ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         

Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София




Програма
Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 50 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ДОПЛАТИ 25 ДНИ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕ“

Кампанията е валидна за резервации направени до 15.03.2021.

Програма
Ден 1

Отпътуване от София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив или Димитровград по маршрут ГКПП "Капитан Андреево" - Анталия. Нощен преход.

Ден 2

Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.

Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7

Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.


В цената се включва
Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
5 нощувки в хотел по избор
Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)
Представител на ТО по време на пътуването

В цената не се включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Сиде с 5 нощувки:

  • От София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.

Информация за пътуване:

  • Продължителност на пътуването: от София до Сиде - 1310 км.
  • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.

Основна информация и допълнителни услуги

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 15.03.2021 от КАМПАНИЯТА „Плати 50 лева при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 50 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 50 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 16.03.2021:

  • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
  • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:

  • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
  • Тръгване от София в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
  • Връщане от Анталия в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
  • Продължителността на пътуването е около 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
  • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 5 нощувки се ползват 5 закуски, 5 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден международен паспорт.

05/3

Етикети
j'adore deluxe hotel & spa 5* , crystal palace luxury resort & spa 5 * , programi ot top travels , barut b suites 4 * , oferti antalia , pochivka v side , hoteli , turcia ranni zapisvania , топ оферти , почивка в сиде, анталия 2021 , в. търново , ekskurzii ranni zapisvania , лятна почивка в турция , оферти , flora garden beach 5* , silence beach resort 5 * , programi ot top travels , почивка турция , ekskurzii antalia , paloma oceana resort 5* , почивка в сиде, анталия , почивки турция , информация от топ травелс , semeini ekskurzii , почивки топ травелс , почивки турция , почивка 2021 , почивка в сиде, анталия , semeini ekskurzii , екскурзии анталия , почивки в турция 2021 , ранни записвания сиде , оферти за екскурзии , анталия ранни записвания , сиде , liato 2021 , pochivka 2021 , сиде ранни записвания , почивки анталия , ranni zapisvania , ниски цени , екскурзии турция , екскурзия до турция , tui magic life jacaranda 5* , pochivki liato 2021 , почивки сиде , топ травелс , почивка сиде , анталия , top travels , екскурзии анталия , ekskurzii ot sofia , orfeus park 4+* , почивка сиде , ranni zapisvania , оферти за почивки , side , сиде , pochivka antalia , oferti top travels , почивка в сиде, турция 2021 , екскурзии от софия , почивка в сиде, анталия 2021 , kamelya selin hotel 5 * , ekskurzii antalia , почивка сиде , pochivka side , antalia , top travel , почивка в сиде, анталия , почивка в сиде, анталия 2021 , pochivki ranni zapisvania , екскурзии сиде , von resort golden beach hv-1 , почивка сиде , почивка сиде 2021 , почивки в анталия , хит цена , top travels 2021 , ekskurzii side , анталия , почивки анталия , pochivka v side ot sofia , ekskurzii antalia , hotels , arum barut collection 5* , top travels , pochivki side , почивки турция , почивки сиде , плаж , лято в турция , лято в анталия , paloma oceana resort 5* , semeini pochivki , side corolla hotel 4 * , още оферти от топ травелс , toptravels , voyage sorgun 5 * , side ekskurzii , лято 2021 сиде , оферти за почивки , екскурзии турция , почивка сиде , pochivki , toptravels , екскурзии сиде , още оферти от топ травелс , pochivka v side ot sofia , турция , почивка сиде , oferti antalia , alva donna beach resort comfort 5 * , nil bahir resort & spa 5 * , екскурзии ранни записвания , nil bahir resort & spa 5 * , club hotel turan prince world 5 * , turcia ranni zapisvania , почивки от софия , екскурзии сиде , почивка в сиде, анталия 2021 , palm world side resort&spa 4*+ , топ травелс , почивка сиде , анталия , анталия , почивка сиде , diamond beach hotel & spa 5 * , хотели в сиде , почивка в сиде , semeini ekskurzii , лято 2021 в турция , лятна почивка в турция , анталия , препоръчайте ми хотел в сиде , препоръчайте ми хотел в сиде , почивка в анталия , самолетна почивка в анталия , turcia 2021 , сиде 2021 , почивка на ниска цена , почивка в сиде , оферти анталия 2021 , pochivki sys samolet , seamelia beach resort & spa 5 * , почивка в сиде , екскурзии турция , екскурзии сиде , анталия , ранни записвания 2021 , екскурзии сиде , почивки анталия , ниски цени , pochivka , море , почивки сиде , почивки лято 2021 , почивка в сиде , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , почивка в сиде, анталия , kamelya fulya hotel 5 * , почивки турция , почивка сиде , сиде , pochivka v antaliya , екскурзии турция , програми , препоръчайте ми хотел в сиде , pochivka v antaliya , ниски цени , хотели в сиде , plazh , seher sun beach hotel 4 * , хотел в сиде , екскурзии , tui blue barut andiz 4* , pochivka side , toptravels.bg , лято 2021 , почивка в сиде , почивка в анталия , top travels , pochivki top travels , von resort elite 5* , ekskurzii top travels , оферти , сиде ранни записвания , хубав хотел в анталия , почивки турция , ekskurzii top travels , анталия , почивка в сиде , почивки в анталия , екскурзии до анталия , почивка в анталия , ekskurzia , 2021 , хотел в сиде , oz hotels side premium 5 * , oferti top travels , почивки ранни записвания , oferti za pochivki , екскурзии лято 2021 , barut hemera 5 * , почивки топ травелс , pochivka v side ot sofia , анталия , diamond premium hotel & spa 5 * , лято 2021 , почивки и екскурзии 2021 , 2021 почивка в турция , лято 2021 , bosphorus sorgun hotel 5* , ekskurzii i pochivki 2021 , самолетна почивка в анталия , сиде оферти , seaden valentine resort & spa 5 * , bieno club sunset hotel & spa 5* , pochivki side antalia , екскурзии анталия , barut sorgun 5 * , side , ниски цени , екскурзии топ травелс , екскурзия 2021 , antalia , екскурзии ранни записвания , side royal palace 5 * , pochivki antalia , анталия ранни записвания , paloma oceana resort 5* , топ цени , ниски цени , ekskurzii i pochivki 2021 , турция , хотели в анталия , турция , почивки турция , сиде оферти , екскурзии турция , diamond beach hotel & spa 5 * , pochivki liato 2021 , почивка сиде , turcia ranni zapisvania , екскурзия 2021 , екскурзии турция , armas bella sun 4 * , турция ранни записвания , ekskurzii antalia , ранни записвания , side pochivki , pochivka na more , hotels , сиде , лято 2021 в турция , all inclusive , cesars resort side 5 * , club-nena-hv-1/5* , информация от топ травелс , oferti turcia , почивки анталия , плаж , турция , почивка сиде , почивки , paloma finesse side 5* , почивки анталия , 2021 , анталия , niski ceni , ekskurzii side , топ оферти , barut b suites 4 * , почивка в сиде , ekskurzii sys samolet , екскурзии анталия , ekskurzii antalia , лято 2021 в сиде , почивка в анталия , оферти , crystal admiral resort suites & spa 5 * , лято , von resort golden beach hv-1 , програми , pochivki antalia , euphoria palm beach resort hv-1 , 2021 почивка в турция , почивка на ниска цена , почивки в турция 2021 , още оферти от топ травелс , оферти , ekskurzii antalia , toptravels , екскурзия , hoteli , анталия , турция 2021 , pochivki sys samolet , von resort golden coast 5* , почивки анталия , екскурзия на ниска цена , семейни почивки , турция , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , oferti turcia , pochivka v turcia , екскурзии турция , почивки турция , почивка в сиде , pochivki antalia , топ цени , barut sorgun 5 * , ekskurzia 2021 , екскурзия в сиде , toptravels.bg , оферти турция , екскурзии анталия , лято 2021 в сиде , kamelya selin hotel 5 * , club aqua plaza , почивки анталия , pochivka v side ot sofia , оферти топ травелс , pochivki side , ekskurzii ot sofia , ранни записвания турция 2021 , почивка сиде , оферти за ранни записвания , pochivki turcia , pochivki side , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , почивка в сиде , toptravels.bg , почивки в анталия , сиде , side ranni zapisvania , side town by zhotels 4* , екскурзии турция , сиде , ekskurzii sys samolet , top oferti , почивки сиде , toptravels , pochivki side , side ekskurzii , екскурзии анталия , почивки анталия , bosphorus sorgun hotel 5* , 2021 pochivka na egeisko more , kaya side 5* , алания , flora garden beach 5* , pochivka v antaliya , габрово , cesars resort side 5 * , хубав хотел в анталия , почивки анталия , почивки турция , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , резервирайте при нас , почивки със самолет , сиде екскурзии , почивка в турция , more , почивка сиде , oferti za ranni zapisvania , бургас , почивки сиде , почивка в сиде, анталия , оферти лято 2021 , seaden sea planet resort & spa 5 * , почивка сиде , turquoise hotel side 5* , екскурзии , почивки турция , side royal luxury hotel & spa 5* , pochivki side , pochivka v side ot sofia , side corolla hotel 4 * , side royal palace 5 * , почивки ранни записвания , оферти за ранни записвания , почивки лято 2021 , pochivki ranni zapisvania , pochivki side , seher sun beach hotel 4 * , more , анталия , турция , екскурзии анталия , paloma finesse side 5* , почивки сиде , анталия , seher resort & spa 5 * , почивка в анталия , анталия , liato 2021 , crystal admiral resort suites & spa 5 * , турция ранни записвания , top travel , екскурзии сиде , лято 2021 в турция , side oferti , екскурзии от софия , резервирайте при нас , pochivki side , лятна почивка в сиде , самолетна почивка в анталия , почивка в сиде , ekskurzii antalia , сиде 2021 , анталия , antalia ranni zapisvania , екскурзии анталия , toptravels , почивка на ниска цена , екскурзия в сиде , почивка сиде , екскурзии със самолет , pochivka v antaliya , почивки сиде , екскурзии турция , turcia , toptravels , топ оферти , почивки анталия , оферти турция , ekskurzii i pochivki 2021 , von resort golden coast 5* , сиде почивки , лято в сиде , почивка сиде , почивка на море , екскурзия на ниска цена , лято 2021 в турция , j'adore deluxe hotel & spa 5* , почивка в сиде , pochivki top travels , семейни почивки , почивка анталия , екскурзия до турция , почивки турция , екскурзия 2021 , почивка сиде , oferti za ekskurzii , резервирайте при нас , antalia , side , лято 2021 сиде , pochivki side , почивки , side town by zhotels 4* , seaden sea world resort & spa 5 * , екскурзии сиде , турция , oferti , хотели в сиде , манавгат , royal dragon hotel 5 * , почивка в сиде , pochivki antalia , crystal palace luxury resort & spa 5 * , екскурзии турция , club hotel turan prince world 5 * , plazh , semeini ekskurzii , екскурзия на ниска цена , niski ceni , pochivki side antalia , turquoise hotel side 5* , pochivka antalia , почивка сиде , ekskurzii , niski ceni , варна , екскурзии турция , почивка турция , ekskurzii side , почивка в сиде, анталия 2021 , оферти анталия , side aquamarin resort & spa 4* , ekskurzii antalia , турция 2021 , сиде почивки , почивки анталия , top oferti , elysium elite hotel & spa 4* , pochivki ot sofia , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , екскурзия в сиде , top travel , voyage sorgun 5 * , анталия , почивка в анталия , antalia , екскурзии лято 2021 , ekskurzii side , ekskurzii antalia , paloma oceana resort 5* , ранни записвания турция 2021 , екскурзии сиде , почивки в турция 2021 , турция , side aquamarin resort & spa 4* , pochivki side , ekskurzii side , kamelya fulya hotel 5 * , сиде , оферти топ травелс , ekskurzii turcia , pochivki antalia , seaden sea world resort & spa 5 * , топ травелс , seher resort & spa 5 * , ekskurzii turcia , ekskurzii antalia , турция , ekskurzia v turciq , хубав хотел в анталия , почивка в сиде , алания , kamelya k club hv-1 , почивка в анталия , препоръчан хотел , oferti za pochivki , екскурзии анталия , почивки турция , почивка 2021 , почивка анталия , top oferti , лято в сиде , antalia , препоръчан хотел , екскурзии със самолет , хотели , хотел , pochivki turcia , seaden sea planet resort & spa 5 * , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , почивка 2021 , почивка в анталия , препоръчан хотел , ниски цени , turcia ranni zapisvania , club-nena-hv-1/5* , elysium elite hotel & spa 4* , programi ot top travels , turcia 2021 , почивки турция , pochivki , top travels , топ травелс , екскурзии анталия , bieno club sunset hotel & spa 5* , palm world side resort&spa 4*+ , топ травелс , 2021 , armas bella sun 4 * , toptravels , pochivki antalia , почивка сиде , semeini pochivki , seamelia beach resort & spa 5 * , pochivka v antaliya , казанлък , почивка сиде , алания , сиде 2021 , seaden valentine resort & spa 5 * , лято 2021 в сиде , сиде 2021 , alva donna beach resort comfort 5 * , почивка на море , toptravels , ekskurzii , orfeus park 4+* , ekskurzii liato 2021 , на море , 2021 почивка , лятна почивка в турция 2021 , top travels 2021 , оферти турция 2021 , ekskurzii side , оферти , промоция , турция 2021 , оферти турция 2021 , почивки от софия , ekskurzii liato 2021 , почивка на море , почивка сиде 2021 , turcia , oz hotels side premium 5 * , почивки анталия , почивка в турция , oferti za ekskurzii , почивки сиде , сиде , хасково , 2021 pochivka na egeisko more , информация от топ травелс , ekskurzii side , лято в турция , side , почивка сиде , von resort elite 5* , oferti za ranni zapisvania , екскурзия до турция , почивки сиде , лятна почивка в сиде , хотели в сиде , сиде , екскурзии топ травелс , pochivka v side , самолетна почивка в анталия , турция ранни записвания , лято 2021 в турция , side royal luxury hotel & spa 5* , манавгат , ранни записвания 2021 , diamond premium hotel & spa 5 * , hotels , турция , почивки със самолет , silence beach resort 5 * , екскурзии анталия , почивка 2021 сиде анталия , barut hemera 5 * , royal dragon hotel 5 * , top travels , top travels , top travel , лятна почивка в турция 2021 , kamelya k club hv-1 , почивка сиде , tui blue barut andiz 4* , antalia , side ranni zapisvania , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , екскурзии анталия , почивка в сиде , сиде 2021 , почивка сиде , софия , antalia ranni zapisvania , pochivki antalia , toptravels , ранни записвания турция , почивка в анталия , ekskurzii ranni zapisvania , side pochivki , ekskurzii side , почивка сиде , ниски цени , ниски цени , почивка 2021 сиде анталия , пловдив , pochivki antalia , ekskurzii antalia , ekskurzia do , анталия , ранни записвания , почивки турция , сиде екскурзии , екскурзии сиде , почивка в турция , оферти за екскурзии , стара загора , хотел в сиде , почивка в анталия , hoteli , програми , почивка сиде , море , манавгат , ekskurzii side , pochivki antalia , автобусна програма , почивка сиде , турция 2021 , pochivki ot sofia , tui magic life jacaranda 5* , euphoria palm beach resort hv-1 , самолетна почивка в анталия , side oferti , почивки анталия , турция ранни записвания , arum barut collection 5* , екскурзии анталия , venus 4* , почивка в сиде , почивка в сиде, анталия 2021 , лято в анталия , toptravels , екскурзии до анталия , pochivki antalia , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , kaya side 5* , 2021 почивка , venus 4* , pochivki antalia , oferti , top travels , оферти анталия
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах