Почивка в Малта - островът на рицарите 5 дни-4 нощувки/Сезон 2024         ВЕЛИКДЕН В ШРИ ЛАНКА-ОСТРОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА 03.05.2024 - 13.05.2024 г. 11 дни / 9 пълни нощувки + закуска веднага след пристигане и ранно настаняване на 04.05.2024 г. + вечеря, почивка и късно освобождаване на 12.05.2024 г         Почивка в Малта - островът на рицарите 8 дни-7 нощувки/Сезон 2024         

Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София

ОЩЕ ХОТЕЛИ И ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЧИВКАТА:
Сиде, Анталия Лято 2021 автобус от София




Програма
Описание

ЛЯТО 2021 ТУРЦИЯ „ПЛАТИ 50 ЛЕВА ПРИ ЗАПИСВАНЕ И ДОПЛАТИ 25 ДНИ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕ“

Кампанията е валидна за резервации направени до 15.03.2021.

Програма
Ден 1

Отпътуване от София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив или Димитровград по маршрут ГКПП "Капитан Андреево" - Анталия. Нощен преход.

Ден 2

Пристигане на сутринта в съответния хотел. Настаняване след 14:00 ч. Свободно време.

Ден 3

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 4

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 5

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 6

Свободен ден и/или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват. заплащат и организират на място от местния контрагент.

Ден 7

Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Нощен преход. Пристигане в България на следващия ден.


В цената се включва
Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
5 нощувки в хотел по избор
Багаж до 30 кг. на човек, разпределен в максимум 2 куфара
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)
Представител на ТО по време на пътуването

В цената не се включва
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси

Описание / Транспорт

Условия за пътуване по програмата за Сиде с 5 нощувки:

  • От София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив и Димитровград - тръгване за всички обявени дати.

Информация за пътуване:

  • Продължителност на пътуването: от София до Сиде - 1310 км.
  • Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.

Основна информация и допълнителни услуги

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 15.03.2021 от КАМПАНИЯТА „Плати 50 лева при записване и доплати 25 дни преди отпътуване“.

1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 50 лева на възрастен.
1.2 Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да се откаже до 7 дни от датата на записване и заплащане на депозита без да дължи неустойка.
2.2 При отказ от пътуване след указания в т 2.1 срок, Потребителят губи заплатения депозит в размер на 50 лева на възрастен.
2.3 При анулация след доплащане на пълната сума – неустойките са съгласно договора за пътуване.
2.4 Емералд Травел България настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2021 НАПРАВЕНИ ОТ 16.03.2021:

  • 30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване, с изключение на текущите кампании.
  • Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА РАННО ЗАПИСВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • Ранните записвания, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.

Минимален брой участници за провеждането за осъществяване на пътуването: 40 човека.

Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:

  • 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
  • 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
  • 48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.

Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт.

Визов режим: няма изисквания за визи.

Място, дата и часове на отпътуване:

  • Датите на отпътуване са обявени в ценовите таблици за всеки хотел.
  • Тръгване от София в приблизителни часове от 09.00 до 13.00 ч.
  • Връщане от Анталия в приблизителни часове от 12.00 до 18.00 ч.
  • Продължителността на пътуването е около 24 часа. По време на пътуването се правят почивки на предвидените за целта места на всеки 2,5 - 3 часа.
  • Туроператорът си запазва правото да промени часа на тръгване и превозвача, при настъпване на обективни причини, които налагат това и са извън неговата воля.

Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

  • Общи условия застраховка "Отмяна на пътуване"
  • Тарифи на застраховка "Отмяна на пътуване" 

Права на потребителите:
Потребителят има право да прехвърли сключения от него договор за туристически пакет на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Потребителят има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Потребителят резервирал и заплатил пакет за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
Резервацията се счита за валидна само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да изиска да му бъде възстановен заплатения депозит.

Общи условия:
Медицинската застраховка по туристическите пакети е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена. Те са с по-малък размер от стандартните стаи, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен в случаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 5 нощувки се ползват 5 закуски, 5 вечери или същия брой обяди и междинни хранения в случай, че хотелът работи на база изхранване Аll inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално ценитеи условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да оказват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители и акт за раждане, както и копие от него.
При несъвпадащи фамилии на децата и родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цени за чужди граждани, се потвърждават след запитване за конкретната дата на пътуване и хотел.
Поради динамиката на ценообразуване, цените за ранно записване и промоционалните оферти, могат да бъдат прекратени или променени преди посочената крайна дата за записване.



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден международен паспорт.

05/3

Етикети
ekskurzii antalia , pochivka v side ot sofia , почивка на море , oferti za ranni zapisvania , лято , hoteli , kamelya k club hv-1 , екскурзия до турция , лято в анталия , почивка сиде , all inclusive , почивка сиде , лятна почивка в сиде , екскурзии анталия , почивки от софия , turcia 2021 , турция 2021 , ekskurzii antalia , почивки турция , turquoise hotel side 5* , анталия , екскурзия в сиде , хотели , почивка в сиде, турция 2021 , semeini pochivki , почивка в сиде , екскурзии със самолет , orfeus park 4+* , paloma oceana resort 5* , лято 2021 в сиде , von resort elite 5* , екскурзии турция , почивка в сиде , paloma oceana resort 5* , оферти за почивки , почивка сиде , екскурзии сиде , royal dragon hotel 5 * , сиде , pochivki liato 2021 , club aqua plaza , side royal palace 5 * , pochivki antalia , club-nena-hv-1/5* , oferti za ekskurzii , почивки в анталия , paloma finesse side 5* , сиде екскурзии , seaden sea planet resort & spa 5 * , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , pochivki ot sofia , екскурзии до анталия , турция ранни записвания , top oferti , kamelya fulya hotel 5 * , хотели в сиде , оферти за екскурзии , почивка сиде 2021 , екскурзии анталия , top travels , турция , ekskurzii side , екскурзии сиде , екскурзии турция , почивка в сиде, анталия 2021 , почивки турция , екскурзия в сиде , kamelya selin hotel 5 * , side , турция , турция , oz hotels side premium 5 * , оферти за екскурзии , турция 2021 , оферти , почивка на море , хотели в сиде , лято 2021 в сиде , почивка в анталия , турция ранни записвания , сиде ранни записвания , ekskurzii i pochivki 2021 , oferti za pochivki , programi ot top travels , анталия ранни записвания , почивка турция , von resort golden beach hv-1 , топ травелс , екскурзии от софия , barut hemera 5 * , анталия , ekskurzii ot sofia , toptravels , на море , armas bella sun 4 * , екскурзии турция , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , почивки и екскурзии 2021 , flora garden beach 5* , ekskurzii side , antalia ranni zapisvania , ранни записвания , antalia , турция , pochivka v antaliya , ekskurzii antalia , оферти , side town by zhotels 4* , почивки в анталия , pochivki antalia , лято 2021 в турция , почивка сиде , сиде , почивка сиде , club hotel turan prince world 5 * , екскурзии сиде , ekskurzii ot sofia , pochivka , сиде 2021 , анталия , pochivki ranni zapisvania , barut sorgun 5 * , хотели в анталия , лято 2021 в турция , почивки анталия , почивка на ниска цена , top travels 2021 , семейни почивки , armas bella sun 4 * , crystal sunset luxury resort & spa 5 * , сиде , лято 2021 в сиде , топ оферти , ниски цени , екскурзия в сиде , оферти за ранни записвания , лято в турция , pochivki side , анталия , почивки лято 2021 , flora garden beach 5* , почивка в турция , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , екскурзии анталия , габрово , програми , programi ot top travels , ekskurzii , 2021 почивка , почивка в сиде, анталия 2021 , pochivka side , почивка в сиде, анталия , toptravels , оферти турция 2021 , топ травелс , oz hotels side premium 5 * , екскурзии сиде , ekskurzii top travels , ekskurzii ranni zapisvania , препоръчан хотел , информация от топ травелс , ekskurzia do , сиде , 2021 pochivka na egeisko more , ranni zapisvania , почивки в турция 2021 , екскурзии анталия , екскурзии сиде , екскурзии турция , екскурзия на ниска цена , side , почивки турция , antalia , екскурзии анталия , pochivki side , ekskurzii antalia , турция 2021 , турция , самолетна почивка в анталия , самолетна почивка в анталия , почивка в сиде , турция , voyage sorgun 5 * , turcia , препоръчан хотел , почивка турция , почивка сиде , почивка в сиде , semeini ekskurzii , crystal admiral resort suites & spa 5 * , pochivki ot sofia , почивки турция , pochivka v antaliya , pochivki top travels , alva donna beach resort comfort 5 * , side corolla hotel 4 * , bieno club sunset hotel & spa 5* , самолетна почивка в анталия , почивка в сиде , top oferti , лято в сиде , side aquamarin resort & spa 4* , анталия ранни записвания , ekskurzii antalia , tui blue barut andiz 4* , почивки сиде , почивки , почивки в турция 2021 , oferti antalia , top travels , barut sorgun 5 * , екскурзии от софия , hoteli , софия , почивки анталия , автобусна програма , pochivka v turcia , pochivka v antaliya , oferti top travels , манавгат , toptravels , pochivki sys samolet , ekskurzii antalia , toptravels , програми , самолетна почивка в анталия , top travels , hotels , оферти за почивки , в. търново , ekskurzii antalia , екскурзии анталия , ekskurzii sys samolet , почивки турция , side aquamarin resort & spa 4* , ekskurzii side , почивка в сиде, анталия , ранни записвания турция 2021 , програми , сиде 2021 , pochivka v side ot sofia , palm world side resort&spa 4*+ , von resort golden beach hv-1 , казанлък , turcia , лято 2021 сиде , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , почивка в сиде, анталия , pochivki side , side , промоция , pochivki side , ekskurzii , екскурзии сиде , palm world side resort&spa 4*+ , почивка сиде , ниски цени , 2021 , почивки анталия , почивки турция , стара загора , почивка в турция , ekskurzii side , оферти анталия , почивка сиде , side ranni zapisvania , pochivka side , топ цени , diamond premium hotel & spa 5 * , препоръчан хотел , side royal luxury hotel & spa 5* , почивка сиде , почивка на ниска цена , екскурзии до анталия , pochivki side , crystal admiral resort suites & spa 5 * , semeini pochivki , pochivki turcia , екскурзии топ травелс , pochivki ranni zapisvania , crystal palace luxury resort & spa 5 * , hotels , 2021 почивка в турция , анталия , семейни почивки , 2021 pochivka na egeisko more , ekskurzii antalia , сиде , почивка в сиде , екскурзии ранни записвания , kaya side 5* , paloma finesse side 5* , почивка сиде , почивка в сиде , seher sun beach hotel 4 * , kamelya k club hv-1 , почивка в анталия , venus 4* , more , почивка в сиде , barut b suites 4 * , почивки , side town by zhotels 4* , анталия , ranni zapisvania , почивки анталия , club-nena-hv-1/5* , почивки ранни записвания , ekskurzii side , екскурзия на ниска цена , сиде , euphoria palm beach resort hv-1 , лято 2021 , почивка сиде , seaden valentine resort & spa 5 * , турция 2021 , turcia ranni zapisvania , сиде екскурзии , почивка сиде , почивка в сиде, анталия 2021 , pochivki antalia , silence beach resort 5 * , semeini ekskurzii , почивки сиде , екскурзии сиде , side ekskurzii , хубав хотел в анталия , почивки турция , почивка в сиде , оферти турция , почивки турция , ekskurzii side , лято 2021 , antalia , nil bahir resort & spa 5 * , почивка в сиде, анталия , horus-paradise-luxury-resort-&-club-hv-1/5* , kamelya selin hotel 5 * , tui blue barut andiz 4* , toptravels , почивка в сиде, анталия 2021 , екскурзии анталия , oferti za ranni zapisvania , почивка в анталия , hotels , варна , side pochivki , top travel , почивка анталия , ранни записвания 2021 , pochivki top travels , още оферти от топ травелс , pochivki antalia , club hotel turan prince world 5 * , почивки лято 2021 , top travels , hotel turan prince ( ex. sentido turan prince ) 5 * , почивка сиде , side ranni zapisvania , екскурзии анталия , манавгат , екскурзии сиде , seaden sea world resort & spa 5 * , 2021 почивка , екскурзии турция , почивка в сиде , почивка сиде , хит цена , турция ранни записвания , топ травелс , alva donna beach resort comfort 5 * , 2021 , резервирайте при нас , лято в турция , top travels , почивка в анталия , оферти лято 2021 , анталия , kaya side 5* , pochivka 2021 , сиде оферти , diamond beach hotel & spa 5 * , турция , seher sun beach hotel 4 * , сиде , seaden valentine resort & spa 5 * , почивки от софия , toptravels.bg , оферти за ранни записвания , ниски цени , hoteli , turcia ranni zapisvania , почивки анталия , почивки анталия , лятна почивка в турция 2021 , хасково , анталия , почивки ранни записвания , antalia , von resort golden coast 5* , j'adore deluxe hotel & spa 5* , почивка сиде , почивки в анталия , почивка сиде , toptravels , оферти анталия , pochivka v side ot sofia , пловдив , antalia , pochivki side , turcia ranni zapisvania , top travels , резервирайте при нас , barut hemera 5 * , почивка сиде , side oferti , elysium elite hotel & spa 4* , лятна почивка в турция 2021 , semeini ekskurzii , почивки сиде , топ травелс , ekskurzii antalia , почивка на ниска цена , почивки сиде , pochivki antalia , почивки в турция 2021 , toptravels , почивки анталия , почивка сиде , pochivka v side , екскурзии анталия , сиде , екскурзии турция , сиде почивки , elysium elite hotel & spa 4* , почивка сиде , екскурзии лято 2021 , екскурзии анталия , ранни записвания сиде , pochivki liato 2021 , почивка 2021 сиде анталия , ранни записвания , сиде оферти , почивка сиде , алания , лято 2021 в турция , почивка в анталия , silence beach resort 5 * , tui magic life jacaranda 5* , почивка в анталия , ekskurzii liato 2021 , почивка в анталия , ниски цени , arum barut collection 5* , oferti antalia , seaden sea world resort & spa 5 * , pochivki side , почивки турция , arum barut collection 5* , oferti turcia , екскурзия до турция , лято в анталия , почивки турция , oferti top travels , екскурзия 2021 , почивка сиде , почивка 2021 , ekskurzii side , euphoria palm beach resort hv-1 , почивка 2021 , екскурзия на ниска цена , 2021 почивка в турция , хотел в сиде , oferti za pochivki , pochivka na more , antalia , more , информация от топ травелс , ниски цени , pochivki side , seher resort & spa 5 * , почивка сиде , ekskurzii i pochivki 2021 , seaden sea planet resort & spa 5 * , анталия , pochivki turcia , niski ceni , почивка на море , paloma oceana resort 5* , почивка сиде , оферти топ травелс , почивка в сиде , сиде , екскурзии анталия , море , лято 2021 в турция , paloma oceana resort 5* , plazh , von resort elite 5* , ekskurzii liato 2021 , сиде 2021 , side corolla hotel 4 * , bieno club sunset hotel & spa 5* , турция , почивка в турция , top travel , ранни записвания турция , top travel , препоръчайте ми хотел в сиде , почивка в анталия , почивка сиде , почивки сиде , почивки сиде , ekskurzii antalia , почивки анталия , liato 2021 , почивка в сиде, анталия 2021 , pochivki side , pochivki antalia , oferti turcia , почивки анталия , antalia ranni zapisvania , pochivka v side ot sofia , ниски цени , хотели в сиде , bosphorus sorgun hotel 5* , tui magic life jacaranda 5* , оферти турция 2021 , хотел в сиде , toptravels.bg , liato 2021 , ekskurzia , pochivki antalia , екскурзии със самолет , още оферти от топ травелс , екскурзия 2021 , ниски цени , оферти анталия 2021 , сиде ранни записвания , лято 2021 в турция , топ травелс , сиде 2021 , top travel , von resort golden coast 5* , ekskurzia v turciq , diamond beach hotel & spa 5 * , екскурзия , лятна почивка в турция , топ оферти , pochivki antalia , crystal sunrise queen luxury resort&spa 5 * , pochivka v antaliya , екскурзия до турция , хотел , top travels 2021 , royal dragon hotel 5 * , екскурзии турция , ekskurzii sys samolet , side oferti , toptravels , programi ot top travels , почивка сиде , хотел в сиде , почивка в сиде , екскурзии турция , plazh , ниски цени , почивки сиде , плаж , почивки със самолет , резервирайте при нас , бургас , екскурзии анталия , почивка в сиде, анталия , препоръчайте ми хотел в сиде , kamelya fulya hotel 5 * , топ цени , top travels , препоръчайте ми хотел в сиде , лято 2021 сиде , ekskurzii top travels , pochivka v antaliya , екскурзии , екскурзии лято 2021 , анталия , toptravels , сиде 2021 , екскурзии турция , pochivki antalia , алания , лято 2021 , оферти , почивки анталия , cesars resort side 5 * , top oferti , манавгат , екскурзии , toptravels , turcia ranni zapisvania , pochivki side antalia , ekskurzii turcia , pochivka v side , почивка в сиде, анталия 2021 , анталия , почивка анталия , екскурзии турция , bosphorus sorgun hotel 5* , турция , pochivki , pochivka antalia , лятна почивка в сиде , почивки топ травелс , side royal palace 5 * , екскурзии турция , екскурзии ранни записвания , pochivki antalia , екскурзии топ травелс , semeini ekskurzii , seamelia beach resort & spa 5 * , niski ceni , side , pochivka antalia , почивки топ травелс , side ekskurzii , анталия , хубав хотел в анталия , почивки турция , почивка в сиде , j'adore deluxe hotel & spa 5* , diamond premium hotel & spa 5 * , оферти турция , почивки анталия , barut b suites 4 * , сиде почивки , почивки сиде , алания , самолетна почивка в анталия , oferti , ekskurzia 2021 , море , ранни записвания турция 2021 , ekskurzii antalia , хотели в сиде , почивки турция , ekskurzii i pochivki 2021 , екскурзии анталия , почивки сиде , почивки със самолет , почивки анталия , cesars resort side 5 * , почивки анталия , анталия , ekskurzii turcia , почивки турция , лятна почивка в турция , voyage sorgun 5 * , crystal palace luxury resort & spa 5 * , екскурзия 2021 , pochivki side antalia , seher resort & spa 5 * , niski ceni , турция ранни записвания , топ оферти , pochivki sys samolet , ранни записвания 2021 , ekskurzii ranni zapisvania , seamelia beach resort & spa 5 * , почивка 2021 , лято в сиде , почивка сиде 2021 , плаж , turquoise hotel side 5* , още оферти от топ травелс , side royal luxury hotel & spa 5* , турция , venus 4* , анталия , оферти , ekskurzii side , pochivka v side ot sofia , toptravels.bg , почивка в анталия , почивка в анталия , оферти топ травелс , хубав хотел в анталия , почивка в сиде , side pochivki , почивка в сиде , анталия , 2021 , pochivki antalia , turcia 2021 , orfeus park 4+* , екскурзии сиде , информация от топ травелс , nil bahir resort & spa 5 * , оферти , oferti , pochivki , почивка сиде , почивка 2021 сиде анталия , oferti za ekskurzii , анталия , ekskurzii side
Отмяна на пътуване
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и други. За подробна информация се обърнете към нас!

Повече

ваучер за подарък
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах