Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         

Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София




Програма
Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 50 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ДОПЛАТИ 25 ДНИ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕ“

Кампанията е валидна за резервации направени до 15.03.2021.

Програма
Ден 1

Отпътуване от София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив или Димитровград по маршрут ГКПП "Капитан Андреево" - Анталия. Нощен преход.

Ден 2

Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.

Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7

Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.


В цената се включва
Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
5 нощувки в хотел по избор
Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)
Представител на ТО по време на пътуването

В цената не се включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Сиде с 5 нощувки:

  • От София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.

Информация за пътуване:

  • Продължителност на пътуването: от София до Сиде - 1310 км.
  • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.

Основна информация и допълнителни услуги

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 15.03.2021 от КАМПАНИЯТА „Плати 50 лева при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 50 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 50 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 16.03.2021:

  • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
  • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:

  • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
  • Тръгване от София в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
  • Връщане от Анталия в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
  • Продължителността на пътуването е около 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
  • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 5 нощувки се ползват 5 закуски, 5 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден международен паспорт.

05/3

Етикети
почивка на ниска цена , ekskurzii antalia , почивки анталия , самолетна почивка в анталия , почивка турция , още оферти от топ травелс , сиде ранни записвания , почивка в сиде , bieno club sunset hotel & spa 5* , манавгат , pochivki side , почивка в сиде , почивки турция , pochivka 2021 , хотел , more , море , почивки в турция 2021 , turquoise hotel side 5* , анталия , оферти турция , kamelya fulya hotel 5 * , oferti za ranni zapisvania , екскурзии сиде , semeini ekskurzii , почивка сиде , турция , ekskurzii liato 2021 , pochivki ot sofia , почивка в сиде, анталия 2021 , side corolla hotel 4 * , още оферти от топ травелс , пловдив , екскурзии турция , софия , pochivki antalia , side corolla hotel 4 * , почивки турция , voyage sorgun 5 * , анталия , почивки турция , хотел в сиде , екскурзия на ниска цена , алания , варна , side royal luxury hotel & spa 5* , почивки анталия , сиде 2021 , препоръчан хотел , pochivka v antaliya , почивка сиде 2021 , 2021 , pochivka v antaliya , почивки , top travel , arum barut collection 5* , топ травелс , seaden sea planet resort & spa 5 * , toptravels.bg , venus 4* , ekskurzii ranni zapisvania , сиде , pochivki antalia , ekskurzii antalia , tui blue barut andiz 4* , euphoria palm beach resort hv-1 , ekskurzii ot sofia , анталия , pochivka v antaliya , лято 2021 сиде , ekskurzii i pochivki 2021 , почивка в сиде, анталия , екскурзии турция , екскурзии до анталия , oferti top travels , pochivka v side , почивка сиде , ekskurzii antalia , j'adore deluxe hotel & spa 5* , екскурзия 2021 , турция 2021 , семейни почивки , semeini ekskurzii , ekskurzii antalia , алания , pochivka antalia , екскурзии турция , почивки в турция 2021 , side pochivki , pochivka na more , почивка в анталия , ниски цени , екскурзии сиде , почивка анталия , barut b suites 4 * , cesars resort side 5 * , оферти анталия 2021 , сиде почивки , екскурзия в сиде , почивки сиде , почивки анталия , почивка на ниска цена , 2021 pochivka na egeisko more , почивка в анталия , toptravels , bosphorus sorgun hotel 5* , габрово , hotels , toptravels , pochivki side antalia , silence beach resort 5 * , ранни записвания , почивка сиде , оферти , oferti , tui magic life jacaranda 5* , топ цени , екскурзии анталия , pochivki top travels , diamond beach hotel & spa 5 * , elysium elite hotel & spa 4* , сиде , почивка в сиде , почивки със самолет , екскурзия 2021 , турция , екскурзия , лято 2021 , pochivki liato 2021 , лято в турция , оферти турция 2021 , ранни записвания турция 2021 , side ekskurzii , екскурзии със самолет , оферти турция 2021 , сиде почивки , почивка в сиде , екскурзии сиде , екскурзии , оферти за екскурзии , ранни записвания турция 2021 , екскурзии турция , programi ot top travels , royal dragon hotel 5 * , почивки турция , екскурзии анталия , pochivki side , ekskurzii antalia , 2021 почивка , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , ekskurzii liato 2021 , top travels , 2021 pochivka na egeisko more , почивка сиде , екскурзии , екскурзии анталия , pochivki side , ekskurzii , почивка в сиде , club aqua plaza , сиде екскурзии , club hotel turan prince world 5 * , niski ceni , antalia , programi ot top travels , pochivki side , анталия , side royal palace 5 * , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , почивка сиде , почивка в сиде , ekskurzii turcia , лято 2021 , ekskurzii i pochivki 2021 , pochivka antalia , екскурзии анталия , top travels , ekskurzii side , почивка сиде , почивка в анталия , euphoria palm beach resort hv-1 , почивки турция , hotels , antalia , orfeus park 4+* , oferti za ekskurzii , turcia ranni zapisvania , почивка в анталия , почивки сиде , side royal luxury hotel & spa 5* , ранни записвания сиде , semeini pochivki , лятна почивка в сиде , лято 2021 в турция , oferti antalia , top oferti , hoteli , още оферти от топ травелс , препоръчайте ми хотел в сиде , почивка в сиде , турция , diamond premium hotel & spa 5 * , more , почивки турция , kamelya k club hv-1 , club-nena-hv-1/5* , silence beach resort 5 * , почивка в анталия , pochivka v side ot sofia , oferti top travels , почивка сиде , ранни записвания турция , екскурзии анталия , elysium elite hotel & spa 4* , pochivki antalia , почивки сиде , liato 2021 , анталия , seher resort & spa 5 * , почивка в сиде, анталия 2021 , оферти за екскурзии , toptravels , ekskurzii turcia , резервирайте при нас , alva donna beach resort comfort 5 * , почивка сиде , side , palm world side resort&spa 4*+ , почивка в анталия , анталия ранни записвания , crystal palace luxury resort & spa 5 * , ekskurzii antalia , side aquamarin resort & spa 4* , оферти анталия , oferti , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , semeini ekskurzii , почивки ранни записвания , toptravels , side ekskurzii , анталия , оферти , екскурзии сиде , лято в анталия , почивка в сиде, анталия , ekskurzii top travels , side , анталия , оферти топ травелс , почивка сиде , ekskurzii sys samolet , kaya side 5* , ранни записвания , анталия , сиде , екскурзии сиде , автобусна програма , програми , екскурзии анталия , oferti za pochivki , armas bella sun 4 * , antalia ranni zapisvania , почивки и екскурзии 2021 , екскурзия на ниска цена , анталия , хубав хотел в анталия , palm world side resort&spa 4*+ , pochivki sys samolet , топ травелс , seher sun beach hotel 4 * , pochivki antalia , bosphorus sorgun hotel 5* , club-nena-hv-1/5* , diamond premium hotel & spa 5 * , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , оферти за почивки , програми , почивка сиде , oferti za pochivki , почивка 2021 , programi ot top travels , kamelya fulya hotel 5 * , лято 2021 , pochivka v side ot sofia , 2021 почивка в турция , почивки турция , турция , paloma finesse side 5* , топ оферти , flora garden beach 5* , pochivki antalia , ekskurzii side , pochivki side antalia , bieno club sunset hotel & spa 5* , турция , royal dragon hotel 5 * , oferti za ekskurzii , почивка в сиде , pochivki side , ekskurzii i pochivki 2021 , екскурзии анталия , ekskurzii antalia , турция , сиде 2021 , почивки в анталия , side town by zhotels 4* , turcia 2021 , почивка в сиде, анталия 2021 , почивка 2021 сиде анталия , турция 2021 , venus 4* , pochivka v side , ekskurzii side , tui magic life jacaranda 5* , pochivka v turcia , почивки от софия , top oferti , екскурзии ранни записвания , почивка в анталия , почивка сиде , екскурзии турция , препоръчан хотел , екскурзия до турция , топ оферти , почивки ранни записвания , в. търново , манавгат , оферти за ранни записвания , ekskurzii ot sofia , oferti turcia , почивки сиде , екскурзии от софия , казанлък , почивка сиде , почивки в анталия , топ травелс , почивки анталия , semeini pochivki , top travels 2021 , сиде оферти , pochivka , ekskurzii , почивка в сиде , почивка на море , toptravels , ekskurzii side , сиде , top travels , резервирайте при нас , почивка сиде , топ цени , оферти топ травелс , почивка турция , почивка на море , cesars resort side 5 * , хотели , diamond beach hotel & spa 5 * , анталия ранни записвания , 2021 почивка , plazh , von resort golden coast 5* , seaden valentine resort & spa 5 * , лятна почивка в сиде , сиде 2021 , почивки топ травелс , анталия , екскурзии турция , лятна почивка в турция , екскурзия до турция , почивка сиде , arum barut collection 5* , самолетна почивка в анталия , оферти за почивки , top travel , екскурзии лято 2021 , почивки лято 2021 , почивки топ травелс , ekskurzii top travels , хасково , екскурзии лято 2021 , seher resort & spa 5 * , алания , oz hotels side premium 5 * , pochivki antalia , hoteli , анталия , почивка сиде , турция 2021 , програми , side aquamarin resort & spa 4* , море , pochivki antalia , почивки анталия , екскурзии анталия , лято в сиде , paloma oceana resort 5* , почивки , hoteli , turquoise hotel side 5* , niski ceni , armas bella sun 4 * , ekskurzia , екскурзии от софия , лято в сиде , хубав хотел в анталия , pochivki side , самолетна почивка в анталия , flora garden beach 5* , сиде , ekskurzii antalia , турция , почивки сиде , ranni zapisvania , екскурзии сиде , ekskurzii ranni zapisvania , почивки в турция 2021 , ниски цени , почивка в сиде, турция 2021 , oz hotels side premium 5 * , ekskurzii antalia , barut hemera 5 * , turcia 2021 , pochivki antalia , seaden sea world resort & spa 5 * , екскурзии анталия , почивки анталия , почивки анталия , pochivki ranni zapisvania , turcia ranni zapisvania , сиде , kamelya selin hotel 5 * , почивка сиде , лято в анталия , pochivki antalia , екскурзии сиде , оферти турция , плаж , оферти , информация от топ травелс , antalia , ekskurzii sys samolet , ranni zapisvania , kaya side 5* , top travels , toptravels , barut sorgun 5 * , pochivki turcia , top travels , резервирайте при нас , antalia , paloma finesse side 5* , pochivki ot sofia , препоръчайте ми хотел в сиде , plazh , paloma oceana resort 5* , почивка сиде , анталия , почивки турция , ekskurzii side , оферти анталия , turcia ranni zapisvania , екскурзии топ травелс , лято 2021 в турция , плаж , pochivki liato 2021 , von resort elite 5* , top travel , nil bahir resort & spa 5 * , почивки анталия , side royal palace 5 * , ekskurzii antalia , side ranni zapisvania , ниски цени , почивка в сиде, анталия , самолетна почивка в анталия , промоция , оферти , почивки анталия , хотели в анталия , side oferti , pochivki side , pochivka v side ot sofia , почивка сиде , почивка сиде , лято 2021 в сиде , турция 2021 , top travels 2021 , почивки анталия , toptravels.bg , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , лято 2021 в турция , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , оферти , von resort golden beach hv-1 , ниски цени , paloma oceana resort 5* , лятна почивка в турция 2021 , екскурзии до анталия , екскурзии анталия , pochivki antalia , ekskurzii side , лято 2021 в турция , почивки турция , анталия , ранни записвания 2021 , топ оферти , екскурзии ранни записвания , pochivki top travels , почивки със самолет , pochivki side , турция ранни записвания , barut sorgun 5 * , информация от топ травелс , ниски цени , ekskurzii side , турция ранни записвания , crystal palace luxury resort & spa 5 * , turcia ranni zapisvania , почивки анталия , toptravels , почивки от софия , манавгат , all inclusive , сиде 2021 , лято 2021 сиде , antalia , pochivki side , toptravels.bg , alva donna beach resort comfort 5 * , лято 2021 в сиде , хотел в сиде , niski ceni , pochivki , турция , почивка в сиде , екскурзия 2021 , екскурзии турция , анталия , ekskurzia do , ekskurzii side , crystal admiral resort suites & spa 5 * , хотели в сиде , турция , екскурзии топ травелс , oferti turcia , 2021 почивка в турция , seamelia beach resort & spa 5 * , почивка в анталия , топ травелс , анталия , почивка в сиде , pochivki ranni zapisvania , liato 2021 , семейни почивки , екскурзии сиде , почивки анталия , ниски цени , kamelya selin hotel 5 * , club hotel turan prince world 5 * , бургас , екскурзии анталия , почивка сиде , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , почивки в анталия , почивки сиде , pochivki turcia , почивки анталия , почивки турция , tui blue barut andiz 4* , orfeus park 4+* , почивка сиде , почивки турция , pochivki sys samolet , ниски цени , почивка сиде , анталия , nil bahir resort & spa 5 * , почивка 2021 , екскурзии сиде , почивки сиде , side , seaden sea planet resort & spa 5 * , сиде , хит цена , почивка 2021 сиде анталия , почивка анталия , екскурзия в сиде , ekskurzii side , von resort elite 5* , на море , екскурзии със самолет , j'adore deluxe hotel & spa 5* , екскурзии турция , seamelia beach resort & spa 5 * , semeini ekskurzii , seaden sea world resort & spa 5 * , почивка на ниска цена , side , сиде , стара загора , почивки сиде , турция ранни записвания , екскурзии анталия , pochivka v antaliya , почивка в сиде, анталия , почивка сиде , toptravels , почивка в сиде, анталия 2021 , оферти лято 2021 , side ranni zapisvania , crystal admiral resort suites & spa 5 * , seher sun beach hotel 4 * , екскурзия на ниска цена , турция ранни записвания , ранни записвания 2021 , екскурзии турция , хубав хотел в анталия , pochivki , хотели в сиде , pochivka v antaliya , лятна почивка в турция 2021 , turcia , екскурзии анталия , ekskurzii antalia , хотел в сиде , почивка сиде 2021 , препоръчан хотел , почивки турция , почивки турция , kamelya k club hv-1 , почивка в сиде , side town by zhotels 4* , лято 2021 в турция , почивка на море , 2021 , информация от топ травелс , сиде ранни записвания , сиде екскурзии , toptravels , почивка сиде , antalia , почивка в сиде , препоръчайте ми хотел в сиде , pochivka v side ot sofia , hotels , почивка в анталия , side oferti , екскурзия до турция , сиде 2021 , екскурзии турция , voyage sorgun 5 * , seaden valentine resort & spa 5 * , oferti za ranni zapisvania , лятна почивка в турция , oferti antalia , почивка в сиде , хотели в сиде , top travels , топ травелс , оферти за ранни записвания , pochivki antalia , barut hemera 5 * , екскурзии турция , почивка сиде , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , почивка в анталия , сиде оферти , хотели в сиде , side pochivki , самолетна почивка в анталия , ekskurzia 2021 , почивка в турция , top oferti , 2021 , ekskurzia v turciq , почивка в сиде , pochivka side , почивка в сиде, анталия 2021 , pochivka side , paloma oceana resort 5* , von resort golden beach hv-1 , почивка в турция , top travels , екскурзия в сиде , barut b suites 4 * , лято 2021 в сиде , сиде , почивки сиде , почивка в турция , почивка 2021 , лято в турция , почивка в сиде, анталия 2021 , ниски цени , top travel , почивки лято 2021 , почивка сиде , лято , почивка в сиде, анталия , antalia ranni zapisvania , турция , pochivka v side ot sofia , turcia , von resort golden coast 5* , toptravels
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах