Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         

Почивка в Шарм Ел Шейх, Египет с полет от София

Оферта номер: П64420
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 7 нощи
8 дни-7 нощувки
Шарм ел-Шейх, Почивка в Египет с полет от София


Програма
Първи ден
Среща на Летище София Терминал 1 за директен чартърен полет до Шарм Ел Шейх изпълняван от Авиокомпания Holiday Europe. Кацане на летище Шарм Ел Шейх. Посрещане на място от фирмата партньор.Трансфер от летището до хотел и настаняване. 

Втори ден
Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, като те се заявяват и заплащат на място.

Трети ден
Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, като те се заявяват и заплащат на място.

Четвърти ден
Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, като те се заявяват и заплащат на място.

Пети ден
Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, като те се заявяват и заплащат на място.

Шести ден
Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, като те се заявяват и заплащат на място.

Седми ден
Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, като те се заявяват и заплащат на място.

Осми ден
Трансфер до летището в Шарм Ел Шейх за директен чартърен полет за София изпълняван от Авиокомпания Holiday Кацане на летището в София.

Цената включва:
  • Самолетен билет с директен чартърен полет в двете посоки;
  • Летищни такси;
  • 7 нощувки на съответната база; 
  • Багаж – 7 кг. ръчен и 20 кг. чекиран;
  • Трансферите от летището до хотела и обратно;
  • Посрещане и обслужване от представителите на фирмата; 
  • Медицинска застраховка със застрахователна компания „Уника“ с покритие 10 000 евро и асистанс;
Цената не включва:
  • Допълнителните екскурзии на място и разходите от личен характер;
  • Доплащане за медицинска застраховка за 6 дни за лица от 65 до 75 г: 4 евро; за лица от 75 до 80 г: 9 евро; Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователна компания ''Уника''.
  • Горивна такса – обявява се 21 дни преди полета (ако има промяна в цените на горивата и авиокомпанията начисли такава);
Допълнителна информация
 
Полетно разписание:
София - Шарм Ел Шейх (подлежи на препотвърждение)
Шарм Ел Шейх - София (подлежи на препотвърждение)

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ

1. Плащания:
- Авансово плащане от 10 % депозит на човек при записване;
- Доплащане: до 30 дни преди датата на отпътуване; 

2. Необходими данни за всички пътуващи:
-  Три имена на латиница по международен паспорт;
-  Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин;
-  Номер на паспорт и дата на валидност;

*Туроператорът не носи отговорност за изпратени неверни данни.


3.  Анулационни срокове:
3.1.  Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 60 дни преди датата на пътуването.
3.2.  При анулация от 60 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, съобразно условията на конкретната програма, но не по-малко от 30% от  цената на пътуването. 
- Ако направената анулация е от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
- Ако направената анулация е 15 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването;

ВАЖНО: Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
Обменният курс използван за изчисляване на програмата е EUR/USD e 1.12.
Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата в програмата в София и Шарм Ел Шейх  са калкулирани с параметри $780/тон и 1 евро = 1.12 долара. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.
ВНИМАНИЕ: Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата ще информира своевременно пътниците. 

Забележка: Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
Важно: За Деца до 18 г. пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти.
Чужденци влезли в Република България със собствен транспорт /лек автомобил/, не могат да напускат границите на страната с друг вид транспорт.
Важна информация: 
За пътуване до Египет се изисква валиден международен паспорт. Паспортът трябва да е с валидност поне 6 месеца след датата на влизането в страната. Не се изискват допълнителни ваксини.
Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайт-сърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора.

На територията на Египет е забранено внасянето и използването на безпилотни модели на летящи технически устройства, като дронове, хеликоптери и самолети с дистанционно управление. Моля, да имате предвид, че такова оборудване ще бъде конфискувано и употребата му подлежи на строги санкции във вид на големи парични глоби и арест! 

Забележки:   
>>Посочените цени са ексклузивни за обявения период. 
>>Минимален брой туристи за осъществяване на програмата – 120.
>>Пътуването е подходящо за лица с ограничена подвижност.
Необходими документи:
- международен паспорт
- няма санитарни или други специфични изисквания 


Полезна информация
Някои от допълнителните екскурзии се провеждат при определен минимум. Възможна е промяна на цените на допълнителните екскурзии предлагани на място или анулиране по причини не зависещи от туроператора като лоши метеорологични условия или подобни.
Възможна е промяна в реда на разглеждане на забележителностите по програмата.

* Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 120 (Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи - 20 дни преди отпътуване).


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- международен паспорт
- няма санитарни или други специфични изисквания.

29/07


Етикети
шарм ел шейх , гмуркане и шнорхелинг , ranni zapisvania egipet top travels , екскурзия до египет , самолeтни почивки софия , посещение на национален парк набк , oferti sharm el sheih , великден 2022 , direkten chartyren polet sharm el sheih , ekskurzii sharm el sheikh , египет от софия топ травелс , посещение на национален парк набк , вечерен круиз по река нил с вечеря и ориенталско шоу , ранни записвания , direkten cartyren polet egipet top travels , оферти за ранни записвания , pochivka v egipt sharm el sheikh , pochivki ot sofia top travels , sharm el sheikh , египет топ травелс , pochivki , оферти за екскурзии топ травелс , почивка в шарм ел шейх 2021 , почивка в египет , разходка с лодка с прозрачно, стъклено дъно , великден в шарм ел шейх , pochivka ekzotichen egipet top travels , pochivka v egipt sharm el sheikh , хотел dream beach resort 5* , quad sun set –разходка из арабската пустиня с atv , великден в шарм ел шейх , ниски цени египет топ травелс , bulgaria air chartyr , почивка в египет , ранни записвания египет топ травелс , чартър шарм ел шейх , direkten chartyren polet sharm el sheih , екскурзии от софия , pochivki ranni zapisvania top travels , почивки шарм ел шейх , великден в египет , velikden sharm el sheikh , ранни записвания египет , pochivki ranni zapisvania top travels , египет от софия , oferti za ranni zapisvania top travels , samoletni ekskurzii sofia , ранни записвания топ травелс , почивка екзотичен египет топ травелс , sharm el sheih top travels , ekskurzii ot sofia , екскурзии от софия топ травелс , ranni zapisvania top travels , директен чартътен полет шарм ел шарм , pochivki ranni zapisvania , samoletna ekskurzia sharm el sheikh , oferti za ranni zapisvania , оферти за ранни записвания топ травелс , ниски цени египет топ травелс , екскурзия до египет , двудневна екскурзия до кайро , оферти за екскурзии , директен чартрен полет египет , почивка в шарм ел шейх , великден 2021 , direkten cartyren polet egipet top travels , egipt , луксозен шарм ел шейх , egipet top travels , почивка в шарм ел шейх , шарм ел шейх 2021 , джипове и езда на камили , egipt , ekskurzii top travels , ekzotichen egipet , sharm el sheikh , хотел dream beach resort 5* , почивка екзотичен египет , oferti egipet , ранни записвания шарм ел шейх , почивки , samoletni pochivki sofia , почивка шарм ел шейх 2021 , обзорна обиколка на шарм ел шейх , оферти , pochivki top travels , pochivki top travels , egipet , самолетни екскурзии софия топ травелс , екскурзия до шарм ел шейх , chartyr sharm el sheih , екскурзии шарм ел шейх , ranni zapisvania egipet , екзотичен египет топ травелс , оферти за почивки топ травелс , pochivka egipt , луксозен шарм ел шейх , екскурзия до шарм ел шейх , почивки от софия , ранни записвания египет топ травелс , pochivki sharm el sheikh , дайвинг , ekskurzia ekzotichen egipet , niski ceni egipet top travels , top oferti top travels , великден 2020 , великден в египет шарм ел шейх 2021 , velikden 2021 , oferti za ekskurzii , екскурзии , самолетни екскурзии софия , почивка в шарм ел шейх, египет 2021 , ranni zapisvania top travels , екскурзии от софия топ травелс , национален парк рас мохадес , почивка в шарм ел шейх , niski ceni egipet top travels , почивка шарм ел шейх , ekzotichen egipet top travels , самолeтни почивки софия топ травелс , ranni zapisvania egipet top travels , оферти египет топ травелс , оферти шарм ел шейх , шарм ел шейх , оферти за почивки , великденски празници 2020 , джипове и езда на камили , великден в шарм ел шейх , шарм ел шейх топ травелс , oferti za pochivki , шарм ел шейх , ekskurzii sharm el sheih , ранни записвания топ травелс , oferti top travels , почивки ранни записвания топ травелс , екскурзии шарм ел шейх , почивки топ травелс , обзорна обиколка на шарм ел шейх , egipet ot sofia , оферти за ранни записвания топ травелс , pochivki sharm el sheikh , oferti za pochivki top travels , разходка с лодка с прозрачно, стъклено дъно , вечерен круиз по река нил с вечеря и ориенталско шоу , pochivki sharm el sheih , top oferti , mini jeep safari , samoletni ekskurzii , почивки топ травелс , великденски празници 2021 , почивки ранни записвания топ травелс , самолетни почивки , екскурзия екзотичен египет топ травелс , mini jeep safari , оферти за екскурзии топ травелс , вечерно шоу – звук и светлина на египетските пирамиди в гиза , sharm el sheih , ekskurzia ekzotichen egipet top travels , чартър шарм ел шейх , хотел aurora oriental resort 5* , почивка в египет , ranni zapisvania sharm el sheih , почивка в шарм ел шейх, египет , самолетни екскурзии топ травелс , bulgaria air chartyr , екскурзия до кайро със самолет , luksozen sharm el sheih , chartyr egipet top travels , почивка шарм ел шейх , почивки от софия топ травелс , екскурзия екзотичен египет , oferti egipet top travels , директен чартрен полет египет , ранни записвания шарм ел шейх , chartyr egipet , екзотичен египет , хотел aurora oriental resort 5* , pochivka egipt , почивка в шарм ел шейх 2021 , sharm el sheih , двудневна екскурзия до кайро , египет от софия топ травелс , шарм ел шейх , почивки шарм ел шейх , самолетни екскурзии , pochivka sharm el sheikh , оферти за почивки топ травелс , sharm el sheih top travels , великден в египет шарм ел шейх , шарм ел шейх египет , шарм ел шейх , топ оферти топ травелс , ранни записвания , ekskurzii top travels , samoletni ekskurzii sofia топ травелс , оферти египет , вечерно шоу – звук и светлина на египетските пирамиди в гиза , oferti za ekskurzii top travels , samoletni pochivki sofia top travels , ekskurzii sharm el sheih , oferti za pochivki top travels , синайският манастир света екатерина , ekskurzii , samoletni pochivki top travels , българия ер чартър , египет 2021 , oferti za ekskurzii top travels , директен полет от софия , ранни записвания топ травелс , oferti , екскурзия до египет , ранни записвания топ травелс , ranni zapisvania sharm el sheih , великден в египет , оферти шарм ел шейх , египет , великденски празници 2021 , samoletni pochivki , шарм ел шейх топ травелс , samoletna ekskurzia sharm el sheikh , ekzotichen egipet top travels , почивка шарм ел шейх 2021 , velikden sharm el sheikh , почивка в шарм ел шейх , ranni zapisvania top travels , direkten polet ot sofia top travels , niski ceni egipet , pochivka ekzotichen egipet , чартър египет топ травелс , oferti sharm el sheih , egipet top travels , екскурзии топ травелс , ekskurzii ot sofia top travels , ekskurzii sharm el sheikh , почивки ранни записвания , екскурзии шарм ел шейх , национален парк рас мохадес , самолетни почивки топ травелс , ranni zapisvania top travels , топ оферти великденски празници , pochivka sharm el sheikh , pochivki ot sofia , почивка в шарм ел шейх 2021 , ranni zapisvania , директен чартътен полет шарм ел шарм , ниски цени египет , топ оферти топ травелс , гмуркане и шнорхелинг , директен чартрен полет египет топ травелс , синайският манастир света екатерина , екскурзии топ травелс , екзотичен египет топ травелс , ранни записвания , chartyr sharm el sheih , директен полет от софия топ травелс , pochivki sharm el sheih , ranni zapisvania , luksozen sharm el sheih , quad sun set –разходка из арабската пустиня с atv , direkten cartyren polet egipet , top oferti top travels , egipet ot sofia top travels , oferti za ranni zapisvania top travels , egipt , екскурзии шарм ел шейх , великден в египет , direkten polet ot sofia , българия ер чартър , velikden 2021 , samoletni ekskurzii top travels , египет топ травелс , почивки шарм ел шейх , чартър египет , топ оферти , почивка в шарм ел шейх , екскурзия екзотичен египет топ травелс , оферти великден 2021 , великденски празници 2021 , egipet ot sofia top travels , екскурзии шарм ел шейх
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах