Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

Почивка в Шарм Ел Шейх, Египет с полет от София

Оферта номер: П64420
Вид транспорт: Самолет Самолет
8 дни/ 7 нощи
8 дни-7 нощувки
Шарм ел-Шейх, Почивка в Египет с полет от София


Програма
Първи ден
Среща на Летище София Терминал 1 за директен чартърен полет до Шарм Ел Шейх изпълняван от Авиокомпания Holiday Europe. Кацане на летище Шарм Ел Шейх. Посрещане на място от фирмата партньор.Трансфер от летището до хотел и настаняване. 

Втори ден
Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, като те се заявяват и заплащат на място.

Трети ден
Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, като те се заявяват и заплащат на място.

Четвърти ден
Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, като те се заявяват и заплащат на място.

Пети ден
Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, като те се заявяват и заплащат на място.

Шести ден
Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, като те се заявяват и заплащат на място.

Седми ден
Свободно време за плаж и почивка. Възможност за посещение на допълнителните екскурзии на място, предложени от фирмата партньор, като те се заявяват и заплащат на място.

Осми ден
Трансфер до летището в Шарм Ел Шейх за директен чартърен полет за София изпълняван от Авиокомпания Holiday Кацане на летището в София.

Цената включва:
  • Самолетен билет с директен чартърен полет в двете посоки;
  • Летищни такси;
  • 7 нощувки на съответната база; 
  • Багаж – 7 кг. ръчен и 20 кг. чекиран;
  • Трансферите от летището до хотела и обратно;
  • Посрещане и обслужване от представителите на фирмата; 
  • Медицинска застраховка със застрахователна компания „Уника“ с покритие 10 000 евро и асистанс;
Цената не включва:
  • Допълнителните екскурзии на място и разходите от личен характер;
  • Доплащане за медицинска застраховка за 6 дни за лица от 65 до 75 г: 4 евро; за лица от 75 до 80 г: 9 евро; Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователна компания ''Уника''.
  • Горивна такса – обявява се 21 дни преди полета (ако има промяна в цените на горивата и авиокомпанията начисли такава);
Допълнителна информация
 
Полетно разписание:
София - Шарм Ел Шейх (подлежи на препотвърждение)
Шарм Ел Шейх - София (подлежи на препотвърждение)

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ

1. Плащания:
- Авансово плащане от 10 % депозит на човек при записване;
- Доплащане: до 30 дни преди датата на отпътуване; 

2. Необходими данни за всички пътуващи:
-  Три имена на латиница по международен паспорт;
-  Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин;
-  Номер на паспорт и дата на валидност;

*Туроператорът не носи отговорност за изпратени неверни данни.


3.  Анулационни срокове:
3.1.  Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 60 дни преди датата на пътуването.
3.2.  При анулация от 60 до 30 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит, съобразно условията на конкретната програма, но не по-малко от 30% от  цената на пътуването. 
- Ако направената анулация е от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
- Ако направената анулация е 15 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването;

ВАЖНО: Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
Обменният курс използван за изчисляване на програмата е EUR/USD e 1.12.
Поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата в програмата в София и Шарм Ел Шейх  са калкулирани с параметри $780/тон и 1 евро = 1.12 долара. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. Тази такса следва да бъде обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване.
ВНИМАНИЕ: Авиокомпанията си запазва правото за смяна на часовете на излитане и кацане, за което фирмата ще информира своевременно пътниците. 

Забележка: Туроператорът НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
Важно: За Деца до 18 г. пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти.
Чужденци влезли в Република България със собствен транспорт /лек автомобил/, не могат да напускат границите на страната с друг вид транспорт.
Важна информация: 
За пътуване до Египет се изисква валиден международен паспорт. Паспортът трябва да е с валидност поне 6 месеца след датата на влизането в страната. Не се изискват допълнителни ваксини.
Превозването на специално оборудване за екстремни спортове като сърфинг, кайт-сърфинг, гмуркане и други се организира само по запитване и след предварително подадена информация към туроператора.

На територията на Египет е забранено внасянето и използването на безпилотни модели на летящи технически устройства, като дронове, хеликоптери и самолети с дистанционно управление. Моля, да имате предвид, че такова оборудване ще бъде конфискувано и употребата му подлежи на строги санкции във вид на големи парични глоби и арест! 

Забележки:   
>>Посочените цени са ексклузивни за обявения период. 
>>Минимален брой туристи за осъществяване на програмата – 120.
>>Пътуването е подходящо за лица с ограничена подвижност.
Необходими документи:
- международен паспорт
- няма санитарни или други специфични изисквания 


Полезна информация
Някои от допълнителните екскурзии се провеждат при определен минимум. Възможна е промяна на цените на допълнителните екскурзии предлагани на място или анулиране по причини не зависещи от туроператора като лоши метеорологични условия или подобни.
Възможна е промяна в реда на разглеждане на забележителностите по програмата.

* Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 120 (Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи - 20 дни преди отпътуване).


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
- международен паспорт
- няма санитарни или други специфични изисквания.

29/07


Етикети
разходка с лодка с прозрачно, стъклено дъно , luksozen sharm el sheih , самолетни почивки , ekskurzii sharm el sheikh , ranni zapisvania top travels , разходка с лодка с прозрачно, стъклено дъно , pochivki ot sofia top travels , гмуркане и шнорхелинг , egipet , самолетни екскурзии софия топ травелс , chartyr sharm el sheih , ekskurzii top travels , самолeтни почивки софия , шарм ел шейх 2021 , chartyr egipet , ekzotichen egipet , директен чартрен полет египет топ травелс , pochivki ranni zapisvania top travels , екскурзия до кайро със самолет , екскурзии от софия топ травелс , чартър шарм ел шейх , oferti top travels , екскурзии шарм ел шейх , почивки шарм ел шейх , оферти за ранни записвания , оферти за ранни записвания топ травелс , екскурзия екзотичен египет топ травелс , pochivka sharm el sheikh , ранни записвания топ травелс , директен чартътен полет шарм ел шарм , самолетни екскурзии софия , ниски цени египет топ травелс , egipet ot sofia top travels , обзорна обиколка на шарм ел шейх , почивка в шарм ел шейх , чартър египет , великден в египет , oferti za pochivki top travels , samoletni pochivki sofia top travels , oferti za ranni zapisvania , великден в египет , почивка шарм ел шейх , ekskurzii top travels , вечерно шоу – звук и светлина на египетските пирамиди в гиза , екзотичен египет топ травелс , niski ceni egipet top travels , синайският манастир света екатерина , шарм ел шейх топ травелс , египет от софия топ травелс , pochivki sharm el sheih , екскурзии шарм ел шейх , oferti egipet top travels , oferti za pochivki , oferti za pochivki top travels , екскурзия до египет , sharm el sheikh , velikden sharm el sheikh , ранни записвания шарм ел шейх , samoletni ekskurzii sofia топ травелс , гмуркане и шнорхелинг , direkten cartyren polet egipet top travels , почивки топ травелс , pochivki top travels , оферти египет , великден в шарм ел шейх , национален парк рас мохадес , вечерен круиз по река нил с вечеря и ориенталско шоу , екскурзии шарм ел шейх , национален парк рас мохадес , ранни записвания , ранни записвания , шарм ел шейх , samoletni pochivki sofia , посещение на национален парк набк , quad sun set –разходка из арабската пустиня с atv , великденски празници 2021 , sharm el sheih top travels , екскурзия екзотичен египет , ekskurzii sharm el sheih , egipet ot sofia top travels , оферти за екскурзии , почивка в шарм ел шейх , оферти за екскурзии топ травелс , почивки , самолeтни почивки софия топ травелс , почивка екзотичен египет топ травелс , chartyr sharm el sheih , pochivki ot sofia , ekskurzia ekzotichen egipet , samoletni ekskurzii sofia , top oferti top travels , oferti za ranni zapisvania top travels , почивка екзотичен египет , ekzotichen egipet top travels , египет от софия топ травелс , samoletna ekskurzia sharm el sheikh , niski ceni egipet top travels , почивка в шарм ел шейх 2021 , шарм ел шейх , почивки от софия , pochivka v egipt sharm el sheikh , ниски цени египет топ травелс , почивка в шарм ел шейх , oferti egipet , почивка шарм ел шейх 2021 , direkten chartyren polet sharm el sheih , pochivki ranni zapisvania top travels , ekskurzii ot sofia , direkten cartyren polet egipet , oferti sharm el sheih , top oferti top travels , ekskurzii , обзорна обиколка на шарм ел шейх , екскурзии от софия топ травелс , почивка в шарм ел шейх , почивка шарм ел шейх 2021 , egipet top travels , bulgaria air chartyr , ekzotichen egipet top travels , velikden sharm el sheikh , chartyr egipet top travels , почивка в шарм ел шейх 2021 , египет от софия , великденски празници 2021 , оферти , sharm el sheih , почивки шарм ел шейх , чартър шарм ел шейх , samoletni ekskurzii , хотел aurora oriental resort 5* , oferti sharm el sheih , великден 2020 , ранни записвания топ травелс , великденски празници 2021 , почивки ранни записвания топ травелс , pochivki ranni zapisvania , egipt , pochivka ekzotichen egipet , дайвинг , екскурзия до шарм ел шейх , egipt , великден в египет шарм ел шейх 2021 , ranni zapisvania top travels , почивки ранни записвания топ травелс , direkten chartyren polet sharm el sheih , oferti za ekskurzii top travels , velikden 2021 , джипове и езда на камили , екзотичен египет топ травелс , директен полет от софия топ травелс , ekskurzii sharm el sheih , чартър египет топ травелс , egipet ot sofia , egipet top travels , шарм ел шейх , mini jeep safari , top oferti , великден в египет , оферти за почивки , pochivki sharm el sheikh , топ оферти великденски празници , pochivka egipt , двудневна екскурзия до кайро , niski ceni egipet , великден 2022 , хотел dream beach resort 5* , посещение на национален парк набк , почивка в шарм ел шейх, египет 2021 , самолетни екскурзии топ травелс , египет 2021 , oferti za ranni zapisvania top travels , директен чартрен полет египет , почивки ранни записвания , топ оферти , luksozen sharm el sheih , direkten cartyren polet egipet top travels , direkten polet ot sofia , quad sun set –разходка из арабската пустиня с atv , оферти великден 2021 , почивки топ травелс , oferti za ekskurzii top travels , екскурзия до египет , velikden 2021 , синайският манастир света екатерина , джипове и езда на камили , pochivki top travels , почивка шарм ел шейх , samoletna ekskurzia sharm el sheikh , ranni zapisvania , ранни записвания египет топ травелс , вечерно шоу – звук и светлина на египетските пирамиди в гиза , директен полет от софия , великденски празници 2020 , pochivki , pochivka v egipt sharm el sheikh , топ оферти топ травелс , pochivki sharm el sheih , ranni zapisvania egipet top travels , великден в шарм ел шейх , sharm el sheih , pochivka ekzotichen egipet top travels , ranni zapisvania egipet top travels , оферти за ранни записвания топ травелс , оферти за екскурзии топ травелс , direkten polet ot sofia top travels , великден в египет шарм ел шейх , екскурзия екзотичен египет топ травелс , луксозен шарм ел шейх , вечерен круиз по река нил с вечеря и ориенталско шоу , оферти шарм ел шейх , pochivka sharm el sheikh , samoletni pochivki , двудневна екскурзия до кайро , bulgaria air chartyr , почивка в египет , великден 2021 , почивки от софия топ травелс , екскурзия до египет , екзотичен египет , екскурзии шарм ел шейх , директен чартрен полет египет , ekskurzii ot sofia top travels , египет топ травелс , ранни записвания египет , екскурзии топ травелс , шарм ел шейх топ травелс , ekskurzii sharm el sheikh , хотел dream beach resort 5* , почивка в шарм ел шейх 2021 , ranni zapisvania top travels , почивка в шарм ел шейх, египет , oferti za ekskurzii , екскурзии шарм ел шейх , почивка в египет , българия ер чартър , шарм ел шейх , оферти за почивки топ травелс , екскурзия до шарм ел шейх , samoletni pochivki top travels , египет топ травелс , самолетни почивки топ травелс , почивки шарм ел шейх , ранни записвания топ травелс , великден в шарм ел шейх , шарм ел шейх египет , екскурзии , ekskurzia ekzotichen egipet top travels , pochivka egipt , ранни записвания египет топ травелс , sharm el sheikh , оферти шарм ел шейх , екскурзии от софия , egipt , mini jeep safari , българия ер чартър , pochivki sharm el sheikh , ranni zapisvania , почивка в шарм ел шейх , самолетни екскурзии , samoletni ekskurzii top travels , ranni zapisvania sharm el sheih , директен чартътен полет шарм ел шарм , египет , шарм ел шейх , ранни записвания шарм ел шейх , ниски цени египет , ранни записвания топ травелс , ранни записвания , ranni zapisvania top travels , ranni zapisvania sharm el sheih , оферти за почивки топ травелс , луксозен шарм ел шейх , oferti , екскурзии топ травелс , ranni zapisvania egipet , топ оферти топ травелс , почивка в египет , хотел aurora oriental resort 5* , sharm el sheih top travels , оферти египет топ травелс
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах