Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         

Почивка в Шарм Ел Шейх, Египет с полет от София

Оферта номер: П64420
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 7 нощи
8 дни-7 нощувки
Шарм ел-Шейх, Почивка в Египет с полет от София


Програма
Първи ден
Среща на Летище София Терминал 1 за директен чартърен полет до Шарм Ел Шейх изпълняван от Авиокомпания Holiday Europe. Кацане на летище Шарм Ел Шейх. Посрещане на място от фирмата партньор.Трансфер от летището до хотел и настаняване. 

Втори ден
Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, като те се заявяват и заплащат на място.

Трети ден
Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, като те се заявяват и заплащат на място.

Четвърти ден
Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, като те се заявяват и заплащат на място.

Пети ден
Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, като те се заявяват и заплащат на място.

Шести ден
Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, като те се заявяват и заплащат на място.

Седми ден
Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, като те се заявяват и заплащат на място.

Осми ден
Трансфер до летището в Шарм Ел Шейх за директен чартърен полет за София изпълняван от Авиокомпания Holiday Кацане на летището в София.

Цената включва:
  • Самолетен билет с директен чартърен полет в двете посоки;
  • Летищни такси;
  • 7 нощувки на съответната база; 
  • Багаж – 7 кг. ръчен и 20 кг. чекиран;
  • Трансферите от летището до хотела и обратно;
  • Посрещане и обслужване от представителите на фирмата; 
  • Медицинска застраховка със застрахователна компания „Уника“ с покритие 10 000 евро и асистанс;
Цената не включва:
  • Допълнителните екскурзии на място и разходите от личен характер;
  • Доплащане за медицинска застраховка за 6 дни за лица от 65 до 75 г: 4 евро; за лица от 75 до 80 г: 9 евро; Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователна компания ''Уника''.
  • Горивна такса – обявява се 21 дни преди полета (ако има промяна в цените на горивата и авиокомпанията начисли такава);
Допълнителна информация
 
Полетно разписание:
София - Шарм Ел Шейх (подлежи на препотвърждение)
Шарм Ел Шейх - София (подлежи на препотвърждение)

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ

1. Плащания:
- Авансово плащане от 10 % депозит на човек при записване;
- Доплащане: до 30 дни преди датата на отпътуване; 

2. Необходими данни за всички пътуващи:
-  Три имена на латиница по международен паспорт;
-  Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин;
-  Номер на паспорт и дата на валидност;

*Туроператорът не носи отговорност за изпратени неверни данни.


3.  Анулационни срокове:
3.1.  Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 60 дни преди датата на пътуването.
3.2.  При анулация от 60 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, съобразно условията на конкретната програма, но не по-малко от 30% от  цената на пътуването. 
- Ако направената анулация е от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
- Ако направената анулация е 15 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването;

ВАЖНО: Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
Обменният курс използван за изчисляване на програмата е EUR/USD e 1.12.
Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата в програмата в София и Шарм Ел Шейх  са калкулирани с параметри $780/тон и 1 евро = 1.12 долара. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.
ВНИМАНИЕ: Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата ще информира своевременно пътниците. 

Забележка: Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
Важно: За Деца до 18 г. пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти.
Чужденци влезли в Република България със собствен транспорт /лек автомобил/, не могат да напускат границите на страната с друг вид транспорт.
Важна информация: 
За пътуване до Египет се изисква валиден международен паспорт. Паспортът трябва да е с валидност поне 6 месеца след датата на влизането в страната. Не се изискват допълнителни ваксини.
Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайт-сърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора.

На територията на Египет е забранено внасянето и използването на безпилотни модели на летящи технически устройства, като дронове, хеликоптери и самолети с дистанционно управление. Моля, да имате предвид, че такова оборудване ще бъде конфискувано и употребата му подлежи на строги санкции във вид на големи парични глоби и арест! 

Забележки:   
>>Посочените цени са ексклузивни за обявения период. 
>>Минимален брой туристи за осъществяване на програмата – 120.
>>Пътуването е подходящо за лица с ограничена подвижност.
Необходими документи:
- международен паспорт
- няма санитарни или други специфични изисквания 


Полезна информация
Някои от допълнителните екскурзии се провеждат при определен минимум. Възможна е промяна на цените на допълнителните екскурзии предлагани на място или анулиране по причини не зависещи от туроператора като лоши метеорологични условия или подобни.
Възможна е промяна в реда на разглеждане на забележителностите по програмата.

* Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 120 (Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи - 20 дни преди отпътуване).


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- международен паспорт
- няма санитарни или други специфични изисквания.

29/07


Етикети
екскурзии топ травелс , pochivki top travels , chartyr egipet top travels , sharm el sheih top travels , ranni zapisvania sharm el sheih , екскурзии , почивки топ травелс , ekskurzii sharm el sheikh , екскурзии от софия топ травелс , ranni zapisvania egipet top travels , шарм ел шейх египет , pochivki ranni zapisvania top travels , chartyr sharm el sheih , ранни записвания шарм ел шейх , екскурзия до египет , великден в египет шарм ел шейх 2021 , samoletni pochivki sofia , ekskurzii , самолетни екскурзии софия топ травелс , екскурзия до египет , ранни записвания , ranni zapisvania top travels , ranni zapisvania sharm el sheih , екскурзии шарм ел шейх , samoletni pochivki top travels , почивки от софия , екскурзии от софия топ травелс , direkten cartyren polet egipet top travels , вечерно шоу – звук и светлина на египетските пирамиди в гиза , почивки от софия топ травелс , оферти , оферти за ранни записвания , ранни записвания , samoletna ekskurzia sharm el sheikh , оферти за ранни записвания топ травелс , чартър шарм ел шейх , pochivki sharm el sheikh , шарм ел шейх топ травелс , direkten chartyren polet sharm el sheih , pochivki ot sofia , ранни записвания египет , оферти египет , директен полет от софия , египет топ травелс , национален парк рас мохадес , egipet , oferti sharm el sheih , оферти шарм ел шейх , почивка в египет , джипове и езда на камили , великден в шарм ел шейх , великденски празници 2021 , ranni zapisvania top travels , великден в шарм ел шейх , оферти египет топ травелс , почивка в шарм ел шейх , chartyr sharm el sheih , шарм ел шейх , великден в шарм ел шейх , oferti za ekskurzii top travels , разходка с лодка с прозрачно, стъклено дъно , direkten cartyren polet egipet , екскурзия екзотичен египет , екскурзии топ травелс , ekzotichen egipet , luksozen sharm el sheih , почивка шарм ел шейх , шарм ел шейх 2021 , pochivka v egipt sharm el sheikh , chartyr egipet , sharm el sheikh , ранни записвания , синайският манастир света екатерина , ранни записвания египет топ травелс , ниски цени египет топ травелс , почивки шарм ел шейх , самолетни екскурзии , ekskurzii sharm el sheih , ekzotichen egipet top travels , почивки шарм ел шейх , oferti za pochivki top travels , oferti sharm el sheih , оферти великден 2021 , pochivki ranni zapisvania top travels , почивка в шарм ел шейх, египет 2021 , луксозен шарм ел шейх , египет 2021 , velikden sharm el sheikh , egipet top travels , почивки топ травелс , ranni zapisvania , почивки ранни записвания , pochivka egipt , oferti za ekskurzii top travels , почивка екзотичен египет , екзотичен египет , почивки шарм ел шейх , почивка в египет , синайският манастир света екатерина , великден в египет , самолетни екскурзии топ травелс , niski ceni egipet top travels , samoletni pochivki , velikden sharm el sheikh , oferti za ranni zapisvania , директен полет от софия топ травелс , египет от софия топ травелс , samoletni ekskurzii sofia топ травелс , ранни записвания топ травелс , обзорна обиколка на шарм ел шейх , velikden 2021 , pochivki sharm el sheikh , ranni zapisvania top travels , обзорна обиколка на шарм ел шейх , директен чартрен полет египет , oferti za pochivki top travels , екзотичен египет топ травелс , посещение на национален парк набк , екскурзии от софия , гмуркане и шнорхелинг , екскурзия екзотичен египет топ травелс , оферти за ранни записвания топ травелс , почивка екзотичен египет топ травелс , хотел aurora oriental resort 5* , pochivka ekzotichen egipet top travels , великден в египет , великден в египет шарм ел шейх , посещение на национален парк набк , ranni zapisvania egipet top travels , ranni zapisvania top travels , екзотичен египет топ травелс , почивки ранни записвания топ травелс , pochivka sharm el sheikh , pochivka sharm el sheikh , хотел dream beach resort 5* , почивка в шарм ел шейх, египет , екскурзия до шарм ел шейх , ekskurzii top travels , оферти за екскурзии топ травелс , pochivki sharm el sheih , самолетни екскурзии софия , oferti za ranni zapisvania top travels , oferti top travels , egipet top travels , pochivka egipt , почивка шарм ел шейх 2021 , ekskurzii ot sofia top travels , direkten chartyren polet sharm el sheih , оферти за почивки топ травелс , екскурзии шарм ел шейх , великденски празници 2021 , оферти за екскурзии , ранни записвания топ травелс , oferti , ranni zapisvania egipet , bulgaria air chartyr , почивка шарм ел шейх , oferti egipet , директен чартрен полет египет топ травелс , вечерен круиз по река нил с вечеря и ориенталско шоу , шарм ел шейх , ранни записвания топ травелс , niski ceni egipet , egipt , top oferti , шарм ел шейх , egipt , oferti za ekskurzii , вечерно шоу – звук и светлина на египетските пирамиди в гиза , почивка в шарм ел шейх 2021 , sharm el sheikh , ranni zapisvania , ekskurzii ot sofia , оферти за екскурзии топ травелс , ekskurzia ekzotichen egipet , екскурзия екзотичен египет топ травелс , екскурзии шарм ел шейх , чартър египет , дайвинг , quad sun set –разходка из арабската пустиня с atv , хотел dream beach resort 5* , egipt , великден 2021 , оферти шарм ел шейх , ниски цени египет , почивки , двудневна екскурзия до кайро , ekzotichen egipet top travels , ниски цени египет топ травелс , pochivki top travels , топ оферти великденски празници , египет от софия , самолeтни почивки софия , директен чартътен полет шарм ел шарм , почивка в шарм ел шейх , египет , джипове и езда на камили , direkten polet ot sofia , чартър египет топ травелс , pochivki sharm el sheih , pochivka v egipt sharm el sheikh , oferti za ranni zapisvania top travels , екскурзия до шарм ел шейх , pochivki , почивка в шарм ел шейх 2021 , екскурзия до кайро със самолет , samoletni ekskurzii top travels , egipet ot sofia , ekskurzia ekzotichen egipet top travels , top oferti top travels , ekskurzii sharm el sheih , българия ер чартър , почивка в шарм ел шейх , почивка в шарм ел шейх , великденски празници 2020 , direkten cartyren polet egipet top travels , quad sun set –разходка из арабската пустиня с atv , samoletni ekskurzii , top oferti top travels , оферти за почивки топ травелс , разходка с лодка с прозрачно, стъклено дъно , топ оферти топ травелс , ранни записвания шарм ел шейх , luksozen sharm el sheih , екскурзии шарм ел шейх , почивка в египет , pochivki ot sofia top travels , samoletni ekskurzii sofia , луксозен шарм ел шейх , mini jeep safari , топ оферти топ травелс , директен чартътен полет шарм ел шарм , великден в египет , bulgaria air chartyr , ранни записвания топ травелс , почивка в шарм ел шейх 2021 , двудневна екскурзия до кайро , mini jeep safari , чартър шарм ел шейх , хотел aurora oriental resort 5* , sharm el sheih , египет топ травелс , почивка шарм ел шейх 2021 , pochivka ekzotichen egipet , niski ceni egipet top travels , египет от софия топ травелс , екскурзии шарм ел шейх , национален парк рас мохадес , sharm el sheih top travels , sharm el sheih , директен чартрен полет египет , почивки ранни записвания топ травелс , egipet ot sofia top travels , direkten polet ot sofia top travels , egipet ot sofia top travels , българия ер чартър , самолeтни почивки софия топ травелс , топ оферти , samoletna ekskurzia sharm el sheikh , вечерен круиз по река нил с вечеря и ориенталско шоу , великденски празници 2021 , samoletni pochivki sofia top travels , ранни записвания египет топ травелс , шарм ел шейх , почивка в шарм ел шейх , великден 2022 , великден 2020 , oferti za pochivki , самолетни почивки , oferti egipet top travels , velikden 2021 , ekskurzii sharm el sheikh , оферти за почивки , pochivki ranni zapisvania , самолетни почивки топ травелс , шарм ел шейх топ травелс , гмуркане и шнорхелинг , екскурзия до египет , шарм ел шейх , ekskurzii top travels
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах