение до Алкатрас - 34.00 $ (без трансфери) 
-Целодневна екскурзия до Гранд Каньон с автобус – 165 $ ( включва автобусен транспорт, екскурзовод, входната такса, обяд и билет за стъклената подкова „ Скайуолк“)
-Входна такса за Холивуд Юнивърсал студио – 130 $ (без трансфери)
-Вечери и спектакли.
 
Резервации:                                                                                                   
При резервация се плаща 30% от стойността на екскурзията.
Втора вноска от 30% до 31.03.2019 г.
Пълно плащане до 25.06.2019 г.

 
Условия:
-Цената на екскурзията е валидна при 20 пълно платили.
-Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи – 30 дни преди датата на отпътуване.
-За пътуването до САЩ е необходим международен паспорт с валидност 6 месеца.
-Не са необходими ваксинации.
-Деца под 18 г., пътуващи с 1 родител е необходимо да имат нотариално заверено пълномощно от другия родител. По време на -пътуването е необходимо и фотокопие на пълномощното.
-Агенцията има сключена застраховка „Отговорност на туроператор” с Евроинс, полица №
03700100001324/07.12.2017г.
-Агенцията предлага застраховка Помощ при пътуване 

37/11/01

Етикети
fisherman's wharf , оферти за почивки , холивуд , уол стрийт , samoletni ekskurzii do usa ot sofia , обществената библиотека , почивки сащ топ травелс , фрийдъм тауър , samoletni pochivki usa , юниън скуеър и китайския квартал топ травелс , екскурзии сащ топ травелс , кметството , китайския театър граумън топ травелс , ekskurzia usa –източно и западно крайбрежие , екскурзии сащ , залата на уолт дисни топ травелс , ekskurzii usa , импайър стейт билдинг топ травелс , top travels , oferti sys samolet , лос анжелис , мост голдън гейт и алкатрас , ranni zapisvania , почивки със самолет от софия , ekskurzii , залата на уолт дисни , почивки сащ , ранни записвания , самолетни екскурзии до сащ , бродуей и 7-мо авеню , лас вегас топ травелс , сентрал парк , oferti sys samolet , гранд каньон , oferti za ranni zapisvania usa , ranni zapisvania ekskurzii usa , екскурзии със самолет от софия топ травелс , оферти за ранни записвания сащ топ травелс , почивки ранни записвания топ травелс , почивки топ травелс , екскурзии със самолет топ травелс , 4* хотел в централната част на лос анджелис; , oferti za pochivka , samoletni ekskurzii do usa , кълъмбъс съркъл , залата нокия и музея грами топ травелс , рокфелер център топ травелс , сащ топ травелс , оферти за почивки топ травелс , ниагара , кълъмбъс съркъл топ травелс , times square , вашингтон , родео драйв , 4* хотел в централната част на вашингтон , националната библиотека топ травелс , new york new york , vodopad niagara , pochivka usa , ниагара фолс топ травелс , централната библиотека , капитолия , 4* хотел в централната част на лас вегас топ травелс , плажове на санта моника , операта , buffalo , ранни записвания сащ топ травелс , обществената библиотека , paris las vegas, luxor , оферти за ранни записвания сащ , times square , 5-то авеню , плажове на санта моника топ травелс , pochivki sys samolet , ekskurzii ranni zapisvania , niski ceni , алея на славата , крайслер билдинг топ травелс , сащ – източно и западно крайбрежие , световния търговски център топ травелс , 3* хотел в централната част на сан франциско , hollywood universal studios , samoletni ekskurzii do usa ot sofia , спектакъл в метрополитън опера топ травелс , pochivki sys samolet ot sofia , ekskurzii ranni zapisvania , pochivki sys samolet ot sofia , oferti , оферти със самолет , почивки , 4* хотел в централната част на вашингтон топ травелс , водопад ниагара топ травелс , музей метрополитън , oferti , оферти за екскурзии , ekskurzia usa –източно и западно крайбрежие , белия дом , ranni zapisvania pochivki usa , самолетни почивки топ травелс , ekskurzii sus samolet ot sofia , бродуей и 7-мо авеню , pochivki , наградите на филмовата академия оскар. отново по сънсет булевард ще минете край идиличните бевърли хилс , бруклинския мост , самолетни екскурзии до сащ топ травелс , samoletni pochivki do usa от софия , екскурзии ранни записвания топ травелс , ниски цени топ травелс , оферти за ранни записвания топ травелс , китайския театър граумън , оферти за сащ топ травелс , музей метрополитън топ травелс , холивуд юнивърсал студио топ травелс , оферти , операта , градския съвет с площада и алеята на оон , галерията фриър , кметството , националната библиотека , бъфало , “девицата на мъглата” , samoletni pochivki , 3* хотел в ниагара фолс , остров алкатрас , ranni zapisvania usa , niski ceni , екскурзии със самолет , oferti za ranni zapisvania usa , paris las vegas, luxor , оферти за сащ , ранни записвания сащ , водопад ниагара , бъфало , ранни записвания екскурзии сащ топ травелс , квартала туин пийкс , jazz bistro , manhattan , самолетни екскурзии , уол стрийт топ травелс , самолетни почивки , pochivki ranni zapisvania , азиатският музей , почивки ранни записвания , градския съвет с площада и алеята на оон , самолетни почивки до сащ от софия , театрите на бродуей , top travels , сан франциско , pochivki , samoletni ekskurzii do usa , самолетни екскурзии , театъра долби , театъра. , седалището на оон , ню йорк топ травелс , 4* хотел в централната част на лос анджелис топ травелс , после сънсет булевард , 4* хотел в централната част на лас вегас; , oferti za ranni zapisvania , usa , сащ – източно и западно крайбрежие , usa , ekskurzii sys samolet , мемориалите на линкълн, джеферсън виетнамската и корейската войни топ травелс , залата нокия и музея грами , niagara , samoletni pochivki do usa от софия , топ травелс , оферти за ранни записвания , сан франциско топ травелс , ekskurzii sus samolet ot sofia , катедралата свети патрик топ травелс , vashington , buffalo , ранни записвания топ травелс , caesars palace , ranni zapisvania usa , сан франциско , таймс скуеър , белия дом топ травелс , родео драйв , екскурзии топ травелс , samoletni pochivki usa , jazz bistro топ травелс , samoletni ekskurzii , ranni zapisvania ekskurzii usa , ню йорк , алея на славата , ранни записвания екскурзии сащ , сънсет булевард топ травелс , oferti za usa , световния търговски център , 4* хотел в централната част на манхатън - ню йорк , niagara falls , гранд каньон топ травелс , “девицата на мъглата” , ekskurzii , лос анжелис топ травелс , самолетни почивки до сащ от софия топ травелс , манхатън топ травелс , сентрал парк топ травелс , гугенхайм топ травелс , гугенхайм , хувър дам, невада и аризона , вашингтон топ травелс , ekskurzii usa , екскурзия сащ – източно и западно крайбрежие топ травелс , pochivki ranni zapisvania , централната библиотека , ранни записвания почивки сащ , samoletni ekskurzii , ranni zapisvania pochivki usa , сан франциско топ травелс , наградите на филмовата академия оскар топ травелс , фондовата борса , oferti za ekskurzii , new york , екскурзии със самолет от софия , екскурзия сащ – източно и западно крайбрежие , галерията фриър , операта , ekskurzii sys samolet , oferti za pochivki , ниагара фолс , niagara , театъра. , почивки със самолет от софия топ травелс , downtown , los angeles , фондовата борса топ травелс , река колорадо , рокфелер център , статуята на свободата топ травелс , мемориалите на линкълн, джеферсън виетнамската и корейската войни , сащ , oferti za pochivki , оферти топ травелс , самолетни екскурзии до сащ от софия , manhattan , река колорадо топ травелс , крайслер билдинг , ниски цени , бруклинския мост топ травелс , екскурзии , ниагара топ травелс , мост голдън гейт и алкатрас топ травелс , the venetian , спектакъл в метрополитън опера , fisherman's wharf , операта , ranni zapisvania , холивуд топ травелс , new york new york , лас вегас , азиатският музей , манхатън , 3* хотел в централната част на сан франциско топ травелс , самолетни екскурзии до сащ от софия топ травелс , downtown , oferti za pochivka , oferti za ranni zapisvania , капитолия , vashington , катедралата свети патрик , оферти за екскурзии топ травелс , 5-то авеню топ травелс , oferti za ekskurzii , the venetian , niagara falls , los angeles , 3* хотел в ниагара фолс топ травелс , седалището на оон , pochivki sys samolet , квартала туин пийкс топ травелс , холивуд юнивърсал студио , юниън скуеър и китайския квартал , хувър дам, невада и аризона топ травелс , топ травелс , театъра долби , остров алкатрас топ травелс , 4* хотел в централната част на манхатън - ню йорк топ травелс , статуята на свободата; , самолетни почивки сащ топ травелс , pochivka usa , oferti za usa , ранни записвания почивки сащ топ травелс , фрийдъм тауър , usa –източно и западно крайбрежие , usa –източно и западно крайбрежие , самолетни почивки сащ , таймс скуеър топ травелс , vodopad niagara , оферти със самолет топ травелс , импайър стейт билдинг , new york , samoletni pochivki , екскурзии ранни записвания , почивки със самолет , hollywood universal studios , театрите на бродуей топ травелс , caesars palace , почивки със самолет топ травелс
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах